با سلام خدمت همه دوستان
بازم می گم نظراتم نه برای توهین و اهانت به شخص یا گروه خاصی هست و نه به منظور اینکه بخوام همه را وادار کنم که بگن حرفام درسته و همه باید مثل من فکر کنن بلکه نظرات یه انسان ناقص العقل هست که سعی می کنه با بحث ( نه دعوا ) اشتباهات خودش را متوجه بشه پس با احترام به نظر همه دوستان من هم نظرم را می گم
با نظرات کاملا منطقی bluepelikan در رابطه با دلالیل این قانون موافقم ولی این را در جواب دوستانی نوشتم که خانوم ها را متهم به پذیرفتن چیزهایی که فقط به سودشون هست میکنن ( البته اگر هم من بد برداشت کردم پیشاپیش عذر می خوام)
درسته این که یه مرد می تونه 4 تا زن داشته باشه حرف خداست ولی همه ما می دونیم یه سری از کار ها و باید نباید های ما به خاطر دین هست و یک سری هم به خاطر عرف جامعه مثلا از لحاظ دینی یه حداقل پوشش مجاز برای مرد تعریف شده کهولی اگر کسی بخواد با اون پوشش مجاز داخل خیابون بیاد از نظر عرف جامعه قابل پذیرش نیست حالا هر چی هم بگه خدا من را با این پوشش مجاز می دونه!
در رابطه با سایر مسائل هم همین طوره مثلا اسلام گفته 4 تا زن مجازه ولی آیا همه همون شرایطی را که خدا گفته برای یه زن باید رعایت کنن و انجام میدن انجام میدن؟
مثلا در اسلام گفته شده زن تنها یه وظیفه نسبت به شوهرش داره اونم تمکین از شوهرش هست و لا غیر و حتی وظیفه شیر دادن به بچه اش را هم نداره و مرد موظفه که برای بچه دایه بگیره و به همین ترتیب برای کارهای منزل و سایر موارد...
حالا واقعا چند درصد از مردا این طور با خانومشون رفتار می کنن که حالا می خوان برن 4 تا زن بگیرن؟
یا حتی اگر یه زن بگه من کارای خونه انجام نمی دم چون اسلام گفته وظیفه من نیست کدوم مردی قبول می کنه و می گه چشم عزیزم برات کلفت می گیرم؟
پس وقتی خانوم ها از اون حقوقی که اسلام بهشون داده برای بقا و پایدار بودن زندگیشون به راحتی می گذرن چون عاشق یچه ها و شوهرشون هستن و به طوری که حتی اون حقوق شاید دیگه اصلا به چشم نیاد و بر عکس به وظیفه خانوم ها تبدیل شده باشه ( به طوری که همه ما اگر یه روز بریم خونه ببینیم ناهار نداریم و مامانمون رفه بیرون می خوایم خون به پا کنیم) فکر نکنم که این انتظار زیادی باشه که آقایون هم یه مقدار از حقوقشون برای پایداری خانواده بگذرن !
حالا کدوم مردی اون چیزایی که اسلام گفته برای زنش پیاده کرده که حالا بخواد بره از باقی حقوقش استفاده کنه
به شخصه هر چی ازدواج مجدد دیدم به این صورت بوده که بنده خدا همسر اول مرد یه عمر با بی پولی و نداری های شوهرش ساخته و حالا که وضع مالی مرد خوب شده تصمیم به ازدواج مجدد گرفته و نه تنها همون زندگی آرومی را که داشته از دست داده بلکه هزار مرتبه زندگیش بدتر شده
با آرزوی یه زندگی موفق برای همه دوستان![]()
چه خوب شده هر دو طرف منطقی و آروم شدید اینجوری خیلی جذاب تره از گفته هاتون ممنون با قسمتای آبی موافق و با قسمتا ی قرمز مخالفم

منم موافقم شما نظرتون رو گفتید
برای درک صحت حرفم به اینجا مراجعه شود
چقدر خودتون و اعتقاداتون رو میشناسید؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...877#post824877
کاملا درسته{در رابطه با سایر مسائل هم همین طوره مثلا اسلام گفته 4 تا زن مجازه ولی آیا همه همون شرایطی را که خدا گفته برای یه زن باید رعایت کنن و انجام میدن انجام میدن؟}
واقعا سوال به جایی پیش میاد : آیا همه شرایط رو دارن؟
خوشحالم که واژه خیانت رو برداشتین
اما در مورد باقی متنتون
یخورده اصلاحات بدیم بد نیست البته اینا نظر من هست
هدف از تمکین چیه؟آیا فقط مشاوره روحی و ارتباط جنسیست؟یا اینکه فقط زن در خونه مرد باشه؟
نفقه برای چی پرداخت میشه؟اگر زنی در منزل کار نکند نفقه هم بهش پرداخت نمیشه مانند زنانی که کار خارج از خانه میکنن و برای ساعاتی که خارج از منزل هستن بهشون نفقه تعلق نمیگیره.در ضمن بحث دایه هم مدت دار هست و این معمولا تا سن 8 یا نهایتا 9 سالگی است.والا اسلام مادرم حذف میکرد
فرض کنید میخوایم به این جمله شما عمل کنیم{یا حتی اگر یه زن بگه من کارای خونه انجام نمی دم چون اسلام گفته وظیفه من نیست کدوم مردی قبول می کنه و می گه چشم عزیزم برات کلفت می گیرم؟}مرد رفت یه کلفت گرفت آورد توی خونه.حالا نقش شما در خانه چیه؟شرمنده میگم آیا شما وظیفه ای دیگری در این صورت به جز ارضای جنسی همسرتون و در برخی مواقع همدردی با اون دارین؟(مرد ها اکثرن دردهاشون رو توی خودشون میریزن بر عکس زنها برای اطلاعات بیشتر به کتب روانشاسی مثل مردان مریخی و زنان ونوسی مراجعه شود) این جوری بهتر نیست خانه عفاف راه بندازیم.هزینه هاش هم کمتر میشه برای آقایون.فوقش خیلی علاقه هم به بچه داشته باشیم یه پولی میدیم برای 1سال یا ازدواج موقت 1 ساله میکنیم بعدش هم شما بخیر و ما به سلامت.کلفتو میگیریم.غرغر کرد سریع عوزش میکنیم به آسانی.مهریه هم که نداره کلفته بخوایم بترسیم احیانا
آیا در این صورت فکر کردید که شما واقعا چی هستید؟
ممنون احسان جون خیلی زیبا توصیف میکنی برا تو هم همینطور