پسر جدا دختر جدا...

گل شقایق

عضو جدید
معلوم نیست خودشون چکار کردن که فکر میکنند اگر دانشگاها همینطور مختلط بمونه به جامعه ی علمی مملکت اسیبی میرسه

artinbala999

عضو جدید
بله دانشگاهه ما هم اتوبوس ها جدا شدن ...
چی بگم از این عقوله ساده نگر و سطحی نگر بازم قبول این رو هم تفکیک کنن حداقل اونهایی که دوست نداشتن با هم باشه خوشحال میشن ...
این یعنی اینکه
آیا بعد از پیاده شدن از اتوبوس بازم دیوار یا حایلی وجود داره ؟ آیا با جدا شدن کلاس ها بعد از پایان کلاس باز هم دیوار هس؟ اصلن دانشگاه ها جدا بشن بعد از خروج از محل دانشگاه تو خیابونم میشه دیوار کشید؟ این روش های برخورد قبلا هم جاری بود و نتیجش رو خیلی جا ها دیدیم ....
این نیز بگذرد ....

kaveh_69

عضو جدید
بله دانشگاهه ما هم اتوبوس ها جدا شدن ...
چی بگم از این عقوله ساده نگر و سطحی نگر بازم قبول این رو هم تفکیک کنن حداقل اونهایی که دوست نداشتن با هم باشه خوشحال میشن ...
این یعنی اینکه
آیا بعد از پیاده شدن از اتوبوس بازم دیوار یا حایلی وجود داره ؟ آیا با جدا شدن کلاس ها بعد از پایان کلاس باز هم دیوار هس؟ اصلن دانشگاه ها جدا بشن بعد از خروج از محل دانشگاه تو خیابونم میشه دیوار کشید؟ این روش های برخورد قبلا هم جاری بود و نتیجش رو خیلی جا ها دیدیم ....
این نیز بگذرد ....

آره دیگه تو پیاده رو یه دیوار میکشن خانوما چپ آقایون راست...
:biggrin:

artinbala999

عضو جدید
کاوه جان متاسفانه تو این کشوره چهار فصل مسئولان فقط یا زمستونین یا تابستونی اعتدال واژه ی نا آشنایی به نظر میاد ...
شاید یادم باشه با این که سنم زیاد نیس ولی همین کارهای شتاب زده و خفقان جامعه بود که حوادثی مثل کوی دانشگاه به بار آورد و پشت بندشم آزادی بی معنا و دوباره تکرار و تکرار ...
فقط باید امیدوار بود به آینده و عمر خودمون رو پای این چیزا صرف نکنیم ...
البته نظره شخصیمه و اصولن هم دوس ندارم به این مسائل زیاد فکر کنم .

felor

عضو جدید
حالا تازه دیواررو که کشیدن میبینن ای بابا اونای که سمت خیابونن چطور برن تو مغازه ها؟؟؟؟
بعد به این نتیجه میرسن که اصن باید طرف خیابونم مغازه درس کرد!:biggrin:
پــــ نـــ پـــــ !! فک کن قبل انجام کاری عواقبشو ارزیابی کنن!!!

shalizeh-0123

عضو جدید
ولله ما ورودي كه بوديم سال 87 سرويسمون مختلط بود:cool:
از پارسال جدا كردن............حالا كه چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:الله اعلم..............
امسال هم درساي عمومي رو جدا كردن در نتيجه 5شنبه ها كه يوني تعطيل بوده الان به كل درس عمومي گذاشتن!!!!!!:eek:
خيلي مسخره ان..................:mad:
بابا سخت گيري بيش از حدشون بيشتر بچه ها رو گرگ ميكنه..............:warn:

kaveh_69

عضو جدید
ولله ما ورودي كه بوديم سال 87 سرويسمون مختلط بود:cool:
از پارسال جدا كردن............حالا كه چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:الله اعلم..............
امسال هم درساي عمومي رو جدا كردن در نتيجه 5شنبه ها كه يوني تعطيل بوده الان به كل درس عمومي گذاشتن!!!!!!:eek:
خيلي مسخره ان..................:mad:
بابا سخت گيري بيش از حدشون بيشتر بچه ها رو گرگ ميكنه..............:warn:

ولی سرویسارو دسشون درد نکنه من که کاملا موافقم!!

