فکر میکنم برای شروع کردن به خوندن برای کارشناسی ارشد هیچ وقت زود نباشه
امیدوارم بتونیم با کمک و راهنمایی به هم همگی موفق بشیم
من که فکر میکنم بهترین موقع برا شروع کردنه
امیدوارم بتونم دوستانی اینجا تو این راه پیدا کنم![]()
سلام عزیزم
خوبی؟
من هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما چه گرایشی شرکت میکنین؟دیگه دیگه
ایشالا بقیه هم میان..
شما چه گرایشی شرکت میکنین؟
مدیریتنمیدونم
احتمتالا معماری -معماری
شما چی؟
مدیریت
فکر کنم راه خوبی بلشه که توی همایش هایی که برای کنکور برگزار میشه شرکت کنیمن اطلاعاتم راجع به گرایشات خیلی کمه
شما میتونید کمک کنید؟
فکر کنم راه خوبی بلشه که توی همایش هایی که برای کنکور برگزار میشه شرکت کنی
چرا هیچ کس مدیریت نیست پسسلام به داداها و ابجی های گل تایپیک
منم امسال امتحان دادیمو خرابیدییمالبته نخونده بودما.....
ولی برای امسال قصد دارم جدی جدی بخونمو اگه فرجی بشه معماری-معماری دولتی (تهران) قبول بشم و بهم بگن اقا مهندس...
من یکی خیلی پایه ام![]()
غصه نخور...چرا هیچ کس مدیریت نیست پس![]()
چرا هیچ کس مدیریت نیست پس![]()
سلام
منم پایه ام اما با تجربه ای که داریم والان دانشگاه داریم منطقی برنامه ریزی کنیم وآرمانی نباشه![]()
به نظر من بهتره با استفاده از تجربیات دوستان شروع کنیم مثلا در مورد کلاسها جزوه ها منابع ازمونها برنامه ریزی و شیوه مطالعه ...موافقم
اما واقعا نمی دونم از کجا شروع کنم!
غصه نخور...
تایپیک تازه باز شده هنوز جون نگرفته یواش یواش بچه های مدیریت پییداشون میشه و کل فضای تایپیکو اشغال میکنند..![]()
به نظر من بهتره با استفاده از تجربیات دوستان شروع کنیم مثلا در مورد کلاسها جزوه ها منابع ازمونها برنامه ریزی و شیوه مطالعه ...
هرکسی هر اطلاعاتی که داره حتی اگر کم ارزش باشه از دیگران دریغ نکنه..
به امید روزی که همه بچه های این تایپیک موفق باشند
ولی مهم ترین مسئله اینه این تایپیک هیچ وقت نباید از رونق بیفته و سعی کنید با اطلاع رسانی دیگر دوستان را جذب کنید
چون الان داغیم و تازه امتحان ارشدو رد کردیم خیلی تمایل و علاقه و انگیزه بالایی برای حضور در این تایپیک و مشارکت در بحثها رو داریم ولی نباید اجازه بدیم این انگیزه در ما فروکش کنه !
شروع کردن مهم نیست ادامه دادن و به سرانجام رسوندن مهمه
البته دوست عزیز یادتون باشه این تایپیک بیشتر جنبه راهنمایی داره و اونی که باید شما رو هل بده خودتون هستیداره به خدا من و واقعا باید یکی هول بده.
فکر کنم این تاپیک راه خوبی باشه
متاسفانه منم همین جوری اماره به خدا من و واقعا باید یکی هول بده.
فکر کنم این تاپیک راه خوبی باشه
اینو خوب اومدیسلام به تمام دوستان گلم که نیت کردن سال دیگه توی کنکور شرکت کنن و رتبه خوبی به دست بیارن. من هم مثل تعدادی از شما دفعه اولم هست که می خوام توی ارشد شرکت کنم ولی تجربه درس خوندم دارممن توی خیلی از تاپیک ها دیدم که گفته شده یکی باید هولم بده، من تنهایی نمی تونم و .... . من هم دقیقا همین مشکل را دارم و این یعنی کمبود اراده. بالاخره پس از سالها تلاش دانشمندانه
موفق شدم یک راه حل مناسب پیدا کنم. کـتـــــــــــــــــــابخــــــــــــــــــــــــــــانـــــــــــــــــــــــه
بهترین راه حل است. چرا؟؟؟؟ چون وقتی یریم کتابخونه اول از هم دسترسیمون به اینترنت، تلویزیون، و دیگر وسایل الکتریکی کم میشه. ثانیا توی کتابخونه افرادی را پیدا میکنید که هم رشته خودتون هستند و می تونید از اونها به عنوان یک فرد هول دهنده خودون استفاده کنیم.( البته باید توجه بشه که فرد اهل درس خوندن باشه و وقتمون دائما به حرف زدن نگذره) و یکی دیگر از مزایای این کار اینکه رقبا را می بینیم و می فهمیم که چقدر باید تلاش کنیم تا ارشد قبول بشی
م. البته یکی از مشکلاتی که این راه حل داره اینه که چه جوری فرد اراده کنه کتابخونه بره
که البته من و چند تن از دانشمندان داریم روی این موضوع هم کار می کنیم
![]()
اینو خوب اومدی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |