پورشه های پانصد میلیون تومانی در تهران !

heshmat khan

عضو جدید
من چند تاکاین هم دیدم!!! ولی فک کنم پانامرا گورون تره.....!

بله ! کاین نهایتش 450تاس ! ولی panamera4S الان 610 تومنه !

ولی کاین گشنگ تره....پانامرا خیلی ریزه میزس! ییهو وسط ماشینا گم میشه!!

اينا كه وگفتي اينا يعني چه ؟!! :surprised:

يخورده پائين فوق ليسانس حرف بزنيد تا ما هم بفهميم ! :smile:

ما كه نميدونيم كاين چيچيه و پانامرا كدومه ! :cry:

مثلا از پژو جي ال ايكس و سمند بگيد تا ما هم بدونيم چي به چيه ! ;)

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرجا نمایشگاه ماشین های لوکس بزارن یک جورایی محال ایرانی اونجا نباشه.ایول;)

achlis

عضو جدید
حدودا یه ماه پیش بود که مقاله ی یه سایت خارجی(از زبان یه خارجی!) رو ترجمه کردم.... لپ کلامش این بود که این بابا،متوجه شده بود که تو کمتر از یه ماه،5 پورشه ی با قیمت بالای 500 میلیون،دیگه تو نمایشگاه نیستن و میره از صاحل نمایشگاه میپرسه و جواب میگیره که ماشین ها،فروش رفتن.... تیتر اون مطلب،خیلی جالب بود برام: تهران،میلیاردر،کثیف،خشن ....................................... باز جای خوشحالیه که یه جایی ما تو لیست اولین ها بودیم و خوب بود!!

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
اينا كه وگفتي اينا يعني چه ؟!! :surprised:

يخورده پائين فوق ليسانس حرف بزنيد تا ما هم بفهميم ! :smile:

ما كه نميدونيم كاين چيچيه و پانامرا كدومه ! :cry:

مثلا از پژو جي ال ايكس و سمند بگيد تا ما هم بدونيم چي به چيه ! ;)
داداشی اینا مدلای مختلف یه ماشین هستن .
مثلا پورشه پانامرا 8 تا مدل داره . این 8 تا مدل شامل مدل معمولی - S - 4 - GTS - هیبرید - توربو - توربو اس - 4اس هست . اینا توی مشخصات فنی با همدیگه فرق دارن ! مثلا قویترین مدلش الان توربو اس هستش که قدرت موتورش 550 تاس و ...
کاین هم که یکی دیگه از مدلاشه که شاسی بلنده و شامل مدل معمولی - هیبرید - اس - توربو هست .

موفق باشی !

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آدم , من که نگفتم اونا 99% ندارن, گفتم ما 99.9999999% داریم. میگم اونی که با شوق و ذوق خبر از بدبختی آمریکایی ها میگه چرا گزارش هایی از وضعیت اسفناکه ما نشون نمیده؟
بشر. اولا کجای وضعیت ما اسفباره؟ دوما گیر شما تو 0.9 درصد هستش!!!؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته یک نکته خیلی مهمه : اگه کسی از راه درست و با فعالیت اقتصادی به پول رسیده باشه منطقا حق اینو داره که نه یه پورشه، ده تا پورشه بگیره اصلا بذاره تو پارکینگش خاک بخورن...
اما خب از منظر انسانی زیباتر اینه که آدم در کنار آسایش خودش به آسایش اونهایی که پایین دست هستن هم نگاهی داشته باشه

heshmat khan

عضو جدید
البته یک نکته خیلی مهمه : اگه کسی از راه درست و با فعالیت اقتصادی به پول رسیده باشه منطقا حق اینو داره که نه یه پورشه، ده تا پورشه بگیره اصلا بذاره تو پارکینگش خاک بخورن...
اما خب از منظر انسانی زیباتر اینه که آدم در کنار آسایش خودش به آسایش اونهایی که پایین دست هستن هم نگاهی داشته باشه

صحيح مي فرمائيد ولي نكته اينجاست كه با توجه به وضعيتي كه در سالهاي اخير در اقتصاد كشور وجود داره تقريبا غيرممكنه كه كسي از راه درست و حلال به اونحدي از ثروت برسه كه بتونه ماشين پانصدميليوني بخره بلكه اون افرادي كه تونستند از وضعيت نابسامان و اشفته اقتصاد كشور سو استفاده كنند به چنين ثروتهايي رسيده اند .

افرادي هم كه اينطور به ثروت ميرسند افرادي نيستند كه به اسايش ديگران و فقرا توجهي داشته باشند .

بقول اون مثل معروف : كرم دارن عالم را درم نيست درم داران عالم را كرم نيست !! ا

heshmat khan

عضو جدید
داداشی اینا مدلای مختلف یه ماشین هستن .
مثلا پورشه پانامرا 8 تا مدل داره . این 8 تا مدل شامل مدل معمولی - S - 4 - GTS - هیبرید - توربو - توربو اس - 4اس هست . اینا توی مشخصات فنی با همدیگه فرق دارن ! مثلا قویترین مدلش الان توربو اس هستش که قدرت موتورش 550 تاس و ...
کاین هم که یکی دیگه از مدلاشه که شاسی بلنده و شامل مدل معمولی - هیبرید - اس - توربو هست .
!

اقا به خاطر توضيحاتتون تشكر ميكنم . راستش من تا حالا اسم اين مدل هاي مختلف اين ماشين رو نشنيده بودم ! :redface: اساسا ماشينهاي بالاتر از پژو و سمند در مختصات ذهن بنده نميگنجه !

مبارك صاحباش باشه اين ماشينهاي سطح بالا ! :smile: دارندگي و برازندگي !

vahid.hp

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ی پستهارو خوندم و فقط به یه نکته رسیدم....
بعضیا سرشونو کردن تو برف و اطرافشونو نمیبینن و شاید هم میبینن ولی فقط تا نوک دماغشونو...و اونایی هم که میبینن دارن عذاب میکشن و نمیتونن کاری کنن...
حواهشا یکم دیدتونو باز کنید...

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
منم از x6خیلی خوشم میاد ولی اگه مجله ماشین بخونین اونا زیاد تعریفش نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مجله ماشین بره کشکشو بسابه ! همین BMW مونده که مجله ماشین ، ماشیناشو نقد کنه !
یه مشت پلشت دور هم جمع شدن ماشین تست میکنن !
اقا به خاطر توضيحاتتون تشكر ميكنم . راستش من تا حالا اسم اين مدل هاي مختلف اين ماشين رو نشنيده بودم ! http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_redface.gif اساسا ماشينهاي بالاتر از پژو و سمند در مختصات ذهن بنده نميگنجه !

مبارك صاحباش باشه اين ماشينهاي سطح بالا ! http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_smile.gif دارندگي و برازندگي !
ما هم نداریم بخریم ! :D

پ.ن : ماشین خودمونم سمنده ! :biggrin:

shahab-e.din

عضو جدید

من شنیدم گرون قیمت ترین خودروی تاریخ ایران رو یک هموطن گیلانی خریده
یه بوگاتی...
و اینکه قیمتش نزدیک به 4 میلیارد تومن بوده...
و جالبتر از همه اینکه پلاکش شماره ی 56 خورده
یعنی این آقا به اصالت فومنیش افتخار میکنه
نمیدونم تا چه حد درسته
دوستان اگه اطلاع دقیق دارن بگن ممنون میشم...
قیمت این ماشین حدود یک میلیارد و ششصد بوده که با احتساب حدود 250 درصد مالیات برای خودروهای لوکس و شخصیتی در ایران یه چیزی حدود شش میلیارد قیمتش شده.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
بابا به خدا اون بوگاتی مال یکی از شیخ نشین خلیج فارس بود ...

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]توقف واردات با کیفیت‌ترین خودروی جهان به ایران
[/h][h=2]بازرگانی - ایسنا نوشت:[/h]
[h=4]با اتمام مهلت ثبت سفارش واردات خودروي پورشه، ادامه واردات اين خودرو منوط به تمديد دوباره اين مهلت است.
طبق اعلام سازمان توسعه تجارت ايران مهلت ثبت سفارش واردات خودروي پورشه تا دهم دي ماه بوده و تمديد مهلت اين اعتبار برعهده كارگروه ضوابط فني واردات خودرو است.
طبق ليست متولي تجارت ايران، خودروي پورشه مدل‌هاي CAYENNE TURBO ، پانامرا، پانامرا 4 اس، پانامرا توربو، کاين و کاين‌اس كه واردكننده آن شرکت بازرگاني معين موتور بوده تا دهم دي ماه امسال مهلت ثبت سفارش داشته است.
در مورد اتمام مهلت ثبت سفارش واردات خودروي پورشه، رييس سازمان توسعه تجارت ايران به ايسنا گفت: خودروي پورشه را نمي‌دانم تمديد شده است يا نه. اما در مجموع اين خودرو به دليل قيمت بالايي كه دارد سهم قابل توجهي از بازار ما ندارد و همواره يك خودروي حداقلي در بازار ما بوده است.
حميد صافدل ادامه داد: بعضي از مدل‌ها و برندهايي كه به لحاظ قيمتي ممكن است مخاطبان خاصي داشته باشند يك خودروي حداقلي در بازار ما بوده‌اند. بنابراين خيلي ما حساسيت نداريم كه حالا فكر كنيم مثلا مخاطب ويژه‌اي دارد.
با وجود اين، وي اظهار كرد: اما به نظر مي‌رسد نمايندگان آن اقدامات اوليه را براي تمديد اعتبار نمايندگي خود انجام داده‌اند و با توجه به اين‌كه نمايندگي رسمي دارد و اين نمايندگي رسمي هم تعهد براي تامين و ارائه خدمات پس از فروش را در يك دوره 10 ساله دارد، هيچ مغايرتي ندارد كه همين نمايندگي امكان استمرار و خدمات را داشته باشد.
صافدل در مورد مرجع تصميم‌گيرنده درباره ادامه واردات خودروي پورشه عنوان كرد: در اين مورد كارگروه ضوابط فني واردات خودرو تصميم مي‌گيرد.
اتمام مهلت ثبت سفارش واردات خودروي پورشه تا روز نخست هفته آينده در حالي است كه طبق اعلام شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران، پورشه كاين از نظر رضايت مشتريان ايراني بهترين كيفيت خودروهاي سواري داخلي را دارد و پورشه پانامرا نيز باكيفيت‌ترين سازنده خودرو سواري جهان است.
همچنين طبق آخرين آمار گمرك كشور تنها در آبان ماه امسال بيش از سه ميليون دلار از اين نوع خودرو وارد كشور شده است.
در اين ماه 648 هزار دلار خودروي پورشه پانامرا كاين‌اس با قيمت هر دستگاه 108 هزار دلار، يك ميليون و 228 هزار دلار خودروي پورشه پانامرا توربو با قيمت هر دستگاه 102 هزار دلار، يك ميليون و شش هزار دلار پورشه پانامرا‌اس4 با قيمت هر دستگاه 100 هزار دلار و يك دستگاه خودروي پورشه پانامرا مدل 2011 مشكي متاليك با قيمت 136 هزار دلار وارد كشور شده است.
در پنج ماه نخست امسال نيز 202 دستگاه انواع مدل‌هاي خودرو پورشه از امارات و چهار دستگاه از اين نوع خودرو از بحرين به ارزش در مجموع بيش از 17 ميليون دلار وارد ايران شده بود.
[/h]

heshmat khan

عضو جدید
اي بابا تا ما اومديم از اين پورشه سر دربياريم كه چي به چيه وارداتش متوقف شد كه !

بالا