پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

• در مورد معماري باشد

رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

RAINY_NIGHT

عضو جدید
دوستان سلام:w09:
لطفا اگه در مورد زیبا شناسی...تناسب طلایی...تناسب هندسی مطلبی دارین فوری لازم دارم کمکم کنین.
یه دنیا ممنون:cry:
سلام عزيز ميتوني از كتاب زيبايي شناسي در معماري نوشته يورگ كورت گروتر ترجمه دكتر جهانشاه پاكزاد كمك بگيري.فرم فضا نظم هم كتاب خوبي.
موفق باشي

NargessArch

عضو جدید
ما عمرانیا رو دوست داریم با هم شوخی میکنیم ...
عمران و معماری مثل خواهر و برادرن...:D

ببشخــــــــــــــــین برا من یه سوال پیش اومده
حالا معماری خواهرس یا برادره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

minagashangeh

عضو جدید
بيمارستان

بيمارستان

كمك كمك به من چند تا عكس بيمارستان بدهيد بسيار نياز دارم:cry::cry::cry::confused::confused::confused:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آره تابلو شد میخوام درس بخونم:D
منم میام تا اونجایی که بتونم
راستش شما دو تا تنها کسی هستین که این تاپیکو زنده نگه داشتین من دیدم شما کم میاد یا اصلا نمیاد منم سرد شدم:redface:
آره تابلو شد.:biggrin: آخه این جمله ی بچه ها من دیگه کمتر میام فقط وقتی استفاده می شه که طرف می خواد درس بخونه.
بابا ما خودمون ان کاره ییم.:biggrin::D

سماته

عضو جدید
كسي در مورد انواع سازه ها مطلب نداره
سازه ديوار باربر
سازه بتني
سازه هاي فضايي
ديوار برشي
......
سلام. این مطلبی که پرسیدی خیلی وسیعه. در مورد کدومش می خوای بدونی؟ من مطلب دارم. خوشحال می شم در اهتیارت بذارم:gol:

e.69a_h

عضو جدید
درخواست نقشه

درخواست نقشه

:cool::eek::cry::confused::razz:با سلام لطفا برای این کاربر نقشه هایتاسیسات الکتریکی و مکانیکی همراه با چگونگی ترسیم انها و با علائم بگذارید:biggrin::mad:

memolarch

عضو جدید
مســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــابقه

مســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــابقه

:)سلام به تمام دوستان عزیز.
میخوام ازتون دعوت کنم......بیایم یه جمع معمارانه راه بندازیم،از اطلاعات هم دیگه استفاده کنیم...
برای این منظور از نظر من بهتره یک مسابقه راه بندازیم...........
به این ترتیب که من به عنوان نفر اول یک سوال میپرسم،دوستان لطف میکنند جواب میدن،هر کس که پاسخ صحیح داد سوال بعدی رو طرح میکنه....فقط دوستان باید سوالاتی رو بپرسند که کاملا جوابش رو بدونند...............وسوال مرتبط با شاخه های رشته معماری باشه....
و لطفا تا یک سوال جواب داده نشده سوال بعدی رو مطرح نکنید.موافقید؟؟؟:)

cute

عضو جدید
کاربر ممتاز
:)سلام به تمام دوستان عزیز.
میخوام ازتون دعوت کنم......بیایم یه جمع معمارانه راه بندازیم،از اطلاعات هم دیگه استفاده کنیم...
برای این منظور از نظر من بهتره یک مسابقه راه بندازیم...........
به این ترتیب که من به عنوان نفر اول یک سوال میپرسم،دوستان لطف میکنند جواب میدن،هر کس که پاسخ صحیح داد سوال بعدی رو طرح میکنه....فقط دوستان باید سوالاتی رو بپرسند که کاملا جوابش رو بدونند...............وسوال مرتبط با شاخه های رشته معماری باشه....
و لطفا تا یک سوال جواب داده نشده سوال بعدی رو مطرح نکنید.موافقید؟؟؟:)

سلام دوست عزیز
لطف کنید قبلا از زدن تاپیک جستجو کنید
همچین تاپیکی در تالار معماری وجود داره
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=37390

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهان!
اره عزیزم ولی خوب اخه گفتی بین المللی!:D خوب ملی با بین المللی فرق داره! ;)
ولی عزیزم اونجا مارو راه نمیدن!:(
مدرک کارشناسی به بالا اجازه ی ثبت نام داره!:w05:

عزیزم سوالت چی بود؟ یه بار دیگه بپرس شاید دیده نشده ولی بدون اگه بچه ها بدونن دریغ نمیکنن.:victory:
اره حق با شماست کاملا فرق دارن;)
ولی من اونجا با فوق دیپلم عضوم که!!!!!!!!!!!!!!!!

archi_atish

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي كمك...من از بس كار دارم واسه دانشگاه دارم ميميرم ديگه.:(:w10::w47:

بچه ها ميخوام برم پيش خدا..كسي چيزي نميخواد به خدا بگم ؟؟؟:w22::w20::w21:

ديگه اتيش نداريد....

