کدبانوها دست به کار شن!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون ارد ه نون بربریو بگیر برای اولین بار!
من درست کردم مطمئن باش!
خوب برای درست کردن حلوا

مواد لازم:
ارد گندم
شکر
روغن
زعفران
گلاب

روش کار :اول ارد را چندبار الک میکنیم تا سبک بشه و ارد نرم و یک دستی پیدا کنیم،سپس ارد رو روی گاز گذاشته و تفت میدهیم اگه نمیخواین اردتون بسوزه و بدرنگ بشه این قسمتو دقت کنید میتونید برای رسیدن به رنگه دلخواه یک قاشق ارد تفت داده را برداشته با اب مخلوط کنید تا رنگی که پیدا میکن را ببینید،بعد از تفت دادن ارد.
مرحله بعد درست کردن شیره یا همون اب شکر است:اگر یک لیوان ارد برمیداریم -2 لیوان شکر برداشته با اب ولرم مخلوط میکنیم سپس گلاب را قدر به این مواد اضافه کرده تا طعم خوبی داشته باشه.
ارد را روی گاز گذاشته روغن و مخلوط اب شکر را به ارد در حاله تفت اضافه میکنیم و یواش یواش هم میزنیم انقدر هم میزنیم تا مخلوط یکدستی پیدا کنیم!
میزان سفتی و شل بودن حلوا بستگی به ذائقه شما دارد!
در همین حین زعفرانی را که در اب جوش حل کرده ایم به داخل مواد میریزیم!
حلوا امادس نوش جووونتون!;)
ممنون حلوای خوشمزه ای هست؟

الان که روزه ایم و نمی تونیم تست کنیم

بعدشم دستورشو با آرد گندم طلایی ندادی
داری طفره میری گلرخ ها گفته باشم

امیر جوهرو اذیت نکن!:surprised:
امروز مهمون افتخاریه اینجا!:gol:
درست کرد تقسیمش ماله تو!:D
:surprised::surprised:
این
این جوجه فسقلی منو اذیت کنه

:cool::cool::cool:

engineer saba

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا به نظرتون آرد گندم طلایی استفاده کنم یا ارقام دیگه کدوم بهترینه:cool::cool::cool:

والا گلرخ بهتر میدونه.....من بلد نیستم کسی رو تو این چیزا راهنمایی کنم:smile:
تازه مگه خودت میخوای درست کنی؟
مردا و حلوا پختن.....چه چیزا:surprised:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا گلرخ بهتر میدونه.....من بلد نیستم کسی رو تو این چیزا راهنمایی کنم:smile:
تازه مگه خودت میخوای درست کنی؟
مردا و حلوا پختن.....چه چیزا:surprised:

شما شکسته نفسی میفرمایید:cool:

درکدبانو بودن گلرخ هم شکی نیست:cry:

اما سوال اینه که میشه با آرد گندم طلایی حلوای خوبی درست کرد؟

گلرخکه طفره میره لااقل شما بگو

engineer saba

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه شکسته نفسی نیست.............جدی میفرمایم.:smile:
به نظرم خیلی مصر هستید با آرد گندم طلایی حلوا درست کنید
حالا که اینجوریه بله میشه.....مهم اینه که شما نسبت به آرد گندم طلایی خوش بینی
و این حتما در خوب در اومدن حلواتون تاثیر داره.:)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه شکسته نفسی نیست.............جدی میفرمایم.:smile:
به نظرم خیلی مصر هستید با آرد گندم طلایی حلوا درست کنید
حالا که اینجوریه بله میشه.....مهم اینه که شما نسبت به آرد گندم طلایی خوش بینی
و این حتما در خوب در اومدن حلواتون تاثیر داره.:)

نه خوش بین نیستم:cool::cool::cool::cry:
اما میترسم اسراف بشه باید قبلش تحقیق کنم که از شما می پرسم

باید از تجربه دیگران درس گرفت نیاز نیست خودم تجربه کنم:cool::)

گندم طلایی

عضو جدید
آموزش مسقطی:

مواد لازم:

نشاسته 100 گرم

شکر 200 گرم

روغن 50 گرم

گلاب 1 قاشق سوپخوری

آب 3 یا 4 لیوان

خلال بادام 50 گرم
کاکائو-زعفران جهت تغییر رنگ

طرز تهیه:

نشاسته را در آب ریخته، مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیظ شود. سپس شکر، گلاب و روغن را به مخلوط اضافه می کنیم و مجدداً بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شوند. اگر خواستین چند رنگ باشه مقداری از مواد را باهر کدوم از مواد رنگی مخلوط کرده و سپس مایه را در ظرف ریخته و می گذاریم سرد شود. آنگاه آن را به شکل لوزی لوزی بریده و تزئین می کنیم.

golrokh

اخراجی موقت
ممنون حلوای خوشمزه ای هست؟

الان که روزه ایم و نمی تونیم تست کنیم

بعدشم دستورشو با آرد گندم طلایی ندادی
داری طفره میری گلرخ ها گفته باشم

:surprised::surprised:
این
این جوجه فسقلی منو اذیت کنه

:cool::cool::cool:

اقا جوهر من پرسیدم براتون!;)
ارد گندم طلایی هم میتونید استفاده کنید و خوب میشه حلواتون!!!
پس چی که خوشمزس کاش میشد از اینترنت تستش کنی ببینی!!!:D
نه بخدا پرسیدممممممممممم دیگه درست کن به ماهم بگو چیکار کردی!:gol:

golrokh

اخراجی موقت

اقا جوهر شما شکسته بندی میکنین!!!:D
بله درست کنین خوب میشه!

golrokh

اخراجی موقت
آموزش مسقطی:

مواد لازم:

نشاسته 100 گرم

شکر 200 گرم

روغن 50 گرم

گلاب 1 قاشق سوپخوری

آب 3 یا 4 لیوان

خلال بادام 50 گرم
کاکائو-زعفران جهت تغییر رنگ

طرز تهیه:

نشاسته را در آب ریخته، مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیظ شود. سپس شکر، گلاب و روغن را به مخلوط اضافه می کنیم و مجدداً بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شوند. اگر خواستین چند رنگ باشه مقداری از مواد را باهر کدوم از مواد رنگی مخلوط کرده و سپس مایه را در ظرف ریخته و می گذاریم سرد شود. آنگاه آن را به شکل لوزی لوزی بریده و تزئین می کنیم.

سلامممممممم گندم جان خوبی عزیزم؟؟؟:gol:
وای من عاشقه مسقطیم!!!:redface:
مرسی گلم که دستورشو گذاشتی!;)

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
آش دوغ اردبيل

آش دوغ اردبيل

مواد لازم:

برنج 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)تخم مرغ 1 عدد کوچک دوغ پاستوریزه 5-4 لیترسبزی آش خرد شده (تره، سیر تازه همراه با برگ سیر، گشنیز) 500 گرم گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز رنده شده 1 عدد متوسط نخود پخته شده 1 لیوان سرخالیآرد برنج 1 قاشق غذاخوری کره ی پاستوریزه 50 گرم روغن مخصوص سرخ کردن 4-3 قاشق غذاخوری نعناع خشک 3-2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه:

ابتدا برنج شسته شده و تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید ،تا تخم مرغ کاملاً با برنج مخلوط شود، در این هنگام دوغ را نیزاضافه کرده، وروی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا دوغ به جوش آید. درصورتی که مرتب هم نزنید، دوغ در هنگام جوش آمدن حالت بریده بریده پیدا می کند.
سپس گوشت، پیاز، مقداری نعنا خشک، نمک و فلفل را مخلوط کرده و از آن کوفته ریزه درست کرده و داخل دوغ جوشیده بریزید. پس از 2-1 جوش، سبزی و نخود را اضافه کنید تا مواد پخته شده و برنج کاملاً لعاب بیاندازد. برای لعاب بیش تر آش، آرد برنج را با 1 لیوان آب سرد حل کنید، وداخل آش بریزید تا آش کاملاً بجوشد. در نهایت نمک، فلفل و کره را داخل آش بریزید.
*برای تهیه نعناع داغ درظرف جداگانه ای روغن را گرم کنید، و نعناع را به آن اضافه کنید. سپس نعنا داغ را داخل آش بریزید و مقداری از نعنا داغ را پس از اینکه آش را در ظرف سرو ریختید، تزیین نمایید.
* باید توجه داشته باشید که دوغ و یا ماست زیاد چرب نباشد، زیرا آش کیفیت خوبی نخواهد داشت. در تهیه ی این آش می توانید از لوبیا سفید نیز استفاده کنید.

