به این میگن اعتماد به نفس خفن خفن.خوشگل بوده رو میگم.اسم خودم نوش افرين هست و گردافرين باهاش هم وزنه گردافرين يا گردافريد يك زن در شاهنامه فردوسي هست كه جنگاور بوده من هم چون به مسائل جنگي و...علاقه دارم اين رو انتخاب كردمتوضيحي در باب گردافرين/گردافريد:گردافرين زني زيبا رو بود كه سهراب عاشق اون ميشه و ...ديگه بهتره برين بخوابين
(قبلنا شريف بودم تا همين چند وقت پيش مردي بوديم تو باشگاه واسه خودمون كه اونم جريان داشت ...)
بابا نوکرتم گذشت گذشت.فکر نان باش که چه گوارا و کاسترو وخربزه همشون ابکین.اما نه من کاسترو رو بخاطر رکورد شکنی هاش دوست دارم.به به چه موضوع خوبی 1. اینکه چرا من نام کاربری فیدل رو انتخاب کردم . معلومه:من از 2 - 3 سال پیش با افکار فرمانده ی شهید دکتر ارنستو چه گوارا اشنا شدم و در پی اون با افکار بقیه رهبران مارکسیست . وقتی خواستم توی این سایت عضو بشم بدلیل علاقه ی شدیدم به چه گوارا این نام رو انتخاب کردم ولی قبلا استفاده شده بود از اونجا که من بعد از چه گوارا به فیدل کاسترو به عنوان اسطوره ی زنده ی جهان علاقه داشتم این اسمو انتخاب کردم.2.اگه این نام هم نمیشد لنین - تروت***ی - مارکس - هگل - انگلس و .... دیگه رو انتخاب میکردم.
من بیشتر از تو.به جون خودم راست میگم.خودت که میدونی.خودم هنوز تو کف اسمم موندم !
منم خب اسممه دیگه.چیه هندونه می خوایی؟