ئع جدی ؟؟! تولدت مبارک پسالو الو صدا میرسه؟ من الان خودم مستقیم با مامانم صحبت کردم چون امروز تولدم بود بهم به عنوان کادو اجازه داد بیام جوابتونو بدم بالاخره:دی
من 23سالمه!

23سال ؟؟ چقدر خوب موندی ولی!!

ئع جدی ؟؟! تولدت مبارک پسالو الو صدا میرسه؟ من الان خودم مستقیم با مامانم صحبت کردم چون امروز تولدم بود بهم به عنوان کادو اجازه داد بیام جوابتونو بدم بالاخره:دی
من 23سالمه!
ئع جدی ؟؟! تولدت مبارک پس![]()
23سال ؟؟ چقدر خوب موندی ولی!!![]()
شما هم که قدیمیاجازه اجازه عمو منم 23 سالمه:دی
نه من اینو نمیگفتم! یه آواتارت بود نی نیه لخــت بود یه کلاهم سرش بود
دیگه حافظه ات هم قد نمیده ها خیلی پیرشدی. پس به خاطر یاد اوری گذشته هم شده اون اواتار قبلیه رو میذارم
زهرا جون آدم که از عموش اجازه نمیگیره ! اون واسه معلمو و مدیرو ناظمو ایناس 23 سالت شد آخر یاد نگرفتیا اینارو !اجازه اجازه عمو منم 23 سالمه:دی
پس اون یه صبای دیگه بودهنه من اینو نمیگفتم! یه آواتارت بود نی نیه لخــت بود یه کلاهم سرش بود![]()
پس هنوز جا داری...99 سال........................
.99 سال........................
آها آره الان فهمیدم کی هستی تو !!پس اون یه صبای دیگه بوده
اینجا زیاد ز اسم من به خاطر محبوبیتم استفاده میکنن
تاریخ تولدتم بگو بدونیم کی 100 ساله میشی واست کادو بیاریم !!99 سال........................
ااااااااااااا قبلا میگرفتیم هاااااااااااااازهرا جون آدم که از عموش اجازه نمیگیره ! اون واسه معلمو و مدیرو ناظمو ایناس 23 سالت شد آخر یاد نگرفتیا اینارو !![]()
پس من چی؟؟؟شما هم نیاز به اجازه ولی داری خانوم کوچولو. الان وقته خاله بازی شماست، اینجا برات بد اموزی داره
تو که اصلا با اجازه ولی ه نمیتونی بیای، هنوز کاره پایپینگ اشپزخونه رو انجام ندادیپس من چی؟؟؟![]()
میزنمت ها.....به سنم نیگانکن....تو که اصلا با اجازه ولی ه نمیتونی بیای، هنوز کاره پایپینگ اشپزخونه رو انجام ندادی![]()
به چی باید نگاه کنم؟؟؟؟؟میزنمت ها.....به سنم نیگانکن....![]()
بلدنیستم...........به چی باید نگاه کنم؟؟؟؟؟
عمو جون پایپینگ اشپزخونه درست شد، یه قرمه سبزی درست کن گشنمونه کوچولو.
شما لازم نیست بلد باشی، هیمن که هستی واسه ما کافیه، حضور سبزت 1 دنیا میارزه. اجازه نامه هم نمیخوای، صادر شد.بلدنیستم...........
پف....شما لازم نیست بلد باشی، هیمن که هستی واسه ما کافیه، حضور سبزت 1 دنیا میارزه. اجازه نامه هم نمیخوای، صادر شد.
(تاثیر پیغام خصوصی بودا)
27 سالتونه؟ هستن که،چرا هم سن و سالهای من اینجا کم میان؟
نکنه شاغلن و ما خبر نداریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27 سالتونه؟ هستن که،
من 26 سالمه، هم رشته هم هستیمآره. من حتی روز تولدم هم معلومه.
هستن ولی خیلی کمن. البته در مقابل کسایی که بین 20 تا 25 هستن.
من 26 سالمه، هم رشته هم هستیم
اری، هما 3000، که بی انصافا باری همیشه اخراجش کردند.شما همون البرز 3000 هستی دیگه؟ قبلا افتخار آشنایی با شما رو داشتم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معانی خاله عمه عمو و دایی!!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
خواستگاری از دختر عمو یبل | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
عمو حاجی شیرازی 100 سال است حمام نرفته و گوشت مردار می خورد/ عکس | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
عمو سبزیفروش | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
معانی خاله.عمو.عمه.دائی | گفتگوی آزاد | 0 |