گندم طلایی

عضو جدید
مواد لازم:

برنج 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)تخم مرغ 1 عدد کوچکدوغ پاستوریزه 5-4 لیترسبزی آش خرد شده (تره، سیر تازه همراه با برگ سیر، گشنیز) 500 گرمگوشت چرخ کرده 150 گرمپیاز رنده شده 1 عدد متوسطنخود پخته شده 1 لیوان سرخالیآرد برنج 1 قاشق غذاخوریکره ی پاستوریزه 50 گرمروغن مخصوص سرخ کردن 4-3 قاشق غذاخورینعنا خشک 3-2 قاشق غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازمروش تهیه:

ابتدا برنج شسته شده و تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید ،تا تخم مرغ کاملاً با برنج مخلوط شود، در این هنگام دوغ را نیزاضافه کرده، وروی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا دوغ به جوش آید. درصورتی که مرتب هم نزنید، دوغ در هنگام جوش آمدن حالت بریده بریده پیدا می کند.
سپس گوشت، پیاز، مقداری نعنا خشک، نمک و فلفل را مخلوط کرده و از آن کوفته ریزه درست کرده و داخل دوغ جوشیده بریزید. پس از 2-1 جوش، سبزی و نخود را اضافه کنید تا مواد پخته شده و برنج کاملاً لعاب بیاندازد. برای لعاب بیش تر آش، آرد برنج را با 1 لیوان آب سرد حل کنید، وداخل آش بریزید تا آش کاملاً بجوشد. در نهایت نمک، فلفل و کره را داخل آش بریزید.
*برای تهیه نعناع داغ درظرف جداگانه ای روغن را گرم کنید، و نعناع را به آن اضافه کنید. سپس نعنا داغ را داخل آش بریزید و مقداری از نعنا داغ را پس از اینکه آش را در ظرف سرو ریختید، تزیین نمایید.
* باید توجه داشته باشید که دوغ و یا ماست زیاد چرب نباشد، زیرا آش کیفیت خوبی نخواهد داشت. در تهیه ی این آش می توانید از لوبیا سفید نیز استفاده کنید.

من اینقدر این اش رو دوست دارم که نگو قربون دستت که اینجا گذاشتیش

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم:

برنج 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)تخم مرغ 1 عدد کوچکدوغ پاستوریزه 5-4 لیترسبزی آش خرد شده (تره، سیر تازه همراه با برگ سیر، گشنیز) 500 گرمگوشت چرخ کرده 150 گرمپیاز رنده شده 1 عدد متوسطنخود پخته شده 1 لیوان سرخالیآرد برنج 1 قاشق غذاخوریکره ی پاستوریزه 50 گرمروغن مخصوص سرخ کردن 4-3 قاشق غذاخورینعنا خشک 3-2 قاشق غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازمروش تهیه:

من اینقدر این اش رو دوست دارم که نگو قربون دستت که اینجا گذاشتیش

نوش جونت گلممممممممممممممممم

king_of_shomal

عضو جدید
حالا اینارو خودتون درســـــــــــــــــــت می کنین یا از جایی کپی کردین اینجا :D

اما دلمون ضعف رفت;)

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
كجاييييييييييييييييييييي گلرخ جونمممممممممممممممم
من دست تنهاممممممممممممممممممم
:biggrin::biggrin::biggrin:

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
آش ميوه اردبيل

آش ميوه اردبيل

رشته آش 350 گرمی
کوفته قلقلی ریز با 200الی 250گرم گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل

قیسی زردآلو
آلو زرد
آلوچه
گوجه سبز
به تعداد نفرات د رنظر بگیرین ...من برای هر نفر 3 الی 4 عدد ریختم ...

آلبالو یک چهارم پیمانه
مراقب باشید شور نباشن . در اینصورت خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین.

یک سوم پیمانه نخود
یک سوم پیمانه لوبیا
نصف پیمانه عدس

رب گوجه فرنگی یک قاشق
زردچوبه و نمک و فلفل
پیاز یکعدد برای پختن با حبوبات
کمی پیازداغ برای روی آش
کشک یا سرکه

طرز تهیه :
حبوبات را از قبل خیس کنین و بعد با کمی آب و روغن و یک عدد پیاز و زردچوبه بذارین جداگانه خوب بپزه .

