داداش شما درست میگی
ولی ببین خودتو به جای خونواده ی دختر اگه قرار بدی اونا که نمیخوان معامله کنند اونا هم میخوان دخترشون خوشبخت شه و ازدواج کنه درصد خیلی کمی پیش میاد که طرف بویی از انسانیت نبرده و.....
از الان که شما داری نفوس بد میزنی... از خدا بخواه از خوباش نصیب من و شما و همه ی جوونا بکنه مطمئن باش کم نیستند این خونواده ها و دخترای خوب
خدا اون روزو نیاره ولی اکثر اونایی هم که دورو برم بودند و از هم جدا شدند مخصوصا توی دوران عقد حالا بنا به هر دلیلی کل سکه ها رو که طرف ازش نگرفته یه مقداری خیلی خیلی کمشو گرفته شاید در حد 1/7 تازه حتی بعضی ها توافقی جدا میشند و سکه هاشونم میبخشند.....این کف دست وقتی مو نداره شما بیا بکن...والله.....
داداش من نمیدونم شما شاید دوروبرتون نفت زیاده و مایه دار هستید
و گر نه این جا ایرانه ..چه خبره 600 تا سکه....
بببین من اگه عاشق یه دختری هم که باشم برم خواستگاری 600 تا سکه بخوان مهر کنند قیدشو میزنم
اشتباه نکن نه به خاطر این که از زندان و... بترسم
ولی از نظر من چنین دختر و خونواده ای سطح توقعشون خیلی خیلی بالاست و فردا ما توی زندگی هم به مشکل میخوریم حتی اگه هیچ وقت کار به طلاق هم نکشه
حالا فکرشو بکن اگه عاشق هم نباشم دیگه بدتر تا برم خواستگاری ببینم این قدر بالا بالا میندازند دو تا کفش هم ازشون قرض میگیرم و فرار میکنم و عطاشو به لقاش میبخشم....
داداش شما احیانا به 14 گل سرخ مهریه علاقه بیش تری نداری