ابتدا تنها قسمت های خوردنی(کالباس!) را از ظرف غذا جدا می کنیم:

مثل اینکه یادمون رفت احتیاط رو هم بنویسیم!!!
بنابراین با احتیاط این کار را انجام می دهیم.

چون تنها قسمتی که از غذا رو میشه خورد، همون کالباس ها هستند، در جدا کردنشون بیشتر احتیاط می کنیم!
مقداری خرت و پرت هم می خریم تا غذا بامزه تر بشه. (اینو دیگه باید هرکی دونگ خودشو حساب کنه!)
هر کس که بیکار باشه رو می گیریم، ازش می خواهیم که بیاد کمک کنه.

یکی سبزی پاک میکنه، یکی سیب زمینی سرخ میکنه، یکی هم وایمیسه، عکس میگیره!

30 دقیقه بعد...
خوب...
حالا دیگه غذا آماده شده... بفرمایید...

اینم از زاویه دیگه:

ای بابا...
یادمون رفت بگیم، عجله کنید...

شرمنده، ایشاالله دفعه بعد...
امیدوارم تو این جلسه خوب یاد گرفته باشید.


کاربر عزیز قسمت تشکرات کاملا رایگان هست....لطفا اینقدر خسیس نباشید


آخرین ویرایش: