کدبانوها دست به کار شن!

golrokh

اخراجی موقت
خب حالا كه اصرار مي كنيد بفرمائيد اينم اشپزخونه ما !! :confused::confused: :surprised: :smile:



شما بفرمائيد از كدوم وسائل اينجا خوشتون مياد تا با پست سفارشي بفرستم براتون !! :eek: :biggrin: :)

خواهش میکنم شما چرا من خودم میام!!!:D
حق داشتی اشپزخونرو نشون ندادیا اخه من الان دارم حسرت میخورم...:cry::cry::cry:
 

tur

عضو جدید
یه غذا میگم واسه ترم بعدتون
2 3 تا تخم مرغ میشکنینو خوب همش میزنین
نون ساندویچی میگیرین و نونو از عرض حلقه حلقش میکنین به قطر حدود 1.5س
بعد نونارو میزنید توی تخم مرغا و سرخش میکنین
و سپس با سس کچاپ میل میکنین
خوشمزس و سریع!!
 

tur

عضو جدید
یه غذای دیگه واسه هفته ی بعد ترم بعدیتون
سیب زمینی رو حلقه حلقه میکنین به قطر تقریبا 7 -8 میلیمتر بعد روش یه کم کالباس میذارید و یه کم پنیر پیتزا توی ماهیتابه روغن میریزید و درش و میذارید که سیب زمینیش مغز پخت بشه
بعدم میل میکنین با سس کچاپ!!
 

amin_amini

عضو جدید
امین اقا احیانا این از اون ناگت اماده ها نیست؟؟؟:surprised::eek::confused::D
اگه نه ما دستور پختشو میخوایم...:D

شما بگو میخوای من معرفی میکنم!!!:D
خواستی بیا پروفایلم!;)

دستت درد نکنه گلرخ خانوم .
این همه هنر ریختم برای این غذا حالا میگی غذات تقلبیه؟ ها ها ها؟:D

شما اول باید لایسنس غذامو بگیرین بعد من بهتون دستورشو بدم:biggrin:

میخوام میخوام میخوام.
بیا نزدیک تو گوشم بگو کسی نفهمه.

چرا سوزوندییش!!!
خودت سوزوندی .
رنگ غذاش همینه مهندس.
اگه میسوزوندم که عسکشو اینجا نمیزاشتم.

اینم دو تا غذای ساده

سوسیس با قارچ و پنیر گودا و پنیر لیقوان.
قارچ ها رو با آبلیمو سرخ کردم .
خیلی خیلی خوشمزه بود.



و سیب زمینی با قارچ

 
آخرین ویرایش:

golrokh

اخراجی موقت
دستت درد نکنه گلرخ خانوم .
این همه هنر ریختم برای این غذا حالا میگی غذات تقلبیه؟ ها ها ها؟:D

شما اول باید لایسنس غذامو بگیرین بعد من بهتون دستورشو بدم:biggrin:

میخوام میخوام میخوام.
بیا نزدیک تو گوشم بگو کسی نفهمه.

خودت سوزوندی .
رنگ غذاش همینه مهندس.
اگه میسوزوندم که عسکشو اینجا نمیزاشتم.

اینم دو تا غذای ساده


سوسیس با قارچ و پنیر گودا و پنیر لیقوان.
قارچ ها رو با آبلیمو سرخ کردم .
خیلی خیلی خوشمزه بود.



و سیب زمینی با قارچ

مرسی امین جان!:gol:
ایووووووووووووول پسر;)
من لایسنس ندارم ولی لیسانسو دارم!:D
نیتونم جلو بچه ها زشته اخه...تو گوشتو بیار جلو...:biggrin:
ایول میتونی دستور پختاتم بذاریا اصلا ایرادی نداره من به گلرخ گفتم گفت اگه امین خواست بذاره اشکال نداره!:D:biggrin:
 

golrokh

اخراجی موقت
یه غذای دیگه واسه هفته ی بعد ترم بعدیتون
سیب زمینی رو حلقه حلقه میکنین به قطر تقریبا 7 -8 میلیمتر بعد روش یه کم کالباس میذارید و یه کم پنیر پیتزا توی ماهیتابه روغن میریزید و درش و میذارید که سیب زمینیش مغز پخت بشه
بعدم میل میکنین با سس کچاپ!!

