چقدر به ایرانی بودنت افتخار میکنی؟؟؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
قاطی نکنین همه چیزو با هم ! فرای رو میگن احتمال جاسوس بودنش بوده ! بخاطر همین اجازه نمیدن
حرف سر اینه که این ایران شناس امریکایی افتخار میکرده که کنار زاینده رود دفنش کنند
پس بفرمایید ما چه بدبختیم که رییس جمهورامون به جاسوسا قبر که هیچ خونه می دن تو اصفهان:smile:

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خاک ایران چون وطنمه خیلی علاقه دارم ولی اگه بخایم معاصر بررسی کنیم دستاوردی برا افتخار کردن بهش نمیبینم

پس بفرمایید ما چه بدبختیم که رییس جمهورامون به جاسوسا قبر که هیچ خونه می دن تو اصفهان:smile:

دلیل به بدبختی نیست !
اون موقع کسی خبر نداشته که جاسوس بوده !
اگر اینطوریه آمریکا سر قضیه اسنودن از همه بدبخت تره !

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خاک ایران چون وطنمه خیلی علاقه دارم ولی اگه بخایم معاصر بررسی کنیم دستاوردی برا افتخار کردن بهش نمیبینم

حرفت کاملاً درستِ .... فقط خاک ایران چون وطنمونِ ... ولی
چرااااااااا؟
ما این همه افتخار داریم تو ورزش (البته فقط ورزشا)
مثلاً تیم کشتی - تیم والیبال و (و چی ما که فقط همینا رو داریم):w13::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرفت کاملاً درستِ .... فقط خاک ایران چون وطنمونِ ... ولی
چرااااااااا؟
ما این همه افتخار داریم تو ورزش (البته فقط ورزشا)
مثلاً تیم کشتی - تیم والیبال و (و چی ما که فقط همینا رو داریم):w13::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
یعنی کل ایران فقط ورزشش قابل افتخاره برا شما؟؟؟

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیل به بدبختی نیست !
اون موقع کسی خبر نداشته که جاسوس بوده !
اگر اینطوریه آمریکا سر قضیه اسنودن از همه بدبخت تره !

:biggrin:

شهبانو آتران

عضو جدید
به زبون آوردنی نیست
من خستویم که مزداپرست زرتشتی دیوستیز و اهورایی کیشم
من خستویم که ایرانیم
به دنیا بس همین یک افتخارم که یک ایرانی والاتبارم
به خون دل زیم زین زیست شادم که زرتشتی بود خون و نژادم

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
افتخار به تاریخ ایران و تمدن کهن خاک وطنم ...
انزجار از 35 سال خفت و فریب حاکمان ،
شرمندگی از خیانت هموطنهای متولد ایران ولی مقیم عربستان
شرمنده از طبع لطیف ولی دستان خونریز ظالمان ،
از تبلیغات قلبهای سنگی و صورتهای سربی ...
هیچ افتخاری نیست ...

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
دوستان ، یه سوال.
سرنوشت پست "چرا پست ها حذف می شوند؟" که انتقاد از مدیریت بخش گفتگوی آزاد بود ، چی شد؟
به نظر من که با توجه به اینکه همه پست هایی که به گفتگوی آزاد میرسه حذف میشه و فقط پست هایی که حالت سرگرمی داره باقی میمونه، بهتر است که بخش گفتگوی آزاد تعطیل شود و دوستانی که میخوان پست فال و از این جور چیزا بزارن تو بخش زنگ تفریح بزارن.
وقتی قوانین نمیزاره ، مدیریت چرا بخشی رو تاسیس میکنه و بعد همه پستهاش رو حذف میکنه؟

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ، یه سوال.
سرنوشت پست "چرا پست ها حذف می شوند؟" که انتقاد از مدیریت بخش گفتگوی آزاد بود ، چی شد؟
به نظر من که با توجه به اینکه همه پست هایی که به گفتگوی آزاد میرسه حذف میشه و فقط پست هایی که حالت سرگرمی داره باقی میمونه، بهتر است که بخش گفتگوی آزاد تعطیل شود و دوستانی که میخوان پست فال و از این جور چیزا بزارن تو بخش زنگ تفریح بزارن.
وقتی قوانین نمیزاره ، مدیریت چرا بخشی رو تاسیس میکنه و بعد همه پستهاش رو حذف میکنه؟

دوست عزیز سرنوشت پست به عنوانش مبدل گشت متاسفانه... بعضی ها طاقت انتقاد از عملکرد ضعیف و بی علت خود را ندارند .
و همچنان سوالی باقی ماند که چرا حذف میکنند ؟ دقیقا" مشکلشان چیست ؟
متاسفانه شخصیت مدیر تالار که علاقه به پرپر کردن پستها دارند خیلی سلیقه ای عمل میکنند و اصلا" براشون نظرات کاربران مطرح نیست ...
من نمیدونم چه چیزی در این دل و قلوه دادن های به سبک اسلامی و مجازی ... قربونت بشم قربونم بری (پست های تالارتفریح و آزاد و سرگرم کننده به اصطلاح) نهفته که در دنیای مجازی به هزار صفحه هم میرسد ... جای تاسف است .
وقتی چنین جهت گیری اتخاذ میشود که هیچ حقی برای گفتگوی معضلات جامعه نداریم طبیعی است که اینجا شده چت روم اسلامی

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز سرنوشت پست به عنوانش مبدل گشت متاسفانه... بعضی ها طاقت انتقاد از عملکرد ضعیف و بی علت خود را ندارند .
و همچنان سوالی باقی ماند که چرا حذف میکنند ؟ دقیقا" مشکلشان چیست ؟
متاسفانه شخصیت مدیر تالار که علاقه به پرپر کردن پستها دارند خیلی سلیقه ای عمل میکنند و اصلا" براشون نظرات کاربران مطرح نیست ...
من نمیدونم چه چیزی در این دل و قلوه دادن های به سبک اسلامی و مجازی ... قربونت بشم قربونم بری (پست های تالارتفریح و آزاد و سرگرم کننده به اصطلاح) نهفته که در دنیای مجازی به هزار صفحه هم میرسد ... جای تاسف است .
وقتی چنین جهت گیری اتخاذ میشود که هیچ حقی برای گفتگوی معضلات جامعه نداریم طبیعی است که اینجا شده چت روم اسلامی
این ینی چی؟ من که تا حالا باهاش برخورد نکردم :cool:

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان ، یه سوال.
من اتفاقا دیشب برا پیرجو یه پیام فرستادم و یه جواب مایوس کننده گرفتم که مضمونش این بود که قوانین تالارها رو مطالعه کنید و مدیران تالارها براساس اونا عمل میکنن. البته مطمینم که خود پیرجوام هیچ پیگیری نکرده حتی پیاممو تا آخرم نخونده

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ینی چی؟ من که تا حالا باهاش برخورد نکردم :cool:

خب دوست طناز من در واقع این کلمه " معضلات جامعه " یک واژه ی ناپخته و ناموزون است ...اختراع دست ملل نفرین شده ی بلاد کفر ...
معضل از اول : بی آبرو ، لخت و پتی ، گدا و گشنه ، فقیر و ندار ، بی سواد و بیکار بوده اومده خودشو چسبونده به جامعه ...واله به قرعان

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اتفاقا دیشب برا پیرجو یه پیام فرستادم و یه جواب مایوس کننده گرفتم که مضمونش این بود که قوانین تالارها رو مطالعه کنید و مدیران تالارها براساس اونا عمل میکنن. البته مطمینم که خود پیرجوام هیچ پیگیری نکرده حتی پیاممو تا آخرم نخونده

ما هم قبلا" جوابی تقریبا" مشابه دریافت کردیم ...
من از طرف همه ی پست حذف شده ها به مدیران :

بچه ها مچکریم ...

