چرا بعضی ها مدام دیگران را قضاوت می کنند !؟
جواب : چون مشکل دارن !
آدم ها با قضاوت کردن بقیه یه بخشی از واقعیات رو در مورد طرف می گن ،... اما از اون مهم تر خودشون رو معرفی می کنن !!!
جالبه نه ؟
ما با قضاوت مون روی بقیه در واقع داریم اصول و باور ها و دنیای خودمونو نشون می دیم . ناخودآگاه خودمونو به تصویر می کشیم . چیزی که در ناخودآگاه خودمون وجود داره و ما باهاش مسئله داریم رو تو وجود بقیه می بینیم و برچسبی که مناسب حال خودمون هست رو به طرف مقابل می چسبونیم . توصیه ای که خودمون نیاز به شنیدنش داریم رو به طرف مقابل می گیم ،
تو روانشناسی بهش می گن " فرافکنی" . هر چقدر شناخت ما از طرف ناقص تر ، قضاوت ما بیشتر بیانگر حال خودمون ! حتی مادر من هم اگر منو قضاوت کنه 50% به بالا فرافکنی کرده !چه رسه غریبه ها
تجربه ی شخصی تلخ خودم این بود که بابت یه رفتار خاص انواع برچسب روم خورد ! گاها" به قدری متفاوت از هم که آدم شاخ در میاره چطور همزمان من می تونم جفت اینا باشم !؟ چطور می تونم دو تا صفت ناقض هم رو داشته باشم !؟!؟ بعد صرف حرف بقیه اهمیتی نداره که ... اما یه وقتایی آدم گیر می کنه ! ... در رو نداره دیگه ! ...
این موضوع کمک کرد من به عمیییییییییییییق ترین شناخت ها برسم ... طوری که بعدش عمییییییییییییییییییییییقا احساس آرامش کنم

)))) ^_^
از اون به بعدبرای من بهترین روش برای شناخت بقیه شد شنیدن همین قضاوت هاشون! بعضیا خود افشاگریشون خیلی بالاست ! تصور می کنن دارن راجع به بقیه اطلاعات می دن ، در حالی که جزئی ترین مسائل خودشونو فاش می کنن ! ترس ها ، ضعف ها ، تمایلات ، دیدگاهشون به مسائل و ....
کتاب "نیمه تاریک وجود " نوشته دبی فورد ، کتاب فوق العاده جالبی هست تو این زمینه که توصیه می کنم بخوندیش . خیلیم حجمش کمه و ساده نوشته شده و کاربردی
قضاوت موضوع بحث بر انگیزی هست ، هر جا ، چه روانشناسی چه دین ... عرفان هم که رو این موضوع خیلی زوم کرده ... در مجموع رفتار فوووووووووووووق العاده زشتی هست و نشون دهنده ی ضعف شخصیت به نظر من . و سطحی نگری البته !