داداشه گلم، نگو چنگیز، بگو هیتلر، بگو تیمور ولی نگو چنگیز. نگو.
بعدشم فکر بدی نکرد نیلوفر خانوما. یه تاپیک واسه بچه های علوم تحقیقات راه بندازیم. هی خاطره بگیم
داداش من نوکرتم ببخش نمی خواستم ناراحتت کنم چشم دیگه نمی گم
داداشه گلم، نگو چنگیز، بگو هیتلر، بگو تیمور ولی نگو چنگیز. نگو.
بعدشم فکر بدی نکرد نیلوفر خانوما. یه تاپیک واسه بچه های علوم تحقیقات راه بندازیم. هی خاطره بگیم
مرسی بشی ایشالا...من از ترس همین چیزاست که هیچوقت تاپیک نمیزنم دیگه. ولی چشم، به احترام شما، دیگه خاطره نمیگیم.
من از ترس همین چیزاست که هیچوقت تاپیک نمیزنم دیگه. ولی چشم، به احترام شما، دیگه خاطره نمیگیم.
تو تاپیک بزن هرکی اسپم کرد با من
حتی من
ما یبار یچی گفتیم نرسیده خونه اخطارش رسیده بود خونمون که اسپم میکنی اره؟بیا اخطار!!!
اره خبایول ایول پس از این خبرا همه جا هس...
دارن به قول خودشون زمینه سازی میکنن.
اخه یهو همچیو جدا کنن دلمون واسه هم خیلی تنگ میشه ممکنه ضربه روحی بخوریم!!
ما یبار یچی گفتیم نرسیده خونه اخطارش رسیده بود خونمون که اسپم میکنی اره؟بیا اخطار!!!
اره خب
یه چیز جالب تر اینکه نت رفتن تو خوابگاه کلا جرمه تو این دانشگاه اولیم![]()
لب تاب هم باید با کلی بدبختی براش مجوز بگیریم اونم با کلی شرط و شروط ... !!!
اینجوریشم هستتتتتتت.....
نه به جون گلایل جون فقط گفتم همه سوالا پرسیده شده من دیگه چیزی نمیگم.شاید حرف چیز دار زدی وگرنه صرف اسپم مورد نداره
اره خب
اینجوریشم هستتتتتتت.....
پس طفلکی مااااااااااااااااااااااااااااااااانه دیگه این یه قلمش فعلا نسیب ما نشده.
تو خابگا وایرلس داریم با سرعت خیلی خوب البته نسبت به جاهای دیگه.
چرا کاملا جدیههه واقعا مصیبتی داشتیم ما...از ترس حراست شبا کابوس میدیدیم...سرپرستای خوابگاه هم که هر صبح به یه بهانه ای خراب میشدن رو سر بچه ها....اینو که جدی نمی گی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه اینهمه محدود شده باشن
خدا رو شکر ما درسمون تموم شده وگرنه ........
خوب وسطش خانوادگی میشه!فکر کن یکی دوسال دیگه فخریه رو تابلو میزنن سمت راست مردانه سمت چپ زنانه
اونوقت بلوار رو چکار کنیم که وسطه؟
ما هم همینجوریم.البته خیر سرشون وایرلس داریم اما بهمون مجوز لب تاپ نمیدن!!!!اره خب
اینجوریشم هستتتتتتت.....
فکر کن یکی دوسال دیگه فخریه رو تابلو میزنن سمت راست مردانه سمت چپ زنانه
اونوقت بلوار رو چکار کنیم که وسطه؟
والا این مدلیشو ندیده بودم.ما هم همینجوریم.البته خیر سرشون وایرلس داریم اما بهمون مجوز لب تاپ نمیدن!!!!
لب تاپو صبح مجوز میدن با بدبختیما هم همینجوریم.البته خیر سرشون وایرلس داریم اما بهمون مجوز لب تاپ نمیدن!!!!
من یه بار لب تاپم گرفتن.........لب تاپو صبح مجوز میدن با بدبختی
شب میان جمع میکنن میبرن
به قوله رییس سرپرستیمون الان مامور میفرستم بیان لب تاپو ببرن.....
گروهه تروریستی جمع میکنن انگاری...![]()
بیا دانشگاه ما میبینیوالا این مدلیشو ندیده بودم.
خوش بحال خودمون که دانشگامون اپن اپن...
البته اگه بزارنش..
اهههههههههه!!چه ژالب منم سر ایستگاه امسال وایسادم همینو دیدم !!!!!!!!سرویسه خواهران و برادران جدا شده بود
ولی 3روز نگذشت که حالا برگشته به حالت فبل حالا همه باهم میریم دانشگاه فک کنم خودشونم فهمیده بودن چه کار مسخره ای کردن در حالی که تعداد دخترا از 2 برابرم از پسرا بیشتره........!!!فک کنم صرفشون نکرد 2 سرویس بذارن
ولی خداییش خیلی باحال بود که جدا بودیم من برعکس همش دلم میخواست برم اون جلو جلو بشینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلاسا هم جدا شه خوبه.......دیگه راحتی از دست پسرا!!!!!!!!بیشترم خوش میگذرونیم!!!
البته به قول دوستان یه معایبی هم دارن این تفکیک که بماند.....وااااااای چقد حرفیدم!
اگه سرپرسته ما بوداااا میفرستادت یه راست حراستتتت....واقعا شانس آوردیمن یه بار لب تاپم گرفتن.........
وووووی پر از پارازیت بود اما پسورد داشت نتونستن چکش کنن شانس اوردم..........
همینو بگوووومیشه یه باردیگه نظر بدین....
آخه معلوم نشد جدابشه ،جدانشه ،هرچی می خواد بشه،سوال انحرافییییی...آخرچی؟!
ما هم همینجوریم.البته خیر سرشون وایرلس داریم اما بهمون مجوز لب تاپ نمیدن!!!!