اگه فقط همین دوتا فاکتور باشه(که خیلی عجیبه)...پول بهتره دیگه !
اما نگفتین اون پولداره چه اخلاقی داره.فقط گفتین فقیره باحاله....
در کل اخلاق واسم مهمتره....ای بابا...بدون پول که نمی شه!!!!![]()
نمیدونم....به هر کردوم علاقه مند باشم!خوب پول داره خوش اخلاقم باشه ولی زشت باشه
یعنی وقتی بیرون میری به همسران دیگران غبطه بخوری
هيچكودومش!
فقط با ايمان باشه و محجبه و اخلاق خوب داشته باشه..
ديگه بقيه اش زياد مهم نيس.
نمیدونم....به هر کردوم علاقه مند باشم!
در شرایط مساوی....نمیدونم....![]()
حالا اگه ما زیبایی رو انتخاب کردیم یکی دیگه اومد زیبا تر بود ... پس با توجه به این حرف شما باید هی عوض کنیم...خب البته من جای پسرا نیستم که بخوام نظر بدم!!!!!!!!!!!!!!!!
ووووووووووووووووولی در کل پول و مادیات خیلی زود از چشم میافته...یعنی اگه صرفا به خاطره پوله طرف بخوای بری جلووووووووووو مطمئن باش یکی دیگه بیاد که یه کم از قبلیه پولدارتر باشه سریع جذبه این یکی میشی و یکی دیگه از قبلیه پولدار تر دوباره جذبه کیسه جدیده میشید و این روال تا جایی ادامه داره که آدمو به پوچــــــــــــــــی میرسونه!!!!!!!!!!
به نظره سه رکنه اساسیه انتخابه همسر ایناست:
علاقه
احترام
اعتماد
بايد تاسف خرد براي كسي كه به زن خودش خيانت ميكنه..درسته ایمان یکی از مهم ترین شرط هاست ولی اینو بدون که باید ته دلتو کاملا راضی کنه ،نه؟
یعنی اگه فردا یکی دیگرو دیدی فنرت در نره
همينايي كه آرش جان گفتندهيچكودومش!
حالا اگه ما زیبایی رو انتخاب کردیم یکی دیگه اومد زیبا تر بود ... پس با توجه به این حرف شما باید هی عوض کنیم...
ولی این فقط ماله پسرا نیست در مورد دخترام صادقه نظر دخترونت چیه
یعنی اگه پسری پول نداشته باشه و خوشگل باشه بیاد خواستگاریت قبول می کنی ؟
یا پول دار باشه کار خونه دار باشه ولی اوسگلم باشه ، حالا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
100% خوشگله رو انتخاب میکنم ، بجز اینکه سبزه مزبله باشه " محمد (ص) : بپرهیزید از دختران زیبا روی در خانواده های فاسد = سبزه مزبله "
هيچكودومش!
بعدشم بعد از 2 ماه:دادگاه خانواده:بابا درسته من با ایمانم اما این مرد پدرمو در آورده هرشب نون خشک میزنیم تو آب میخوریم بیرون نمیریم شبا تا صبح کار میکنم.........دیگه ایمانم بر باد میره. اگرم دادگاه نرن جفتشون 2 سال بعد میمرن یا از بی خوابی یا نخوردن یا خستگی و مثل اینا آدم می خواد زندگی کنه نه دیوانه بازی.ایمان خالی مال هیچ جامعه امروزی نیست.![]()
مگه ايمان توي غذا نخوردن يا شب تا ضبح كار كردنه؟!بعدشم بعد از 2 ماه:دادگاه خانواده:بابا درسته من با ایمانم اما این مرد پدرمو در آورده هرشب نون خشک میزنیم تو آب میخوریم بیرون نمیریم شبا تا صبح کار میکنم.........دیگه ایمانم بر باد میره. اگرم دادگاه نرن جفتشون 2 سال بعد میمرن یا از بی خوابی یا نخوردن یا خستگی و مثل اینا آدم می خواد زندگی کنه نه دیوانه بازی.ایمان خالی مال هیچ جامعه امروزی نیست.![]()
ايمان چهار چوبه زندگيه عزيزم !!
اتفاقا ايمان براي جامه هاي امروزي كه متعسفانه داره كمرنگ ميشه.
مگه ايمان توي غذا نخوردن يا شب تا ضبح كار كردنه؟!
به نظرم افكار شما يك خرده در هم بر همه دوست گرامي!!
اولا هر مردي براي اسايش خانوادش حاضره شب تا صبح كار بكنه!
حالا اگر اون مرد به زندگيش و چيزي كه اون بالاس ايمان داشته باشه براي رفاهشون اصلا نميخوابه!!
همينطور بر عكس..زن با ايمان هرگز شوهرش رو تنها نميزاره..هميشه كمك حال شوهرش در اومر مختلفه..و از همه مهمتر اينه كه پايه هاي خونه مومن و با خدا چيده ميشه و اون بچه ها كه ميوه هاي اون زندگي هستن با خدا بار ميان..
از گذشته های دور رسم براین بوده خانمها دنبال مرد پولدار بودن!چون مرده که متکفل مخارج خونوادست
ولی انگار دوره اخر الزمان همه چیز جابجا شدهجل الخالق
![]()