نه فکر کردم مسخره کردید چون در اصل بحث چیپس و پفک مهم نبود. اونا استعاره از ولخرجی خانمها داشت که من گفتم همشون اونطوری نیستند.
بله دوست من درست میگی...منم منظورم همین ولخرجیا بود!
مثلا لوازم آرایش!!!!خداتومن خرجشونه!!خصوصا الان که تحریم هستیم گرونتر هم شدن!!
کلا میگم حقوق زیر 2 میلیون فایده نداره!
کسی بخواد زندگی کنه تاکید میکنم ...زندگی.......کنه اینا براش ملاک نیست.دو طرف اگه همو بخوان با هم سر این موضوع های بی اهمیت کنار میان
سلام
1 سوال اساسی: چــــــــرا انقدر تاپیک ازدواج و اینا اینجا زیاد شده؟!
وقتی توان کاریو نداشته باشی ازش فرار میکنی...................
بعضی پسرا چون دل و جراتشو ندارن میترسن پا پیش بذارن واسه همین بهونه پول و مادیات رو پیش میکشن
میدونین این چیزا برای شما بی اهمیتن!!!نه برای پسرایی که باید برن توی دمای 70 درجه عسلویه جون بکنن تا پول در بیارن!!!معلومه برای شما بی اهمیته!!!چون توی خونه فقط میخواید بخورید و بخوابید!!!
منم دختر بودم میگفتم این مسائل بی اهمیتن!!!حق دارین!!
میدونین این چیزا برای شما بی اهمیتن!!!نه برای پسرایی که باید برن توی دمای 70 درجه عسلویه جون بکنن تا پول در بیارن!!!معلومه برای شما بی اهمیته!!!چون توی خونه فقط میخواید بخورید و بخوابید!!!
منم دختر بودم میگفتم این مسائل بی اهمیتن!!!حق دارین!!
دوست عزیز بهت حق میدم منظور منو نفهمی و فقط ظاهر حرفو دریابی!!چون نمیدونی من چی میگم!!!چون تو شرایط پسرا نیستی!!!من یه چیزیو خوب متوجه شدم اونم اینه که شما فقط میخوای مخالفت کنی!!!!!!!!!!!
دوست عزیز من اگه گفتم بی اهمیت منظورم پولی که باید خرج لوازم آرایشو این چیزا بشه نبود! من گفتم خریدن این چیزای فرعی با نخریدنشو کم خریدنشون اهمیت نداره!
درد هممون همینه داداش...جانا سخن از زبان ما میگویی ...
البته دوستی میگفت زن ، ندارم ، نمی شه ، از کجا بیارم و ... اصلا به گوشش نمی ره ...
کلا اینگونه خلقتی اند !!!
حرفتون درسته تا حدودی...
ولی واقعا همیشه ایطور نیست!!!
درسته اقدام برای ازدواج توکل میخواد ولی خیلی چیزای دیگه هم میخواد!!!!
اینا حرفای دختراست!!!واسه ازدواج یه جیب پررررر میخواد که پسرا ندارن!!!!واسه ازدواج یه دل شیر میخواد که دیگه الان پسرا ندارن
اینا حرفای دختراست!!!واسه ازدواج یه جیب پررررر میخواد که پسرا ندارن!!!!
اگه دل شیر داشته باشی شده با لیسانست کارگریم بکنی میری دنبال کار تا یه پولی جمع کنی! نه که تو خونه بشینی بگی وای پول ندارم وای کار ندارم وای پس کی استخدامم میکنن
اگه مجبور باشم هر کاری میکنم!کار که عاااار نیست!!!
فعلا عجله ای که ندارم!!!
مگه میخوام زن بگیرم که برم کارگری کنم!!!تازه مگه با کارگری یا کارای کم درآمد میشه زن گرفت!!!
فعلا داریم درس میخونیم واسه ازمونای استخدامی.توکل به خدا اگه قبول نشدیم دیگه مجبوریم بریم کارگری هم کنیم!!!کار عار نیست!!!بیکاری و بی پولی عیبه!!
دمت گرم عمویی... مث بعضیا بهونه الکی نمیاری
تو داری میگی چون پول ندارم زن نمیگیرم...
ببین داداش من 22 سالشه داره مهندسی رباتیک میخونه... نصاب mdf هم هست... کارشم خیلی خوبه... درس خوندن و کار کردن هیچ وقت مانع هم دیگه نبودن...
الان که درس میخونی کارم میتونی بکنی
خدا قسمت کنه از این داداشاتو داری میگی چون پول ندارم زن نمیگیرم...
ببین داداش من 22 سالشه داره مهندسی رباتیک میخونه... نصاب mdf هم هست... کارشم خیلی خوبه... درس خوندن و کار کردن هیچ وقت مانع هم دیگه نبودن...
الان که درس میخونی کارم میتونی بکنی
خو نمیای اینجا الکی وقت ملت رو بگیری... من که میدونم چی میخوای...اون بهونه ها رو به اضافه کلی بهونه دیگه من هم دارم
دیگه نبینم تو این تاپیکا بیای ها
خلاصه بخواییم میگیریم نخواییم نمیگیریم![]()
خب کار بی ارتباط به رشتم شاید بتونم گیر بیارم ولی اول باید بگردم متناسب با تخصصم کار پیدا کنم!!!
مگه داداش شما میخواد زن بگیره!!!؟؟؟
داداش خودمم 22 سالشه تابستون MDF کار میکنه و در طول سالم درس میخونه!ربطی نداره!!!منم زمان تحصیلم کار میکردم!!!تووی یه کافی نت بودم!!ترجمه و تایپ و پروژه های تخصصی انجام میدادم!!!ربطی نداره!!!!بحث ازدواج فرق داره گنج قارون میخواد!!!
دقیقا....برجی 600تومن!!!!داداش دخترا برجی 600تومن فقط لواشک و پفک میخورن!!!!
حقوق زیر برجی 2 میلیون هییییییچ فایده ای نداره!!!
مگه شما هم قصد ازدواج داری؟؟؟اون بهونه ها رو به اضافه کلی بهونه دیگه من هم دارم
دیگه نبینم تو این تاپیکا بیای ها
خلاصه بخواییم میگیریم نخواییم نمیگیریم![]()
خو نمیای اینجا الکی وقت ملت رو بگیری... من که میدونم چی میخوای...
خو چرا تو جمع منو دعوا میکنی؟چشم... دیگه نمیام
![]()