کدام موسسه آموزشی برای آمادگی کنکور ارشد معماری بهتر است؟

کدام موسسه آموزشی برای آمادگی کنکور ارشد معماری بهتر است؟

• -----

رای: 71 53.8%
  • ------

رای: 61 46.2%

• مجموع رای دهندگان
    132
  • نظرسنجی بسته .

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها نمیخوام ناراحتتون کنم ولی بینی و بین الله خودتون قضاوت کنین . کدوم یکی راس میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.memarico.com/CMS_UI/content.aspx?id=125
http://www.arch-house.com/ghabooli.html

یعنی بیشتر رتبه های برتر، هر دو موسسه رو عضو بودن ؟؟؟؟؟؟

اگه بخوای ب این دروغا توجه کنی بدون ک خانه از پای بست ویران است!!!!!!!!!!

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه بخوای ب این دروغا توجه کنی بدون ک خانه از پای بست ویران است!!!!!!!!!!

ولی چاره ای نیس.
از هیچی بهتره.(آزمون های آزمایشی رو میگم )خدا کنه لا اقل خدماتشون بهتر باشه .

آخرین ویرایش:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها نمیخوام ناراحتتون کنم ولی بینی و بین الله خودتون قضاوت کنین . کدوم یکی راس میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دروغ نیس بعضی ها هر دو تا موسسه بودن . اگه اسمت ثبت بشه حتی اگه یه بارم زنگ زده باشی میگن جز اونا بودی برداشت من اینجوریه و چند تا از بچه ها که دیدم از امکانات دوتاش استفاده کردن

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

والا تو رشته ما می بینی طرف رتبه تک رقمیه تو چار تا موسسه اسمش هست بعد ته و توشو در میاری می بینی درسته یه جا اسکیس رفته یه حا کلاس زبان رفته یه جا کلاسای نظری رو رفته یه جا آزمون داده

من دوستم پارسال رتبه 4 تکنولوژی معماری بود انواع موسساتو رفته بود :D

linoo

عضو جدید
دروغ نیس بعضی ها هر دو تا موسسه بودن . اگه اسمت ثبت بشه حتی اگه یه بارم زنگ زده باشی میگن جز اونا بودی برداشت من اینجوریه و چند تا از بچه ها که دیدم از امکانات دوتاش استفاده کردن

والا تو رشته ما می بینی طرف رتبه تک رقمیه تو چار تا موسسه اسمش هست بعد ته و توشو در میاری می بینی درسته یه جا اسکیس رفته یه حا کلاس زبان رفته یه جا کلاسای نظری رو رفته یه جا آزمون داده

من دوستم پارسال رتبه 4 تکنولوژی معماری بود انواع موسساتو رفته بود :d

فرقی بین کلاسای مهر یا تابستون هست ؟ (واسه یاد گیری)مثلا مهر ماه وقت رو نمیگیره؟

linoo

عضو جدید
منم تازه به جمعتون پیوستم.همیشه وقت نمیکنم بیام اما گاهی سر میزنم.همگی موفق باشین

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز

حق با بچه هاست. حتی اگه یه آزمون یا 1 کارگاه یک موسسه شرکت کرده باشی اسمت را اونجا میزنن.
بهتره بیشتر به استاد نگاه کنید تا موسسه. من اصولا تبلیغ نمیکنم مثل بعضی از بچه ها هم بد استادی را نمیگم (هر چند خودم فقط یه استاد را قبول دارم)چون خیلی از دوستانم از همون استاد بد راضی بودن ولی اینطوری احساس میکنم که ایوان امسال در کل خوب باشه. از شروعی که کرده اینجوری برداشت میکنم. ولی بازم میگم استاد به موسسه برتری داره.
یعنی تعریف هر استادی را شنیدی از کسی که قبول شده همون را انتخاب کنید

arc_saba

عضو جدید

سلام بچه ها. من هم امسال کنکور هنرهای ساخت شرکت کردم و رتبم تک رقمی شد در حالیکه هیچکدوم از این موسسات رو عضو نبودم...
اینو گفتم که الکی ناراحت نباشین. نمیگم این کلاسها بدرد نمیخوره، حتما خوب بوده که بازده بالایی داشته اما اگر هم لازم باشه یه موسسه که اساتید خوبی داره کفایت میکنه،
بیشتر از اون دیگه هم وقتتون گرفته میشه هم به احتمال زیاد با کلی مطالب تکراری مواجه میشین. با این جو دادن موسسات مختلف هم نا امید نشین. همه چیز به خودتون بستگی داره.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: کدام موسسه آموزشی برای آمادگی کنکور ارشد معماری بهتر است؟

سلام بچه ها. من هم امسال کنکور هنرهای ساخت شرکت کردم و رتبم تک رقمی شد در حالیکه هیچکدوم از این موسسات رو عضو نبودم...
اینو گفتم که الکی ناراحت نباشین. نمیگم این کلاسها بدرد نمیخوره، حتما خوب بوده که بازده بالایی داشته اما اگر هم لازم باشه یه موسسه که اساتید خوبی داره کفایت میکنه،
بیشتر از اون دیگه هم وقتتون گرفته میشه هم به احتمال زیاد با کلی مطالب تکراری مواجه میشین. با این جو دادن موسسات مختلف هم نا امید نشین. همه چیز به خودتون بستگی داره.
تبریک میگم میشه درصداتونم بگید
کدوم گرایش رو انتخاب کردین?

hadis63

عضو جدید
مشاوره برای استفاده از اکادمی معاری

مشاوره برای استفاده از اکادمی معاری

سلام،اقا مجتبی من خیلی گیج شدم ..
من کارشناسی رو تورشته معماری داخلی 7 ترمه تموم کردم.خیلی دوست دارم که ارشدم رو مث شما تو دانشگاه های تراز اول تهران بخونم ،منم دقیقا مث شما اکادمی به نظرم چون تخصصی رو معماری کار میکنه موفق تره واسه شروع بسته های اکادمی رو تهیه کردم والان یه ماهی هست که شروع کردم به خوندنشون اما از اونجایی که من دروس تخصصی مث سازه فلز وبتن ایستایی رو اصن نخوندم تو دانشگاه درکشون برام سخته ،تو بسته اکادمی کل دروس فنی تو دوتا کتاب سیستم ساختمانیه 1و2 ،واسه شرو من روزنامه وار دارم میخونم تا یه چیزایی دستم بیادبخش های سازه کششی وفشاری به نظرم حفظکردنی بود یه چیزایی دستگیرم شد اما مشکل اصلی...تنش وکرنش ولنگر خمشی (مقاومت مصالح) که تو کتاب های اکادمی که کلا تو یه فصل جمع کرده در مورد سازه خمشی هم همین طور خیلی سخته مهندس من از خودم انتظار قبولی توی دانشگاه سراسری دارم اما شروع این راه برام خیلی گنگه .... به نظرم شما بادید کامل وتسلط رو مطالب میتونید کمکم کنید

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کارشناسی رو تورشته معماری داخلی 7 ترمه تموم کردم.خیلی دوست دارم که ارشدم رو مث شما تو دانشگاه های تراز اول تهران بخونم ،منم دقیقا مث شما اکادمی به نظرم چون تخصصی رو معماری کار میکنه موفق تره واسه شروع بسته های اکادمی رو تهیه کردم والان یه ماهی هست که شروع کردم به خوندنشون اما از اونجایی که من دروس تخصصی مث سازه فلز وبتن ایستایی رو اصن نخوندم تو دانشگاه درکشون برام سخته ،تو بسته اکادمی کل دروس فنی تو دوتا کتاب سیستم ساختمانیه 1و2 ،واسه شرو من روزنامه وار دارم میخونم تا یه چیزایی دستم بیادبخش های سازه کششی وفشاری به نظرم حفظکردنی بود یه چیزایی دستگیرم شد اما مشکل اصلی...تنش وکرنش ولنگر خمشی (مقاومت مصالح) که تو کتاب های اکادمی که کلا تو یه فصل جمع کرده در مورد سازه خمشی هم همین طور خیلی سخته مهندس من از خودم انتظار قبولی توی دانشگاه سراسری دارم اما شروع این راه برام خیلی گنگه .... به نظرم شما بادید کامل وتسلط رو مطالب میتونید کمکم کنید

