نه يعني خطرچراغ زرد یعنی تردید!!!
چیزی که ما پسرا رو عذاب میده اینه که هیچوقت دخترا باهامون رو راست نیستن!!!
شماهم دیگه آخرشو گفتی!
واقعا اعتماد به جنس شما سخته ..

نه يعني خطرچراغ زرد یعنی تردید!!!
چیزی که ما پسرا رو عذاب میده اینه که هیچوقت دخترا باهامون رو راست نیستن!!!
شماهم دیگه آخرشو گفتی!
نه يعني خطر
واقعا اعتماد به جنس شما سخته ..![]()
خانم این صحبتا واسه نسل قبل بود!!!الان دیگه برعکس شده!!!اعتماد به دخترا سخت شده!!!
نخير كار از ريشه خرابه
بس كه پسرا هفت خط بودن ، دخترا هم مجبور شدن اينجوري بشن :-"
کی گفته فرارین؟؟؟!!!
بله بلهوالا بخدا دخترا ایقد هفخط شدن که پسرای بیچاره روحشونم نمیدونست دنیا ایقد خراب میشه!!!
دیگه شما لازم نیست بیای بگی چی به چیه خودمون داریم میبینیم!!!
بله بله![]()
باور کن فرارین!!!خصوصا حالا که دیگه دخترا همه جوره پایشون هستنکی دیگه زن میگیره!!
آره حيف .. همشون متاهل هستنهمیشه دوس داشتم با یه دختر رشته ی پزشکی آشنا بشم و به ازدواج فک کنیم!اما متأسفانه نشد!!!!حیف شد!
خب يه واقعيت رو گفت :ا نيگا نكن به خودت .. بد زمونه اي شدهاتفاقا اصلا فراری نیستن ازخداشونم هست!شرایط مناسب مثل کاروخونه و ...ندارن که نمیرن طرفش!
واسه اون جملتون متاسفم![]()
اتفاقا اصلا فراری نیستن ازخداشونم هست!شرایط مناسب مثل کاروخونه و ...ندارن که نمیرن طرفش!
واسه اون جملتون متاسفم![]()
آره حيف .. همشون متاهل هستن![]()
خب يه واقعيت رو گفت :ا نيگا نكن به خودت .. بد زمونه اي شده![]()
نخیر منظورم از شرایط مناسب کارو خونه نبود!وقتی شما1پسرواز لحاظ اخلاقی و خونواده و اعتقادیو... تایید میکنین وقرارمیشه ازدواج کنی بحث کار پیش میادومتاسفانه تواین جامعه هم که کارریخته!!هم خونواده پسرمیترسن جلوبرن چون پسرشون درآمدمناسب نداره و هم خونواده دختر نمیتونن دخترشونو بسپرن دست کسی که آیندش تضمین نیست!واقعا شما شرایط مناسب رو کارخونه میدونین!؟خب طبیعیه!اکثر دخترا اینجور فک میکنن!!!خب ما پسرای فارغ التحصیل بیکار کارخونه ندار!!راهی جز فرار از ازدواج میتونیم داشتیم باشیم!!؟؟؟
منم واسه جمله ی شما متأسفم!
عه ؟! نه بابا؟خب مگه میشه همشون متدهل باشن!!
نه بحث سر این بود که دانشکده ها جدا بود و من خیلی زیر ذره بین بودم توی دانشگاه واسه همین نمیتونستم مثه بقیه دوستام بریم سفرای سیاحتی زیارتی به بقیه ی دانشکده ها!!!!واسه همینم سرمون بی کلاه موند!!!
عه ؟! نه بابا؟
يعني اگه ميرفتيد دانشكده پزشكي ، حتما يكي نصيبتون ميشد؟![]()
آخ آخ آخ آخ
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ج-فراری-اند؟?p=6196320&viewfull=1#post6196320آخ آخ آخ آخ
از نظر اقتصادی اوضاع خرابه
مهمتر از اون اینه که فرهنگمون خراب شده اونم اساسی
پس چی؟؟؟بگم بد شده!!!
والا عالیه!!!
دخترای بد همشون دارن مشخص میشن و ماهم که شرایط ازدواج نداریم بهونمون به اینه که دخترا خیلی هفخط شدن!!و با این دلیل فرار میکنیم از ازواج!ولی میدونیم دختر خوبم هست!!!بهونه ی خوبیه...
نه ظاهرا واسه شما که عالیه!
اختیار دارین!!پسرای بدم دارن مشخص میشن!....
پسرا همیشه بدیشون معلوم بود!!!دخترا هفخطن رو نمیکنن!!
بحث پسر و دختر نکنین خواهشا که بی فایدست و میدونیم الکیه این حرفا!!هرچقدم که بده پسرا رو بگین و منم بد دخترا باید بدونیم که همش تظاهره و به پسرا نیاز دارین و ماهم به دخترا!
منظور من مادیات نبود. به هر حال کسایی هستند که مادیات براشون اولویت داره و نظرشون قابل احترام هست.انزلی اینطور هستا.یعنی اکثرن اینجوری هستن اما خب کسایی هم دیدم ک زیاد ب مادیات توجه نمیکنن و بیشتر براشون شخصیت مهمه.تو این دوسال دوسه تا از این ازدواج ها رو تو آشناهامون دیدم.بنظر من این زندگیا دوومش بیشتره تا اونایی ک ب پولو زیبایی اهمیت میدن.پویا یه شعری داره توش میگه مال و منال ب شبی بنده.زیبایی ب تبی بنده.یه هچین چیزی الان دقیق یادم نیس.
نمیگم کلن بی پول باشه ها.ولی خب امروزه برا ازدواج بعضیا خیلی سختگیرن ضرر داره.
باید سرکه بخرن![]()
من قصدم این نبود که بدکسیو بگم!ولی واقعا به میون آوردن بعضی بحث ها شرم آوره!