پس بفرمایید ما چه بدبختیم که رییس جمهورامون به جاسوسا قبر که هیچ خونه می دن تو اصفهانقاطی نکنین همه چیزو با هم ! فرای رو میگن احتمال جاسوس بودنش بوده ! بخاطر همین اجازه نمیدن
حرف سر اینه که این ایران شناس امریکایی افتخار میکرده که کنار زاینده رود دفنش کنند
پس بفرمایید ما چه بدبختیم که رییس جمهورامون به جاسوسا قبر که هیچ خونه می دن تو اصفهان![]()
به خاک ایران چون وطنمه خیلی علاقه دارم ولی اگه بخایم معاصر بررسی کنیم دستاوردی برا افتخار کردن بهش نمیبینم
یعنی کل ایران فقط ورزشش قابل افتخاره برا شما؟؟؟حرفت کاملاً درستِ .... فقط خاک ایران چون وطنمونِ ... ولی
چرااااااااا؟
ما این همه افتخار داریم تو ورزش (البته فقط ورزشا)
مثلاً تیم کشتی - تیم والیبال و (و چی ما که فقط همینا رو داریم)![]()
دلیل به بدبختی نیست !
اون موقع کسی خبر نداشته که جاسوس بوده !
اگر اینطوریه آمریکا سر قضیه اسنودن از همه بدبخت تره !
دوستان ، یه سوال.
سرنوشت پست "چرا پست ها حذف می شوند؟" که انتقاد از مدیریت بخش گفتگوی آزاد بود ، چی شد؟
به نظر من که با توجه به اینکه همه پست هایی که به گفتگوی آزاد میرسه حذف میشه و فقط پست هایی که حالت سرگرمی داره باقی میمونه، بهتر است که بخش گفتگوی آزاد تعطیل شود و دوستانی که میخوان پست فال و از این جور چیزا بزارن تو بخش زنگ تفریح بزارن.
وقتی قوانین نمیزاره ، مدیریت چرا بخشی رو تاسیس میکنه و بعد همه پستهاش رو حذف میکنه؟
این ینی چی؟ من که تا حالا باهاش برخورد نکردمدوست عزیز سرنوشت پست به عنوانش مبدل گشت متاسفانه... بعضی ها طاقت انتقاد از عملکرد ضعیف و بی علت خود را ندارند .
و همچنان سوالی باقی ماند که چرا حذف میکنند ؟ دقیقا" مشکلشان چیست ؟
متاسفانه شخصیت مدیر تالار که علاقه به پرپر کردن پستها دارند خیلی سلیقه ای عمل میکنند و اصلا" براشون نظرات کاربران مطرح نیست ...
من نمیدونم چه چیزی در این دل و قلوه دادن های به سبک اسلامی و مجازی ... قربونت بشم قربونم بری (پست های تالارتفریح و آزاد و سرگرم کننده به اصطلاح) نهفته که در دنیای مجازی به هزار صفحه هم میرسد ... جای تاسف است .
وقتی چنین جهت گیری اتخاذ میشود که هیچ حقی برای گفتگوی معضلات جامعه نداریم طبیعی است که اینجا شده چت روم اسلامی
من اتفاقا دیشب برا پیرجو یه پیام فرستادم و یه جواب مایوس کننده گرفتم که مضمونش این بود که قوانین تالارها رو مطالعه کنید و مدیران تالارها براساس اونا عمل میکنن. البته مطمینم که خود پیرجوام هیچ پیگیری نکرده حتی پیاممو تا آخرم نخوندهدوستان ، یه سوال.
سرنوشت پست "چرا پست ها حذف می شوند؟" که انتقاد از مدیریت بخش گفتگوی آزاد بود ، چی شد؟
به نظر من که با توجه به اینکه همه پست هایی که به گفتگوی آزاد میرسه حذف میشه و فقط پست هایی که حالت سرگرمی داره باقی میمونه، بهتر است که بخش گفتگوی آزاد تعطیل شود و دوستانی که میخوان پست فال و از این جور چیزا بزارن تو بخش زنگ تفریح بزارن.
وقتی قوانین نمیزاره ، مدیریت چرا بخشی رو تاسیس میکنه و بعد همه پستهاش رو حذف میکنه؟
این ینی چی؟ من که تا حالا باهاش برخورد نکردم![]()
من اتفاقا دیشب برا پیرجو یه پیام فرستادم و یه جواب مایوس کننده گرفتم که مضمونش این بود که قوانین تالارها رو مطالعه کنید و مدیران تالارها براساس اونا عمل میکنن. البته مطمینم که خود پیرجوام هیچ پیگیری نکرده حتی پیاممو تا آخرم نخونده
یعنی کل ایران فقط ورزشش قابل افتخاره برا شما؟؟؟
پندار نیک ....... کردار نیک ........ گفتار نیک
چیزی که زیاده ارشدمن اصلا افتخار نمی کنم.......خیلی هم ناراحتم که اینجا بدنیا اومدم....دلیلش هم اینه تا ارشد درس بخون برای استخدام باید پارتی داشته باشی .
.........من باید به چی این افتخار بکنم
![]()
سجده میکنم سوی حکمران سرزمین اریا کوروش کبیر
و همانند او خواهم گفتم
خانه من وطن من است
وطن من خانه من است
من را در خوانه ام دفن کنید
تا ذره ای باشم برای وطنم
و این است خصلت اریایی
دروغ نگم بهتره: اصلا به ایرانی بودنم افتخار نمی کنم و برام مهم نیست
ولی به ترک بودنم و آذربایجان ام می بالم...
چیزی که زیاده ارشد
پس تو اداره جات افرادی رو که بخوان بگیرن از روی امتحان به طبع معدل 18 یا 19 رو بهتر میگیرن تا افراد دیگه
اگر میخواهی به جایی برسی چند برابر تلاش کنی همین
خوش به حالتون حتما یه کار خوب دارین ............................زحمت کشیدیم ولی رشته های مامایی میرن کارمند بانک میشن!!!!!!!!!!هیچی سرجاش نیست....از ایران متنفرم شایدم از شدت تنفر خودکشی بکنم
عزیزم معدلم 19/25 هست ......ولی میگن پ نداری ..بشین دکترا بخون در واقع میگن برو بمیر......
برای اینکه خاک مه برای قهرمان هاش بخاطر تاریخ اش بخاطر اینکه ترک هستم و ......میشه بگین چرا به اذربایجانی بودنتون افتخار میکنید؟