چرا پسرها از ازدواج فراری اند؟

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:d
نخير كار از ريشه خرابه:d
بس كه پسرا هفت خط بودن ، دخترا هم مجبور شدن اينجوري بشن :-"

والا بخدا دخترا ایقد هفخط شدن که پسرای بیچاره روحشونم نمیدونست دنیا ایقد خراب میشه!!!
دیگه شما لازم نیست بیای بگی چی به چیه خودمون داریم میبینیم!!!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
والا بخدا دخترا ایقد هفخط شدن که پسرای بیچاره روحشونم نمیدونست دنیا ایقد خراب میشه!!!
دیگه شما لازم نیست بیای بگی چی به چیه خودمون داریم میبینیم!!!
بله بله

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باور کن فرارین!!!خصوصا حالا که دیگه دخترا همه جوره پایشون هستن:mad: کی دیگه زن میگیره!!

اتفاقا اصلا فراری نیستن ازخداشونم هست!شرایط مناسب مثل کاروخونه و ...ندارن که نمیرن طرفش!
واسه اون جملتون متاسفم:razz:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اتفاقا اصلا فراری نیستن ازخداشونم هست!شرایط مناسب مثل کاروخونه و ...ندارن که نمیرن طرفش!
خب يه واقعيت رو گفت :ا نيگا نكن به خودت .. بد زمونه اي شده :w05:

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

واقعا شما شرایط مناسب رو کارخونه میدونین!؟خب طبیعیه!اکثر دخترا اینجور فک میکنن!!!خب ما پسرای فارغ التحصیل بیکار کارخونه ندار!!راهی جز فرار از ازدواج میتونیم داشتیم باشیم!!؟؟؟
منم واسه جمله ی شما متأسفم!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره حيف .. همشون متاهل هستن:d

خب مگه میشه همشون متدهل باشن!!
نه بحث سر این بود که دانشکده ها جدا بود و من خیلی زیر ذره بین بودم توی دانشگاه واسه همین نمیتونستم مثه بقیه دوستام بریم سفرای سیاحتی زیارتی به بقیه ی دانشکده ها!!!!واسه همینم سرمون بی کلاه موند!!!

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا شما شرایط مناسب رو کارخونه میدونین!؟خب طبیعیه!اکثر دخترا اینجور فک میکنن!!!خب ما پسرای فارغ التحصیل بیکار کارخونه ندار!!راهی جز فرار از ازدواج میتونیم داشتیم باشیم!!؟؟؟
منم واسه جمله ی شما متأسفم!
نخیر منظورم از شرایط مناسب کارو خونه نبود!وقتی شما1پسرواز لحاظ اخلاقی و خونواده و اعتقادیو... تایید میکنین وقرارمیشه ازدواج کنی بحث کار پیش میادومتاسفانه تواین جامعه هم که کارریخته!!هم خونواده پسرمیترسن جلوبرن چون پسرشون درآمدمناسب نداره و هم خونواده دختر نمیتونن دخترشونو بسپرن دست کسی که آیندش تضمین نیست!
تازه این یکی از مشکلاته ...:confused:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خب مگه میشه همشون متدهل باشن!!
نه بحث سر این بود که دانشکده ها جدا بود و من خیلی زیر ذره بین بودم توی دانشگاه واسه همین نمیتونستم مثه بقیه دوستام بریم سفرای سیاحتی زیارتی به بقیه ی دانشکده ها!!!!واسه همینم سرمون بی کلاه موند!!!
عه ؟! نه بابا؟:d
يعني اگه ميرفتيد دانشكده پزشكي ، حتما يكي نصيبتون ميشد؟:biggrin:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ آخ آخ آخ
از نظر اقتصادی اوضاع خرابه
مهمتر از اون اینه که فرهنگمون خراب شده اونم اساسی

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عه ؟! نه بابا؟:d
يعني اگه ميرفتيد دانشكده پزشكي ، حتما يكي نصيبتون ميشد؟:biggrin:

خب نه هر بار!!ولی بلاخره با تلاش فراوان به موفقیت میرسیدن!!دخترای پزشکی از پسرای مهندس خوششون میومد!خودشون میگفتن!!!
دیگه دیر شده واسه این حرفا!!!!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

پس چی؟؟؟بگم بد شده!!!
والا عالیه!!!
دخترای بد همشون دارن مشخص میشن و ماهم که شرایط ازدواج نداریم بهونمون به اینه که دخترا خیلی هفخط شدن!!و با این دلیل فرار میکنیم از ازواج!ولی میدونیم دختر خوبم هست!!!بهونه ی خوبیه...

