hamidkareshki
عضو جدید
خیلی از مواقع برای ما پیش اومده که با کسی سر مسائل دینی بحث کنیم.به نظر من این بحثا 2 دسته هستند.
1-گاهی اوقات شخص قصد کوبیدن دین رو نداره و فقط با قسمتی از دین مشکل داره.
مثلا یکی نماز نمی خونه.همه چی رو هم قبول داره.اما میگه من چرا نماز بخونم؟
شما اگر بخوایید به این دوستتون کمک کنید چطور برخورد می کنید؟ طبیعتا برخورد خاص خودش رو می طلبه و نباید کاری کنیم که شخص از دین زده بشه.
2-گاهی شخص فقط قصد کوبیدن دین رو داره. ایراداتی وارد می کنه و شما باید در مقابلش با دلایل منطقی از دین دفاع کنی
حضرت علی می فرماید: کفار در باطلشون بسیار قویتر از ما در حقمون هستند.
اگر در شیوه ی بحث کردن حرفه ای باشید چه بسا بر روی عقاید طرف تاثیر بزارید.
در خواست من از شما دوستان عزیز که از قشر تحصیل کرده هستید اینه که هر کسی مواردی از این گونه براش پیش اومده رو بیان کنه و دوستان دیگر راه حل و چگونگیه برخورد با اون مورد رو پیشنهاد بدن.
اگر شیعه علی هستیم باید در باره هم احساس مسئولیت کنیم و تا حضور آقامون از دینمون دفاع کنیم.
باید در حرف حقمون محکم باشیم.
بارها برای خود من پیش اومده که تو بحث کم آوردم. امیدوارم از این پست استقبال بشه.
1-گاهی اوقات شخص قصد کوبیدن دین رو نداره و فقط با قسمتی از دین مشکل داره.
مثلا یکی نماز نمی خونه.همه چی رو هم قبول داره.اما میگه من چرا نماز بخونم؟
شما اگر بخوایید به این دوستتون کمک کنید چطور برخورد می کنید؟ طبیعتا برخورد خاص خودش رو می طلبه و نباید کاری کنیم که شخص از دین زده بشه.
2-گاهی شخص فقط قصد کوبیدن دین رو داره. ایراداتی وارد می کنه و شما باید در مقابلش با دلایل منطقی از دین دفاع کنی
حضرت علی می فرماید: کفار در باطلشون بسیار قویتر از ما در حقمون هستند.
اگر در شیوه ی بحث کردن حرفه ای باشید چه بسا بر روی عقاید طرف تاثیر بزارید.
در خواست من از شما دوستان عزیز که از قشر تحصیل کرده هستید اینه که هر کسی مواردی از این گونه براش پیش اومده رو بیان کنه و دوستان دیگر راه حل و چگونگیه برخورد با اون مورد رو پیشنهاد بدن.
اگر شیعه علی هستیم باید در باره هم احساس مسئولیت کنیم و تا حضور آقامون از دینمون دفاع کنیم.
باید در حرف حقمون محکم باشیم.
بارها برای خود من پیش اومده که تو بحث کم آوردم. امیدوارم از این پست استقبال بشه.