حالا که اینقدر زبان مهمه خوب کاری کردی که یه فضای جدا برای زبان راه انداختی. منم هستم
من که پایه ام ولی مشخص کن که دقیقا قراره چکار کنیم و از کجا شروع کنیم
عالیه دوستی من که حاضرم.یاعلیو اینکه مشخص کنیم که یه سری لغات تافل هم بخونیم.حالا در هفته 10-15 کلمه واسه شروع کافیه.اما با دقت.حتی می تونیم لغات رو اینجا بزاریم که با هم پیش بریم.چطوره؟
عالیه دوستی من که حاضرم.یاعلی
فکر خوبیهمن ميگم بياين جعبه ي لايتنر بسازيم
با چوب بالسا
من هي چي ميخونم طرز كارشو نمي فمماینم شکل جعبه لایتنر http://raazebaghaa.ir/imagecenter/images/4ldd9vm4i3cw03dknmvq.jpg
باشه پس موافقی پی دی افی که گذاشتی رو تا 2حداکثر 2 شنبه تموم کنیم؟همینطور تا 5 شنبه 2 درس از 504 گویا بقیه دوستان سرشون خیلی شلوغه.
البته یک سری ایرادهای کوچیکم داره که خوشبختانه قابل تشخیص هستن ولی درکل یاداوری خوبیه. قبل از شروع 504 حتما مطالعش کنید.وقت زیادی نمیبره
قابل توجه دوستان عزيزي كه تصور مي كنند كه ما از الان مي خوايم تخت كاز شروع كنيم.اين برنامه واسه اينه كه قبل عيد برنامه ريزي رو ياد بكيريم و بچه هايي كه مي خوان به ما ملحق شن رو مجاب.و در كنار اين يه دو صفحه هم درس بخونيم ضرري نداره.البت در حدي كشتن خير موافق نيستم.
من نظر شخصی خودمو گفتم با هم دعوا که نداریم شما با متلک میگی قابل توجه دوستان عزیز.
عارفه جان کار کردن دسته جمعی اونم توی فضای مجازی صبوری زیادی میخواد و هیچ کس نباید فقط خودشو ببینه. باشه شروع کنیم به خوندن.
یه پست توی تاپیک قدم به قدم دادم اونو بخون. منم اصل نظرم اینه که تاپیک خودشو نگرفته.تهرنگ جان با این حرفت که می گی ارتباط تو دنیای مجازی درد سر کاملا موافقم .اتفاقا در نهایت احترام می خواستم توضیح بدم که شما به بد برداشت کردین.نخواستم بی احترامی کنم اما اگر شما این بود برداشتت عذر می خوام من کاملا ادم صبوری هستم.اینجا می خواهیم درس بخونم و اون دیگه تمایل طرف می رسونه .من خودم به شخصه می دونم به علت بعضی مسائل مجبورم از الان شروع کنم چون ممکنه نتونم یه جاهایی سرعت بدم .واسه همین می تونیم با هم می خونم نتونیم انتهای برنامه رو با هم هماهتگ می کنیم اصل رفع اشکال هست و یادگیری نه دوی میدان که جلو بزنیم.حالا اگر نظرم اشتباه دوستان اننتقاد کنند.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آمادگی برای کنکور ارشد مرمت | کارشناسی ارشد | 77 | |
![]() |
آمادگی برای آزمون ارشددانشگاه آزاد91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |
-مطالعه-گروهی؛-آمادگی-جهت-کارشناسی-ارشد91 | کارشناسی ارشد | 843 | |
M | آزمون آن لاین برای آمادگی درکنکور ارشد رشته معماری | کارشناسی ارشد | 1 | |
ا | مطالعه گروهی؛ آمادگی جهت کارشناسی ارشد90 | کارشناسی ارشد | 161 |