چرا تن فروشی ؟

سئول

عضو جدید
راستی روسپی! از خودت پرسیدی چرا اگر در سرزمین من و تو، زنی زنانگی اش را بفروشد که نان در بیارد رگ غیرت اربابان بیرون می زند اما اگر همان زن کلیه اش را بفروشد تا نانی بخرد و یا شوهر زندانی اش آزاد شود این «ایثار» است !
مگر هردو از یک تن نیست؟
بفروش !
تنت را حراج کن . . .
من در دیارم کسانی را دیدم که دین خدا را چوب میزنند به قیمت دنیایشان، شرفت را شکر که اگر میفروشی از تن می فروشی نه از دین.

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی روسپی! از خودت پرسیدی چرا اگر در سرزمین من و تو، زنی زنانگی اش را بفروشد که نان در بیارد رگ غیرت اربابان بیرون می زند اما اگر همان زن کلیه اش را بفروشد تا نانی بخرد و یا شوهر زندانی اش آزاد شود این «ایثار» است !
مگر هردو از یک تن نیست؟
بفروش !
تنت را حراج کن . . .
من در دیارم کسانی را دیدم که دین خدا را چوب میزنند به قیمت دنیایشان، شرفت را شکر که اگر میفروشی از تن می فروشی نه از دین.

آقا چوب حراج زدی؟؟؟؟؟؟؟؟
همه مشکل مالی دارن؟؟؟؟
چه ربطی داره
هرکسی کار اشتباهی میکنه بقیه هم باید یه کار بدتر بکنند

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرقشون که با هم زیاده..
ولی عکس العمل راجع به این دو کار درد آوره...

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر كي سنگه اسلامو به سينه ميزنه...يه ريگي تو كفشش هست...
ديدم ...كه چطور دينشان را ميفروشند تا از قافله عقب نمونن

جوابه هر عملي را خدا ميده...قضاوته منو تو كيلو چنده؟؟؟
شايد اوني كه زنانگيش را ميفروشه تا جون بچه هاشو نجات بده پيش خدا عزيزتر باشه تا اوني كه ايثار ميكنه

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زنی که زنانگی اش را می فروشد، تهدیدی است برای زنی دیگر که شوهرش به اون خیانت می کند.یا تهدیدی است برای جامعه که باعث گسترش فحشا می شود.
آن زنی که کلیه اش را می فروشد، آنقدر شرف دارد که برای رفع مایحتاجش دست به هر کثافت کاری نزند. این دقیقا ایثاره، از خودش میزنه ولی شرفش رو حفظ میکنه و گناه هم نمیکنه.

حال شما به اون توصیه می کنید به جای پاکدامنی، کثافت کاری کند؟ چرا که میخواهید با حکومت لج کنید؟
مهد کودک جای لجبازی های بچه گانه و بی منطق است.

ضمن آنکه لطفا همه چیز را با چنگ زدن و دست و پا زدن به دینداران و مروجین دین ربط ندهید، راه شما به ترکستان است، قبل از شما، بسیار بزرگ تراز شما در این راه به بن بست خوردند و هیچ نامی ازشون نیست.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر كي سنگه اسلامو به سينه ميزنه...يه ريگي تو كفشش هست...
ديدم ...كه چطور دينشان را ميفروشند تا از قافله عقب نمونن

جوابه هر عملي را خدا ميده...قضاوته منو تو كيلو چنده؟؟؟
شايد اوني كه زنانگيش را ميفروشه تا جون بچه هاشو نجات بده پيش خدا عزيزتر باشه تا اوني كه ايثار ميكنه

عاشق این تئوری شمام: "همه رو به یک چوب راندن"

پاسخ شما طبق تئوری خودتون:
هرکی درمقابل مروجین دینی جبهه بگیره و بهشون توهین کنه، از حزب شیطان است.

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاشق این تئوری شمام: "همه رو به یک چوب راندن"

پاسخ شما طبق تئوری خودتون:
هرکی درمقابل مروجین دینی جبهه بگیره و بهشون توهین کنه، از حزب شیطان است.

هر چند معتقدم هيچي تو اين دنيا مطلق نيست...و همه چي نسبيه
اما استثنائا تو اين جمله....موردي نديدم تا حالا كه حالته نسبي بهش بدم....جمله مطلقه

بازم ميگم...خدا خودش جوابه اعماله ادمي را ميده
نه من نه تو..در حدي نيسيتيم كه در مورده اعماله كسي قضاوت كنيم

coherent

عضو جدید
در همه کشورها تن فروشی وجود داره از جمله کشور ما و خیلی دیگر از کشورهای اسلامی و خیلی جاها به عنوان کارگر جنسی به رسمی شناخته میشند ولی هیچ جا نیست که به عنوان یه کار شرافتمندانه به این عمل نگاه کنند و لازم هم نیست که هر عمل زشتی با عمل زشت دیگر توجیح شود به قول حافظ کار بد مصلحت ان است که مطلق نکنیم.

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من نه تو..در حدي نيسيتيم كه در مورده اعماله كسي قضاوت كنيم
یک عمره تو این سایت همین رو دارم میگم

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قران و احكام دين...يه چيزه كاملا مشخص و موجوده...همه جا هم در دسترس هست

يكي هست عالمه...كارش تبيين و توضيحه احكامه دينه
كه به موقعش همه اين ها را به افراد اموزش ميده(12 سال فقط تو مدرسه اموزش اسلامي ديديم)

اقايي كه سنگ اسلام را به سينه ميزني....به نظرت چرا با اين همه اموزش الان من مخالف توام؟؟؟

تو الان مياي اينجا ميگي كسي كه زنانگيش را بفروشه تهديدي است براي جامعه و باعث گسترش فحشا ميشه
مگه من گفتم كه كسي زنانگيش را ميفروشه ثواب ميكنه؟؟
يه مسلمان اين امر را زشت ميدونه...پس فك نكن تنها تو بد ميدوني اينكارو
زنه مسلمان...به اين راحتي زنانگيش را نميفروشه

اما مسئله اينجاست...كه طرف تحت چه شرايطي اينكارو ميكنه....تو اينارا در نظر نميگيري...بعد به همين راحتي متهم ميكني؟؟
چرا جاي خدا تصميم ميگيري..براش حكم صادر ميكني؟؟تو خدايي؟؟

پرستاره خانوم...بعد از زلزله مردي را از زيره اوار كشيد بيرون...برا زنده موندنش مجبور شد بهش تنفس دهان به دهان بده...كاره بدي كرده؟؟؟

تو مروجه ديني...نه قاضي....كه اگه دسته تو بود براي زليخا چه حكم ها كه صادر نميكردي

خدا جوابه اعماله ما انسانها را ميده....پس به اين راحتي قضاوت نكنيم

سئول

عضو جدید
الان یه صدای انفجار مهیب تو تهران شنیده شد

قابل توجه اسلام دوستان عزیز !!