پسر جدا دختر جدا...

alborz_3000

اخراجی موقت
آره رفته علوم انسانی..به دانشکده نفت و مکانیک میگن *نرکده* !!!!
دخترای دانشکده پلاسما حرف ندارن!!! میدونی که؟!! :redface: فنی که دیگه گندش درومده!!! حراست گذاشتن در حد کاهنان معبد آمون!! چاق و جیغ جیغو!!! تا حال 10 بار دعوامون شده باشون!!
والا جز تو - ویه دختری بود، فکر کنم فارق التحصیل شده، شیرین- او پلاسما یه دختر بدرد بخور نداره، من که قران نویس رو به دخترای یونی شما ترجیح میدم

alborz_3000

اخراجی موقت
چند وقته نیومدی پلاسما؟؟!!!!
خیلی وقته. البته قبل تابستون با یکی از دوستام اومدم یه سری زدیم، ولی تقربا یونی نیمه تعطیل بود. میگم دیگه احترام شما واجب بود، واجب ترم شداااااااااااا.

حاج مرصاد

عضو جدید
از مسئولين ... انتظاره بيشتر ازين نبايد داشت چرا كه به نظر من اين طرح Flashback به 30سال پيش و دين زدگي افراطي اوايل انقلاب مي باشد

felor

عضو جدید
خیلی وقته. البته قبل تابستون با یکی از دوستام اومدم یه سری زدیم، ولی تقربا یونی نیمه تعطیل بود. میگم دیگه احترام شما واجب بود، واجب ترم شداااااااااااا.
فدات..
نه بابا الان شده جیگرستون!!!! اگه خود پلاسما 500تا دانشجو داره...روزانه 300تا پسر از ش بازدید میکنن!!!

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
از مسئولين ... انتظاره بيشتر ازين نبايد داشت چرا كه به نظر من اين طرح Flashback به 30سال پيش و دين زدگي افراطي اوايل انقلاب مي باشد

حاجی بزار از راه برسی نفسی تازه کنی بعد ببندی به توپوتانک:smile:....ولی آشنا میرنیا:D

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو دانشگاه ما هم از این خبرا هست...سرویسامون جداست..کلاسایه عمومی کلا همشون جداست... به قولی با این کاراشون فقط مشکلاتو بیشتر میکنن
مثلا به یه بچه بگی نکن زشته...بیشتر میره سمتش تا کنجکاوی کنه
حالا اینام فک میکنن جدا کنن دیگه مشکلات جامعه حل میشه!!! فقط صورته مسئله رو پاک میکنن

alborz_3000

اخراجی موقت
فدات..
نه بابا الان شده جیگرستون!!!! اگه خود پلاسما 500تا دانشجو داره...روزانه 300تا پسر از ش بازدید میکنن!!!
خوب نیلوفر خانومی، پارتی ما شو، ما هم بیایم بازدید. خودتم یه هلو انتخاب کن برامون دیگه

felor

عضو جدید
خوب نیلوفر خانومی، پارتی ما شو، ما هم بیایم بازدید. خودتم یه هلو انتخاب کن برامون دیگه
مگه خودت دست و پا نداری؟؟؟!!! کسی که خودش نمیتونه gf بجووره یعنی حتما یه چیزیش هست!!!!

alborz_3000

اخراجی موقت
مگه خودت دست و پا نداری؟؟؟!!! کسی که خودش نمیتونه gf بجووره یعنی حتما یه چیزیش هست!!!! http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive (4).gif
اخه گفتی دوست هلو زیاد دیار. در ضمن خودت که میدونی دانشکده فیزیک چقدر دوره، 2تا اتوبوس باید سوار شد، الانم که عصر، عصر دور کاریه، من از دور سفارش میدم، شما از دور به سلیقه خودت بفرست. فقط مثل خودت چماق بدست نباشه ها.
در ضمن بچه های دانشگاه شما منو میشناسن، زیاد نمیتونم اونجا افتابی شم:D

kaveh_69

عضو جدید
تو دانشگاه ما هم از این خبرا هست...سرویسامون جداست..کلاسایه عمومی کلا همشون جداست... به قولی با این کاراشون فقط مشکلاتو بیشتر میکنن
مثلا به یه بچه بگی نکن زشته...بیشتر میره سمتش تا کنجکاوی کنه
حالا اینام فک میکنن جدا کنن دیگه مشکلات جامعه حل میشه!!! فقط صورته مسئله رو پاک میکنن

ایول ایول پس از این خبرا همه جا هس...
دارن به قول خودشون زمینه سازی میکنن.
اخه یهو همچیو جدا کنن دلمون واسه هم خیلی تنگ میشه ممکنه ضربه روحی بخوریم!!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپیک خاطرات دانشجویی تهران علوم تحقیقات

نقل قول از چنگیز خان و فلور جان

alborz_3000

اخراجی موقت
تاپیک خاطرات دانشجویی تهران علوم تحقیقات

نقل قول از چنگیز خان و فلور جان
داداشه گلم، نگو چنگیز، بگو هیتلر، بگو تیمور ولی نگو چنگیز. نگو.
بعدشم فکر بدی نکرد نیلوفر خانوما. یه تاپیک واسه بچه های علوم تحقیقات راه بندازیم. هی خاطره بگیم

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول ایول پس از این خبرا همه جا هس...
دارن به قول خودشون زمینه سازی میکنن.
اخه یهو همچیو جدا کنن دلمون واسه هم خیلی تنگ میشه ممکنه ضربه روحی بخوریم!!

الهییییییییییی چه روح لطیفی

alborz_3000

اخراجی موقت
منظورش کسی که اهلش هست و نمیجوره ...قابل تعمیم نیست،به دل نگیر یکی که اصلا خوشش نمیاد به هر دلیلی حالا
نمیجوره، چه کلمه جالبی. راست میگه، حق با فلوره، ولی دانشکده فییک خیلی دوره، مهتاب کرامتی هم اونجا باشه، واقعا حس رفتن به ادم دست نمیده