کدوم رو انتخاب می کنید واسه ازدواج: خوشگلی رو یا خانواده پولدار؟

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما نسلي هستيم كه از وقتي بدنيا امديم در اطرافمون شعار و شعار و باز هم شعار ديديم .

در همين تايك هم از پست برخي دوستان مشخصه كه فقط دارند شعار ميدند و اگه بطور واقعي اون شرايط براشون پيش بياد طور ديگه عمل مي كنند . لااقل چيزي كه در جامعه ميبينيم كه اينطوريه .

sahragol

عضو جدید
به نظر من راز موفقیت در انتخاب همسر در این است که طرف مقابل هم فرهنگ با تو باشه دیدگاهش نصبت به دنیا با تو یکی باشه اگه تو مومنی اونم مومن باشه اگه تو کافری اونم کافر باشه سطح اقتصادی خانوادشون هم با شما یکی باشه و از همه نظر با هم یکی یا نزدیک به هم باشید تا خوشبخت شوید .
به نظر من قیافه اصلا مهم نیست چون ممکنه خیلی خوشگل باشه ولی اخلاقی داشته باشه که تحملش رو غیر ممکن کنه
یا ممکنه طرف زشت باشه ولی اونقدر خوب باشه که تو عاشق روحش باشی و اخلاقش نه قیافش که به تبی بنده...
خوشبخت باشید;)

ahmad_7

عضو جدید
خب البته من جای پسرا نیستم که بخوام نظر بدم!!!!!!!!!!!!!!!! :smile:

ووووووووووووووووولی در کل پول و مادیات خیلی زود از چشم میافته.:child:..یعنی اگه صرفا به خاطره پوله طرف بخوای بری جلووووووووووو مطمئن باش یکی دیگه بیاد که یه کم از قبلیه پولدارتر باشه سریع جذبه این یکی میشی و یکی دیگه از قبلیه پولدار تر دوباره جذبه کیسه جدیده میشید و این روال تا جایی ادامه داره که آدمو به پوچــــــــــــــــی میرسونه!!!!!!!!!! :crying2::crying2:

به نظره سه رکنه اساسیه انتخابه همسر ایناست:
علاقه :love:
احترام :w11:
اعتماد :w38:

تو یا دلت خیلی خوشه یا اینکه صدا تو خونتون میپیچه منظورمو که می فهمی (مرفه بی درد) بدونه پول زن و بچه رو ................ بده بخورن

Agha Nima

عضو جدید
انتخاب همسر فقط بر اساس شرایط طرف مقابل نیست،بلکه به شرایط ما هم ربط داره.
1.اگه من پولدار باشم ،و خانواده ام مسایل مادی براش مهم نباشه = خوشگله
2.اگه من پولدار باشم ،و خانواده ام مسایل مادی براش مهم باشه =پولداره
3.اگه من فقیر باشم و بی احساس = صد در صد پولداره
4.اگه فقیر باشم و با احساس = ممکنه هر دو
. . .
پس فقط شرایط طرف مقابل ملاک نیست.

ahmad_7

عضو جدید
به نظر من راز موفقیت در انتخاب همسر در این است که طرف مقابل هم فرهنگ با تو باشه دیدگاهش نصبت به دنیا با تو یکی باشه اگه تو مومنی اونم مومن باشه اگه تو کافری اونم کافر باشه سطح اقتصادی خانوادشون هم با شما یکی باشه و از همه نظر با هم یکی یا نزدیک به هم باشید تا خوشبخت شوید .
به نظر من قیافه اصلا مهم نیست چون ممکنه خیلی خوشگل باشه ولی اخلاقی داشته باشه که تحملش رو غیر ممکن کنه
یا ممکنه طرف زشت باشه ولی اونقدر خوب باشه که تو عاشق روحش باشی و اخلاقش نه قیافش که به تبی بنده...
خوشبخت باشید;)

تا یه جایی باهات موافقم ولی خوشکلی هم اهمیت داره ..... معلومه خودت همچین خوشکل نیستی که اینو میگی .... میخوای سریع شوهر گیرت بیاد:biggrin:

ahmad_7

عضو جدید
به نظر منم اخلاق از همه چيز مهمتره چون طرف مقابل هر چقدرم كه زيبا باشه بعد از مدتي قيافه ها واسه هم عادي ميشن اما وقتي اخلاق و رفتارش خوب باشه روز به روز بيشتر قرب و عزت واسه طرف مقابلش پيدا ميكنه,ثروت هم نبايد غصشو خورد با تلاش به اونم ميشه رسيد اما اخلاق و رفتار ذاتي هستش كم پيش مياد كه شخصي بتونه رفتار فعليشو جايگزين رفتار بهتري كنه!

چون تو هم مثل من تازه واردی تاییدت میکنم وگرنه زیاد هم جالب ننوشتی .. گفتم که هوا ورت نداره

Agha Nima

عضو جدید
خوشبخت باشید;)
این حرف ها وقتی دارید مهریه معین میکنید هم یادتون هست ؟:mad:

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
انتخاب همسر فقط بر اساس شرایط طرف مقابل نیست،بلکه به شرایط ما هم ربط داره.
1.اگه من پولدار باشم ،و خانواده ام مسایل مادی براش مهم نباشه = خوشگله
2.اگه من پولدار باشم ،و خانواده ام مسایل مادی براش مهم باشه =پولداره
3.اگه من فقیر باشم و بی احساس = صد در صد پولداره
4.اگه فقیر باشم و با احساس = ممکنه هر دو
. . .
پس فقط شرایط طرف مقابل ملاک نیست.

یعنی واقعا خانواه اینقدر مهمه !
منکه از الان به خانوادم گفتم فقط اگر مجبور بشم و خانواده دختر قبول نکنن موقع خواستگاری میبرمشون، وگرنه فقط موقع عروسی یه کارت دعوت براشون میفرستم.

*Essi*

اخراجی موقت
هم بیریخت باشه هم فقیر

یه چیزی تو مایه های گوژپشت نوتردام

بالا