کدوم رو انتخاب می کنید واسه ازدواج: خوشگلی رو یا خانواده پولدار؟

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
سام بچه ها می خواستم در این باره بحث کنیم آخه واسم جالب اومد
شما اگه بخواین ازدواج کنید طرف خوشگل باشه و باحال ولی فقیر البته نه اونقدرام ولی خوب وضع زندگیش خوب نباشه ، انتخابش می کنید ؟

خواهشا با دلیل بگین چون واسم خیلی مهمه

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه فقط همین دوتا فاکتور باشه(که خیلی عجیبه)...پول بهتره دیگه !
اما نگفتین اون پولداره چه اخلاقی داره.فقط گفتین فقیره باحاله....

در کل اخلاق واسم مهمتره....ای بابا...بدون پول که نمی شه!!!!:surprised:

پنجره

اخراجی موقت
زليخا زيبا بود ولي يوسف نپذيرفت ولي وقتي تسليم حق شد
او را به زني قبول كرد

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه فقط همین دوتا فاکتور باشه(که خیلی عجیبه)...پول بهتره دیگه !
اما نگفتین اون پولداره چه اخلاقی داره.فقط گفتین فقیره باحاله....

در کل اخلاق واسم مهمتره....ای بابا...بدون پول که نمی شه!!!!:surprised:

خوب پول داره خوش اخلاقم باشه ولی زشت باشه
یعنی وقتی بیرون میری به همسران دیگران غبطه بخوری

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
هيچكودومش!
فقط با ايمان باشه و محجبه و اخلاق خوب داشته باشه..
ديگه بقيه اش زياد مهم نيس.

درسته ایمان یکی از مهم ترین شرط هاست ولی اینو بدون که باید ته دلتو کاملا راضی کنه ،نه؟
یعنی اگه فردا یکی دیگرو دیدی فنرت در نره

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب البته من جای پسرا نیستم که بخوام نظر بدم!!!!!!!!!!!!!!!! :smile:

ووووووووووووووووولی در کل پول و مادیات خیلی زود از چشم میافته.:child:..یعنی اگه صرفا به خاطره پوله طرف بخوای بری جلووووووووووو مطمئن باش یکی دیگه بیاد که یه کم از قبلیه پولدارتر باشه سریع جذبه این یکی میشی و یکی دیگه از قبلیه پولدار تر دوباره جذبه کیسه جدیده میشید و این روال تا جایی ادامه داره که آدمو به پوچــــــــــــــــی میرسونه!!!!!!!!!! :crying2::crying2:

به نظره سه رکنه اساسیه انتخابه همسر ایناست:
علاقه :love:
احترام :w11:
اعتماد :w38:

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم....به هر کردوم علاقه مند باشم!
در شرایط مساوی....نمیدونم....:cry:

می دونی نظر من چیه واسه من که دوست دارم هر دوتاشو داشته باشه یعنی هم پول و خانواده واسم مهمه هم زیبایی .
ولی این یه شرایط ویژه ست و می خوام بدونم کدوم بهتر تر تر تر ترتره؟

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب البته من جای پسرا نیستم که بخوام نظر بدم!!!!!!!!!!!!!!!! :smile:

ووووووووووووووووولی در کل پول و مادیات خیلی زود از چشم میافته.:child:..یعنی اگه صرفا به خاطره پوله طرف بخوای بری جلووووووووووو مطمئن باش یکی دیگه بیاد که یه کم از قبلیه پولدارتر باشه سریع جذبه این یکی میشی و یکی دیگه از قبلیه پولدار تر دوباره جذبه کیسه جدیده میشید و این روال تا جایی ادامه داره که آدمو به پوچــــــــــــــــی میرسونه!!!!!!!!!! :crying2::crying2:

به نظره سه رکنه اساسیه انتخابه همسر ایناست:
علاقه :love:
احترام :w11:
اعتماد :w38:

حالا اگه ما زیبایی رو انتخاب کردیم یکی دیگه اومد زیبا تر بود ... پس با توجه به این حرف شما باید هی عوض کنیم...:biggrin::biggrin:

ولی این فقط ماله پسرا نیست در مورد دخترام صادقه نظر دخترونت چیه
یعنی اگه پسری پول نداشته باشه و خوشگل باشه بیاد خواستگاریت قبول می کنی ؟
یا پول دار باشه کار خونه دار باشه ولی اوسگلم باشه ، حالا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ایمان یکی از مهم ترین شرط هاست ولی اینو بدون که باید ته دلتو کاملا راضی کنه ،نه؟
یعنی اگه فردا یکی دیگرو دیدی فنرت در نره
بايد تاسف خرد براي كسي كه به زن خودش خيانت ميكنه..
تاسف خرد براي دين و ايمان و غيرتش!

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا اگه ما زیبایی رو انتخاب کردیم یکی دیگه اومد زیبا تر بود ... پس با توجه به این حرف شما باید هی عوض کنیم...:biggrin::biggrin:

ولی این فقط ماله پسرا نیست در مورد دخترام صادقه نظر دخترونت چیه
یعنی اگه پسری پول نداشته باشه و خوشگل باشه بیاد خواستگاریت قبول می کنی ؟
یا پول دار باشه کار خونه دار باشه ولی اوسگلم باشه ، حالا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین همیشه دست بالای دست زیاده و اگه تو واقعا طرفتو دوست داشته باشی یکی خوشگلتر پیدا شه جذبش نمی شی..........

اون چیزایی که گفتم دقیقا متقابله و پسرو دختر نداره در مورده هر دو جنسه..........
من میگم به خاطره داشتنه مادیاته قوی نباید یکیرو انتخاب کنی و به خاطره نداشتن مادیات هم نباید یکیرو رد کنی....همینو بس!!!!!!!!!!!!

hadi manafi

عضو جدید
100% خوشگله رو انتخاب میکنم ، بجز اینکه سبزه مزبله باشه " محمد (ص) : بپرهیزید از دختران زیبا روی در خانواده های فاسد = سبزه مزبله "

yuza

اخراجی موقت
100% خوشگله رو انتخاب میکنم ، بجز اینکه سبزه مزبله باشه " محمد (ص) : بپرهیزید از دختران زیبا روی در خانواده های فاسد = سبزه مزبله "

نقل است هر وقت محمد (ص) به خواستگاری زنی میفرستاد میگفت:گردنش رو بو کنید که خوشبو باشد و غوزک پاش پر گوشت
منبع موجوده هر کی خواست بگه بهش بگم
این دوستمون حدیث گفت همینجوری یاده این حدیث افتادم

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چیزا مهم نیست!
چون مهمترین چیز اخلاقه!

البته بعد از اخلاق, خیلی چیزا!
ولی پول زیاد به درد نمی خوره! چون دخترای این دوره زمونه, خودشون دنبال پول هستن! مطمئن باشین, اگه جیب شما رو خالی نکنن, کاری به باباشون و مایه ی اون ندارن!
البته خوشگلی هم نسبی هستش!!!!!!
و هر کسی یه قیافه ای.......!

:w18:

sina_122

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

با سلام خدمتتون...
من دختر خوشگل و فقیرا انتخاب میکنم چون اونی که پول داره همش میخواد پولشا به رخ بکشه اما این فقیره قانع به همه چیز هست هیچ کلاسم برت نمیذاره;)....پولداره قانع نیست به کم.....

hopeful

عضو جدید
به نظر من باید ببینیم از نظر پسرا میگی یا دختر....اینا خیلی با هم فرق میکنه!به عنوان یه دختر اگر بخوام پسری انتخاب کنم قیافش برام تا حدی که معقول باشه اهمیت داره (طوری باشه که آدم از زندگی سیر نشه ،بالاخره زندگی یه عمره بچه بازی که نیست:w01:)پولشم به اندازه ای که از زندگی قبلی خودم کمتر نباشه کافیه اما اگر کمتر بود باید ببینیم امکان پیشرفت هست یا نه اگه نبود درجا زدن فقط ضرره!!;))اخلاقم شرط خیلی مهم هست که اگه نباشه به پیری زودرس مبتلا میشی:w16:.اما انتخاب دختر از دید پسر (چون پسر نیستم فقط تجربیات و دیده هامو میگما....اخلاق بعد قیافه و بعد پول مهم هست آخه از پول بابای دختره که چیزی به پسر نمیرسه(چرا فکرا غلطه؟؟) لزومی هم نداره برسه هرکس زندگی خودشو داره جز مواردی،اما اگر خود دختر پولدار و شرایط خاص داره بازم نباید به پولش تکیه کرد آخه طرز فکر اکثریت نادرسته(این مورد در مواقعی که انتظارات متقابل باشه بسیار مثبته):w17:همیشه هم همه چیز 2طرفه هست.درکل:
ازدواج از دید پسر با این 2 شرط خوشگلی اما اگه خیلیم بدبخت باشن خودتو زجر میدی .:crying::

hopeful

عضو جدید
هيچكودومش!
فقط با ايمان باشه و محجبه و اخلاق خوب داشته باشه..
ديگه بقيه اش زياد مهم نيس.

