من لومن مصرف میکنم .بد نیست![]()

آهان ! آره... یادم اومد! ببک...ببک...ببک...نوستالوژیک اون کرم ببکای کوچولوی صورتی بوداااانمیدونم چرا یهو تعطیل شد کارخونش ... حال ملت با چی ماه میشن؟
![]()

من لومن مصرف میکنم .بد نیست![]()
آهان ! آره... یادم اومد! ببک...ببک...ببک...نوستالوژیک اون کرم ببکای کوچولوی صورتی بوداااانمیدونم چرا یهو تعطیل شد کارخونش ... حال ملت با چی ماه میشن؟
![]()
مای؟ لک میاره ها![]()
اشتباه میکنی خیلیما کلا تو فاز آرایش نیستیم.... می خوام برم بیرون همیشه خواهرام می زنن تو سرم که بابا نمی میری یکم به خودت برسی که :دییییییییییییی
واس عروسی و جشن و اینچیزا هم با کلی غرغر آرایش می کنم :دی
واس همین کلا اطلاعاتی تو این زمینه ندارم... می خونم پستای شوما رو اطلاعاتم بره بالا
نه بابا... به ژنتیکه جانم...![]()
مغازه لوازم آرایشی دارین نکنه؟![]()
نه تاثیر داره! خیلیم تاثیر داره...
مامان من اصلا لوازم آرایشی استفاده نکرده الان بزنم به تخته پوستش خیلی عالیه یه 10-15 سال از هم سناش جوون تر میزنه...
هرجا میریم فک میکنن خواهرمه!![]()
نه باو ..اینا همون ژنتیکه![]()
چی؟ اینکه حرفای شوما رو گوش می دم :دییییییییاشتباه میکنی خیلی![]()
ژنتیکش خوفه دیگه... بزنم به تخته ایشالا تو 120 سالگیش مث 15ساله باشهنه تاثیر داره! خیلیم تاثیر داره...
مامان من اصلا لوازم آرایشی استفاده نکرده الان بزنم به تخته پوستش خیلی عالیه یه 10-15 سال از هم سناش جوون تر میزنه...
هرجا میریم فک میکنن خواهرمه!![]()
آخه پوست بیچاره وقتی زیر چن لایه آرایش خفه شه ژنتیک چه کاری میتونه واسش بکنه؟؟؟![]()
ژنتیکش خوفه دیگه... بزنم به تخته ایشالا تو 120 سالگیش مث 15ساله باشه
من الان اصن تو فاز آرایش نیستم ولی بیا ببین... اصن یه وضی... اونوخت بقول تو مامانم مث خواهرمه... خو آدم به مامانش نره ستم نیس؟ :دی
یکی قهر کرد پستشو پاک کرد .... باو لوازم آرایشی نداریم![]()
هاهاهاااااااااااااا :دیبه سلامتیون که با آرایش کردن نه گریم کردن خودتون ملتی رو به اشتباه میندازین![]()
آی گفتی!!!پنکک کلا مذخرفه ولی من بعضی وقتا رو کرم پودر یه لایه خیلی نازک میزنم پوست رو صاف و یکدست میکنه منهتن استفاده میکنم
کرم پودر هم بورژوا
ولی توصیه میکنم از ضد افتاب ب جا اینا استفاده بشه خودمم اکثر اوقات اینکارو میکنم چون این مواد هرچقدم خوب باشه بازم اثر بد خودش رو رو پوست میذاره
ضدافتاب هم طبق دستور پزشکت باید بخری
بقیه جزئیات هم فقط بگم هرچه گرون تر بهتر
من واقعیتش حواسم نبود که تاپیک برا کدوم تالاره ...عذر خواهی از مدیر تالار ...ما که رفتیم خانوما آرایش نکنید سعی کنید همونی هستین که خدا بهتون داده نه اونی که پنکک .و.و داده .
نه باو میخواستم اسپمامو پاک کنم ..دیدم زیادن ..حوصله ام نشد![]()
بچه ها منهتن الان قیمتش چه حدوداس؟؟
![]()
سعیده جان 50 -60 تومن ناقابل ... اصن چرک کف دسبچه ها منهتن الان قیمتش چه حدوداس؟؟
![]()
آخرین باری که یادمه واس دوستم گرفتم دوره دانشجویی حدود 20تومن :دیسعیده جان 50 -60 تومن ناقابل ... اصن چرک کف دس
سعیده جان 50 -60 تومن ناقابل ... اصن چرک کف دس
کلا زندگیت به دوبخش قبل ارایش و بعد از ارایش تقسیم میشه فکر کنم....![]()
چ طرز فکر کودکانه ای
اینکه آدم آرایش چیز بدی نیست
من همه چیزایی که مصرف می کنم زیر نظر متخصص پوستمه![]()
یعنی این دغدغه هاتون از پهنا تو حلقم ....
کلا زندگیت به دوبخش قبل ارایش و بعد از ارایش تقسیم میشه فکر کنم....![]()
عزیزم اینا کودک بچه بزرگسالن ... همینان که فقط با چشم قضاوت می کنن ...بعدش می گن تو چرا انقد آرایش می کنی ؟؟
اصن کی واسه شما کارت دعوت فرستاد پسرا ؟ همه جا سرک، هر کوی و برزن ؟
یعنی ما در تالار پوست ، مو ، زیبایی و ناخن هم باید بنویسیم ورود مردان به آرایشگاه زنانه ممنوع ؟؟؟؟؟
دهههههههههه !!!!!
انقد دخیل هستید بخیل هم هستید که ... دخیل و بخیل باهم !
ما در هفت آسمان بالاتر تاپیک بزنیم مردانی از سرزمین پارس.... د بگم ؟؟؟
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
استرچ مارک (ترک بدن) چیست و چگونه درمان می شوند ؟ | پوست | 0 | |
![]() |
کسانیکه پوستهای آکنه دار دارند این نکات آرایشی را بخوانند | پوست | 3 | |
![]() |
۹ ماده آرایشی مضر برای پوست | پوست | 0 | |
![]() |
تاثیر کرم پودرهای آرایشی برروی پوست شما | پوست | 2 | |
![]() |