سلام تور جووووووووووووونی !!!:redface:
همه ی غذاهات مختصر و مفیده مرسی برای دانشجوها خیلی مفیده!;):gol:
بعدم یه سوال تبلیغ سس کچاپه!:D
 

amin_amini

عضو جدید
خدمت گلرخ عزیز و بقیه دوستان.
ناگت مرغ
مواد لازم براي 6 نفر
سينه مرغ: نيم كيلو
پياز: يك عدد كوچك
پنير پيتزا: 100 گرم
پفك نمكي پودر شده: نصف پيمانه
پودر سير: يك قاشق غذاخوري
پودر نان: دو قاشق‌ سوپخوري
رنگ نارنجي خوراكي: نصف قاشق چايخوري
عصاره مرغ: يك عدد
طرز تهيه: ابتدا سينه مرغ خام را با پياز، پنير، پودر سير و عصاره مرغ در مخلوط‌كن له كنيد تا به صورت خمير چسبناكي درآيد، در ظرف ديگري پودر پفك نمكي، پودر نان و رنگ نارنجي خوراكي‌ را مخلوط كنيد.سپس از خمير مرغ تهيه شده به اندازه يك گردو برداريد و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهيد كه البته به شكل لوله‌اي در اندازه كوچك باشد سپس اين خمير كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكي بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد. به دليل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نيست، در اين دستور از مخلوط پفك‌نمكي و رنگ نارنجي استفاده مي‌شود تا به رنگ و مزه واقعي پودر ناگت نزديك باشد.
 

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه برنج سرخ کرده چینی



تاریخچه برنج سرخ کرده
برنج سرخ کرده از یانچاو که یک استان در چین است سرچشمه گرفته است و برای مصرف باقی مانده ی غذا‌ها استفاده می‌شد. و علاوه بر برنج از دیگر مواد باقی مانده نیز در این غذا استفاده می‌شد. این غذا بدون هیچ پیش غذا یا غذای همراهی سرو می‌شود.


در اصل این غذا از ترکیب گوشت، غذاهای دریایی، سبزیجات، برنج و باقیمانده ی سس‌هایی روز‌های قبل که کل این مواد با روغن بادام زمینی درست می‌شود.


دستور العمل اصلی برنج سرخ کرده
مواد لازم:
2 قاشق سوپ خوری سس سویا یا سس ماهی (بستگی به سلیقه غذایی دارد)
2/1 قاشق سوپ خوری نمک
1 قاشق سوپ خوری فلفل سفید
2 قاشق سوپ خوری شکر
روغن بادام زمینی
2 قاشق سوپ خوری سیر ریز شده
2 قاشق سوپ خوری فلفل چیلی تازه ریز شده
2 پیاز سبز ریز شده
2 فنجان برنج سفید روز‌های قبل
1 فنجان گوشت یا سبزی یا هر دو که از روز‌های قبل باقی مانده باشد


در یک کاسه کوچک، سویا سس ( یا سس ماهی)، نمک، فلفل، و شکر را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. ماهی تابه خود را گرم کنید و به اندازه ا که یک پوشش از روغن روی آن ایجاد شود روغن بادام زمینی در آن بریزید. حرارت را کم کنید بعد سیر، چیلی و پیاز سبز را اضافه کنید. بعد آن‌ها را برای 10 تا 30 ثانیه هم بزنید. حرارت را زیاد کرده و برنج را به آن اضافه کنید. گوشت و سبزی‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا روغن با تمام مواد به خوبی مخلوط شود. سس را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا داغ شوند و بلافاصله آن را سرو کنید.


