تاپیک جامع بدنسازی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/226916-تاپیک-جامع-بدنسازی
انواع مقالات مطالب سوالات مشاوره راهنمایی و ... در مورد تمرین تغذیه استراحت و ...
هم اکنون چند مطلب در رابطه با تغذیه و کاهش وزن و دور کمر نیز درج شد
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/226916-تاپیک-جامع-بدنسازی/page4
مشاوره ورزشي براي بهبود اناتومي و فيزيولوژي بدن هست و دليل بر بد بودن هيكل شخص نيست بلكه يه راهي براي بهتر شدن هست.خوب حالا چند تا روش عملی و ورزشی واسه عریض تر شدن شونه و پر شدن بازو ها چیه من می خوام یه کم رو بالا تنه و شونم و بازوم پر شه! نیس لوغرم...و مرتب پشت میز میشینم... فک کنم کلا داره از فرم خارج میشه!می خوام جلوگیری کنم!! یه تمرین خوب و عملی ( ترحیحا پشت میز) واسه یه کم چاق شدن رون ها... نمی خوام مثه مردا عضله بشه فقط یه ذره تو پرتر شه!! حالا فک نکنید هیکلم بده ها ... ناراحت میشم!
![]()
سلامدوست عزيز به نظرم ميرسه قرار دادن لينك تايپك هاي مشابه تو يه تايپك با سابقه درست نباشه و من اصلا اينو نميپسندم.لطف كنيد
اگر مطلبي داريد بنويسيد و لينك قرار نديد .
به نظر من مال خوردن اين چيپس و پفك و ساندويچ و ........هست
بهترين ورزش براي دخترها ژيمناستيك،ايروبيك،اسكيت مي باشد
سلام.
ممنون از تایپیک خوبتون.
منم ازتون مشاوره میخوام.
من چاقیم به خاطر خیلی کم تحرکیم هست و خوردن هله هوله(یعنی تقریبا همه چیزهایی که اینجا گفتید)
البته الان یه کم وزنم پایین اومده ولی مشکل اصلی من چاق بودن ران پام هست.بخصوص برجستگی کنار ران پا.
در ضمن برای سفت شدن عضلات سینه هم راهنمایی میخوام.
ورزشی برای از بین بردن این مشکل میتونید بهم پیشنهاد کنید؟
ممنون میشم از لطفتون.
خود شنا يکي از بهترين ورزش ها واسه تناسب اندامه در کنارش پياده روي و دوچرخه سواري خوبهمیتونم بپرسم چه ورزشی خوبه؟
من خودم رشته ورزشیم شناست
چی در کنارش خوبه؟
واسه خانوما دوچرخه سواریشدیدن به کمک احتیاج دارممیخواستم بدونم حرکت ورزشی یا راه دیگه ای واسه پهن شدن باسن وجود داره؟؟؟؟ مثلا ورزشی که باعث پهن شدن لگن یا افزایش توده عضلانی اون قسمت از بدن بشه.
بیشتر دختران ایرانی تمایل دارن که فورم صورتشون خوشگل باشه تا هیکل. روزی 3 ساعت وقتشون رو جلوی آینه میگذرونن ولی حاضر نیستن 1 ساعت ورزش کنن.کلا ایرانی ها بدهیکل و چاق شدن و بخاطر کم تحرکی و زیاد پای کامپیوتر نشستن هیکل خا چاق شده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | مسی از دیدن فرش ایرانی هیجانزده شد + عکس | باشگاه ورزشی | 2 | |
م | حرکت ارزشمند بانوی محجبه ایرانی | باشگاه ورزشی | 198 |