سلام دوستان منم هستم من تازه عضو شدم و امسال کنکور شرکت میکنم . به نظرتون جزو ه های کدوم اموزشگاه برای معماری کامپیوتر بهتره؟ من برای پیدا کردن منابع کنکوری مناسب سر در گمم!
خیلی زیادهسلام دوستان منم هستم من تازه عضو شدم و امسال کنکور شرکت میکنم . به نظرتون جزو ه های کدوم اموزشگاه برای معماری کامپیوتر بهتره؟ من برای پیدا کردن منابع کنکوری مناسب سر در گمم!
خب من که گفتم کتابای نرم افزار رضایت بخش نبود
البته در مقایسه با کتاب های پوران پژوهش و مقسمی
خوش به حالتون چون من هنوز درگیر کارام هستممنم از اول تیر یعنی فردا می خوام شروع کنم.
به نظر من بستگی داره چقد رو درسها تسلط دارین.سلام بچه ها خوبین؟!
اگه از اول مهر شروع کنم به خوندن ، خیلی دیره ؟؟؟
مگه کسی خواسته با هم درس بخونن؟خواستیم از تجربه ی تلخ قبول نشدن و پی بردن به اشتباهات و یا تجربه ی شیرین قبولی با رتبه ی عالی هم بگیم.تا اونایی که برای اولین بار کنکور میدن بتونن از تجربه ها استفاده کنن.از منابعی که پیشنهاد میشه و روش هایی که دوستان اعلام میکنن.من که دو ساله اینجا ندیدم از بچه هایی که خاستن با هم درس بخونن کسی جای خوب قبول شده باشه
سلام بچه ها
من میخام شرو کنم..
ولی نمیدونم چجوری برنامه بچینم..از چه درسایی شرو کنم!!!!!...با روزی چند ساعت شرو کنم؟؟...
پیشنهاد شما چیه؟
دوستان کسی آزمون ها ی پارسه رو شرکت کرده ؟
آزمون پارسه رو به خاطر اینکه جامه آماری زیادی تو رشته ی کامپیوتر داره انتخاب کردم.
سلام
من مدرسان ثبت نام کردم..البته IT
هزینش شد 670000 تومن
سلام
من مدرسان ثبت نام کردم..البته IT
هزینش شد 670000 تومن
من شرکت نکردمیادمه شما پرسال هم ارشد شرکت کردید..رتبتون چند شد؟
14 مرحله آزمون دارن..6 تاش اینترنتی برگزار میشه
از کی شروع میشه ؟ چند تا آزمونه ؟
با تشکر
پارسه 490000 تومان! البته این واسه تمام مرحله آزمون حضوری و 4 مرحله آزمون اینترنتیدرسته
هزینش چند شد ؟
این هزینه کتابو جزوات هم بود یا اونا جدا حساب میشن؟پارسه 490000 تومان! البته این واسه تمام مرحله آزمون حضوری و 4 مرحله آزمون اینترنتی
این هزینه کتابو جزوات هم بود یا اونا جدا حساب میشن؟
کتاب OS مدرسان فاجعه کامله...چی توصیه میکنین؟