سلام سلام
تا به حال شده که....
یعنی شده ولی چند بار پیش اومده که خودت رو واسه خاطر یه پسر(اگه دختری)یا واسه خاطر یه دختر(اگه پسری)تر گل ور گل کرده باشی و کلی با استرس جلو رفته باشی؟!!!!!!
واقعا بدرووووووووووود و دو صد دروووووووووووووووووود به استقبال گرم دوووووووووستان!!!
دستون درست اصلا یه نخودم اجازه نمیدین اینجا بی رونق بمونه هااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!![]()
علیک علیکسلام سلام
تا به حال شده که....
یعنی شده ولی چند بار پیش اومده که خودت رو واسه خاطر یه پسر(اگه دختری)یا واسه خاطر یه دختر(اگه پسری)تر گل ور گل کرده باشی و کلی با استرس جلو رفته باشی؟!!!!!!
قبولت دارم درحد مقارنه عطارد وخوشه ی پروین.
واسه هر کسی چه دختر چه پسر پیش میاد بخصوص قبل از ازدواج بعدش فقط همسرت مهمه![]()
معلومه تو که براد باشگاهی.من همیشه تر گل ور گلم .
.
آنجلینا خوابه الان.بعدا میاد.سماق داری تا آنجی بیاد؟
کاش آنجلینا هم بود
آنجلینا خوابه الان.بعدا میاد.سماق داری تا آنجی بیاد؟
پس من با شما یه صحبت دااااااااااااااارم حالامن همیشه تر گل ور گلم .
.
wooooooooowسماق ؟ برا چی
آهان از اون لحاظ
لازم نیست که![]()
ایشا لله به موقششششششششششش عزیزمنه والا تا حالا که نه ترگل ورگل بودیم نه واسه کسی کردیم حالا بعد اینش چه بشه باید منتظر بود![]()
مرسیییییییییی عزیزم ولی فک کنم یه کوچولو چپه گرفتی قربون شکلت من منظورم این نبود که خودت و سر و وضت رو جوری غیر از اونی که هستی بکنی در این سادگی ولی واسه خاطر اون یه هول ولای خاص داشته باشی مثلا دویست بار بری خدت رو جلو آینه چک کنییییی!!!!علیک علیک
نهههههههه
کسی که آدم را به خاطر ظاهرش بخواد به درد لا جرز دیوار می خوره
اتفاقا اگر یه روز کسی نظرم را جلب کرد ( که فکر نکنم حالا حالا ها ....) با ساده ترین لباس در مقابلش قرار می گیرم کسی که آدم را در سادگی بپسنده کسی هست که شاید حداقل ارزش فکر کردن داشته باشه
والا کسی که بخواد به خاطر رنگ و لعابت بیاد جلو که....
ما راهمان را به صورت مستقیم می رویم واسه خاطر کسی هم کجش نمی کنیم و حالش را می بریم![]()
اول این که مامانییی من همیشه خوشگل هست حالا با هر آواتوریقبولت دارم درحد مقارنه عطارد وخوشه ی پروین.
آجی اواتار قبلیت خوشگل بودا.
عاااااااااااااااااشقتم مامانییییییییییییییی جووووووووونمدخترم تا من و داری غم نخور![]()
ناااااااااااااااااازیییییییییییی عزیزه دلم صد در صد هم همین طوره.حتما برای هرکسی پیش میاد!
همیشه به ساده ترین شکل اما خیلی مرتب و شیک میرم...
بالاخره طرف باید قیافه واقعی تورو ببینه نه نقاشی روی صورتتو!
قبلا اینجوری نبودم اما الان فهمیدم باید برای کسی خودتو خوشگل کنی
که فقط مال خودت باشه محرم خودت باشه اونوقت به دلت میچسبه.![]()
eeeeeeeeeeeeeeeee واسه چییییییییی اینقد بد اخلاقییییییی؟!تا اونجایی که یادم میاد همیشه هر طور که راحت باشم میگردم
شقایق جون اون اواتار خیلی ناز بودا![]()
همیشه خودم رو واسه خودم خوشگل کردم مجه چیه![]()
بلله شما کارت درستهههههههههما كه نياز به اينكارها نداريم چون همينجوريش هم خوش تيپيم !!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | حمل بار به کلیه شهرهای کشور ایران | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
مهاجرت مغزها این بار در دانشآموزان ! | گفتگوی آزاد | 18 | |
I | وضعیت تاسف بار ادارات | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
شونصد بار تکراره، اما....... | گفتگوی آزاد | 45 | |
![]() |
واسه یه بار هم که شده راستش رو بگو..... | گفتگوی آزاد | 95 |