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس چی؟؟؟بگم بد شده!!!
والا عالیه!!!
دخترای بد همشون دارن مشخص میشن و ماهم که شرایط ازدواج نداریم بهونمون به اینه که دخترا خیلی هفخط شدن!!و با این دلیل فرار میکنیم از ازواج!ولی میدونیم دختر خوبم هست!!!بهونه ی خوبیه...

نه ظاهرا واسه شما که عالیه!
اختیار دارین!!پسرای بدم دارن مشخص میشن!....

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه ظاهرا واسه شما که عالیه!
اختیار دارین!!پسرای بدم دارن مشخص میشن!....

پسرا همیشه بدیشون معلوم بود!!!دخترا هفخطن رو نمیکنن!!
بحث پسر و دختر نکنین خواهشا که بی فایدست و میدونیم الکیه این حرفا!!هرچقدم که بده پسرا رو بگین و منم بد دخترا باید بدونیم که همش تظاهره و به پسرا نیاز دارین و ماهم به دخترا!

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پسرا همیشه بدیشون معلوم بود!!!دخترا هفخطن رو نمیکنن!!
بحث پسر و دختر نکنین خواهشا که بی فایدست و میدونیم الکیه این حرفا!!هرچقدم که بده پسرا رو بگین و منم بد دخترا باید بدونیم که همش تظاهره و به پسرا نیاز دارین و ماهم به دخترا!

من قصدم این نبود که بدکسیو بگم!ولی واقعا به میون آوردن بعضی بحث ها شرم آوره!

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
انزلی اینطور هستا.یعنی اکثرن اینجوری هستن اما خب کسایی هم دیدم ک زیاد ب مادیات توجه نمیکنن و بیشتر براشون شخصیت مهمه.تو این دوسال دوسه تا از این ازدواج ها رو تو آشناهامون دیدم.بنظر من این زندگیا دوومش بیشتره تا اونایی ک ب پولو زیبایی اهمیت میدن.پویا یه شعری داره توش میگه مال و منال ب شبی بنده.زیبایی ب تبی بنده.یه هچین چیزی الان دقیق یادم نیس.
نمیگم کلن بی پول باشه ها.ولی خب امروزه برا ازدواج بعضیا خیلی سختگیرن ضرر داره.
باید سرکه بخرن:D
منظور من مادیات نبود. به هر حال کسایی هستند که مادیات براشون اولویت داره و نظرشون قابل احترام هست.
من از طرز فکر اغلب خانم‌های امروزی انتقاد کردم. در واقع خیلی‌هاشون اصلاً طرز فکر ندارند. واقعاً این وضع من رو اذیت می‌کنه که این‌ها که فردا مادر چند تا بچه‌ها هم می‌شن، می‌تونند یه زندگی رو بچرخونند اصلاً یا نه.
روزی سه بار از در دانشکده خارج می‌شم. یکی موقع ناهار، یکی عصر که برم یه چیزی بگیرم و یکی هم شب. به جز مورد آخر که خدا رو شکر هیچ کس اون موقع دانشگاه نیست، توو دو مورد قبلی همکف دانشکده رو بدون نگاه کردن به چپ و راست طی می‌کنم چون یه ور چنتا پسر نشستند گیم بازی می‌کنند و چند تا دختر هم که اصلاً سر در نمیارن، برای خود شیرینی الکی گاه گاه می‌خندند، یه ور وسط لابی بساط ریختند چیپس و پفک می‌خورند، یه سمت جفت جفت با هم خلوت کردند معلوم نیست چه غلطی می‌کنند، تمام همّ و غمشون هم اینه که به هر راه ممکن معدل خوب بیارند (هر چند شده هیچی یاد نگیرند) بعده لیسانس اپلای کنند برند دنبال خوشی‌های بهتر بدون محدودیت.
به هر حال انتظار نمی‌ره آدم‌ها همشون یک شکل باشند ولی من تحمل این تیپ‌های بالایی رو ندارم و به شدت در انتخاب دوست‌هام وسواس دارم چه برسه...

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا موضوعاتو قاطی میکنین؟خب کلن همه ب هم نیاز داریم.پسرا فقط بخاطر پول وشخصیت بعضی دختراس ک ازدواج نمیکنن.فراری ام نیستن.تموم.

mozhan khanoom

عضو جدید
یه عده واسه خاطر این شرایطی که گفتید ولی الان جوونا با توجه به جامعه و چیزایی که میبینن دوست ندارن ازدواج کنن.
من خودم چند نمونه از دوستام زندگیشون به دوماه نکشید متاسفانه طلاق گرفتند.حالا با توجه به این اوضاع کی پا پیش میزاره.مشکل از هردو جنسه که این اوضاع پیش اومده.هردو مقصرن.