چرا پسرها از ازدواج فراری اند؟

start_up

عضو جدید
سلام ولخرجی بده ولی مرد باید دست و دلبلز باشه دست پر بیاد خونه
بده آدم اینقدر جزئی نگر نسبت به خرج خونه
حتی اگه وضعیت مالیتم ضعیف باشه

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه فکر کردم مسخره کردید چون در اصل بحث چیپس و پفک مهم نبود. اونا استعاره از ولخرجی خانم‌ها داشت که من گفتم همشون اونطوری نیستند.

بله دوست من درست میگی...منم منظورم همین ولخرجیا بود!
مثلا لوازم آرایش!!!!خداتومن خرجشونه!!خصوصا الان که تحریم هستیم گرونتر هم شدن!!
کلا میگم حقوق زیر 2 میلیون فایده نداره!

بله دوست من درست میگی...منم منظورم همین ولخرجیا بود!
مثلا لوازم آرایش!!!!خداتومن خرجشونه!!خصوصا الان که تحریم هستیم گرونتر هم شدن!!
کلا میگم حقوق زیر 2 میلیون فایده نداره!

کسی بخواد زندگی کنه تاکید میکنم ...زندگی.......کنه اینا براش ملاک نیست.دو طرف اگه همو بخوان با هم سر این موضوع های بی اهمیت کنار میان

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بعضی پسرا چون دل و جراتشو ندارن میترسن پا پیش بذارن واسه همین بهونه پول و مادیات رو پیش میکشن

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی بخواد زندگی کنه تاکید میکنم ...زندگی.......کنه اینا براش ملاک نیست.دو طرف اگه همو بخوان با هم سر این موضوع های بی اهمیت کنار میان

میدونین این چیزا برای شما بی اهمیتن!!!نه برای پسرایی که باید برن توی دمای 70 درجه عسلویه جون بکنن تا پول در بیارن!!!معلومه برای شما بی اهمیته!!!چون توی خونه فقط میخواید بخورید و بخوابید!!!
منم دختر بودم میگفتم این مسائل بی اهمیتن!!!حق دارین!!

Hoofariya

عضو جدید
سلام
1 سوال اساسی: چــــــــرا انقدر تاپیک ازدواج و اینا اینجا زیاد شده؟!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضی پسرا چون دل و جراتشو ندارن میترسن پا پیش بذارن واسه همین بهونه پول و مادیات رو پیش میکشن

حرفتون درسته تا حدودی...
ولی واقعا همیشه ایطور نیست!!!
درسته اقدام برای ازدواج توکل میخواد ولی خیلی چیزای دیگه هم میخواد!!!!

میدونین این چیزا برای شما بی اهمیتن!!!نه برای پسرایی که باید برن توی دمای 70 درجه عسلویه جون بکنن تا پول در بیارن!!!معلومه برای شما بی اهمیته!!!چون توی خونه فقط میخواید بخورید و بخوابید!!!

من یه چیزیو خوب متوجه شدم اونم اینه که شما فقط میخوای مخالفت کنی!!!!!!!!!!!
دوست عزیز من اگه گفتم بی اهمیت منظورم پولی که باید خرج لوازم آرایشو این چیزا بشه نبود! من گفتم خریدن این چیزای فرعی با نخریدنشو کم خریدنشون اهمیت نداره!

hasan_g2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

جانا سخن از زبان ما میگویی ...
البته دوستی میگفت زن ، ندارم ، نمی شه ، از کجا بیارم و ... اصلا به گوشش نمی ره ...
کلا اینگونه خلقتی اند !!!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه چیزیو خوب متوجه شدم اونم اینه که شما فقط میخوای مخالفت کنی!!!!!!!!!!!
دوست عزیز من اگه گفتم بی اهمیت منظورم پولی که باید خرج لوازم آرایشو این چیزا بشه نبود! من گفتم خریدن این چیزای فرعی با نخریدنشو کم خریدنشون اهمیت نداره!
دوست عزیز بهت حق میدم منظور منو نفهمی و فقط ظاهر حرفو دریابی!!چون نمیدونی من چی میگم!!!چون تو شرایط پسرا نیستی!!!
کاااااااااااااش فقط یه ذره دخترا میتونستن مارو درک کنن!!!
من قصدی ندارم بخوام با شما مخالفت کنم!اصن چه دلیلی و چه نتیجه ای داره مخالفت من با حرفای شما!!!بحث من خیلی کلی هست!!شما نمیتونین مغز حرفای منو بفهمین چون پسر نیستین چون مسئولیتی گردنتون نیست!!!!پسرا میدونن منظورم چیه!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
حرفتون درسته تا حدودی...
ولی واقعا همیشه ایطور نیست!!!
درسته اقدام برای ازدواج توکل میخواد ولی خیلی چیزای دیگه هم میخواد!!!!