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه فرقی میکنه .......... تفکیک بشه یا نشه ............... به نظرم تفیکی بشه اصلا فرقی نمیکنه...................
واسه اونی که میره دانشگاه واسه درس خوندن هیچ فرقی نمیکنه............

shalizeh-0123

عضو جدید
براي منم مهم نيست!!!!
ولي اينكه 5 شنبه رو آدم بره يوني خيلي ستمه.....................
مگه ما تو كلاس چيكار ميكرديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 تا تيكه اي كه بچه ها ميپرونن كه حال و هواي بچه ها عوض شه بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
براي منم مهم نيست!!!!
ولي اينكه 5 شنبه رو آدم بره يوني خيلي ستمه.....................
مگه ما تو كلاس چيكار ميكرديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 تا تيكه اي كه بچه ها ميپرونن كه حال و هواي بچه ها عوض شه بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بارفتن به دانشگاه در روز پنجشنبه موافق نیستم .............
چرا تیکه ای می پرو ندند ............. مگه نرفتن واسه درس خوندن..........

alborz_3000

اخراجی موقت
ما مکانیکیا که هیچوقت دختر نداشتیم. اگرم سالی 1 دختر خوشگل از جلو کلاس رد میشد، 3-4تا دعوا راه میوفتاد. حالا همه دوست دختر داشتنا، ولی فکر کنم فقر جنس لطیف در کلاس، منجر به بروز خشونت میشد

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما مکانیکیا که هیچوقت دختر نداشتیم. اگرم سالی 1 دختر خوشگل از جلو کلاس رد میشد، 3-4تا دعوا راه میوفتاد. حالا همه دوست دختر داشتنا، ولی فکر کنم فقر جنس لطیف در کلاس، منجر به بروز خشونت میشد
چنگیز مغول.............. مگه دختر چیه که به خاطرش دعوا میشد ................ دختر ندیده بودند؟

felor

عضو جدید
دانشکده مکانیک یونی ما هم دختر نداره...ترم 2 چندتاشون اوومدن گفتن ما برنامه کوه گذاشتیم...*هر دختری بخواد بیاد نوکرشم هستیم...* بعد پسرای خودمون پا شدن زدنشون که مگه ما خودمون چلاغیم که شما دخترامونو ببرید کوه!!! مگه ما مردیم که شما دخترامونو بُر بزنید!!!

alborz_3000

اخراجی موقت
چنگیز مغول.............. مگه دختر چیه که به خاطرش دعوا میشد ................ دختر ندیده بودند؟
میگم که، همه دوست دختر داشتن، ولی جو ، مثل دبیرستان پسرونه بود. نمیدونم جرا همه بدن سازا هم ورودی من بودن، میدونی که در توهم پر زور بودنم هستن طفلکا. سر همه چیز دعوا میشد. کی عقب بشینه، کی جلو بشینه، تو چرا موهات بلنده، اون یکی چرا خندید،... خیلی دوره خوبی بود
دوست من، عاجزانه خواهش میکنم، کسی به من نکه چنگیز، اقا نگو، برادر نگو، این چنگیز وطن مارو با خاک یکسان کرد

alborz_3000

اخراجی موقت
دانشکده مکانیک یونی ما هم دختر نداره...ترم 2 چندتاشون اوومدن گفتن ما برنامه کوه گذاشتیم...*هر دختری بخواد بیاد نوکرشم هستیم...* بعد پسرای خودمون پا شدن زدنشون که مگه ما خودمون چلاغیم که شما دخترامونو ببرید کوه!!! مگه ما مردیم که شما دخترامونو بُر بزنید!!!
نکنه علوم تحقیقاتی؟
یه زمانی کسی جرات نداشت به بچه های مکانیک چپ نگاه کنف الان فوفولیای مهندسی فیزیک، دختر از پسرای ما دریغ میکنن. یادش بخیر، چه میکردیم تو اون دانشگاه، یه بار دعوا شد، استاد از ترش پریده بود تو اتاق در قفل کرده بود

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم که، همه دوست دختر داشتن، ولی جو ، مثل دبیرستان پسرونه بود. نمیدونم جرا همه بدن سازا هم ورودی من بودن، میدونی که در توهم پر زور بودنم هستن طفلکا. سر همه چیز دعوا میشد. کی عقب بشینه، کی جلو بشینه، تو چرا موهات بلنده، اون یکی چرا خندید،... خیلی دوره خوبی بود
دوست من، عاجزانه خواهش میکنم، کسی به من نکه چنگیز، اقا نگو، برادر نگو، این چنگیز وطن مارو با خاک یکسان کرد
اخلاقت فیتیکپی چنگیزه ............
بیخود می کرند دوست دختر داشتند...............
میرفتید درس بخوند یا ادا در بیارید............

felor

عضو جدید
نکنه علوم تحقیقاتی؟
یه زمانی کسی جرات نداشت به بچه های مکانیک چپ نگاه کنف الان فوفولیای مهندسی فیزیک، دختر از پسرای ما دریغ میکنن. یادش بخیر، چه میکردیم تو اون دانشگاه، یه بار دعوا شد، استاد از ترش پریده بود تو اتاق در قفل کرده بود
آره...توام علوم تحقیقاتی؟؟؟؟

alborz_3000

اخراجی موقت
اخلاقت فیتیکپی چنگیزه ............
بیخود می کرند دوست دختر داشتند...............
میرفتید درس بخوند یا ادا در بیارید............
درس بخونیم؟ مگه شما تو دانشگاه درس میخونی؟ درس ماله سال قبل کنکوره پسر خوب.

alborz_3000

اخراجی موقت
آره...توام علوم تحقیقاتی؟؟؟؟
ما هم علوم و تحقیقات بودیم. دوره زمونه عوض شده، بچه های فیزیک واسه مکانیکا شاخ شدن؟؟؟؟؟؟؟ البته تازگیا دیدم این مکانیکا چقدر تریپشون دخترونه شده. یادش بخیر، اون موقع، که ما بودیم، دانشکده فنی، کلاس مکانیک برگزار میشد(الان رفته انسانی1 اره؟) میرفتیم سراغ دخترای هوا فضا، پلیمر و گیاه پزشکی. منم با یه دختری از فیزیک دوست بودم. انقدر با پسرای رشته های دیگه دعوا میکردیم. تو دانشکده تغذیه، مکانیکیا رو بزور راه میدادن، حراستی میگفت شما گرگای مکانیک اینجا چیکار دارید

felor

عضو جدید
چنگیز ! چنگیز!! چنگیز!!! چنگیز !!!! چنگیز !!!!! چنگیز !!!!!! چنگیز !!!!!!! چنگیز !!!!!!!!

felor

عضو جدید
ما هم علوم و تحقیقات بودیم. دوره زمونه عوض شده، بچه های فیزیک واسه مکانیکا شاخ شدن؟؟؟؟؟؟؟ البته تازگیا دیدم این مکانیکا چقدر تریپشون دخترونه شده. یادش بخیر، اون موقع، که ما بودیم، دانشکده فنی، کلاس مکانیک برگزار میشد(الان رفته انسانی1 اره؟) میرفتیم سراغ دخترای هوا فضا، پلیمر و گیاه پزشکی. منم با یه دختری از فیزیک دوست بودم. انقدر با پسرای رشته های دیگه دعوا میکردیم. تو دانشکده تغذیه، مکانیکیا رو بزور راه میدادن، حراستی میگفت شما گرگای مکانیک اینجا چیکار دارید
آره رفته علوم انسانی..به دانشکده نفت و مکانیک میگن *نرکده* !!!!
دخترای دانشکده پلاسما حرف ندارن!!! میدونی که؟!! :redface: فنی که دیگه گندش درومده!!! حراست گذاشتن در حد کاهنان معبد آمون!! چاق و جیغ جیغو!!! تا حال 10 بار دعوامون شده باشون!!