کتاب در سبد خرید خانواده ی شما چه جایگاهی داره ؟

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

کتاب در سبد خرید خانواده ی شما چه جایگاهی داره ؟

فکر میکنید دلایلی که باعث شده کتابخوانی در بیم مردم ایران اینقدر پایین باشه , چیه ؟

Mahsa/S

عضو جدید
فقط و فقط کتاب داستان های انگلیسی میخرم. البته گاه گداری هم کتاب رمان میخوندم قدیما

naser \

اخراجی موقت
دلیل نخریدن کتاب در ایران سیستم آموزشه ... دقیقا منظورم کتابهای درسیه و سانسور سانسور سانسور
بله ... شاید اینطور باشه مثلا من الان کتاب دو خاطره از زندان رو میخام اما هیچ جا نداره و اگر هم کسی بفروشه کار خلاف کرده ...
پس چه جوری درس خوندی مهندس شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:eek: مهندسسسسسسسسسسسسسسسسسسس؟!
البته منظورم کتاب های به غیر از کتابهای درسی و کمک درسی ها مثلا گاج و ایینا ... بود :smile:

آخرین ویرایش:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله ... شاید اینطور باشه مثلا من الان کتاب دو خاطره از زندان رو میخام اما هیچ جا نداره و اگر هم کسی بفروشه کار خلاف کرده

خب موری که گفتید درست.:smile:
ولی همه ی کتابها که سانسور نشدن... و یا به عبارتی اینو نمیشه جز دلایل سوال من به حسایب آورد.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بجای هر کادوئی برای همه کتاب میخرم. خودمم بیشتر از کتابهای دیجیتالی استفاده میکنم. کتابهایی که ترجمه میشن یه مقدار هم عقاید مترجم توشون جا سازی میشه که برام جالب نیست. اون کتابهایی رو هم که دوست دارم در ایران ترجمه نمیشه. بنابراین از روی متن اصلیشون که دانلود میکنم میخونم. کتاب برای من جایگاه خاصی داره مخصوصا تو مسافرت یا تنهایی که فقط با کتاب دمخور میشم.

???zendegi

عضو جدید
تو خانواده ما بابا اهل خرید کتاب هستن اونم نه این انتشاراتی های پر از سانسور فقط کتاب های تاریخی از انتشارات قدیم
مامان هم مجله
بنده هم به جز کتاب های درسی تقریبا سالی 1 بار:sweatdrop:

naser \

اخراجی موقت
تو خانواده ما بابا اهل خرید کتاب هستن اونم نه این انتشاراتی های پر از سانسور فقط کتاب های تاریخی از انتشارات قدیم
مامان هم مجله
بنده هم به جز کتاب های درسی تقریبا سالی 1 بار:sweatdrop:

میشه امضاتونو تفسیر کنید

من چیزی ازش نمیفهمم :redface:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسوزه پدر پی دی اف که نمیذاره آدم کتاب بخره:دی

خب فرقی نمیکنه. کتاب چه چاپی باشه یا پی دی اف...

ولی من اصلا نمیتونم پشت کامپیوتر کتاب بخونم( چون چشام درد میگیره) .البته با موبایل یه خرده بهتره...

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هرجا كتاب ببينم ميخرم

تازه از دوستان هم كتاب ميگيريم و ديگر پس نميدهيم :دي :dحواستون باشه به من كتاب نديد ، چون ديگه پس نميدم :دي :biggrin:(شوخي)

رمان زياد نميخرم ، آخه هيچي نداره !! 3-4 رمان دارم اونم دوستان آوردن

دوستان هم ياد گرفتن ديگه هميشه هديه يا كتاب ميارن واسم يا از اين خودكار هاي ست ميارن :دي

خلاصه بازار كتاب داغه توي خونه ما ...

پدرم بيشتر نشريات ميخونه و كتب قانوني و كتاب هاي مربوطه با كار و رشته اش

مادرم ، مذهبي - رمان

منم كه ، ديگه ديگه ، هر چي برسيم ميخونيم ، شعر ، فيزيك ، شيمي ، نجوم، سياسي ، ادبي ، اقتصاد ، مذهبي ، فلسفي ، تاريخي ، .... :دي (( همه چيز خون ، بي سواد ))

آخرین ویرایش:

دانش +جو

عضو جدید
گفتن نداره!ولی یکی از تفریحات من کتاب خوندنه(ریا نشه یه وقت)

معمولا هم کتاب صوتی گوش میدم(حوصله خوندن ندارم) مخصوصا تو مترو واتوبوس که وقت زیادی رو توش میگذرونیم

دلیلش که مردم کتاب نمیخرن خوب پر واضحه یکی قیمت بالای کتاب یکی هم نبودن فرهنگش

یه کار خوبی که تو این زمینه کردن گذاشتن کتابچه ها تو اتوبوسا بود خیلی مردم استقبال کردن

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتن نداره!ولی یکی از تفریحات من کتاب خوندنه(ریا نشه یه وقت)

معمولا هم کتاب صوتی گوش میدم(حوصله خوندن ندارم) مخصوصا تو مترو واتوبوس که وقت زیادی رو توش میگذرونیم

دلیلش که مردم کتاب نمیخرن خوب پر واضحه یکی قیمت بالای کتاب یکی هم نبودن فرهنگش

یه کار خوبی که تو این زمینه کردن گذاشتن کتابچه ها تو اتوبوسا بود خیلی مردم استقبال کردن

ممنون از پاسختون.