بعد توی یک قابلمه بزرگ و جا دار کمی پیاز داغ درست کنین و برای تزیین آش بردارین و کمی بذارین بمونه . و حالا کمی رب گوجه بزنین و تفت بدین .( میتونین رب گوجه رو بعدا همراه با میوه ها بریزین )

حبوبات پخته و میوه ها رو ( که قبلا شسته و خیس کردین ) به همراه کوفته قلقلی ها ( یا خام یا تفت داده شده ) با کمی آب یا آب گوشت و یا مرغ اضافه کنین .

من با مصرف قرص های سوپ در طولانی مدت به دلیل افزودنی های اون موافق نیستم ولی اگه دوست دارین میتونین استفاده کنین .فقط مراقب نمک غذا باشین ... چون قرص ها نمکشون زیاده و کشک و رشته هم نمک دارن .

میوه ها که نرم شدن و پختن ..... رشته رو بریزین . تا وقتی رشته ها بپزن گهکاهی آش رو هم بزنین تا ته نگیره . و اگه آبش کم شد آب اضافه کنین .

این آش مزه ملسی داره ...... حالا توی ظرف بکشین و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ و کوفته قلقلی و فلفل قرمز دلمه ای تزیین کنین و یا فقط با سرکه نوش جون کنین .

king_of_shomal

عضو جدید

واقعا
چشم حتما
من منتظرممممممممممم
:D:D:D
كجاييييييييييييييييييييي گلرخ جونمممممممممممممممم
من دست تنهاممممممممممممممممممم
:biggrin::biggrin::biggrin:
زیاد نیســـــــــــــــــتیم 1 نفریم میتونی درست کنی ها :biggrin:

golrokh

اخراجی موقت
رشته آش 350 گرمی
کوفته قلقلی ریز با 200الی 250گرم گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل

قیسی زردآلو
آلو زرد
آلوچه
گوجه سبز
به تعداد نفرات د رنظر بگیرین ...من برای هر نفر 3 الی 4 عدد ریختم ...
آلبالو یک چهارم پیمانه
مراقب باشید شور نباشن . در اینصورت خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین.

یک سوم پیمانه نخود
یک سوم پیمانه لوبیا
نصف پیمانه عدس

رب گوجه فرنگی یک قاشق
زردچوبه و نمک و فلفل
پیاز یکعدد برای پختن با حبوبات
کمی پیازداغ برای روی آش
کشک یا سرکه
طرز تهیه :
حبوبات را از قبل خیس کنین و بعد با کمی آب و روغن و یک عدد پیاز و زردچوبه بذارین جداگانه خوب بپزه .

بعد توی یک قابلمه بزرگ و جا دار کمی پیاز داغ درست کنین و برای تزیین آش بردارین و کمی بذارین بمونه . و حالا کمی رب گوجه بزنین و تفت بدین .( میتونین رب گوجه رو بعدا همراه با میوه ها بریزین )

حبوبات پخته و میوه ها رو ( که قبلا شسته و خیس کردین ) به همراه کوفته قلقلی ها ( یا خام یا تفت داده شده ) با کمی آب یا آب گوشت و یا مرغ اضافه کنین .

من با مصرف قرص های سوپ در طولانی مدت به دلیل افزودنی های اون موافق نیستم ولی اگه دوست دارین میتونین استفاده کنین .فقط مراقب نمک غذا باشین ... چون قرص ها نمکشون زیاده و کشک و رشته هم نمک دارن .

میوه ها که نرم شدن و پختن ..... رشته رو بریزین . تا وقتی رشته ها بپزن گهکاهی آش رو هم بزنین تا ته نگیره . و اگه آبش کم شد آب اضافه کنین .

این آش مزه ملسی داره ...... حالا توی ظرف بکشین و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ و کوفته قلقلی و فلفل قرمز دلمه ای تزیین کنین و یا فقط با سرکه نوش جون کنین .

اوه مای گاد!!!!:surprised:
شیرین دهنم اب افتاد چقدر خوشمزس این غذا نه؟؟؟؟:confused::eek::redface:
دختر تو معرکه ای!!!;)
بازم از این کارا بکن جیگر!:gol::heart:

بالا