و باز دوباره یه سوال دیگه!!!!

رهایی و هجرت

عضو جدید
اتفاقا ایشون هستن که با زدن این تاپیک ها میخان در مرکز توجه قرار بگیرن
اخه الان مد شده وقتی تو یه یک جمع حرف های ضد دین بزنی همه میگن:واااای چقدر سرش میشه!!!... خیلی سرش میشه!!!...و...
بعدش هم حرف منطق رو زدی.کدوم حرف ایشون منطقیه؟حرفایه ایشون نظرات شخصیشه که میزنه
و دوستاش براش هورا میکشن چون که اونام باهاش هم نظرن
بهتره تمام مطالب روبخونی متوجه منظورم میشی عزیزم;)

سلام .بببینید من هم با خیلی لز حرف های ایشون متفق النظر نیستم .و مخالفم .
اما اقا حامی نباید توهین هم کرد .با ابی احترامی هم که جبهه گیری رو بدنبال داره مخالفم.
در کمال احترام باید جواب حرف رو داد.
www.salammohajer.blogfa.com

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا ایشون هستن که با زدن این تاپیک ها میخان در مرکز توجه قرار بگیرن
اخه الان مد شده وقتی تو یه یک جمع حرف های ضد دین بزنی همه میگن:واااای چقدر سرش میشه!!!... خیلی سرش میشه!!!...و...
بعدش هم حرف منطق رو زدی.کدوم حرف ایشون منطقیه؟حرفایه ایشون نظرات شخصیشه که میزنه
و دوستاش براش هورا میکشن چون که اونام باهاش هم نظرن
بهتره تمام مطالب روبخونی متوجه منظورم میشی عزیزم;)

کفره ادم رو در میارن
ادم رو خوب اومدی
نمیبینم ؟کو؟:eek::surprised:

اونم یکی دیگه از حرفای ضدو نقیضه که می گفتیه!!!
با این حرفا میخوای خودتو برجسته کنی!!!
اه اه !!!:razz::razz:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام .بببینید من هم با خیلی لز حرف های ایشون متفق النظر نیستم .و مخالفم .
اما اقا حامی نباید توهین هم کرد .با ابی احترامی هم که جبهه گیری رو بدنبال داره مخالفم.
در کمال احترام باید جواب حرف رو داد.
www.salammohajer.blogfa.com
عزیزم فقط باید از اول بخونی تا متوجه بشی کی اول توهین رو شروع کرد.توهین ها از اینجا شروع شد(شادمهر اینو گفت که البته از حامیان مهرشاده)
این عین جمله هستش:
يه كلمه هم از ماشين عروس ! :surprised: :biggrin:

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم همون تئوری سیستم هست.
مثلا یک مدیر یک شرکت سیستمی ارائه میده که بیشترین سود را ازش ببره.
یعنی قوانینی در اون سیستم میزاره که جای اشتباه براش نمونه.
یعنی قوانین و سیستم را طوری طراحی میکنه که از اشتباه ها جلوگیری کنه و مشکلاتی که امکانش هست را از قبل پیشبینی میکنه و از بوجود امدنشون جلوگیری کنه.مثلا کاری میکنه که هیچوقت اون محصول تولیدی مشکلی نداشته باشه .و باعث همین درست بودن محصولات عالی بودن این سیستم هست.اصلا کار اصلی یک مدیر شرکت این هست.
حالا شما فرض کنید.قران خونده میشه.و از اون القائده و مصباح یزدی و گروه های تروریستی و طالبان بوجود می اید.یک عده هم ادم هایی مثل شریعتی و منتظری از اون بیرون می اید.
ایا این اشکال به این سیستم وارد نیست ؟؟؟
البته من منظورم را درست بیان نکردم و معذرت میخوام

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم فقط باید از اول بخونی تا متوجه بشی کی اول توهین رو شروع کرد.توهین ها از اینجا شروع شد(شادمهر اینو گفت که البته از حامیان مهرشاده)
این عین جمله هستش:
يه كلمه هم از ماشين عروس ! :surprised: :biggrin:

شما بیخیال شو و کوتاه بیا کار اون زشت بوده.:gol:
یه سوالی تو ذهنش پیش اومده داره میپرسه، کجای این بده ؟ بهتره براش جواب پیدا کنیم.
تا اونجایی هم که من می دونم تو باشگاه فقط چند نفر هستن که خدا رو قبول ندارن و بقیه با وجود مخالفت با احترام با هم صحبت می کنن.( البته اون چند نفر رو کسی نتونسته قانع کنه ).
این جواب دادنا فقط بحث رو منحرف میکنه.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما بیخیال شو و کوتاه بیا کار اون زشت بوده.:gol:
یه سوالی تو ذهنش پیش اومده داره میپرسه، کجای این بده ؟ بهتره براش جواب پیدا کنیم.
تا اونجایی هم که من می دونم تو باشگاه فقط چند نفر هستن که خدا رو قبول ندارن و بقیه با وجود مخالفت با احترام با هم صحبت می کنن.( البته اون چند نفر رو کسی نتونسته قانع کنه ).
این جواب دادنا فقط بحث رو منحرف میکنه.
خدا رو شکر یه نفر عادلانه قضاوت کرد;)