در دستور العمل پخت برنج سرخ کرده می‌توان تغییراتی را ایجاد کرد



سابگوم
برنج سرخ کرده دستور العمل‌های متفاوتی دارد. شما هر چیزی را که در یخچال دارید را می‌توانید به دیگر مواد بالا اضافه کنید. شما می‌توانید فکر کنید یک برنج سرخ کرده درهم برهم است.



گوشت
شما می‌توانید گوشت بریانی یا پخته را هم به برنج سرخ کرده اضافه کنید. برای این کار باید چند دقیقه قبل از اضافه کردن گوشت آن را در سویا سس قرار دهید بعد آن را به برنج اضافه کرده و سرخ کنید.



مرغ
باقیمانده مرغ را نیز می‌توان با برنج سرخ کرد. برای این کار باید مرغ خود را از هرگونه پوست و چربی پاک کنید. قبل از این که آن را به برنج اضافه کرده و سرخ کنید در سویا سس قرار دهید.



سبزیجات
بعضی از سبزیجات مردمی را می‌توان به برنج اضافه کرد. سبزی‌هایی مثل هویج، پیاز و کرفس را باید قبل از اضافه شدن خوب ریز کرد و در سویا سس یا سس ماهی قرار داد.



آناناس
یک تکنیک جالب برای اضافه کردن مزه ی ترش و شیرین اضافه کردن مقداری آناناس به برنج است. در اینجا باید دقت داشت که آناناس نباید زیاد حرارت ببیند تا شکل خود را از دست دهد.

 

tur

عضو جدید
دستت درد نکنه گلرخ خانوم .
این همه هنر ریختم برای این غذا حالا میگی غذات تقلبیه؟ ها ها ها؟:D

شما اول باید لایسنس غذامو بگیرین بعد من بهتون دستورشو بدم:biggrin:

میخوام میخوام میخوام.
بیا نزدیک تو گوشم بگو کسی نفهمه.

خودت سوزوندی .
رنگ غذاش همینه مهندس.
اگه میسوزوندم که عسکشو اینجا نمیزاشتم.

اینم دو تا غذای ساده

سوسیس با قارچ و پنیر گودا و پنیر لیقوان.
قارچ ها رو با آبلیمو سرخ کردم .
خیلی خیلی خوشمزه بود.



و سیب زمینی با قارچ



شما همیشه به خودت میگیری؟
من با گلرخ بودم واسه ی اون غذای اولی
 

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه غذای دیگه واسه هفته ی بعد ترم بعدیتون
سیب زمینی رو حلقه حلقه میکنین به قطر تقریبا 7 -8 میلیمتر بعد روش یه کم کالباس میذارید و یه کم پنیر پیتزا توی ماهیتابه روغن میریزید و درش و میذارید که سیب زمینیش مغز پخت بشه
بعدم میل میکنین با سس کچاپ!!
tur جون با طعم کچاپ همش کچاپ شد که فردا میخوای سسا خالی بخوریم هان؟؟اونم غذاییه:eek:
 

golrokh

اخراجی موقت
شما همیشه به خودت میگیری؟
من با گلرخ بودم واسه ی اون غذای اولی

عززززززززززززززززززززیز دلم اون غذا مغز پخت شده!!!:D
توعکس اینجوری افتاده وگرنه غذای سوخترو که عکسشو نمیذارم!:redface:
 
  • Like
واکنش ها: tur

golrokh

اخراجی موقت
عزیزم فودتکنولوژی جاااااااااااااان ممنونم از پست خوبت!;)
 

golrokh

اخراجی موقت
خدمت گلرخ عزیز و بقیه دوستان.
ناگت مرغ
مواد لازم براي 6 نفر
سينه مرغ: نيم كيلو
پياز: يك عدد كوچك
پنير پيتزا: 100 گرم
پفك نمكي پودر شده: نصف پيمانه
پودر سير: يك قاشق غذاخوري
پودر نان: دو قاشق‌ سوپخوري
رنگ نارنجي خوراكي: نصف قاشق چايخوري
عصاره مرغ: يك عدد
طرز تهيه: ابتدا سينه مرغ خام را با پياز، پنير، پودر سير و عصاره مرغ در مخلوط‌كن له كنيد تا به صورت خمير چسبناكي درآيد، در ظرف ديگري پودر پفك نمكي، پودر نان و رنگ نارنجي خوراكي‌ را مخلوط كنيد.سپس از خمير مرغ تهيه شده به اندازه يك گردو برداريد و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهيد كه البته به شكل لوله‌اي در اندازه كوچك باشد سپس اين خمير كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكي بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد. به دليل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نيست، در اين دستور از مخلوط پفك‌نمكي و رنگ نارنجي استفاده مي‌شود تا به رنگ و مزه واقعي پودر ناگت نزديك باشد.

امین جووونم ممنونم از دستورت!!!:redface:
لطف کردی مشتاقه دیدار هستیم...;)
 

tur

عضو جدید
فیله ی مرغ:
سینه یا رون مرغ رو (بسته به سلیقه) بدید به مرغ فروشی براتون فیله برش کنه
میذارید با آب و یه پیاز سر گاز بپذه که نیم پذ بشه
از آب درشون بیارید و 1 تخم مرغ رو خوب بزنید
توی یه ظرف دیگه آرد سوخاری نمک فلفل و قاطی کنید اول فیله هارو بذارید توی تخم مرغ
بعدم توی آرد سوخاری خوب بغلتونیدش بزارید سرخ بشه
دقت کنید که از بالا سرش تکو نخوره که نسوزه!!
 

amin_amini

عضو جدید
شما همیشه به خودت میگیری؟
من با گلرخ بودم واسه ی اون غذای اولی
من که نمیگم همیشه غذاهات میسوزه دود همه جارو بر میداره.
گلرخ هم ابجی منه غذاهاش هیچوقت نمیسوزه.
فقط غذاهای تو ببخشید شما میسوزه:w42:


امین جووونم ممنونم از دستورت!!!:redface:
لطف کردی مشتاقه دیدار هستیم...;)
کجا ایشالله؟

یه سوال کسی بلده آش بپزه؟
 

golrokh

اخراجی موقت
من که نمیگم همیشه غذاهات میسوزه دود همه جارو بر میداره.
گلرخ هم ابجی منه غذاهاش هیچوقت نمیسوزه.
فقط غذاهای تو ببخشید شما میسوزه:w42:



کجا ایشالله؟

یه سوال کسی بلده آش بپزه؟

سلام داداش امین گلم!
قرررررربونت برم که از من طرفداری میکنی!!!:redface:
جووونم اره چه اشی میخوای بگو تا دستورشو برات بذارم!؟;)
اش رشته؟؟؟:surprised:
 

golrokh

اخراجی موقت
اینم دستور پخته اش رشته

نخود و لوبیا را به مدت یک روز میذاریم خیس بخوره-بعد از یک روز باهم میپزیمشون-سبزی اش(تره-جعفری-گشنیز-برگ چغندر)-خورد میکنیم.
سپس یک پیمانه عدس را با سبزی اش با مقداری اب ریخته میذاریم با هم بپزن-بعد رشته ی اشی رو بهش اضافه میکنیم-سپس نخود و لوبیا را به بقیه مواد اضافه کرده-زردچوبه و نعناع با روغن تفت داده داخل اش میریزیم-یک قاشق تا دو قاشق ارد گندم را با اب مخلوط کرده تا رقیق بشه بعد داخل اش میریزیم-بعد از 2 جوش خوردن اش حاضر میشه!!!
نوش جووووووووووووووونتون:D

 

