چرا خیانت؟؟....

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بعد از تایپیکی که با عنوان >خیانت تا چه حد؟...تو تالار عکس زده شد به این نتیجه رسیدیم که چه خوبه این بحث هارو تو یه جای مناسب تر و با حضور افراد بیشتری به طور جدی تر ادامه بدیم...
امیدوارم شماهم تو بحث شرکت کنین...
موضوع اینه که اصلا چی میشه که یه نفر به همسرش یا...خیانت میکنه؟ علتش چیه؟ ریشه اش کجاس؟ کی مقصره؟ چه باید کرد؟
؟؟؟؟

#nobody#

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر
بحث از اینجا شروع شد که شما گفتی بعضی خانوما اگه از لحاظ مسائل مختلف مورد توجه قرار نگیرن ممکنه به همسرشون خیانت کنن ...

ممکنه این واقعیت داشته باشه؟
آیا این توجیه نمیتونه موجب ریختن قبح گناه بشه و وضع رو از این که هست بدتر کنه؟
آیا هرجا کوتاهی باشه خیانت اتفاق میافته؟
اصلا آیا تو هر خیانتی طرف مقابل مقصره؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا حالا همچین کاری نکردم

نمیدونم :surprised::surprised:

(اگه بگی پس غلط کردی اینجا پست دادی حق داری :surprised:)
یی ییی ییی...برو بیرون...مگه ادم تا خیانت نکرده نظر میده؟...حداقل برو یه خیانت کن بد بیا:mad::mad::eek::eek::eek::surprised::D
اوه ه ه ه !!

فك كنم 25 جلد كتاب بشه راجع بهش نوشت .

1000 + n دليل ميتونه داشته باشه خوب !

اينطور نيست ؟‌
والا شما یکیشم بگی ما قبول میکنیم...حفظی یا نه؟:cool:

#nobody#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه ه ه ه !!

فك كنم 25 جلد كتاب بشه راجع بهش نوشت .

1000 + n دليل ميتونه داشته باشه خوب !

اينطور نيست ؟‌

بیاین در مورد هرکودومش که میشه صحبت کنیم
از دوستای روانشناس و صاحبنظر هم دعوت میشه بحث رو هدایت کنن

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر
بحث از اینجا شروع شد که شما گفتی بعضی خانوما اگه از لحاظ مسائل مختلف مورد توجه قرار نگیرن ممکنه به همسرشون خیانت کنن ...

ممکنه این واقعیت داشته باشه؟
آیا این توجیه نمیتونه موجب ریختن قبح گناه بشه و وضع رو از این که هست بدتر کنه؟
آیا هرجا کوتاهی باشه خیانت اتفاق میافته؟
اصلا آیا تو هر خیانتی طرف مقابل مقصره؟
خب اولا هرکسی یه جور وسوسه میشه...یه جور تو خط گناه میفته...یه جور تحریک میشه که یه خبطی بکنه...هر گناهی شاید یه دلیل داشته باشه نمیگم دلیل داشتن کار مبنی بر اینه که ازون به بعد انجامش گناه نداره...چرا شما دلیل داشتنو با منطقی بودن اشتباه میگیری؟ ما میخوایم دلایلو بفهمیم که اگاه شیم ...و حتما از راه تجربه کردن سرمون به سنگ نخوره!!!همین

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا حالا اینقدر به خیانت علاقه مند شدی؟

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا حالا اینقدر به خیانت علاقه مند شدی؟

من گفتم بیاد این تاپیکو بزنه. اولا به خاطر اینکه بین بچه های باشگاه محبوبیت بیشتری داره. دوما اکثر وقتا on تشریف داره.
خواهشا اسپم نکنید. اگه چیز درست و حسابی به ذهنتون میرسه بگید. اگه سوال دارید بپرسید. اگه تجربه دارید بگید. اگه نمونه هاشو دیدید تعریف کنید. (در پوشش ادب خواهش میکنم)
پری جون ببخش من اینطوری گفتما!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گفتم بیاد این تاپیکو بزنه. اولا به خاطر اینکه بین بچه های باشگاه محبوبیت بیشتری داره. دوما اکثر وقتا on تشریف داره.
خواهشا اسپم نکنید. اگه چیز درست و حسابی به ذهنتون میرسه بگید. اگه سوال دارید بپرسید. اگه تجربه دارید بگید. اگه نمونه هاشو دیدید تعریف کنید. (در پوشش ادب خواهش میکنم)
پری جون ببخش من اینطوری گفتما!
wow
بابا اینجوری میگی باورم میشه ها...;):D:D:D:cool::cool:....(اقا هل نده بعدا امضا میدم :razz::razz::cool:)
لطف داری شوما
راس میگه حالا باز ما یه بار خاستیم یه تایپیک جدی بزنیم نمیزاری کهه!!!!:confused:;);):D

