چرا خانمها از خانمهای زیباتر از خود متنفر هستند؟

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا از یه مرد دیگه جلوشون ازش تعریف میکنی خوششون نمیاد؟!
نمیدونم والا.. البته شاید بستگی داره که کی تعریف کنه.. مثلا اگه دوست دخترش یا نامزدش از یه پسر تعریف کنه شاید خوشششون نیاد.... ولی فکر کنم اگه یه پسر بیاد جلوی یه پسر دیگه از یکی تعریف کنه حسادت نکنن.....

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم والا.. البته شاید بستگی داره که کی تعریف کنه.. مثلا اگه دوست دخترش یا نامزدش از یه پسر تعریف کنه شاید خوشششون نیاد.... ولی فکر کنم اگه یه پسر بیاد جلوی یه پسر دیگه از یکی تعریف کنه حسادت نکنن.....

حسادت میکنن نشون نمیدن...!:D

-anjel-

عضو جدید
هیچ چیز مطلق نیست و همه چیز نسبیه. نمیشه گفت همه ی خانم ها یا همه ی آقایون حسودند. هیچ ربطی به جنسیت نداره. از هر دو جنس، آدم هایی پیدا میشوند که حسود نباشند.
من از زن های زیباتر از خودم بدم که نمیاد هیچ، بیشتر خوشم میاد و تعریفم میکنم. به خاطر اینکه میدونم هرکسی نسبت به بقیه یه برتری ای داره. دلیلی برای حسادت وجود نداره.
و اما اون دسته که از زیبایی ظاهر در شغل سواستفاده میکنند، خب آدم از کارشون و رفتارشون بدش میاد چون فکر میکنه در حقش بی انصافی شده و حس بدی که به وجود میاد، بازم به خاطر زیباتر بودنشون نیست، به خاطر شخصیت نادرست و سو استفاده شونه.

khanommohandes

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرمن این یه موضوع عامه والبته که برای همه صادقه اما ممکنه درصدهای متفاوتی داشته باشه:w01:

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه انسانها زیبایی رو دوست دارن وازش لذت میبرن بعضیا فقط خوششون میاد وبعضیای دیگه حسادت میکنن و ازین که در همجنس خودشون زیبایی میبینن خیلی ناراحت میشن ..این ادما تو زنگیشون ادمای ناموفقی میشن چون روحشون ارامشی نداره بس که به داشته های دیگران توجه میکنند و از خودشون ونعمتهای در اختیارشون غافل هستن..:)

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه هم حسادت بد نیست باعث پیشرفت هم میشه...

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
معمولا خانم هایی متنفرن که همسرشون چششون دنبال یه فرد زیبا هست ، یا اینکه اونو با افراد زیبا مقایسه میکنه و این موضوع باعث تنفر او از زیبا رویان شده :D
کلا من خودم از خانم های زیبایی که فخر فروشی میکنن متنفرم :razz:،
زیبایی هم نسبیه :cool:

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا من اصلا اینجوری نیستم ......

ولی اگه مثلا شوهر داشته باشم شوهرم از یک دختره زشت تر از خودمم خوشش بیاد حتما از اون دختر متنفر میشم

هست اصلا ذایتیتونهههههه دست خودتون که نیست دیییییی

nedashiva

کاربر بیش فعال
کی گفته؟ اینا همش شایعس مگه مرض داریم الکی الکی از یکی بدمون بیاد؟؟؟ بعدشم اگه نمیدونین بدونین حسادت تو مواردی پیش میاد که اون حسن تو طرف مقابل ذاتی نباشه و یجورایی بدستش اورده باشه مثلا اگه طرف تحصیلاتش بالا باشه یا کار خوب داشته باشه یا اخلاق خوب داشته ممکنه حسودیمون بشه واین حسودی باعث پیشرفتمون بشه ولی زیبایی چیزی نیس که ادم بخواد حسودیش بشه زیبایی رو خدا داده نه اون طرف بدستش اورده.... حسادت نداره که

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که مسلمه تو ذاته تمام دخترا حسادت هست به خاطر همینه که اینقد خاصو دوست داشتنین:love:

Sima.N

عضو جدید
حسادت جزیی از خلق و خوی یه دختر محسوب میشه بدون هیچ توجیهی همانطور که اعتماد به نفس کاذب مشخصه اصلی یه پسر ایرانی ست.

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حسادت جزیی از خلق و خوی یه دختر محسوب میشه بدون هیچ توجیهی همانطور که اعتماد به نفس کاذب مشخصه اصلی یه پسر ایرانی ست.

بازم خوبه یکی تون قبول کرد والله کسی که زیر بار نمیره
اعتماد به نفس خیلی هم خوبه حسادته که بده بلههههه

-anjel-

عضو جدید
حالا پسرا میگن همه دخترا حسود و همه پسرا مبرا، دخترا شما دیگه چرا میگین؟ حسادت دختر و پسر نداره ، بستگی داره فرد به چه درجه از کمال انسانی رسیده باشه.
خدا وکیلی شما تا حالا ندیده اید در حضور مردی از تیپ و زیبایی مرد دیگری تعریف بشه، اون حسودی نکنه؟ فقط فرقش اینه که اونا گاهی اسمش رو عوض میکنن و میگن غیرتی شدیم،
حالا اسمش رو هرچی میخوای بذار! حسودی کرده اند! مگه اینکه از اون دسته باشن که شخصیتشون رو ارتقا داده باشن.
دوست عزیزی هم که میگین حسادت باعث پیشرفته، اون اسمش حسادت نیست، رقابت هست! اون که تو یه سری خصایص و موفقیت های دیگران رو میبینی و دلت میخواد و خودتو میکشی بالا اون رقابته. حسادت ذاتش منفی هست و فقط و فقط باعث تخریب روح و جسم میشه. حسادت افتضاحه،
نباید بهش میدون داد تا قلب آدم رو سیاه کنه و دیگر هیچ!

بالا