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من غذا زیاد بلدم ولی اصلا وقت و حس گرفتن عکس و این کارا ندارم
این فعلا دست گرمی باشه واسه مجردای بی حوصله
شنسل مرغ
سینه مرغ را شنسل می کنید ( بلدم نیستسن مهم نیست 3 بار که خراب شد بار چهارم یاد می گیرید :دی)
پودری شامل ادویه های مختلف مورد علاقه تهیه می کنید از پودر مرغ های آماده هم می تونید استفاده کنید
پودر مرغ من شامل ( پودر سیر ( خیلی کم ) + نمک + پودر لیمو و فلفل + تخم گیشنیز + چیلی +سماق ....)
آب لیمو را با برس به سینه مرغ بزنید بعد دو طرف مرغ را پودر بزنید و لای نایلکس گذاشته و اندکی بکوبید در حدی که مواد به خورد مرغ بره نه این که شرحه شرحه بشه
کف ماهیتابه تفلون را کمی روغن ریخته حرارت ملایم می زارید سرخ بشه
در عرض 15 دقیقه غذا خاضره
می تونید مرغ پودر زده ( البته بدون آب لیمو ) رو در فریزر بزاری و هر وقت توسط مهمانان غافلگیر شدید در عرض 30 دقیقه غذا را آماده کنید :دی
نکته : در صورتی که از آبلیمو استفاده کنید مرغ ترش و خوشمزه تر می شه ولی یک مقدار رنگش تیره می شه
درصورت تمایل از زعفران هم می تونید استفاده کنید که خوش رنگ و خوش طعم می شه :دی
نوش جان
اینم عکس
دیشب برای شام پختم داغه نسوزید :D
اون دوتایی که یه کم تیره ترن چون روشون یه کم پودر سبزیجات ریختم فکر نکنید سوخته :redface:
چیپساشم خودم پختم :)
 

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست جوونای خودم بخصوص خانم خوشگلا که از هر انگشتشون یه هنری میباره!!!
بچه چطوره یه تاپیک داشته باشیم با این عنوان هرکی هر غذا و همینطور دسر و شیرینیه که بلده را با عکس اینجا بذاره و دستور پختشو واسه بچه هام بذاره تا بقیم استفاده کنن!!!;)
همه موافقن؟؟؟:confused:
اری؟:smile:
بالاخره ما مهندسا باید یه چیزی بخوریم!!!:D
واسه شروع خودم یه غذا میذارم!!!

نام غذا:کوکوی سبزیجات



من هر چی نگاه کردم شباهتی بین این غذا با کوکو ندیدم:surprised:
بعدش سبزیجات این غذا الان کجاشه؟:surprised:
ببخشید اینو پرسیدما برام سوال شده بود

من بلدم نیمرو - جوجه کباب نیمه آماده - میگو نیمه آماده - همبرگر نیمه آماده - الویه (در صورتی که سیب زمینی و تخم مرغش پخته باشه ) درست کنم:w02:
 

golrokh

اخراجی موقت
من هر چی نگاه کردم شباهتی بین این غذا با کوکو ندیدم:surprised:
بعدش سبزیجات این غذا الان کجاشه؟:surprised:
ببخشید اینو پرسیدما برام سوال شده بود

من بلدم نیمرو - جوجه کباب نیمه آماده - میگو نیمه آماده - همبرگر نیمه آماده - الویه (در صورتی که سیب زمینی و تخم مرغش پخته باشه ) درست کنم:w02:

عزیزم این کوکویی که همه ی موادش نگینی خرد شده واسه همین مثه کوکوهای دیگه یه تیکه در نمیاد!;)
شما سبزیجاتو به چی میگین؟؟؟:surprised:
من توی این غذا از لوبیا سبز-هویج-سیب زمینی-گوجه-فلفل دلمه ای استفاده کردم !
پس شما طرز تهیه ی سالاد الویرو بذار!:D
 

amin_amini

عضو جدید
گلرخ دسر ساده بلدی؟
اگه بلدی دستورشو بزار .
موادش زیاد نباشه از این دسر هایی که هیچ کی تو خونه نداره حوصله خرید ندارم.
 

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
golrokh میگم لیلا تو سریال فاصله ها به یه آشپز احتیاج داره.پیشنهاد میکنم یه سری اونجا بزنی;)
 
بالا