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
wow
بابا اینجوری میگی باورم میشه ها...;):D:D:D:cool::cool:....(اقا هل نده بعدا امضا میدم :razz::razz::cool:)
لطف داری شوما
راس میگه حالا باز ما یه بار خاستیم یه تایپیک جدی بزنیم نمیزاری کهه!!!!:confused:;);):D
:eek:
چقدر جدیه قضیه!
خواستم یه چیزی بگم ولی ترسیدم سیاسی باشه!!
توجه: ارسال مطلب سياسی در اين تالار ممنوع است و برخورد می شود.

مجرد متعهد داریم - متاهل غیر متعهد هم داریم!
مسئله اینست

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ناراحت نشیدا ولی مردا یه کم روحیه تنوع پسندی دارند که هدفشون خیانت نیستا
زنا اگه این واقعیت رو قبول کنن خیلی از دغدغه هاشون حل میشه:D

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
wow
لطف داری شوما

خواهش میکنم. :gol:

بحث تو تاپیک قبلی از اینجا شروع شد که علتها چی میتونه باشه و بیشتر کدوم جنس خیانت میکنه و آیا خیانت دو طرفه است و سوالات دیگه.

حالا من از همه دوستان خواهش میکنم بیان و تو این بحث شرکت کنن. مخصوصا کارشناسا (روانشناسا) و با تجربه ها.

امیدوارم بحث بتونه واسه همه آموزنده باشه و هرکدوممون بتونیم یه نتیجه مطلوب بگیریم.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek:
چقدر جدیه قضیه!
خواستم یه چیزی بگم ولی ترسیدم سیاسی باشه!!
توجه: ارسال مطلب سياسی در اين تالار ممنوع است و برخورد می شود.

مجرد متعهد داریم - متاهل غیر متعهد هم داریم!
مسئله اینست
:cool::cool: چی میخواستی بگی؟ من پارتی دارم بوگو بابا:cool::surprised::surprised::D

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ناراحت نشیدا ولی مردا یه کم روحیه تنوع پسندی دارند که هدفشون خیانت نیستا
زنا اگه این واقعیت رو قبول کنن خیلی از دغدغه هاشون حل میشه:D

در این که مردا روحیه تنوع طلبی بیشتری نسبت به زنا دارن شکی نیست ولی آیا مطلقا دلیل خیانت همینه؟ یا اصلا این دلیل میتونه باعث خیانت بشه؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید یه دلیل خیانتم قیافه و ظاهر باشه ...شاید اونایی که ازدواج رو ارضای تمایلات فقط جنسی اشتباه گرفتن ...یا با دیدن این اقا و خانوم خوشکلا تو فیلما یا....فک کردن زنشون باید هیچ عیبی نداشته باشه...یا شوهرشون از فلان هنر پیشه کم نداشته باشه به این گناه گرفتار شن....
شایدم کسایی که خیلی بچه ان و به این بلوغ فکری نرسیده ان که ازدواج یعنی کامل تر شدن و رسیدن به ارامش برای تکامل و رسیدن به خدا....به فکر خیانت میفتن
.
.
اوف اصلا باورم نمیشه چی چیزا بلدم من!

khatriya

عضو جدید
شاید یه انتظاراتی داشتن که بر اورده نشده .. میرن با کسه دیگه باشن به این امید که با اون براورده بشه

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید یه دلیل خیانتم قیافه و ظاهر باشه ...شاید اونایی که ازدواج رو ارضای تمایلات فقط جنسی اشتباه گرفتن ...یا با دیدن این اقا و خانوم خوشکلا تو فیلما یا....فک کردن زنشون باید هیچ عیبی نداشته باشه...یا شوهرشون از فلان هنر پیشه کم نداشته باشه به این گناه گرفتار شن....
شایدم کسایی که خیلی بچه ان و به این بلوغ فکری نرسیده ان که ازدواج یعنی کامل تر شدن و رسیدن به ارامش برای تکامل و رسیدن به خدا....به فکر خیانت میفتن
.
.
اوف اصلا باورم نمیشه چی چیزا بلدم من!