واسه ازدواج یه دل شیر میخواد که دیگه الان پسرا ندارن

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اینا حرفای دختراست!!!واسه ازدواج یه جیب پررررر میخواد که پسرا ندارن!!!!

اگه دل شیر داشته باشی شده با لیسانست کارگریم بکنی میری دنبال کار تا یه پولی جمع کنی! نه که تو خونه بشینی بگی وای پول ندارم وای کار ندارم وای پس کی استخدامم میکنن

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه دل شیر داشته باشی شده با لیسانست کارگریم بکنی میری دنبال کار تا یه پولی جمع کنی! نه که تو خونه بشینی بگی وای پول ندارم وای کار ندارم وای پس کی استخدامم میکنن

اگه مجبور باشم هر کاری میکنم!کار که عاااار نیست!!!
فعلا عجله ای که ندارم!!!
مگه میخوام زن بگیرم که برم کارگری کنم!!!تازه مگه با کارگری یا کارای کم درآمد میشه زن گرفت!!!
فعلا داریم درس میخونیم واسه ازمونای استخدامی.توکل به خدا اگه قبول نشدیم دیگه مجبوریم بریم کارگری هم کنیم!!!کار عار نیست!!!بیکاری و بی پولی عیبه!!

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احتمالا چون از مسئولیت فراریند..شایدم بدخترا اعتماد ندارن!!:cool:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اگه مجبور باشم هر کاری میکنم!کار که عاااار نیست!!!
فعلا عجله ای که ندارم!!!
مگه میخوام زن بگیرم که برم کارگری کنم!!!تازه مگه با کارگری یا کارای کم درآمد میشه زن گرفت!!!
فعلا داریم درس میخونیم واسه ازمونای استخدامی.توکل به خدا اگه قبول نشدیم دیگه مجبوریم بریم کارگری هم کنیم!!!کار عار نیست!!!بیکاری و بی پولی عیبه!!

تو داری میگی چون پول ندارم زن نمیگیرم...
ببین داداش من 22 سالشه داره مهندسی رباتیک میخونه... نصاب mdf هم هست... کارشم خیلی خوبه... درس خوندن و کار کردن هیچ وقت مانع هم دیگه نبودن...
الان که درس میخونی کارم میتونی بکنی

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین داداش من 22 سالشه داره مهندسی رباتیک میخونه... نصاب mdf هم هست... کارشم خیلی خوبه... درس خوندن و کار کردن هیچ وقت مانع هم دیگه نبودن...

خب کار بی ارتباط به رشتم شاید بتونم گیر بیارم ولی اول باید بگردم متناسب با تخصصم کار پیدا کنم!!!
مگه داداش شما میخواد زن بگیره!!!؟؟؟
داداش خودمم 22 سالشه تابستون MDF کار میکنه و در طول سالم درس میخونه!ربطی نداره!!!منم زمان تحصیلم کار میکردم!!!تووی یه کافی نت بودم!!ترجمه و تایپ و پروژه های تخصصی انجام میدادم!!!ربطی نداره!!!!بحث ازدواج فرق داره گنج قارون میخواد!!!

gole ziba

عضو جدید
خدا قسمت کنه از این داداشا:biggrin:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اون بهونه ها رو به اضافه کلی بهونه دیگه من هم دارم :cool:
دیگه نبینم تو این تاپیکا بیای ها :cool:
خلاصه بخواییم میگیریم نخواییم نمیگیریم:cool:
خو نمیای اینجا الکی وقت ملت رو بگیری... من که میدونم چی میخوای...
خو چرا تو جمع منو دعوا میکنی؟:cry: چشم... دیگه نمیام:(

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خب کار بی ارتباط به رشتم شاید بتونم گیر بیارم ولی اول باید بگردم متناسب با تخصصم کار پیدا کنم!!!
مگه داداش شما میخواد زن بگیره!!!؟؟؟
داداش خودمم 22 سالشه تابستون MDF کار میکنه و در طول سالم درس میخونه!ربطی نداره!!!منم زمان تحصیلم کار میکردم!!!تووی یه کافی نت بودم!!ترجمه و تایپ و پروژه های تخصصی انجام میدادم!!!ربطی نداره!!!!بحث ازدواج فرق داره گنج قارون میخواد!!!

آره داداشم میخواد زن بگیره الانم تو دو سال کلی پس انداز داره چون جنمشو داره