ولی با قیمت بالای کتاب موافق نیستم. مگه قیمت متوسط یک کتاب چقدره ؟ 5 -6 هزار تومن. حالا حداکثر 10 تومن. در صورتی که مردم چندیدن برابر این پول رو صرف خرید لباس و.. می کنند. درست نیست ؟
پس فرهنگ ما مشکل داره .

hamecheedoon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبلا که کتاب دیجیتالی نبود کتاب کاغذی تو هر زمینه ای بجز ریاضیات و رمان زیاد میخوندم
ولی حالا بیشتر تو موبایل یا کامپیوتر می خونم. کاغذی هم میخونم

فکر میکنم کتابای امروزی در مقایسه با کتابای قدیمی بی محتواتر شدن و هدفشون بیشتر تجاریه نه هدف آموزشی و بار علمی
حالا سانسور شده ها رو هم که کنار بزاریم کتابای علمی هم زیاد به درد من یکی نمیخوره
من هر جا کتاب علمی مربوط به چند دهه قبل ببینم میخونمش. جدا از قدیمی بودن واقعا پر محتوا هستن و هنوز چیز زیادی واسه یاد دادن دارن.حتی کتابای درسی سطح پایین مثل شیمی یا فیزیک دبیرستانشون هم پر محتوا بود

به نظرم کلا کتابی که میتونیم بصورت دیجیتالی بخونیم خوبه که کاغذیش رو نخریم
آخه مصرف کاغذ کشور بالا میره و جنگلا باید تاوان بدن

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو سبد خرید خانواده ما جایگاه ویژه ای داره.
ولی وقت برای مطالعه نداریم.

تو خانوادمون خواهرم خیلی کتاب میخونه.یه کتاب 400 صفحه ای رو تو چند روز تموم میکنه.
اما من یه کتاب 100 صفحه ای رو پیر میشم تا تموم کنم.خواهرم بهم میگه انگار داری با شخصیت کتاب پیش میری :biggrin:
به خاطر همین بیشتر اهل دیدن فیلم هستم تا خوندن کتاب.

darya68

عضو جدید
من که انقدر کتاب خریدم دیگه قفسه ها و کمدم جا نداره . فکر کنم یه ده درصدی تنهایی امار کتب خونی ارتقا دادم. کتاب موبایل میخونم. از این رمان های ایرانی اصولا نمی خونم خیلی کم، یه مدتی روانشناسی می خوندم ، حالا رمان خارجی و فلسفه و معماری.
البته فبلا کتاب می خوندم ولی این وحشتناک کتاب خریدنم از تاپیک soofi جون شروع شد و اولش از کتاب های الکترونیک.
بابام هم یه کتاب خونه ی بزرگ کتاب داره خیلی هاشونم کتاب های مرجعن واسه همین زمینه ی کتاب خوندن رو داشتم.

میثم...

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شخصا اهل کتاب خوندم ام آخرین کتاب رو که خوندم 2قرن سکوت از دکتر زرین کوب بود
ایام دانشگاه کمتر کتاب میخونم نه اینکه وقت نداشته باشم , درس های دانشگاه حس مطالعه برای لذت بردن
رو توی من به شخصه کم میکنه ولی تابستون رو تا میتونم استفاده میکنم.

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شخصا اهل کتاب خوندم ام آخرین کتاب رو که خوندم 2قرن سکوت از دکتر زرین کوب بود
ایام دانشگاه کمتر کتاب میخونم نه اینکه وقت نداشته باشم , درس های دانشگاه حس مطالعه برای لذت بردن
رو توی من به شخصه کم میکنه ولی تابستون رو تا میتونم استفاده میکنم.

منم خوندمش

2 قرن سكوت

البته همش رو نخوندم

فقط يك نكته / كتاب ممنوع چاپه هاااااااااا

پرواز@

کاربر بیش فعال

جامعه شناسی خودمانی(حسین نراقی)
بازخوانی انديشه اعتزالی(اميرحسين خنجی)

darya68

عضو جدید
کتاب کرگدن نمایشنامه است البته من خودم نخوندم ولی شنیدم کتاب جالبیه.

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
یه زمانی زیاد رمان میخریدم. ولی حالا دیگه نه. لای قدیمیا رو هم باز نمیکنم. اصلا اشتباه کردم خریدم.

به جز اون چند تا بقیش درسیه و کتابای زبان.همین.

تنها چیزی که همیشه میخونم مجله موفقیته.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
من به کتاب خوندن علاقه ای ندارم ... :)

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به کتاب واقعا علاقه مندم...
سعی میکنم کتاب زیاد بخرم
اما کتاب خوب کمه... یا اگرم باشه توش زیاد دست بردن مثل سینوهه که دیگه نسخه ی قدیمیشو باید طلا گرفت... الآنیاش پر از سانسوره
فکر کن شاهکار ادبیم سانسور میکنن...!!!!

بالا