بله. درسته. تو سطوح مختلف جامعه صرف نظر از سطح مادی و اجتماعی و فرهنگی قیافه و تیپ و ظاهر همسر میتونه دلیل خیانت باشه. ما ارزش گذاری نمیکنیم. فعلا فقط داریم دنبال دلایل میگردیم.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید یه انتظاراتی داشتن که بر اورده نشده .. میرن با کسه دیگه باشن به این امید که با اون براورده بشه
خب بالاخره تو زندگی ادم ممکنه به خیلی چیزا نرسه ...دلیل نمیشه واسه هر کدومشون یه راه غلطیو پیش بگیره ...باز اگه یه راه حل درست وجود داشت یه چیزی!;):surprised::surprised:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلایل خیانت زنان:

دلیل شماره 1
فساد اخلاقی
فساد اخلاقی و عدم داشتن پاکدامنی برخی از زنان باعث میشود این عمل ناپسند انجام گيرد.

دلیل شماره 2
خیانت شوهر
اگرچه همه زنان برای انتقام جویی از هـمسرشان به آنها خیانت نمیکنند، ولی اکثرا'' احساس می کنند حال که مورد خیـانت قرار گرفته اند آنها نیز مجاز به مقابله بـه مثـل می باشند. برخی تصور می کنند بایـد طعم تلخ دارویی که به آنها خورانده شده را به شوهراشان بخورانند تا متوجه اشتباه خود و آنچه که برسر همسرشان آمده بشوند.

دلیل شماره 3
ابراز علاقه بیشتر توسط دیگری
اگر فیلم ''بی وفا'' را دیده باشید متوجـه خـواهـید شـد که زنـان مـعمـولا وقـتـی مـورد وسوسه و اغوای شخص دیگری قرار میگیرند ممکن است دچار انحراف شوند. شاید او پشیمان شود و دوباره برگردد اما به چه قیمتی؟ آیا ارزش آن را دارد؟

دلیل شماره 4
تغییرات شدید شخصیتی و رفتاری شوهر
او دیگر مانند گذشته مهربان و با محبت نیست، زود عصبانـی می شـود، بـه هـر دلیل نزاع براه می اندازد، کمتر صحبت می کند، بهانه جویی مـی کنـد، ایـراد می گیـرد، بـه ظاهرش اهمیت نمیدهد، به همسرش اهمیت نمیدهد، دیگر از حرفهای عاشقانه اش خبری نیست و همه چیز به یکباره تغییر کرده است.

دلیل شماره 5
دیدگاه اشتباه
برخی مردان متاسفانه به همسر خود فقط بعنوان یک ''شریک جنسی'' نگاه می کنند و از ارزشهای دیگر زندگی مطـلـع نیــستـنـد که ایـن امـر مـوجـب ميـشود به امـور دیـگر نپرداخته و مسـیر اصـلی زنــدگی را منـحرف مـی سازند و درنـتـیجه سـرشکـسـتگی و پوچگرایی را برای همسر خود به ارمغان خواهندآورد که این نیز فکر ''نادرست'' خیانت را در او برای جبران کمبودهای زندگیش و بدست آوردن آنچه که شوهرش ازاو دریغ نموده، تقویت خواهد کرد.

دلیل شماره 6
عدم توجه و بی اهمیتی توسط شوهر
تنها چیزی که می توان با اطمینان کامل بیان کرد این است که هـمـه زنـان تـشـنـه و عاشق تعریف و تمجید توسط شوهرشان هستند بخصوص هنگامیکـه تغییری در آنها بوجود آید. اگر او موهای بلند و بلوند خود را کوتاه و تیره نمود و توسط شوهرش مورد توجه و تعریف قرار نگرفت باید انتظار داشت فرد دیگری زحمت اینکار را بکشد!!!

دلیل شماره 7
مورد غفلت واقع شدن
او احساس می کنـد کـسی که دوسـت داشـت تمام اوقـات خود را با او بـگـذرانـد اکنون بیشتر وقتش را در محل کار و با همکاران و دوستان خود صرف میکند، احساس تنهایی می کند چراکه هرگاه همسر خود را می طلبد با پاسخ منفی مواجه می شود، بخاطر آنچه که انجام داده مورد تحسین قرار نمیگیرد، احساس کمبود مینماید چون شوهرش حداقل انتظاراتش را برآورده نمی کند.

دلیل شماره 8
پول و وضعیت اقتصادی
با کمال تاسف برخی از زنان بدلیل اینکه شوهر آنها دارای وضعیت مالی خوبی نیست و به مـقدار کافی به آنها پول پرداخت نمی کند فقط و فقط بخاطر پـول ( و نه عشق ) و برآورده شدن نیازهای مادی خود سمت دیگری کشیده می شوند که این بسیار جلوه زشت و نا پسند دارد چرا که با کمی همدلی و تلاش می توان براحتی به خواسته ای معقول مادی زندگی دست یافت.

