کسی که به قول شما نگاه ناپاکی داره، دردش چیز دیگه ایه، و چادری و غیر چادری و بی حجاب هم براش توفیری نداره!سلام.عراقی جان اگه توی جامعه ای حجاب الزامی میشه مطمئن باشین از ترس حضور زن با مقداری مو نیست از حضور چشمان ناپاکیه که به زن نه به عنوان انسان که وسیله ای برای لذتهای خودشون نگاه میکنن.
حجاب اجباری هیچ فرقی با کشف حجاب اجباری نداره!
شما مطمئنید که تقریبا تمام پستا رو خوندین؟؟؟!!!!!من تقریبا تمام پستای این تاپیک رو خوندم یه چیزی برام خیلی جالبه.اگه توجه کنین دوستانی که اینجا دارن با حجاب مخالفت میکنن بیشتر اقایون هستن تا خانومها.میشه اینو برام توضیح بدین.من اینو متوجه نمیشم شما مثلا دارین از حقوق خانومها دفاع میکنین؟

من واقعا تعجب میکنم، شما براتون جالب نبود که استارتر تاپیک یه آقا هستن که معلوم نیست چجوری این لذت عمیق رو درک کردن! ولی وقتی آقایون باهاش مخالفت میکنن، براتون جالب میشه!!!

من در مورد افسردگی و مشکلات روانی اطلاعی ندارم، ممنون میشم این آمارو بذارید ببینیم! (واضحه که با ذکر منبع منظورمه)در مورد اینکه گفتین زنان با حجاب دچار افسردگی و ناراحتی روانی میشن خیلی دوست دارم دلیلتون رو بدونم.اگه به امار نگاهی کنین حداقل توی همین جامه ی ما زنانی که از معنویت دورن خیلی خیلی بیشتر این ناراحتی ها رو دارن.
ولی چیزی رو که خیلی دیدم میگم:
من به شخصه خیلیها رو دیدم که چادری بودن، ولی وقتی که از زیر اجبار خانواده خارج شدن(با ورود به دانشگاه، سر کار رفتن و ...)، نه تنها دیگه چادری نیستن، بلکه بدجوری هم بدحجابن....مطمئنم که شما هم دیدین...
عقده! این به نظر شما یه جور ناراحتی روانی نیست؟!!
اون همه سال که چادر سر میکردن، به نظر شما لذت میبردن؟؟ پس چرا یهو پشت پا زدن به اون همه لذت؟؟!!!
معنویت تعریف خیلی گسترده ای داره! درست نیست که معنویت آدمها، با حجاب و مخصوصا چادر سنجیده بشه!
در مورد تفکر و عقاید، فقط و فقط در صورتیکه انتخاب حجاب آزادانه باشه حرفتون درسته! در غیر این صورت خیر!ببینین حجاب فقط یه پوشش نیست .هر کسی با نوع پوششی که توی اجتماع داره یه جورایی داره نوع زندگی ،تحصیلات ، تفکر، عقاید ،حتی شان خانوادشو نشون میده.من مطمئنم نوع پوشش و لباس شما توی اجتماع نه در فضای خصوصی خونتون با یه فرد بی سواد و از یک طبقه خانودگی پایین خیلی فرق میکنه.
در مورد تحصیلات و شان هم اگه یه کم فکر کنید متوجه میشید که خیلی حرفتون بی منطق بود! و البته توهین آمیز!
گفتین تحصیلات:
من روزی که وارد دانشگاه شدم، 5 تا چادری تو کلاسمون داشتیم، الان فقط یکیشون همچنان چادریه! منم اینو باید به سطح تحصیلات ربطش بدم؟؟!!
اون یه نفر حجابش به نظر من خیلی قابل احترامه!
اما اون چهار نفر فقط یه تیکه پارچه دور خودشون میپیچیدن که به یه کش بند بود، ارزش بیشتری نداشت! خودشونم اینو فهمیدن!
حالا بگذریم که سر کلاس یا تو سفر های دانشجویی چادر سرشون نمیکردن، نمیدونم، شاید پسرای همکلاسی حکم پزشک رو دارن که به همه محرم هستن!

این حریم رو میشه با نوع رفتار هم ایجاد کرد! و یا بالعکس، از بین برد!از نظر من حجاب نشانه شخصیت وعقاید منه.من وقتی وارد یه محیط میشم،نوع پوشش و اراستگی من اولین شناختیه که من به طرف مقابلم میدم و این اولین پیغامه که من حریمی رو برای خودم و نوع ارتباطم ایجاد میکنم.
فقط میتونم بگم متاسم براتون که از دین توی ظواهرش موندین.متاسفم که عشق رو با تمام وجودتون حس نکردین.متاسفم که لذت بندگی رو نتونستین هنوز با تمام وجود حس کنین.
البته من متوجه نشدم حجاب چه ربطی به رحمت و بندگی و بارندگی داره!!!متاسفم که لذت زیر باران رحمت الهی رفتن و خیس شدن رو نچشیدین.

ولی اون دوستاتونو با همین استدلال، چادری کردین؟؟!!!

ظاهرا شما هستین که از دین تو ظواهرش موندین!!
من به شخصه فك ميكنم حجاب يك امر زيبا و دوست داشتنيه..
مرسیمن دختري كه چادري باشه رو بهتر باهاش ارتباط برقرار ميكنم و راحت تر باهاش حرف ميزنم..
و البته اينم بگم با اينكه علاقه ي زيادي به حجاب دارم مشكلي هم با خانمهاي بي حجاب ندارم..
اونها هم بايد ازاد باشن و بين حجاب و بي حجابي يكي رو انتخاب بكنن..
ازادن مسيرهاي گوناگون رو انتخاب بكنن و خودشون تصميم بگيرن و بفهمن كودوم بهتره تا انتخابش بكنن..
ما پسر ها هم اگر واقعا قلبي دينمون رو قبول داشته باشيم فك نميكنم مشكلي برامون پيش بياد..
نظر شخصي بنده اينه.

کاش همه نظرشون همین بود!

این طرز فکر تحسین برانگیزه! مرسی...

من به شخصه ترجیح میدم هرکسی با تشخیص خودش پوشش خودش رو انتخاب کنه...
این اتفاقا برای کسی که حجاب رو انتخاب میکنه، با ارزش تره...
بالاخره باید یه فرقی باشه بین کسی که با مطالعه و تفکر، و با اعتقاد کامل و البته آزادانه حجاب رو انتخاب کرده، با کسی که با اجبار اونو پذیرفته!
وقتی اجبار در کار باشه، ارزش حجاب از بین میره! باعث بدحجابی میشه(در مقابل با حجاب و بی حجاب)...که اصلا قشنگ نیست!