آقا مجتبی:surprised:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
:que:

Anita.Mosavi

عضو جدید

اصن یه ذره هم تابلو نیس! :D

• Like
واکنش ها: !ala

z.d.h

عضو جدید
سلام بچه ها... من گیج شدم.آخر نفهمیدم کدوم موسسه بهتره واسه ثبت نام.هرکدوم 1 ویژگی هایی دارن.ولی آخر سر معلوم نیست کدوم بهتره... :surprised:

sajjadchegini

عضو جدید
سلام
من میخواستم برای ارشد آزمون ها و بسته های آموزشی رواستفاده کنم و کلاس نمیخوام بیام کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوما بهترن و چرا
ایوان خانه - مرکز معماری و- آکادمی
در ضمن تهران هم نیستم

ممنون

sajjadchegini

عضو جدید
سلام
من میخواستم برای ارشد آزمون ها و بسته های آموزشی رواستفاده کنم و کلاس نمیخوام بیام کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوما بهترن و چرا
در ضمن تهران هم نیستم

ممنون

sajjadchegini

عضو جدید
سلام
در ضمن تهران هم نیستم

ممنون

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
رشته معماری داخلی تو مقطع کارشناسی هم ارائه میشه، مثلا دانشگاه سوره و علم و فرهنگ این رشته رو ارائه میدن.
سلام.
چ جالب من اطلاع چندانی نداشتم. ولی بعد از ی سری بچه های باشگاه همینطوری کم و بیش همین تو پستاشون متوجه شدم.
خوبه.من رشته معماری داخلیو دوس دارم و چقد خوب ک کارشناسی دوباره شرو کردن برا این رشته.امیدوارم خیلی زود رونق بگیره.
خیلی دوس دارم بدونم چیا می خوندین.کتاباتو برام معرفی کنی و دروس و واحدهایی ک گذروندی.بسیار علاقه مندم و دلم میخاد ازش اصولی بدونم.
لطف میکنی اگر راهنماییم کنی.

sahra123

عضو جدید
Salam. Man jozvehaye parse ro kharidamo mikhoonam ama testash kheili kame. Kasi ketabe testi soragh nadare pishnahad kone???!!:(

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
Salam. Man jozvehaye parse ro kharidamo mikhoonam ama testash kheili kame. Kasi ketabe testi soragh nadare pishnahad kone???!!:(

انتشارات عصر کنکاش تقریبن برای همه دروس کتاب تست و آموزش داره(باهم تو یک کتاب) ولی تستای اونم خیلی زیاد نیست. اگه طبقه بندی شده نمیخوای آزمون های آزمایشی موسسات هست تو باشگاه .

milad.ebadi

عضو جدید
کاملا مشخصه که دوستان هر کدام وابسته به یه موسسه ی خاص هستند و اگر کمی باهوش باشید متوجه میشد کاملا مغرضانه نقد می کنند موسسات رو

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: کدام موسسه آموزشی برای آمادگی کنکور ارشد معماری بهتر است؟

سلام دوستان، خسته نباشید!
:)

بنده پاراسال کنکور دادم ، رتبه 13 انرژی و 173 معماری داخلی شدم.
خیلی خیلی بهتون تبریک میگم که اینجوری انگیزه دارین و از الان اینجوری پیگیر و مشتاق موفقیتین
;)
از اطلاعات این سایت خیلی استفاده کردم و واقعا کمک بدون توقع دوستان برام خیلی جالب بود. همیشه با این سایت در ارتباط باشین، خیلی میتونه مفید باشه.
باید تشکر کنم از دوستانی که اینجا فعال هستن ، خدا خیرتون بده
:smile:
به خاطر همین حس میکنم منم باید هر کمکی از دستم بر میاد بکنم، به خصوص به دوستانی که شهری هستن که موسسات آموزشی فعال نیستن.
متاسفانه زیاد به این سایت سر نمیزنم، یا وقت نمیکنم یا یادم میره ولی تقریبا هرروز فیس بوک هستم.
سوالاتون درباره کنکور معماری یا هنرهای ساخت رو از طریق صفحه مرکز معماری ایران شعبه اصفهان، حتی الامکان پست بذارین که بقیه هم در جریان باشن، یا پیام بدین.
البته تاکید کنم، مشاوره ها جنبه تبلیغاتی نداره، فک میکنم از طریق پیج افراد بیشتری میتونن استفاده کنن تا صفحه شخصی خودم.
:smile:
https://www.facebook.com/IAC.Esf
یه مطلبی رو هم مرتبط با این تاپیک بگم، لزوما تمام کسانی که از موسسه ها استفاده میکنن موفق نمیشن، و تمام کسانی که موفق میشن هم لزوما از موسسه ها استفاده نکردن.
یه مسئله ای رو در نظر داشته باشین، متاسفانه از هرکسی نظر بخواین چه درباره کنکور، چه هر موضوع دیگه ای، خواه ناخواه همون راهی که خودش رفته رو تایید میکنه و بقیه راه ها رو نفی میکنه.
پس اگه از کسی مشورت میگیرین، مطمئن بشین که چه آزمون، چه کلاس، چه مشاوره، از تمامی موسسه ها استفاده کرده باشه، که خیلی کم پیدا میشه چنین کسی.
بنده سعی میکنم تو مشاوره ها بدون ارجاع به موسسه ها مشورت بدم. اگه سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم :smile: https://www.facebook.com/IAC.Esf
تبریک میگم میشه لطفا درصداتونو بگین و اینکه برای تنظیم چه منابعی رو خوندین?

Soroosh566

عضو جدید
تبریک میگم میشه لطفا درصداتونو بگین و اینکه برای تنظیم چه منابعی رو خوندین?

ممنون دوست عزیز
هنرهای ساخت :
زبان 81
ایستایی 64
سیستم 68
طراحی فنی 27
تنظیم تاسیسات 64
رتبه انرژی 13 ، رتبه تکنولوژی 108

معماری :
زبان 61 :|
فن 64
تاریخ 50
درک 32
منظر 18
رتبه معماری 211 ، رتبه داخلی 173

اگه از تجربیات خودم بپرسی یکم ظاهر بحث تبلیغاتی میشه، چه کنیم؟ :D

ut.parisa

عضو جدید
سلام کسی هست که رتبه ش زیر 20 شده باشه؟ میشه بگه کدوم موسسه میرفته؟:)

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرکز معماری و ایوانخانه از همشون بهتره الان دو ساله که مرکز معماری رتبه 1 میده و ایوانخانه هم رتبه های تک و دو رقمی زیاد داشته من خودم امسال مرکز ثبت نام کردم

Mahdis & Hamid

عضو جدید
کدومو برم.پارسه یا آکادمی تخصصی معماری؟؟؟؟!!!:w10:
(بی زحمت قانع کننده پاسخ بدید):w26:

پیشاپیش تشکر....:gol:

آکادمی! :D جواب قانع کننده؟ خب خودم کاردانی به کارشناسی اونجا بودم نتیجه رو دیدم...برای ارشد هم دیدم چقدر زحمت میکشن و نتیجه ها هم خیلی عالی بوده...