دلیل نخریدن کتاب در ایران سیستم آموزشه ... دقیقا منظورم کتابهای درسیه و سانسور سانسور سانسورنه خودم نه خانوادم تا حالا هیچ کتابی نخریدیم
پس چه جوری درس خوندی مهندس شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! مهندسسسسسسسسسسسسسسسسسسس؟!نه خودم نه خانوادم تا حالا هیچ کتابی نخریدیم
بله ... شاید اینطور باشه مثلا من الان کتاب دو خاطره از زندان رو میخام اما هیچ جا نداره و اگر هم کسی بفروشه کار خلاف کرده ...دلیل نخریدن کتاب در ایران سیستم آموزشه ... دقیقا منظورم کتابهای درسیه و سانسور سانسور سانسور
البته منظورم کتاب های به غیر از کتابهای درسی و کمک درسی ها مثلا گاج و ایینا ... بودپس چه جوری درس خوندی مهندس شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! مهندسسسسسسسسسسسسسسسسسسس؟!
بله ... شاید اینطور باشه مثلا من الان کتاب دو خاطره از زندان رو میخام اما هیچ جا نداره و اگر هم کسی بفروشه کار خلاف کرده
تو خانواده ما بابا اهل خرید کتاب هستن اونم نه این انتشاراتی های پر از سانسور فقط کتاب های تاریخی از انتشارات قدیم
مامان هم مجله
بنده هم به جز کتاب های درسی تقریبا سالی 1 بار
بسوزه پدر پی دی اف که نمیذاره آدم کتاب بخره:دی
گفتن نداره!ولی یکی از تفریحات من کتاب خوندنه(ریا نشه یه وقت)
معمولا هم کتاب صوتی گوش میدم(حوصله خوندن ندارم) مخصوصا تو مترو واتوبوس که وقت زیادی رو توش میگذرونیم
دلیلش که مردم کتاب نمیخرن خوب پر واضحه یکی قیمت بالای کتاب یکی هم نبودن فرهنگش
یه کار خوبی که تو این زمینه کردن گذاشتن کتابچه ها تو اتوبوسا بود خیلی مردم استقبال کردن
ما با سبد نمیریم خرید !سلام
کتاب در سبد خرید خانواده ی شما چه جایگاهی داره ؟
فکر میکنید دلایلی که باعث شده کتابخوانی در بیم مردم ایران اینقدر پایین باشه , چیه ؟
من شخصا اهل کتاب خوندم ام آخرین کتاب رو که خوندم 2قرن سکوت از دکتر زرین کوب بود
ایام دانشگاه کمتر کتاب میخونم نه اینکه وقت نداشته باشم , درس های دانشگاه حس مطالعه برای لذت بردن
رو توی من به شخصه کم میکنه ولی تابستون رو تا میتونم استفاده میکنم.
منم خوندمش
2 قرن سكوت
البته همش رو نخوندم
فقط يك نكته / كتاب ممنوع چاپه هاااااااااا
من به کتاب خوندن علاقه ای ندارم ...