....یعنی مرسی&ایول !
okشدی؟!
به چه زبانی بود؟
....یعنی مرسی&ایول !
okشدی؟!
به چه زبانی بود؟
به چه زبانی بود؟
اینو من ننوشتم که...
بله دانشگاهه ما هم اتوبوس ها جدا شدن ...
چی بگم از این عقوله ساده نگر و سطحی نگر بازم قبول این رو هم تفکیک کنن حداقل اونهایی که دوست نداشتن با هم باشه خوشحال میشن ...
این یعنی اینکه
آیا بعد از پیاده شدن از اتوبوس بازم دیوار یا حایلی وجود داره ؟ آیا با جدا شدن کلاس ها بعد از پایان کلاس باز هم دیوار هس؟ اصلن دانشگاه ها جدا بشن بعد از خروج از محل دانشگاه تو خیابونم میشه دیوار کشید؟ این روش های برخورد قبلا هم جاری بود و نتیجش رو خیلی جا ها دیدیم ....
این نیز بگذرد ....
والله بعید نیست از اینا ...آره دیگه تو پیاده رو یه دیوار میکشن خانوما چپ آقایون راست...
![]()
والله بعید نیست از اینا ...![]()
حالا تازه دیواررو که کشیدن میبینن ای بابا اونای که سمت خیابونن چطور برن تو مغازه ها؟؟؟؟
بعد به این نتیجه میرسن که اصن باید طرف خیابونم مغازه درس کرد!![]()
ولله ما ورودي كه بوديم سال 87 سرويسمون مختلط بود
از پارسال جدا كردن............حالا كه چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الله اعلم..............
امسال هم درساي عمومي رو جدا كردن در نتيجه 5شنبه ها كه يوني تعطيل بوده الان به كل درس عمومي گذاشتن!!!!!!
خيلي مسخره ان..................
بابا سخت گيري بيش از حدشون بيشتر بچه ها رو گرگ ميكنه..............![]()
بارفتن به دانشگاه در روز پنجشنبه موافق نیستم .............براي منم مهم نيست!!!!
ولي اينكه 5 شنبه رو آدم بره يوني خيلي ستمه.....................
مگه ما تو كلاس چيكار ميكرديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 تا تيكه اي كه بچه ها ميپرونن كه حال و هواي بچه ها عوض شه بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چنگیز مغول.............. مگه دختر چیه که به خاطرش دعوا میشد ................ دختر ندیده بودند؟ما مکانیکیا که هیچوقت دختر نداشتیم. اگرم سالی 1 دختر خوشگل از جلو کلاس رد میشد، 3-4تا دعوا راه میوفتاد. حالا همه دوست دختر داشتنا، ولی فکر کنم فقر جنس لطیف در کلاس، منجر به بروز خشونت میشد
دانشکده مکانیک یونی ما هم دختر نداره...ترم 2 چندتاشون اوومدن گفتن ما برنامه کوه گذاشتیم...*هر دختری بخواد بیاد نوکرشم هستیم...* بعد پسرای خودمون پا شدن زدنشون که مگه ما خودمون چلاغیم که شما دخترامونو ببرید کوه!!! مگه ما مردیم که شما دخترامونو بُر بزنید!!!ما مکانیکیا که هیچوقت دختر نداشتیم. اگرم سالی 1 دختر خوشگل از جلو کلاس رد میشد، 3-4تا دعوا راه میوفتاد. حالا همه دوست دختر داشتنا، ولی فکر کنم فقر جنس لطیف در کلاس، منجر به بروز خشونت میشد
میگم که، همه دوست دختر داشتن، ولی جو ، مثل دبیرستان پسرونه بود. نمیدونم جرا همه بدن سازا هم ورودی من بودن، میدونی که در توهم پر زور بودنم هستن طفلکا. سر همه چیز دعوا میشد. کی عقب بشینه، کی جلو بشینه، تو چرا موهات بلنده، اون یکی چرا خندید،... خیلی دوره خوبی بودچنگیز مغول.............. مگه دختر چیه که به خاطرش دعوا میشد ................ دختر ندیده بودند؟
نکنه علوم تحقیقاتی؟دانشکده مکانیک یونی ما هم دختر نداره...ترم 2 چندتاشون اوومدن گفتن ما برنامه کوه گذاشتیم...*هر دختری بخواد بیاد نوکرشم هستیم...* بعد پسرای خودمون پا شدن زدنشون که مگه ما خودمون چلاغیم که شما دخترامونو ببرید کوه!!! مگه ما مردیم که شما دخترامونو بُر بزنید!!!![]()
![]()
اخلاقت فیتیکپی چنگیزه ............میگم که، همه دوست دختر داشتن، ولی جو ، مثل دبیرستان پسرونه بود. نمیدونم جرا همه بدن سازا هم ورودی من بودن، میدونی که در توهم پر زور بودنم هستن طفلکا. سر همه چیز دعوا میشد. کی عقب بشینه، کی جلو بشینه، تو چرا موهات بلنده، اون یکی چرا خندید،... خیلی دوره خوبی بود
دوست من، عاجزانه خواهش میکنم، کسی به من نکه چنگیز، اقا نگو، برادر نگو، این چنگیز وطن مارو با خاک یکسان کرد
آره...توام علوم تحقیقاتی؟؟؟؟نکنه علوم تحقیقاتی؟
یه زمانی کسی جرات نداشت به بچه های مکانیک چپ نگاه کنف الان فوفولیای مهندسی فیزیک، دختر از پسرای ما دریغ میکنن. یادش بخیر، چه میکردیم تو اون دانشگاه، یه بار دعوا شد، استاد از ترش پریده بود تو اتاق در قفل کرده بود
درس بخونیم؟ مگه شما تو دانشگاه درس میخونی؟ درس ماله سال قبل کنکوره پسر خوب.اخلاقت فیتیکپی چنگیزه ............
بیخود می کرند دوست دختر داشتند...............
میرفتید درس بخوند یا ادا در بیارید............
بله درس میخونیم ................. پس تو دانشگاه چیکار میکنند..........درس بخونیم؟ مگه شما تو دانشگاه درس میخونی؟ درس ماله سال قبل کنکوره پسر خوب.
ما هم علوم و تحقیقات بودیم. دوره زمونه عوض شده، بچه های فیزیک واسه مکانیکا شاخ شدن؟؟؟؟؟؟؟ البته تازگیا دیدم این مکانیکا چقدر تریپشون دخترونه شده. یادش بخیر، اون موقع، که ما بودیم، دانشکده فنی، کلاس مکانیک برگزار میشد(الان رفته انسانی1 اره؟) میرفتیم سراغ دخترای هوا فضا، پلیمر و گیاه پزشکی. منم با یه دختری از فیزیک دوست بودم. انقدر با پسرای رشته های دیگه دعوا میکردیم. تو دانشکده تغذیه، مکانیکیا رو بزور راه میدادن، حراستی میگفت شما گرگای مکانیک اینجا چیکار داریدآره...توام علوم تحقیقاتی؟؟؟؟
ما که استراحت اون 1سال درس کنکرمونو میکردیم.بله درس میخونیم ................. پس تو دانشگاه چیکار میکنند..........
چنگیز ! چنگیز!! چنگیز!!! چنگیز !!!! چنگیز !!!!! چنگیز !!!!!! چنگیز !!!!!!! چنگیز !!!!!!!!میگم که، همه دوست دختر داشتن، ولی جو ، مثل دبیرستان پسرونه بود. نمیدونم جرا همه بدن سازا هم ورودی من بودن، میدونی که در توهم پر زور بودنم هستن طفلکا. سر همه چیز دعوا میشد. کی عقب بشینه، کی جلو بشینه، تو چرا موهات بلنده، اون یکی چرا خندید،... خیلی دوره خوبی بود
دوست من، عاجزانه خواهش میکنم، کسی به من نکه چنگیز، اقا نگو، برادر نگو، این چنگیز وطن مارو با خاک یکسان کرد
پس شما برو استراحت کن ........بپا خواب نمونی........ما که استراحت اون 1سال درس کنکرمونو میکردیم.
آره رفته علوم انسانی..به دانشکده نفت و مکانیک میگن *نرکده* !!!!ما هم علوم و تحقیقات بودیم. دوره زمونه عوض شده، بچه های فیزیک واسه مکانیکا شاخ شدن؟؟؟؟؟؟؟ البته تازگیا دیدم این مکانیکا چقدر تریپشون دخترونه شده. یادش بخیر، اون موقع، که ما بودیم، دانشکده فنی، کلاس مکانیک برگزار میشد(الان رفته انسانی1 اره؟) میرفتیم سراغ دخترای هوا فضا، پلیمر و گیاه پزشکی. منم با یه دختری از فیزیک دوست بودم. انقدر با پسرای رشته های دیگه دعوا میکردیم. تو دانشکده تغذیه، مکانیکیا رو بزور راه میدادن، حراستی میگفت شما گرگای مکانیک اینجا چیکار دارید
ولش کن داداش حتما میرفته دختر بازی.(البته ببخشیدا)بله درس میخونیم ................. پس تو دانشگاه چیکار میکنند..........