• Like
واکنش ها: eb@d

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی داره یه زمانی هست به چندتا کشور و ملت بدبخت تر از خودمون که نیگاه میکنیم به خودمون افتخار میکنیم ولی وختی به جهان و مردمان در حال پیشرفت نگاه میکنیم و یه نگاه به قیافه مردمی که #$%%%%%%%%%%%%$#^%##@$%&^^** هستن میندازیم از ایرانی بودنمون حالمون بهم میخوره

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا به ریشه ام افتخار می کنم ((آذربایجان)):heart:ولی نمی دونم چرا به ایران نه!!!

آخرین ویرایش:

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا افتخار نمی کنم.......خیلی هم ناراحتم که اینجا بدنیا اومدم :(....دلیلش هم اینه تا ارشد درس بخون برای استخدام باید پارتی داشته باشی .:mad:.........من باید به چی این افتخار بکنم:mad:

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجده میکنم سوی حکمران سرزمین اریا کوروش کبیر

و همانند او خواهم گفتم

خانه من وطن من است

وطن من خانه من است

من را در خوانه ام دفن کنید

تا ذره ای باشم برای وطنم

و این است خصلت اریایی

پندار نیک ....... کردار نیک ........ گفتار نیک

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اصلا افتخار نمی کنم.......خیلی هم ناراحتم که اینجا بدنیا اومدم :(....دلیلش هم اینه تا ارشد درس بخون برای استخدام باید پارتی داشته باشی .:mad:.........من باید به چی این افتخار بکنم:mad:
چیزی که زیاده ارشد

پس تو اداره جات افرادی رو که بخوان بگیرن از روی امتحان به طبع معدل 18 یا 19 رو بهتر میگیرن تا افراد دیگه

اگر میخواهی به جایی برسی چند برابر تلاش کنی همین

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
سجده میکنم سوی حکمران سرزمین اریا کوروش کبیر

و همانند او خواهم گفتم

خانه من وطن من است

وطن من خانه من است

من را در خوانه ام دفن کنید

تا ذره ای باشم برای وطنم

و این است خصلت اریایی

خوش به حالتون حتما یه کار خوب دارین ............................زحمت کشیدیم ولی رشته های مامایی میرن کارمند بانک میشن!!!!!!!!!!هیچی سرجاش نیست....از ایران متنفرم شایدم از شدت تنفر خودکشی بکنم

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

چیزی که زیاده ارشد

پس تو اداره جات افرادی رو که بخوان بگیرن از روی امتحان به طبع معدل 18 یا 19 رو بهتر میگیرن تا افراد دیگه

اگر میخواهی به جایی برسی چند برابر تلاش کنی همین

عزیزم معدلم 19/25 هست ......ولی میگن پ نداری ..بشین دکترا بخون در واقع میگن برو بمیر......

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش به حالتون حتما یه کار خوب دارین ............................زحمت کشیدیم ولی رشته های مامایی میرن کارمند بانک میشن!!!!!!!!!!هیچی سرجاش نیست....از ایران متنفرم شایدم از شدت تنفر خودکشی بکنم

کلا اونایی که به اوج فکر میکنن همیشه ناراضین :دی وگرنه خیلی ها هستن صوب با 4 تا ببعی میرن دشت و صحرا شب برمیگردن خیلی هم راضین

پس ادامه بده دوست عزیز

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم معدلم 19/25 هست ......ولی میگن پ نداری ..بشین دکترا بخون در واقع میگن برو بمیر......

19/25 ؟؟؟:eek:

چه شباهتی منم معدلم فک کنم 9/25 باشه :D پ که هیچ هیشکدوم از حروف الفای پارسی رو ندارم من :biggrin: ولی "ر" رو زیاد دارم :biggrin:

بالا