بعدشم بعد از 2 ماه:دادگاه خانواده:بابا درسته من با ایمانم اما این مرد پدرمو در آورده هرشب نون خشک میزنیم تو آب میخوریم بیرون نمیریم شبا تا صبح کار میکنم.........دیگه ایمانم بر باد میره. اگرم دادگاه نرن جفتشون 2 سال بعد میمرن یا از بی خوابی یا نخوردن یا خستگی و مثل اینا آدم می خواد زندگی کنه نه دیوانه بازی.ایمان خالی مال هیچ جامعه امروزی نیست.:D

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
از گذشته های دور رسم براین بوده خانمها دنبال مرد پولدار بودن!چون مرده که متکفل مخارج خونوادست
ولی انگار دوره اخر الزمان همه چیز جابجا شده:eek:جل الخالق:eek:

مرتضي هولايي

عضو جدید
ايمان چهار چوبه زندگيه

ايمان چهار چوبه زندگيه

بعدشم بعد از 2 ماه:دادگاه خانواده:بابا درسته من با ایمانم اما این مرد پدرمو در آورده هرشب نون خشک میزنیم تو آب میخوریم بیرون نمیریم شبا تا صبح کار میکنم.........دیگه ایمانم بر باد میره. اگرم دادگاه نرن جفتشون 2 سال بعد میمرن یا از بی خوابی یا نخوردن یا خستگی و مثل اینا آدم می خواد زندگی کنه نه دیوانه بازی.ایمان خالی مال هیچ جامعه امروزی نیست.:D

ايمان چهار چوبه زندگيه عزيزم !!

اتفاقا ايمان براي جامه هاي امروزي كه متعسفانه داره كمرنگ ميشه.

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه ايمان توي غذا نخوردن يا شب تا ضبح كار كردنه؟!
به نظرم افكار شما يك خرده در هم بر همه دوست گرامي!!
اولا هر مردي براي اسايش خانوادش حاضره شب تا صبح كار بكنه!
حالا اگر اون مرد به زندگيش و چيزي كه اون بالاس ايمان داشته باشه براي رفاهشون اصلا نميخوابه!!
همينطور بر عكس..زن با ايمان هرگز شوهرش رو تنها نميزاره..هميشه كمك حال شوهرش در اومر مختلفه..و از همه مهمتر اينه كه پايه هاي خونه مومن و با خدا چيده ميشه و اون بچه ها كه ميوه هاي اون زندگي هستن با خدا بار ميان..

hopeful

عضو جدید
ايمان چهار چوبه زندگيه عزيزم !!

اتفاقا ايمان براي جامه هاي امروزي كه متعسفانه داره كمرنگ ميشه.

بله حق با شماست.در جامعه امروزی بسیار نیاز ، اما انسان با ایمان واقعی بسیار کم هست.واقیعت هم متاسفانه یا خوشبختانه این طور که بدون پول زندگی ممکن نیست.انسان فقیر ناخود آگاه به بی ایمانی کشیده میشه مگر اینکه با اراده و ایمان خیلی قوی خودش رو نجات بده و تلاش کنه.اما تنها حرف ایمان و حجاب و از این جور مسائل شعاری زیباست!!انسان با ایمان هم موقع و شرایط هر کار را به خوبی میشناسه نه اینکه راضی باشه کس دیگری رو بدبخت کنه.گرچه اقلیت با ایمان واقعی وجود داره که اونا اصلا نیاز به بحث ندارن:gol:

hopeful

عضو جدید
مگه ايمان توي غذا نخوردن يا شب تا ضبح كار كردنه؟!
به نظرم افكار شما يك خرده در هم بر همه دوست گرامي!!
اولا هر مردي براي اسايش خانوادش حاضره شب تا صبح كار بكنه!
حالا اگر اون مرد به زندگيش و چيزي كه اون بالاس ايمان داشته باشه براي رفاهشون اصلا نميخوابه!!
همينطور بر عكس..زن با ايمان هرگز شوهرش رو تنها نميزاره..هميشه كمك حال شوهرش در اومر مختلفه..و از همه مهمتر اينه كه پايه هاي خونه مومن و با خدا چيده ميشه و اون بچه ها كه ميوه هاي اون زندگي هستن با خدا بار ميان..

ایمان رکن اصلی زندگی هر بشریه.اما منظور من چیز دیگری بود که شما برداشت اشتباه کردید.ولی من در جواب دوستمون که ظاهرا ازدواج یه دختر فقیر یا در حد فقیر رو با پسری پولدار مطرح کرده بودن گفتم،اینا از لحاظ فرهنگ 80 درصد ممکن هست که اختلاف فرهنگی داشته باشن از لحاظ علایق و پول و.....با هم فرق دارن از نظر من انسان با ایمان هم همیشه کارهایش معقول هست و باید تمام جوانب را بسنجد.

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
از گذشته های دور رسم براین بوده خانمها دنبال مرد پولدار بودن!چون مرده که متکفل مخارج خونوادست
ولی انگار دوره اخر الزمان همه چیز جابجا شده:eek:جل الخالق:eek:

عزیزم من که نگفتم این فقط اختصاص به پسرا داره یعنی فقط از دیده پسرا جواب بدید بلکه گفتم ازدواج
یعنی تو واسه ازدواجت با یه پسر چی رو بر می گزینی؟
خوشگلیشو یا پولشو؟

بالا