دوست عزیزم هر دوتا مورد درسته
زندگی متنوع شده چند روز زندگی میکنی پول در بیاری چند روزم پول درمیاری که زندگی کنی دیگه چه غصه ای لذت هیچ کدومم نمیفهمی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیزم هر دوتا مورد درسته
زندگی متنوع شده چند روز زندگی میکنی پول در بیاری چند روزم پول درمیاری که زندگی کنی دیگه چه غصه ای لذت هیچ کدومم نمیفهمی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببين دوست من اگه پول در بياري واسه زندگي پول در اختيار زندگيته!!!
ولي اگه زندگي كني كه پول دربياري زندگي در اختيار پولته!!!!!!!
تو حالت دوم نبود پول =فنا شدن زندگيه!!!!
ولی فکر میکنم اگر آدم شغل و رشته اش رو واقعا از ته دلش دوستش داشته باشه یعنی با علاقه کارش رو انجام بده اون وقت همیشه در حال زندگیه .... چون اون علاقه بهش انرژی میده...
بد ترین و بزرگترین اختراع بشر پول بود که باعث شد خیلی ها هدف از اختراعش را متوجه نشوند.
پول هم دقیقا مثل برق و... فقط قرار بود زندگی انسانها را راحتتر کند نه اینکه بخاطرش آدم هم بکشند.
بد ترین و بزرگترین اختراع بشر پول بود که باعث شد خیلی ها هدف از اختراعش را متوجه نشوند.
پول هم دقیقا مثل برق و... فقط قرار بود زندگی انسانها را راحتتر کند نه اینکه بخاطرش آدم هم بکشند.
من فکر کنم متوجه منظور شما شدم , متاسفانه شاید اولین کسانی که در حال اختراع پول بودند هیچ فکر آن را نمی کردند روزی خواهد رسید که عده ای به این فکر کنند که :"زندگی می کنند تا پول در آورند یا پول در میآورند تا رندگی کنند."
مثل این است که بگوییم : "زندگی می کنیم تا رانندگی کنیم یا رانندگی می کنیم تا زندگی کنیم." (البته ممکنه کسی عشق ماشین باشد که در اینصورت بی معنی نیست.)