حلال كني....حميد.زرناز..ارميتا..سيمين...سعيد خان...ارچي...ساره و تمام دوستاي ديگه

archi_atish

عضو جدید
کاربر ممتاز
بذار قبل اينكه برم يكم ديگه ورجه وورجه كنك تا ارميتا حرص بخوره :rambo::thumbsup2:

:w33::w32::w42::w40::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w42::w42::w42::w42::w42::w33::w14::w14:

archiman

کاربر فعال
سلام به همگی
درسها خوب پیش میره ؟؟؟
با این خلوتی تایپیک معلومه همه دارن خوب درس میخونن.
من خودم الآن دارم کتاب مهندس سعیدی پور رو میخونم ، به نظرم خیلی از جواب تستاش غلطه
ولی در کل کتاب خوبیه چون تمام سوالات کنکور از سال 75 تا حالا رو داره و با مرور تستها معلومه که سوالاتی هستند که هر چند سال هی تکرار میشن حتی با همون 4 گزینه سال قبل و بدون هیچ تغییر.
فقط موندم عمومیها رو چجوری بخونم ؛ راستش اصلا حسش نیست مخصوصا معارف .
شما چه کردید ، به کجا رسوندید ؟؟
حتی اگر هنوز شروع هم نکردید ، همین الآن هم دیر نیست
اونایی که میخوان همین امشب شروع کنن 4 ،5 تا کتاب هنرستان رو بگیرن توی همین یه ماه باقی مونده بخونن، خیلی از سوالها از همین کتابها میاد.
به عنوان مثال ؛ کتاب آشنایی با مبانی هنرهای تجسمی هنرستان خلاصه چند کتاب مهم از قبیل مبادی سواد بصری ، زبان تصویر ، معماری فرم فضا نظم ، طراحی و ارتباط بصری و .......است پس با خوندن این کتاب عملا مطالب مهم چند کتاب رو خوندید بقیه هم به همین ترتیب.
به امید موفقیت همه دوستان معمار.
خدانگهدار.

reza-1-5-14

عضو جدید
می خوام کتاب برای کنکور کارشناسی بخرم کمکم کنید از چه موسسه ای بخرم

می خوام کتاب برای کنکور کارشناسی بخرم کمکم کنید از چه موسسه ای بخرم

سلام میخام منابع کنکور کارشناسی را بخرم لطفا کمکم کنید از چه موسسه ای بخرم آخه میگند هر موسسه ای بعضی از رشته هاش خوبه لطفا کمکم کنید:D:gol:

ثانیه

عضو جدید
سلام ببخشید که دیر متوجه سوال شما شدم وگرنه زود تر جواب میدادم.کتاب هندسه در معماری نوشته خانم مهندس زهره بزرگمهری انتشارات دانشگاه علم و صنعت دارای بحث کاملی درباره ی کاربندی است:)

کتابو پیدا کردم تازه بعد فهمیدم شما کادر بندی رو کاربندی خوندید منم کاربندی رو کادر بندی
:biggrin:
به هر حال ممنون یه چیزایی از کتابی که خانومه archi arch معرفی کردند پیدا کردم
(مبانی هنرهای تجسمی) بازم ممنون

sepideh2727

عضو جدید
طراحی نمایشگاه هنزهای تجسمی

طراحی نمایشگاه هنزهای تجسمی

سلام
من عضو تازه هستم
برای طراحی معماری باید نمایشگاه هنرهای تجسمی طراحی کنیم که کانسپت مشخصی داشته باشه.به خصوص کانسپت مفهومی
کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنون

a.a.o

عضو جدید
ايده و كانسپت

ايده و كانسپت

سلام به همه دوستان .من مشغول جمع آوري يه مقاله درباره ايده و كانسپتم.به كمكتون نياز دارم.اگه كسي مطلب معتبري داره خيلي سريع برام بفرسته لطفا.بازم ميگم خيلي عجله دارم.اگه ممكنه خيلي زود.متشكرم.

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام میخام منابع کنکور کارشناسی را بخرم لطفا کمکم کنید از چه موسسه ای بخرم آخه میگند هر موسسه ای بعضی از رشته هاش خوبه لطفا کمکم کنید:D:gol:

دررشته معماری تا اونجا که ما خبر داریم موسسه مدرسان شریف کتاب های خوبی به بازار میده وتستاش هم استاندارده:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا