کدام طنز نوروزی رو پسندیدید ؟

کدام طنز نوروزی رو پسندیدید ؟

• مجموع رای دهندگان
    94
  • نظرسنجی بسته .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از سریالا انگار یه خانواده از شهرستان اومده بودن تهران.به نظرتون این موضوع تکراری چه حرفی برای گفتن داره؟
البته خیلی وقته که تلوزیون ما تعطیل شده و برنامه های جالبی نداره.
خب همین دیگه وقتی فیلمی رو درست درمون ندیدین فکر میکنین کاملا تکراری بوده
مثلا مثل متهم گریخت .......... در شرایطی که بسیار متفاوت بود ........... و خیلی انتقادی بود

با وجود اینکه سریالها 10.5 ،11 پخش میشد ولی اکثر بچه های این تاپیک اونا رو ندیدن .
گویا شما تعریفتون از اکثریت با اکثریت بقیه متفاوته ..........اکثریت میشن نه نفر !!!!!!!!!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد جان كاش دوستاني كه اين سريالها رو ديده بودن رو به تاپيك دعوت ميكردي كه حداقل نقد درستي انجام بشه.
سريالهاي سيروس مقدم رو دنبال ميكنم از خيلي وقت پيش همون وقتايي كه هنوز يه كارگردان معمولي با سو‍ژه هايي معمولي بود!اما فكر ميكنم زير هشت براي اين كارگردان خوب تلويزيون بعد از چند كار نسبتا خوب مثا پيامك از ديار باقي و يه دوسه تاي ديگه يه رنسانس محسوب بشه!هرچند در ظاهر موضوع زير هشت به نظر تلخ مي اومد اما از نظر تكنيك هاي فيلمبرداري و بازي بازيگراني مثل اميرجعفري در نوع خودش يكي از بهترين كارهاي تلويزيون به شمار مياد ميدونم موضوع بحث زير هشت نيست ولي ميخوام بگم جنس كاراهاي سيروس مقدم رو ميشناسم واسه همينم چند قسمت اول پايتخت رو دنبال نكردم چون ميدونستم بد شروع ميكنه اما خوب ادامه ميده و تموم ميكنه مثلا اون تيكه هاييش كه رفته بودن خونه ي دوستشونو اون ماجراها پيش اومد كه عكسش هم بالا هست اصلا به نظر من جالب كار نشده بود!اما در ادامه زندگيشون تو كاميون و بعدم ماجراي تعريض بزرگراه خيلي خوب كار شده بود!درسته بعضي جاها لهجه ها خيلي ضايع ميشد اما بازي بازيگران پا رو انصاف نذاريم خوب بود!مثلا خانم رامين فر يا آقاي مهران فر بازي هاي خوبي داشتند اما به شخصه از دارنده ي سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول مرد پارسال و ديپلم افتخار امسال انتظار بيشتري داشتم!انتظار ميرفت محسن طنابنده حرف بيشتري براي گفتن داشته باشه!
سريال شبكه دو رو نديدم چون براي من فقط تخريب كننده ي خاطرات خوبم از آقاي پسياني بود!ترجيح دادم با همون خاطرات سر كنم و يادم بره گاهي وقتها زمانه آدم رو مجبور به ايفاي چه نقشهايي كه نميكنه!
سريال راه در رو رو هم دنبال كردم تقريبا كامل(به جز قسمت اخرش البته!چون ديگه واقعا زده شده بودم!)پارسال زن بابا بد نبود اما امسال همچين شاهكاريم نكرد آقاخاني!انتظار داشتم حداقل سريال موضوع واحدي رو دنبال كنه!اما خداييش تا قسمت يكي مونده به اخرش هي با خودم گفتم خوب حالا كه چي؟!مثلا اين رفتار و اين بازي چه مفهمو و پيامي ميتونه داشته باشه؟!اصلا يكي به من بگه پيام اين فيلم چي بود؟!چيو دنبال ميكرد؟!چيزي غير از سرگرمي صرف؟!آيا واقعا با توجه به شرايط امروز ما فقط به سرگرمي صرف نياز داريم؟!اونم درست تو زمانيكه مردم ميتونن بالاترين فرهنگها رو از اين طريق دريافت كنند!
خلاصه بد نبود!نميشه گفت خيلي خوب بود اما بد هم نبود!
راستي محمد اقا مجموعه ي خنده بازار(خداي من ميشه اسم اينو هم گذاشت طنز؟!)هم جزو مجموعه هاي طنز تلويزيون بود چرا تو نظر سنجي نيست؟!
سلام ........... بله حق با شماست .............. متاسفانه اشخاصی که پایه نقد بودن در باشگاه نیستن یا مسافرتن یا بنا به دلایلی رفتن ........ یه تاپیکی پارسال در قبال همین موضوع ایجاد کردم ........... متاسفانه حذف شده ............ دو لینک بود یکی بدون نظرسنجی یکی با نظرسنجی
جالب اینجاست بدون نظرسنجیش که کاملا سوخته بود اینجا هست ولی اون تاپیک 20 صفحه ای با این همه مطلب خوب ........... خلاصه شاید گفتگوی آزاد جای اون مسائل نبوده ولی خوشحالم که تالاری به اسم تالار هنر رو یافتم یا ایجاد کردند .......... هر چند که بازدید کننده اش به مراتب کمتر از تالار گفتگوی آزاد هست ...ولی ارزششو داره که کارهای هنری در این تالار بنا نهاده بشه
سیروس مقدم حقیقتا فیلمهای بسیار خوبی داره میسازه انتقادی و با موضوعات جالب ........... هنر ایشون در طراحی و فیلمبردارانشونه
.......... مثلا داخل کامیون رو دیدین چه کرد ........... تلویزیون وصل کرد ........ اجاق گاز ....... منکه کفم بریده بود
واقعا ابتکارات جالبی در فیلمش هست ............ در مورد لهجه خب من علی آبادی که نیستم قضاوت کنم ولی میدونم انتقادات زیادی بهشون شد مخصوصا از طرف دانشجویا مازندرانی
محسن طنابنده .......... به نظرم خوب بازی کرد .............. به هر حال اینکه یه بازیگر گچ کاری بکنه و خیلی خیلی هنر دیگه از خودش نشون بده نشون میده که هنرمند واقعیه ............ تو بازیشم به نظرم بد نبود ............ شما مثلا کجای کاراش مورد پسندتون نبود ؟
در قبال بچه ها نگاه میکنند .......... خداییش با این همه بازیگران خوب مثل آتیلا پسیانی ، گوهر خیر اندیش و ....... انتظارات خیلی بالا بود ....... ولی تعدد شخصیت فیلم رو خیلی به بیراهه میبرد و موضوع گم میشد
در قبال راه دررو ............ خیلی موافق شما نیستم .............. موضوع روتین جالبی بود .......... درسته طنز واقعی نبود ولی برای خندوندن مردم قابل توجه بود
اتفاقاتی که در قسمت اولش افتاد که دیگه آخرش بود ............ ولی نوسان زیاد داشت ........ تیتراژ آخرشم چی بگم ........... دلیل مخالفتتونو با راه دررو بیشتر باز کنین
خنده بازار ........... نه دیگه سریال که نبود ............ قسمت عادل فردوسی پور و کفاشیانشو دوس داشتم ............ بقیه قسمتاش نه ......... به قول شما به همه چی شباهت داشت جز طنز

در مورد موج و صخره چی ؟ یا حلقه شانس

webcam

عضو جدید
حالا چرا ناراحت میشی محممد اقا؟
خوب تو 12 نفر 9 اکثریته دیگه.

گویا شما تعریفتون از اکثریت با اکثریت بقیه متفاوته ..........اکثریت میشن نه نفر !!!!!!!!![/QUOTE]

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چرا ناراحت میشی محممد اقا؟
خوب تو 12 نفر 9 اکثریته دیگه.

گویا شما تعریفتون از اکثریت با اکثریت بقیه متفاوته ..........اکثریت میشن نه نفر !!!!!!!!!
[/QUOTE]
کسی ناراحت نشد
ولی گویا تعداد شرکت کننده برای شما اشتباه میزنه ........... چون اون موقعی که شما گفتین نه نفر 27 نفر شرکت کرده بودن ................ زده شده 31 نفر
امیدوارم که تنها این حرکت شما ناشی از اشتباه خوندن شما باشه در غیر این صورت ....................

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
الآن شد از 32 نفر 11 نفر ............. اگر هم دقت کنین
بعضی از افرادی که به هیچکدام رای دادن به گزینه دیگری هم رای دادن

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ........... بله حق با شماست .............. متاسفانه اشخاصی که پایه نقد بودن در باشگاه نیستن یا مسافرتن یا بنا به دلایلی رفتن ........ یه تاپیکی پارسال در قبال همین موضوع ایجاد کردم ........... متاسفانه حذف شده ............ دو لینک بود یکی بدون نظرسنجی یکی با نظرسنجی
جالب اینجاست بدون نظرسنجیش که کاملا سوخته بود اینجا هست ولی اون تاپیک 20 صفحه ای با این همه مطلب خوب ........... خلاصه شاید گفتگوی آزاد جای اون مسائل نبوده ولی خوشحالم که تالاری به اسم تالار هنر رو یافتم یا ایجاد کردند .......... هر چند که بازدید کننده اش به مراتب کمتر از تالار گفتگوی آزاد هست ...ولی ارزششو داره که کارهای هنری در این تالار بنا نهاده بشه
سیروس مقدم حقیقتا فیلمهای بسیار خوبی داره میسازه انتقادی و با موضوعات جالب ........... هنر ایشون در طراحی و فیلمبردارانشونه
.......... مثلا داخل کامیون رو دیدین چه کرد ........... تلویزیون وصل کرد ........ اجاق گاز ....... منکه کفم بریده بود
واقعا ابتکارات جالبی در فیلمش هست ............ در مورد لهجه خب من علی آبادی که نیستم قضاوت کنم ولی میدونم انتقادات زیادی بهشون شد مخصوصا از طرف دانشجویا مازندرانی
محسن طنابنده .......... به نظرم خوب بازی کرد .............. به هر حال اینکه یه بازیگر گچ کاری بکنه و خیلی خیلی هنر دیگه از خودش نشون بده نشون میده که هنرمند واقعیه ............ تو بازیشم به نظرم بد نبود ............ شما مثلا کجای کاراش مورد پسندتون نبود ؟
در قبال بچه ها نگاه میکنند .......... خداییش با این همه بازیگران خوب مثل آتیلا پسیانی ، گوهر خیر اندیش و ....... انتظارات خیلی بالا بود ....... ولی تعدد شخصیت فیلم رو خیلی به بیراهه میبرد و موضوع گم میشد
در قبال راه دررو ............ خیلی موافق شما نیستم .............. موضوع روتین جالبی بود .......... درسته طنز واقعی نبود ولی برای خندوندن مردم قابل توجه بود
اتفاقاتی که در قسمت اولش افتاد که دیگه آخرش بود ............ ولی نوسان زیاد داشت ........ تیتراژ آخرشم چی بگم ........... دلیل مخالفتتونو با راه دررو بیشتر باز کنین
خنده بازار ........... نه دیگه سریال که نبود ............ قسمت عادل فردوسی پور و کفاشیانشو دوس داشتم ............ بقیه قسمتاش نه ......... به قول شما به همه چی شباهت داشت جز طنز

در مورد موج و صخره چی ؟ یا حلقه شانس
من هم واقعا خوشحالم كه بالاخره محيطي فراهم شد كه ما هم بتونيم تو زمينه اي كه فكر ميكنيم يه ذره حرفي براي گفتن داريم(فقط يه ذره ها!)حرف بزنيم و بحث و نقد كنيم!
نميدونم فيلم چند كيلو خرما براي مراسم تدفين از سامان سالور رو ديدي؟!بازي محسن طنابنده اونجا معركه ست!بي نظيره!خيلي كارشو دوست دارم!خوب وقتي ميبينم تواناييشو داره و ميتونه چرا از هنرش نبايد استفاده بشه؟!مثلا به نظر من خانم رامين فر از حد خودش خيلي بهتر بازي كرد نقش كاملا براش جا افتاده بود و كاملا با فضاي سريال پيش مي اومد نگرانيش واسه اسباب و اثاثيه اش،اونجا كه پوليو كه به قول خودش قايم كرده بود و به نقي داد،يا اون تيكه ش كه نقي توي پارك گريه ميكرد،يا جاهاييكه خيلي قشنگ رو شوهرش نفوذ داشت و حرف حرف اون ميشد خيلي خوب سيماي يه زن شهرستاني رو به تصوير كشيد اما عملا چنين كاري از دست محسن طنابنده بر نيومد!نميخوام اينو بگم ولي سادگي اي كه سيروس مقدم دنبالش بود رو محسن بيش از حد پياده كرد!جوري كه به نظر يه ادم بي دست و پاي شهرستاني مي اومد تا يه هنرمند گچ كار!
چون سريال شبكه دو رو نديدنم نميتونم خيلي قضادوتي درموردش داشته باشم.
خوب محمد جان شما به من بگين پيام اين سريالي كه سيزده شب مهمون خونه هاي مردم بوده چيه؟!اصلا چي ميخواست بگه؟!والله من كه نميدونم!
اين دو سريال اخري رو هم نديدم!يعني واسه ما شهرستانيها پخش نشد متاسفانه!دوست داشتم موج و صخره رو ببينم!بايد چيز جالبي باشه!البته من تقريبا هيچ كدوم از طنزهاي تلويزيون رو در چند سال اخير قبول ندارم،هميشه يكي از منتقدان جدي طنز مهران مديري بودم!هيچ وقت هيچ كدوم از كاراش به دلم ننشست!اما خوب هنوزم به عنوان يه كارگردان خيلي خوب قبولش دارم!و جاش توي تلويزيون واقعا خاليه!
به اميد كارهاي بهتر...

JavadMessi

مدیر بازنشسته
بله واقعا هنر قابل توجهی دارن
ولی به نظرتون کارشون مناسب عید بود .................... مثلا حوادثی که رخ داد .............. نظیر تصادف ......... مرگ و ........... آتیش سوزی و .......

به نظر بنده مناسب عید بود حداقل نسبت به سریالهایی مثل بچه ها نگاه می کنند که از همان اول هم موضوع نداشت و رادررو با بازی مسخره پورمخبر سرش به تنش می ارزید البته هرکس غیر ازمقدم می ساخت ارزش دیدنو دیگه نداشت

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم واقعا خوشحالم كه بالاخره محيطي فراهم شد كه ما هم بتونيم تو زمينه اي كه فكر ميكنيم يه ذره حرفي براي گفتن داريم(فقط يه ذره ها!)حرف بزنيم و بحث و نقد كنيم!
نميدونم فيلم چند كيلو خرما براي مراسم تدفين از سامان سالور رو ديدي؟!بازي محسن طنابنده اونجا معركه ست!بي نظيره!خيلي كارشو دوست دارم!خوب وقتي ميبينم تواناييشو داره و ميتونه چرا از هنرش نبايد استفاده بشه؟!مثلا به نظر من خانم رامين فر از حد خودش خيلي بهتر بازي كرد نقش كاملا براش جا افتاده بود و كاملا با فضاي سريال پيش مي اومد نگرانيش واسه اسباب و اثاثيه اش،اونجا كه پوليو كه به قول خودش قايم كرده بود و به نقي داد،يا اون تيكه ش كه نقي توي پارك گريه ميكرد،يا جاهاييكه خيلي قشنگ رو شوهرش نفوذ داشت و حرف حرف اون ميشد خيلي خوب سيماي يه زن شهرستاني رو به تصوير كشيد اما عملا چنين كاري از دست محسن طنابنده بر نيومد!نميخوام اينو بگم ولي سادگي اي كه سيروس مقدم دنبالش بود رو محسن بيش از حد پياده كرد!جوري كه به نظر يه ادم بي دست و پاي شهرستاني مي اومد تا يه هنرمند گچ كار!
چون سريال شبكه دو رو نديدنم نميتونم خيلي قضادوتي درموردش داشته باشم.
خوب محمد جان شما به من بگين پيام اين سريالي كه سيزده شب مهمون خونه هاي مردم بوده چيه؟!اصلا چي ميخواست بگه؟!والله من كه نميدونم!
اين دو سريال اخري رو هم نديدم!يعني واسه ما شهرستانيها پخش نشد متاسفانه!دوست داشتم موج و صخره رو ببينم!بايد چيز جالبي باشه!البته من تقريبا هيچ كدوم از طنزهاي تلويزيون رو در چند سال اخير قبول ندارم،هميشه يكي از منتقدان جدي طنز مهران مديري بودم!هيچ وقت هيچ كدوم از كاراش به دلم ننشست!اما خوب هنوزم به عنوان يه كارگردان خيلي خوب قبولش دارم!و جاش توي تلويزيون واقعا خاليه!
به اميد كارهاي بهتر...
حقیقتا همینه ............ امیدواریم که این تالار جایگاه خودشو پیدا کنه
نه متاسفانه ........ رویت نشد یه خورد توضیح بدین شایدم دیده باشم ...... حمید لولایی توش بود ؟ ........... آره قبول دارم محسن طنابنده کارهایی که میکرد به یک گچ کار زبردست شباهت نداشت ......... خیلی جاها همین حرف شما صدق میکرد ......... حتی یه آدم خیلی ساده که همه چی رو به راحتی میپذیره
ولی من فکر میکنم دلیلش همین بود که اینا از یه شهر خیلی کوچیک اومده بودن ........ شاید باورش سخت باشه ولی حقیقتیه ............ همین الآنم حتی داخل روستاها مردم خیلی راحت به هم اعتماد میکنن ............ حرف خود اون طرف براش سند هست .............. اگه دقت کنین هم محسن طنابنده و هم ارسطو کاملا این نقش رو در خودشون یافتن ............. البته خب فرق قابل رویتی هم وجود داشت بین راننده کامیون و یه هنرمند
کار ابتکاری بسیار دیدنی که در کامیون کرد محسن طنابنده یا وقتی که به نحوی تهرون دستش اومد در مواجهه با اون قاچاقچیان مواد مخدر اون تیزهوشی رو به خرج داد یا قطع کردن آب و برق . دی ................ در مورد زن شهرستانیم حقیقتیه ............. زن شهرستانی و حالا مثل علی آباد سطح توقعاتش قابل مقایسه با شهرهای بزرگ نیست ............ مثلا خانمی که از مشهد اومده بود
چیزی که خیلی تو این فیلم نمایان شد ............... این بود که مردم ده و شهرهای کوچیک حتی در بدترین سختیها همدیگه رو تنها نمیذارن ............ و همیشه سعی میکنن اوقات خوشی رو برای هم فراهم کنن .......... و به واقع زن خانواده است که به استحکام بنیان خانواده کمک میکنه ............ در قسمتهای ابتدایی فیلم حرف شما رو کاملا قبول دارم ............. واقعا یه انسان بی دست و پا به نظر میرسید ........... ولی خب بعدش کارهایی کرد که نشون داد هنرمنده ............ مثلا تو همون ماجرای سیزده بدر . دی

در مورد سریال راه در رو :
قبول دارم ............. انتقادی که اصلا نبود ............. بیشتر مبناشو گذاشته بود بر شاد کردن مردم .........با دیالوگ گوییهاش
ولی پیامی که میشه برای این فیلم در نظر گرفت :
اینه که فرار از مشکلات چاره ساز نیست ......... همین فراره میتونه مشکلات بدتری رو ایجاد کنه ......... نمونش دزدی ماشین و داستانهای پشتش ........ حتی دزدی بچه ........... گاهی اوقات بیان مشکلات بهتر از اینه که شما مشکلاتتونو تو دلتون نگه دارین ............ برای پیدا کردن راه حل عقل چند نفر بیشتر از یه نفر کار میکنه ............... قضیه گولد کوئیستم مطرح شد .............. که مسعود و برادر زنش سعید پولشونو در این راه از دس داده بودن و گرفتار کلی طلبکار شده بودن
اینکه شما هر حرفی که میشنوی سریع نباید اعتماد کنی .......... دزدی ده تنِ ماهی کجا .......... دزدی ده تن ماهی کجا . دی
خدا نکنه آدم بد بیاره ولی اگه دنبال راه حل نباشه بد بیاری پشت بدبیاری میاد ............. تا اینکه یه کسی پیدا بشه جلو اونو بگیره
بحث زن دو همسره بود ............. که چطور میشه یه آقا دو اسم داشته باشه و دو شناسنامه .........البته پولدارا ........... پارتی بازی
بحث زمین بود ............ یکی دیگه از مهمترین بحثاش اعتیاد پیام بازرگانی !!!!!!!!!
دیدین که سعیدآقاخانی به دروغ گفته بود که او پدرشو کشته ............. در شرایطی که اصل مارجا این نبود .......... آقا پیام زهر ماری مصرف کرده بودن و متوهم شده بودن .............. شاید یه پیام قابل دفاعش این بود ........... به فرزندانتون بی محلی نکنید ........اونا رو از خودتون نرونید ....... دیدین که پژمان چقدر ساده اعتماد کرد ....... و در ابتدا بارها گفت پدرم منو دوس نداره ........ نباید همچین اتفاقاتی برای خانواده ها بیفته ......... همه چی که پول نیست ....... عاطفه هم در زندگی مهمه ( خونواده بازرگانی ) ............. از طرفیم عاطفه با اینکه خیلی لازمه ولی تنها تو زندگی کافی نیست ........... شما باید بتونی خرج و دخل خونوادتو در بیاری ........ شاید حتی اگه نتونی در بیاری پرده ای رو اون عاطفه کشیده بشه ( حرفهای خانم گلچین ) ............... نمیشه دس رو دس بزاری و بگی مشکلاتت حل میشه ............ خیلی جاها باید از هم نوعت کمک بگیری البته شخصی که معتمد توست و مطمئنی راز دار بزرگیه برات ( خانواده گلدار )
از این قبیل فیلمها زیاد ساخته شده و شاید به همین خاطر بود که شما میتونستی داستان رو حدث بزنی
ولی حقیقتا من یکی که گول سریال پایتخت رو خوردم .......... خونه که بهشون تحویل داده شد ............. با اینکه به اون شخصی که تحویل داد شک داشتم ولی این طوری دیگه فکر نمیکردم بشه

حلقه شانس برای شهرستانیا ساخته شده بود ........... بد نبود ولی کاری متوسط بود
موج و صخره ......... نحوه و چیدمان داستان خوب بود .............. فضاشم که کیش بود و انصافا زحمت کشیده شده بود
جای مهران مدیری که بله واقعا خالیه ............ مهران مدیری مبالغه زیاد به کار میگیره که البته برای جنبه طنز لازمه ولی تو این قهوه تلخش که پخش هم نشد الفاظ و حرکتهایی که سبب بدآموزی میشه زیاده .......... نه تو یه قسمت ........ دو قسمت بلکه تقریبا تمامی قسمتهاش
ولی در کل کار قابل توجهی هست ...................... از ظلمی که به تاریخ میشه گرفته و بی اهمیت بودنش ............ تا مسائلی که کاملا مربوط به عصر حال ماست ............. که هر از گاهی مطالبی به طنز گفته میشه که قابل تقدیره

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر بنده مناسب عید بود حداقل نسبت به سریالهایی مثل بچه ها نگاه می کنند که از همان اول هم موضوع نداشت و رادررو با بازی مسخره پورمخبر سرش به تنش می ارزید البته هرکس غیر ازمقدم می ساخت ارزش دیدنو دیگه نداشت
ممنون خب اینم نظریه ...........

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب این آماری که داریم میبینیم نشون میده پایتخت نسبت به بقیه حرف بیشتری برای گفتن داشته
و اینکه قشر تحصیل کرده امروز ایران دیگه از کار تکراری حتی اگه آخر خنده هم باشه لذت چندانی نمیبرن ............. یا بهتر بگم اونو طنز قوی ای و شاید حتی متوسطم نمیدونن .............. که این میتونه شروعگر اتفاقات خوبی باشه و سبب بشه هشداری باشه برای کارگردانان ایران که از تکرار بپرهیزند و به دنبال طرح های نو باشن و البته چه خوب معنی طنز رو داشته باشه یعنی انتقادی
شاید روزی زیر آسمون شهرها طرفداران زیادی داشتن ................ ولی امروز طرفداران چندانی لااقل در بین قشر تحصیلکرده جامعه نخواهند داشت

امیدوارم زود قضاوت نکرده باشم .............
هر چند که گفتم من خودم تو ایام عید شادی مردم رو با اهمیت تر از مفهومی بودن فیلم میدونم ......... البته میگم تنها تو عید

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد جان حساس نشو حساس نشو:D
پایتخت باحال بود خندیدم:biggrin:
امسال سیروس مثل پارسال مجموعه ی خوبی رو اماده کرده بود.
اشکال سریالاش یکم پرداخت ضعیف و دیالوگای ناموزون بود که با گروه نویسندگیه حرفه ایش و تجربه ای که از این همه سریال ماشالله بزنم به تخته یکی دوتا هم نیست، بدست اورده عملکردش بهتر شده بود

آخرین ویرایش:

افشين_اس اس

عضو جدید
فكر كنم تو سريال هاي امسال پايتخت بهتر از بقيه بود اما خب اگه قرار باشه پايتخت رو نسبت به سيروس مقدم بسنجيم خيلي ضعيف بود نسبت به كارهاي قبليش پارسال كه چهار ديواري رو ساخت و شاهكار بود و فيلم فوق العاده قوي زير هشتش كه محشر بود انتظار داشتم پايتخت رو بهتر بسازه اما خب مناسبتي بود ديگه در كل خيلي هيچ كدوم رو نگاه نكردم همه پايان مسخره اي داشتن حتي همين پايتخت ...
و چيزي كه عذاب آوره بيشتر كارگردانان سعي مي كنن به مردم بگن واسه پيشرفت،درس و ... روستا و شهر كوچيكتون رو ول نكنيد نيايد شهر بزرگ اين خيلي مسخرس كي گفته هر كي از شهراي كوچيك بياد شهراي بزرگ سرش كلاه ميره ...!!!

اما من امسال بيشترين برنامه اي كه ديدم كلاه قرمزي بود كه به نظرم به همه شون مي ارزيد و همچنين سريال شبانگاهي ترش و شيرين كه به نظرم از بقيه سريالاي امسال با اينكه تكراري بود ارزش بيشتري داشت

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكر كنم تو سريال هاي امسال پايتخت بهتر از بقيه بود اما خب اگه قرار باشه پايتخت رو نسبت به سيروس مقدم بسنجيم خيلي ضعيف بود نسبت به كارهاي قبليش پارسال كه چهار ديواري رو ساخت و شاهكار بود و فيلم فوق العاده قوي زير هشتش كه محشر بود انتظار داشتم پايتخت رو بهتر بسازه اما خب مناسبتي بود ديگه در كل خيلي هيچ كدوم رو نگاه نكردم همه پايان مسخره اي داشتن حتي همين پايتخت ...
و چيزي كه عذاب آوره بيشتر كارگردانان سعي مي كنن به مردم بگن واسه پيشرفت،درس و ... روستا و شهر كوچيكتون رو ول نكنيد نيايد شهر بزرگ اين خيلي مسخرس كي گفته هر كي از شهراي كوچيك بياد شهراي بزرگ سرش كلاه ميره ...!!!

اما من امسال بيشترين برنامه اي كه ديدم كلاه قرمزي بود كه به نظرم به همه شون مي ارزيد و همچنين سريال شبانگاهي ترش و شيرين كه به نظرم از بقيه سريالاي امسال با اينكه تكراري بود ارزش بيشتري داشت
ممنون ........ نظر قابل قبولی بود .................... زیر هشت واقعا فوق العاده بود
سریال ترش و شیرین چی بود
راستی نظرسنجیم داریم . دی ( چندگانه )

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه خبر
در آخرین نظرسنجی خبرآنلاین هم پایتخت پربیننده ترین فیلم مطرح شده و سطح رضایت قابل توجهی رو از آن خودش کرده

ava98

عضو جدید
به نظر من سریال راه دررو سریال به درد بخوری نبود
در واقع یک سری بازیگر های تکراری در نقش های تکراری و بازی های لوده گری که واقعا خسته کننده بود.
من پایتخت و موج و صخره رو دنبال می کردم البته کلاه قرمزی چند قسمت تماشا کردم که خیلی جالب بود.

