hamidarchitec
عضو جدید

با اجازه اتیش بیار معرکه یه خورده شلوغ بازی میکنم

استعمال دخانیات در پاتوق ممنوع....![]()
عزیزم دانشگاه تهران 3 نفر روزانه و 2 نفر شبانه می گیره. فقط دانشگاه تهران می گیره فکر کنم.خیلی ممنون سمانه جون.میدونی چند نفر می گیره؟یا اصلا امکان قبولی هست؟
منم از فردا میخوام برم کتابخونه بین المللی روبروی بانک شیشه ای شاید اونجا بتونم بخونمعزیزم کجا زندگی میکنی؟
این تاپیکو ببین
ادرس و نشانی کتابخانه های تهران و شهرستانها
منم خیلی وقت بود دربه در همین بودم! منم دیگه تو خونه نمیتونم درس بخونم! مجبور شدم برم کتابخونه.3 روز رفتم تا حالا ولی فوق العاده خوبه! حتی به کسایی هم که تو خونه میتونن بخونن بازم پیشنهاد میکنم برن کتابخونه! خیلی کمک میکنه!![]()
خیلی خوبه افرینمنم از فردا میخوام برم کتابخونه بین المللی روبروی بانک شیشه ای شاید اونجا بتونم بخونم
دوستان عزیز من برای تحقیق درس مبانی نظری معماری نیاز به کمک دارم
موضوع تحقیق من در رابطه با تئاتر و معماری است لطفا در این زمینه هر سایت و یا لینکی میشناسید و یا کتاب یا مرجع خاصی رو میدونید من رو مطلع کنید
ضمنا ساختمان تئاتر ایرانی یا خارجی که طبق اصول معماری ساخته
شده باشد و به درد موضوع تحقیقم بخوره اگر میشناسید بهم معرفی کنید.
ممنون
میشه نام تئودور وندسبورگ رو هم بگید به انگلیسی چه جور نوشته میشه. هر جور که فکر می کردم صحیحه نوشتم اما باز استباه بود. ببخشیداااااااااااااا
اره دیگه کتابخونه ملیخیلی خوبه افرین![]()
فقط کتابخونه ی بین المللی کجاست؟!
تهرانه؟!
ستون تثلیث مقدس در اولموك، واقع در جمهوری چك، مجموعهای باشكوه از مجسمههای باروك است كه در قرن هجدهم میلادی و برای شكرگزاری به درگاه خداوند به خاطر پایان طاعون ساخته شد. ستون تثلیث مقدس در اولموك، واقع در جمهوری چك، مجموعهای باشكوه از مجسمههای باروك است كه در قرن هجدهم میلادی و برای شكرگزاری.................گرفت و بین سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۱ میلادی تحت نظر لادیسلاو وركمان، مورد بازسازی و مرمت اساسی قرار گرفت.
اهان!
اره دیگه کتابخونه ملی
حقانی نزدیکای جهان کودک
پشت پارک طالقانی
راسی شما تهرانی اصلا![]()
عزیزم سوالت چی بود؟ یه بار دیگه بپرس شاید دیده نشده ولی بدون اگه بچه ها بدونن دریغ نمیکنن.سلام به من كمك نميكنين؟؟؟
آخه جوابمو ندادين
![]()