کدبانوها دست به کار شن!

golrokh

اخراجی موقت
گلرخ دسر ساده بلدی؟
اگه بلدی دستورشو بزار .
موادش زیاد نباشه از این دسر هایی که هیچ کی تو خونه نداره حوصله خرید ندارم.

طرز تهیه ژله بستنی در طالبی

مواد لازم:

-طالبی
-بستنی
-ژله
-اب جوش

اگر بخوایم طالبی به همون فرم خودش باشه و هیچ برشی نخوره میتونیم انتهای طالبی رو با یک چاقو به صورت گرد و کوچک به اندازه قاشق ببریم و مواد درون طالبی رو به اندازه یک سانت و نیم خالی کنیم .
دراین موقع بستنی را از یخچال در میاریم تا یکم شل بشه بعد پودر ژله را با یک لیوان اب جوش مخلوط کرده تا خوب حل بشه حال بجای اضافه کردن اب سرد به ژله یک و نیم لیوان از بستنی رو به ژله اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم.
بعد این مواد را داخل طالبی میریزیم و میذاریم داخل یخچال تا ژله خودشو بگیره بعد میتونیم طالبی رو برش بزنیم مثه عکس و نوش جان کنیم!
امیدوارم موادش در دسترس باشه!البته میتونی به جای بستنی از اب سرد هم استفاده کنی.

golrokh

اخراجی موقت
گلرخ چن مدت نبودی از دستت راحت بودیما
خوفی دوس جون؟

عزیزم دقیقا منظورت کجاس؟؟:D:surprised:
من هستم شبها مثه روح ظاهر میشم که تو خوابی میام کاراتونو میبینم!
مرسی عزیزم!:D
نمیخوای یه دستور اشپزیی چیزی بذاری؟:confused::smile:

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااام. الان سرما خوردم همش باید غذاهای بیخودی درست کنم که واسم بد نباشه تازه چون مریضم حوصله ی عکس و اینجور چیزا رو ندارم ولی وقتی خوب شدم هم دستور غذا میذارم هم عکس.
راستی عکسامو کجا آپلود کنم؟؟؟
چه غذاهایی بذارم؟

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/picture.php?albumid=3798&pictureid=11748

desere talebi va garmak

1. zhele talebii 1 baste
2. falode garmak 1.5 livan
3.....falode talebi 1.5 livan
4. bastani vanilii 4 ghashoghe ghaza khori
5.vanil noke ghashoghe moraba khorii
6.shekar be meghdare delkhah
7. zhelatin 6 ghashoghe moraba khori

zhele ra ba 2 livan abe josh hal mikonim ta shafaf shavad va anra roye yakh ham mizanim ta khodash ra begirad vaghty kami seft shod az escop estefade mikonim va dakhele garmak va talebi ra gerd dar miavarim va dakhele zhele ke kami seft bod mizandazim manande aks va ghalbe zhele khodra ebteda khis karde va abe anra khali karde va zheleie ke hamrahe gololehaie talebi va garmak ast ra dakhele ghaleb mirizim va bad ghaleb ra dar yakh chal gozashte ta bebandad.falode garmak ra ba kami shekar va 2 ghashoghe ghaza khorii bastani mix karde va bad roye dar ketrii migozarim ta garm shavad va bad zhelatin khod ra dar an mirizim va ham mizanim moratab ba talebi ham in karo mikonim va bad har laye ra roye zhele talebi rikhte va bad ke bast laye bad ra mirizim.

zhelatin:podr zhelatin ra ba kami abe sard hal mikonim va moratab ham mizanim baraye mesal 1 ghashoghe moraba khori zhelatin 1.5 ghashoghe ghaza khori ab va bad roye dare ketrii migozrim ta shafaf shavad

golrokh

اخراجی موقت
سلااااااااااااااام. الان سرما خوردم همش باید غذاهای بیخودی درست کنم که واسم بد نباشه تازه چون مریضم حوصله ی عکس و اینجور چیزا رو ندارم ولی وقتی خوب شدم هم دستور غذا میذارم هم عکس.
راستی عکسامو کجا آپلود کنم؟؟؟
چه غذاهایی بذارم؟

سلامممم عزیزدلم!
اخی چلا سلما خولدی!!!!
هرچی بلدی ترجیحا غذاهای خوشمزه و کم هزینه که همه بتونن درست کنن!
عکساتو اینجا اپلود کن
upload4pic
قربونت عزیزم منتظرتم!;)
البت دسر شیرینی و بستنی هم بلدی بذار!:smile:

golrokh

اخراجی موقت
http://www.www.www.iran-eng.ir/picture.php?albumid=3798&pictureid=11748

desere talebi va garmak

1. zhele talebii 1 baste
2. falode garmak 1.5 livan
3.....falode talebi 1.5 livan
4. bastani vanilii 4 ghashoghe ghaza khori
5.vanil noke ghashoghe moraba khorii
6.shekar be meghdare delkhah
7. zhelatin 6 ghashoghe moraba khori

zhele ra ba 2 livan abe josh hal mikonim ta shafaf shavad va anra roye yakh ham mizanim ta khodash ra begirad vaghty kami seft shod az escop estefade mikonim va dakhele garmak va talebi ra gerd dar miavarim va dakhele zhele ke kami seft bod mizandazim manande aks va ghalbe zhele khodra ebteda khis karde va abe anra khali karde va zheleie ke hamrahe gololehaie talebi va garmak ast ra dakhele ghaleb mirizim va bad ghaleb ra dar yakh chal gozashte ta bebandad.falode garmak ra ba kami shekar va 2 ghashoghe ghaza khorii bastani mix karde va bad roye dar ketrii migozarim ta garm shavad va bad zhelatin khod ra dar an mirizim va ham mizanim moratab ba talebi ham in karo mikonim va bad har laye ra roye zhele talebi rikhte va bad ke bast laye bad ra mirizim.

zhelatin:podr zhelatin ra ba kami abe sard hal mikonim va moratab ham mizanim baraye mesal 1 ghashoghe moraba khori zhelatin 1.5 ghashoghe ghaza khori ab va bad roye dare ketrii migozrim ta shafaf shavad

خوشگل خانووووم خیلی لطف کردی ممنونم ازت!!!!;):smile::gol:

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا بشينين فارسي 1 ببينين اين مسخره بازيا چيه ميرين دنبالش

bita.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
اس میگن سوخته انگار؟ منم غذای نا شناخته ماکارونی رو بلدم
تا حالا خوردین؟

tur

عضو جدید
یه غذای خوشمزه:
اوردو ایتالیایی
هر چقدر بادمجون میخواین حلقه حلقه و سپس سرخ میکنین
بادمجون و میچینید کف ماهیتابه
ردیف بعدی گوجه
ردیف بعدفل فل دلمه
دوباره بادمجون
بعد از قبل گوشت چرخ کردرو با یه پیاز سرخ میکنین یه کم نمک و زردچوبه بهش میزنیم و رب و یه کم آب وقتی جا افتاد میریزیم روی همون مواد قبلیا و کلا روش نمک و زردچوبه میریزیم
یه نصف پیمونه برنج آبکش میکنین و در حین جوشیدن توش زرد چوبه میریزین
بعد برنج روهم میدین روی مواد قبلی
حدود 45 دقیقه میذارین همه با هم بپذه
اون دست آخر 1.5 قاشق ربش میزنین راستی یادم رفت وقتی همرو روی هم ریختید تا جایی آبش میکنین که روی غذارو بگیره آبش که رو به تموم شدن بود رب میزنین
و بعد با نون میخورید
خوشمزس

mazya

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو پسرا هیچکی مثله من نمیتونه سرخ کردنی انجام بده یه هفته خونه خالی بود رفقا
چند روز پیشم بودن سیبزمینی.مرغو سوخاریش میکردم.فلفل دلمه.همی چی میریختم رو هم حتی دعوا شود مادر یکی از بچه ها امد اونم گفت دسپختت حرف نداره خوشحال میشم
شام بیاد خونه ما

bita.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سخته درست کردنش
واسه دربار بوده ایشا... میذارم

bita.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز پیشم بودن سیبزمینی.مرغو سوخاریش میکردم.فلفل دلمه.همی چی میریختم رو هم حتی دعوا شود مادر یکی از بچه ها امد اونم گفت دسپختت حرف نداره خوشحال میشم
شام بیاد خونه ما

دستور و عکسشو حتما بذار چی میششششششششششششششششششه

golrokh

اخراجی موقت
شام بیاد خونه ما

اگه اشتباه نکنم اسمت اقا مازیار باشه،اگه لطف کنی دستور پختشو بذاری ممنونت میشم عزیزم!;)

golrokh

اخراجی موقت
اره چرا که نذارمممم
هشت پا با سوسکه دریایی چطوره...:D[/QUOTE

عالیه;)

دسر مگسم بذار ور دستش،به به چه غذایی:eek:

ولی سوسک دریایی نداریمااا:razz:

اون پری دریاییه;)

هرچی تو بخوای میذارم!:redface:
ما سوسکامون تو ابم شنا میکنن !!!:biggrin:
دسر مگس با چشمای سبز خوبه...؟:D

بالا