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از نظرصادقانتون :gol:
تا باشد این تشکرات ما بیاد :(
هنوز نیومده ؟؟؟

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
معمولا سریالارو نگاه نمیکنم،اما مثل اینکه پایتخت جالب بوده،بچه ها میگن از دستش دادی.
چند قسمت اول همشونو دیدم،به نظرم جالب نیومد.

اما یه فیلم سینمایی شبکه 3 داشت که خیلی منو تحت تأثیر قرار داد.
واقعا به قدرت هنرمندی سلمان خان ایمان اوردم،فیلم اسم من خان رو میگم.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوز نیومده ؟؟؟
شرمندم از شما و البته دوستان
من دیروز تشکر دادم به همه گویا تو ثبتشم مشکل داره !!!!!!!!!!!!!!

دیگه شیطونه میگه رو این موضوع محکم بشم .............. محکم تر از گذشته
نمیدونم شایدم من دکنه غیر تشکر زدم !!!!!!
ولی برای دو نفر دیدم ثبت شده بود

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نگاه کاربران خبرآنلاین «پایتخت» بهترین مجموعه تلویزیونی نوروزی شد

از نگاه کاربران خبرآنلاین «پایتخت» بهترین مجموعه تلویزیونی نوروزی شد

یادتونه یه جا توهمین تاپیک در این قبال گفتم ..........اینم مطلب کامل ترش . دی

مجموعه تلویزیونی «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم در نظرسنجی خبرآنلاین با کسب 37.7 درصد آرا به عنوان بهترین مجموعه نوروزی انتخاب شد. 19337 کاربر خبرآنلاین در نظرسنجی مربوط به انتخاب برترین مجموعه‌های نوروزی تلویزیون شرکت کردند و از میان گزینه‌ها مجموعه مورد علاقه خود را برگزیدند. در این نظرخواهی تازه‌ترین ساخته مقدم که از شبکه اول پخش شد در صدر قرار گرفت. 7297 نفر به این مجموعه رای دادند.

«پایتخت» ماجرای خانواده‌ای است که پیش از زمان تحویل سال نو، تصمیم می‌گیرند به تهران مهاجرت کنند. آنان هنگام ورود به پایتخت با مشکلاتی مواجه می‌شوند که زمینه‌ساز اتفاقاتی عجیب می‌شود. ریما رامین‌فر، محسن تنابنده، احمد مهران‌فر و سمیرا حسن‌پور از بازیگران این مجموعه هستند.

پس از «پایتخت» مجموعه «موج و صخره» به کارگردانی مجید صالحی با کسب 31.3 درصد آرا در مرتبه دوم نظرسنجی قرار گرفت. 6055 کاربر این مجموعه را برگزیدند.
«کلاه قرمزی» به کارگردانی ایرج طهماسب رتبه سوم را با 22.2 درصد آرا از آن خود کرد. 4302 کاربر رای خود را به این مجموعه اختصاص دادند.
سعید آقاخانی با مجموعه «راه در رو» 8 درصد آرا را به دست آورد.
«بچه‌ها نگاه می‌کنند» ساخته حمیدرضا صلاحمند 0.4 درصد، «نامه‌های بالدار» امیر فیضی 0.2 و «امروز، فردا» ساخته حسین قناعت 0.1 درصد آرا را کسب کردند.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در این نظرسنجی چرا اسمی از حلقه شانس برده نشده نمیشه دلیل منطقی ای بیان کرد
شاید چون به نظر خودشون حلقه شانس صفر درصد میشد !!!!!!!!

و شاید چون خبرآنلاین بیشتر مخاطبینش رو از شهرهای بزرگ و به خصوص تهران میدونه
موضوعی که کمی تامل برانگیزه
با تمام احترامی که برای خبرگزاری خبرآنلاین قائلم ولی این درست نبود

آخرین ویرایش:

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سعی کردم نظر همه دوستان رو بخونم
من تمایل بیشتری به پایتخت داشتم
بنظرم فیمبرداری و کارگردانی خوبی داشت
مخصوصا اینکه بر خلاف سریالهای دیگه خیلی خوب و منطقی تموم شد
مخصوصا خوشم اومد اون گیری که کارگردان به کفشهای نقی در طول فیلم میداد و تو قسمت آخر نشون میداد که کنار آتیش 13بدر وقتی میخواست از اب رد شه کفشاشو جا گذاشته بود
پدر نقی هم که همش مشهد مشهد میکرد به آرزوش رسید
بنظرم خیی خوب تموم شد

ولی در مورد لهجه و آداب برخورد با توجه به اینکه خودم مازنی هستم و به این مورد افتخار میکنم باید بگم که تا حدی مباغه صورت گرفته
دیگه تا این حد هم نیست
البته اعتراضاتی هم شده که اثر اون رو تو گزارشهای بعد تیتراژ سه قسمت آخر دیدم
البته تو گزارشها انتقادی از این سریال پخش نشد که با توجه به رویکرد رسانه نباید هم پخش میکرد

بنظر من پیام این سریال هم این بود که آقای شهرستانی نیا تهران داداش اینجا همینجوریش هم شلوغه شما دیگه شلوغ ترش نکن
ما داریم کارمندارو میندازیم بیرون حالا شما می خوای بیای اینجا . ببین شسرستانی جان بیای اینجا سرت کلاه میزارن،معتادت میکنن،دزد میشی و..
خلاصش اینکه شهرستانی عزیز شما برای زندگی تو تهرون زیادی ساده ای
برو تو شهر خودت حال کن

که این از نظر من تا حد زیادی توهین آمیز بود

در مورد سریالهای دیگه هم موج و صخره رو دوست نداشتم فقط آهنگ تیتراژ خوبی داشت غیر از این همش تبلیغ بانک صادرات و جزیره کیش بود
اگه اون چند تا بازیگر معروف و جوون پسند رو از سریال حذف میکریدم چیز خاصی حتی برای خنده نداشت
داستانشم که هندی بود

در مورد راه در رو هم حیف اون همه بازیگر خوب

rahele83

عضو جدید
من هیچکدوم روندیدم اصلا چه معنی داره آدم صداوسیمارونگاه کنه:mad:

outlandish_tak

عضو جدید
سلام

من زیاد اهل tv دیدن نیستم

واسه همین تو این تاپیک نظر مامانم رو نوشتم
مثل اینکه راه دور را پسند کرده.:D

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعی کردم نظر همه دوستان رو بخونم
من تمایل بیشتری به پایتخت داشتم
بنظرم فیمبرداری و کارگردانی خوبی داشت
مخصوصا اینکه بر خلاف سریالهای دیگه خیلی خوب و منطقی تموم شد
مخصوصا خوشم اومد اون گیری که کارگردان به کفشهای نقی در طول فیلم میداد و تو قسمت آخر نشون میداد که کنار آتیش 13بدر وقتی میخواست از اب رد شه کفشاشو جا گذاشته بود
پدر نقی هم که همش مشهد مشهد میکرد به آرزوش رسید
بنظرم خیی خوب تموم شد

ولی در مورد لهجه و آداب برخورد با توجه به اینکه خودم مازنی هستم و به این مورد افتخار میکنم باید بگم که تا حدی مباغه صورت گرفته
دیگه تا این حد هم نیست
البته اعتراضاتی هم شده که اثر اون رو تو گزارشهای بعد تیتراژ سه قسمت آخر دیدم
البته تو گزارشها انتقادی از این سریال پخش نشد که با توجه به رویکرد رسانه نباید هم پخش میکرد

بنظر من پیام این سریال هم این بود که آقای شهرستانی نیا تهران داداش اینجا همینجوریش هم شلوغه شما دیگه شلوغ ترش نکن
ما داریم کارمندارو میندازیم بیرون حالا شما می خوای بیای اینجا . ببین شسرستانی جان بیای اینجا سرت کلاه میزارن،معتادت میکنن،دزد میشی و..
خلاصش اینکه شهرستانی عزیز شما برای زندگی تو تهرون زیادی ساده ای
برو تو شهر خودت حال کن

که این از نظر من تا حد زیادی توهین آمیز بود

در مورد سریالهای دیگه هم موج و صخره رو دوست نداشتم فقط آهنگ تیتراژ خوبی داشت غیر از این همش تبلیغ بانک صادرات و جزیره کیش بود
اگه اون چند تا بازیگر معروف و جوون پسند رو از سریال حذف میکریدم چیز خاصی حتی برای خنده نداشت
داستانشم که هندی بود

در مورد راه در رو هم حیف اون همه بازیگر خوب
/
تشکر از نظرتون
فقط یه نکته ............ دیشب صرفا جهت اطلاع شبکه دوم گفت .............. تو تمامی رسانه ها هم مطرح شده ............... همین دیروز همشهری میخوندم گفته بود
خیلی وقت پیشم که نماینده ها تذکر داده بودن

من هیچکدوم روندیدم اصلا چه معنی داره آدم صداوسیمارونگاه کنه:mad:
روزی که مردم همه مسائل رو با هم قاطی کنن فقط بایستی .................. و از اینکار تنها دشمنان ملت خوشحال میشن .......... روزی که مردم حاضر نباشن فیلم ایرانی ببینن بایستی فاتحه هنر رو خوند ........... و روزی که همه اینا بیفته بایستی فاتحه ایران رو خوند و فقط خوشحالی دشمنان ایران را نظاره گر بود