دلیل شماره 9
ارضا نشدن جنسی
مشکل برطرف نـشدن نـیاز جنـسی هـم از جمله مواردی است کـه گـاهـی توسل به پدیده نکوهیـده خـیانت را در برخی زنان موجب می شـود. امـروزه با پـیـشـرفـت علـم پزشکی بسیاری از مشکلات و کمبودهای جنسی چه در مردان و چه در زنان براحتی قابل درمان می باشد.

دلیل شماره 10
ماجرا جویی و حسادت
به نظر می رسـد پـست تـرین دلیـل بـرای انـجام خیـانت حس ماجرا جویی و برانگیخه شدن احساسات بر اثر حسادت نسبت بـه شـوهـران زنـان دیـگر مـیـبـاشـد. ایـن نـوع انگیزه ها معمولا در زنانی که به نوعی دارای مشکلات و کمبودهـای روانـی در زندگی می باشند دیده شده و خوشبختانه دارای تعدد بسیار اندک است.

من همه ی این دلیلارو قبول دارم. اگر کسی دلایلی برای خیانت آقایون داره بگه.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید بیشتر این دلیلا بین زن و مرد مشترک باشن ...
به نظر من شاید
هوسباز بودن و بی بندوباری-داشتن شغلی که با زنای... سروکار داشته باشن(نمیخوام منشی ها رو بدنام کنم ولی اکثر مردا با منشی هاشون...نمدونم چرا؟)-اشنا شدن با مسائل جنسی زود هنگام(اکثر مردایی که بیش از حد تو این مسائل غوطه ور بودن یادشون میره بعضی چیزا قصه اس و مثلا یه زن بی عیب و نقص پیدا نمیشه-داشتن دوس دختر زیاد تو جوونی!!(اخه فک میکنن هنوزم میتونن ادامه اش بدن و با زنای زیادی رفت و امد کنن
...
شاید خنده دار باشن ولی فک کنم بعضی از این دلیلا درست باشه

khatriya

عضو جدید
من که نگفتم کاره درستیه این کار... گفتم یه علتش میتونه این موضوع باشه!
مثلا خانوما دوست دارن حرف های عاشقانه بشنون ... ولی بعضی مردا نمیزنن این حرفارو حالا یا نمیدونن یا بلد نیست .. یا روشون نمیشه ... ولی دوست داشتنشون رو به زبون نمیارن ... بعد خانومه میاد با یکی چت میکنه یا گاهی تلفنی صحبت میکنه که این انتظارش بر اورده شه ...
بازم میگم .. من نمیگم کاره درستیه! خیلی بده!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که نگفتم کاره درستیه این کار... گفتم یه علتش میتونه این موضوع باشه!
مثلا خانوما دوست دارن حرف های عاشقانه بشنون ... ولی بعضی مردا نمیزنن این حرفارو حالا یا نمیدونن یا بلد نیست .. یا روشون نمیشه ... ولی دوست داشتنشون رو به زبون نمیارن ... بعد خانومه میاد با یکی چت میکنه یا گاهی تلفنی صحبت میکنه که این انتظارش بر اورده شه ...
بازم میگم .. من نمیگم کاره درستیه! خیلی بده!
معلومه عزیزم...میدونم که میگی درس نیس..:(:eek::eek: چلا میزنی؟:redface:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید بیشتر این دلیلا بین زن و مرد مشترک باشن ...
به نظر من شاید
هوسباز بودن و بی بندوباری-داشتن شغلی که با زنای... سروکار داشته باشن(نمیخوام منشی ها رو بدنام کنم ولی اکثر مردا با منشی هاشون...نمدونم چرا؟)-اشنا شدن با مسائل جنسی زود هنگام(اکثر مردایی که بیش از حد تو این مسائل غوطه ور بودن یادشون میره بعضی چیزا قصه اس و مثلا یه زن بی عیب و نقص پیدا نمیشه-داشتن دوس دختر زیاد تو جوونی!!(اخه فک میکنن هنوزم میتونن ادامه اش بدن و با زنای زیادی رفت و امد کنن
...
شاید خنده دار باشن ولی فک کنم بعضی از این دلیلا درست باشه

اره درسته. این که میگی داشتن دوس دختر زیاد تو جوونی به یه عادت تبدیل میشه و ترک کردنش میتونه سخت باشه. این به نظر من یه علت خیلی مهمه واسه خیانت آقایون.