چه مارک لوازم آرایشی برای پوستتان مصرف می کنید ؟(کرم پودر ، پنکک ، کرم ؟؟)

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من لومن مصرف میکنم .بد نیست

نوستالوژیک اون کرم ببکای کوچولوی صورتی بوداااا:biggrin: نمیدونم چرا یهو تعطیل شد کارخونش ... حال ملت با چی ماه میشن؟ :D
آهان ! آره... یادم اومد! ببک...ببک...ببک...

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما کلا تو فاز آرایش نیستیم.... می خوام برم بیرون همیشه خواهرام می زنن تو سرم که بابا نمی میری یکم به خودت برسی که :دییییییییییییی
واس عروسی و جشن و اینچیزا هم با کلی غرغر آرایش می کنم :دی
واس همین کلا اطلاعاتی تو این زمینه ندارم... می خونم پستای شوما رو اطلاعاتم بره بالا
اشتباه میکنی خیلی

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا... به ژنتیکه جانم... :(

نه تاثیر داره! خیلیم تاثیر داره...
مامان من اصلا لوازم آرایشی استفاده نکرده الان بزنم به تخته پوستش خیلی عالیه یه 10-15 سال از هم سناش جوون تر میزنه...
هرجا میریم فک میکنن خواهرمه!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مامان من اصلا لوازم آرایشی استفاده نکرده الان بزنم به تخته پوستش خیلی عالیه یه 10-15 سال از هم سناش جوون تر میزنه...

نه باو ..اینا همون ژنتیکه :D

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباه میکنی خیلی
چی؟ اینکه حرفای شوما رو گوش می دم :دیییییییی
.
.
ژنتیکش خوفه دیگه... بزنم به تخته ایشالا تو 120 سالگیش مث 15ساله باشه :gol::heart::heart:
من الان اصن تو فاز آرایش نیستم ولی بیا ببین... اصن یه وضی... اونوخت بقول تو مامانم مث خواهرمه... خو آدم به مامانش نره ستم نیس؟ :دی

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
به سلامتیون که با آرایش کردن نه گریم کردن خودتون ملتی رو به اشتباه میندازین

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه پوست بیچاره وقتی زیر چن لایه آرایش خفه شه ژنتیک چه کاری میتونه واسش بکنه؟؟؟

والا مامان مام اصلا آرایش نمیکنه و نکرده ....پوستش چروک شده یه کم :cool: ربطی نداره ...ینی ربط داره ..ازون زاویه تاثیر بدش..:D

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
پنکک کلا مذخرفه ولی من بعضی وقتا رو کرم پودر یه لایه خیلی نازک میزنم پوست رو صاف و یکدست میکنه منهتن استفاده میکنم
کرم پودر هم بورژوا
ولی توصیه میکنم از ضد افتاب ب جا اینا استفاده بشه خودمم اکثر اوقات اینکارو میکنم چون این مواد هرچقدم خوب باشه بازم اثر بد خودش رو رو پوست میذاره
ضدافتاب هم طبق دستور پزشکت باید بخری
بقیه جزئیات هم فقط بگم هرچه گرون تر بهتر

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ژنتیکش خوفه دیگه... بزنم به تخته ایشالا تو 120 سالگیش مث 15ساله باشه :gol::heart::heart:
من الان اصن تو فاز آرایش نیستم ولی بیا ببین... اصن یه وضی... اونوخت بقول تو مامانم مث خواهرمه... خو آدم به مامانش نره ستم نیس؟ :دی

بله...ایشالا...

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
یه ضد آفتاب مثل هیدرودرم،دکتر ژیلا چه فرقی میکنه از داروخونه همه چی رو حل میکنه

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی قهر کرد پستشو پاک کرد .... باو لوازم آرایشی نداریم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
به سلامتیون که با آرایش کردن نه گریم کردن خودتون ملتی رو به اشتباه میندازین
هاهاهاااااااااااااا :دی
می تونیم دادا
.
.
پنکک کلا مذخرفه ولی من بعضی وقتا رو کرم پودر یه لایه خیلی نازک میزنم پوست رو صاف و یکدست میکنه منهتن استفاده میکنم
کرم پودر هم بورژوا
ولی توصیه میکنم از ضد افتاب ب جا اینا استفاده بشه خودمم اکثر اوقات اینکارو میکنم چون این مواد هرچقدم خوب باشه بازم اثر بد خودش رو رو پوست میذاره
ضدافتاب هم طبق دستور پزشکت باید بخری
بقیه جزئیات هم فقط بگم هرچه گرون تر بهتر
آی گفتی!!! :confused:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:

نه باو میخواستم اسپمامو پاک کنم ..دیدم زیادن ..حوصله ام نشد :D
من واقعیتش حواسم نبود که تاپیک برا کدوم تالاره ...عذر خواهی از مدیر تالار ...ما که رفتیم خانوما آرایش نکنید سعی کنید همونی هستین که خدا بهتون داده نه اونی که پنکک .و.و داده .

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
به سلامتی خودم که آب به زور به صورتم میزنم[h=4]
[/h]

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
چ طرز فکر کودکانه ای

اینکه آدم آرایش چیز بدی نیست

من همه چیزایی که مصرف می کنم زیر نظر متخصص پوستمه :)

عزیزم اینا کودک بچه بزرگسالن ... همینان که فقط با چشم قضاوت می کنن ...بعدش می گن تو چرا انقد آرایش می کنی ؟؟

یعنی این دغدغه هاتون از پهنا تو حلقم ....

کلا زندگیت به دوبخش قبل ارایش و بعد از ارایش تقسیم میشه فکر کنم....:D

اصن کی واسه شما کارت دعوت فرستاد پسرا ؟ همه جا سرک:huh: ، هر کوی و برزن ؟:question:
یعنی ما در تالار پوست ، مو ، زیبایی و ناخن هم باید بنویسیم ورود مردان به آرایشگاه زنانه ممنوع ؟؟؟؟؟

دهههههههههه !!!!!:w24:
انقد دخیل هستید بخیل هم هستید که ... دخیل و بخیل باهم !:w02:
ما در هفت آسمان بالاتر تاپیک بزنیم مردانی از سرزمین پارس:w21: .... د بگم ؟؟؟:exclaim:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
عزیزم اینا کودک بچه بزرگسالن ... همینان که فقط با چشم قضاوت می کنن ...بعدش می گن تو چرا انقد آرایش می کنی ؟؟

اصن کی واسه شما کارت دعوت فرستاد پسرا ؟ همه جا سرک:huh: ، هر کوی و برزن ؟:question:
یعنی ما در تالار پوست ، مو ، زیبایی و ناخن هم باید بنویسیم ورود مردان به آرایشگاه زنانه ممنوع ؟؟؟؟؟

دهههههههههه !!!!!:w24:
انقد دخیل هستید بخیل هم هستید که ... دخیل و بخیل باهم !:w02:
ما در هفت آسمان بالاتر تاپیک بزنیم مردانی از سرزمین پارس:w21: .... د بگم ؟؟؟:exclaim:

خیلی عالی بود این تیکت

خوب متاسفانه بد جا افتاده شایدم آگاهی ندارن ،لوازم آرایشی ندیدن که بدونن وحس غریزی خانوما برای آرایشو درک نمی تونن کنن :)
وگرنه من اگه لیستی دادم صرفا بر مبنای این بود که از سوالت برداشت کردم میخای ببینی که مارکایی بهترن و بدونی کدوما سازگارتره

یه چیز بدی هم هست یه عده از پسرا اسم لوازم آرایش که میاد غلیظ ترین حالتو در نظر میگیرن ..اگه یکم اطلاعات داشتن میفهمیدن مناسب هر جایی ادم یه چیزایی رو استفاده می کنه ...
نمی دونن استفاده از اینا برا محافظت از پوست و ایناست