اونم رولکس؟
اونم رولکس؟
ریفیخ تو بوگو چیه!ولم تایم نباشه![]()
![]()
منم که نمیدونم چیه//از یکی که اهلشه باید بپرسیم!
جی شاک جی 100 چیه؟![]()
ما را با اهل ِ دل چه کار است!
نمیدونم! فحش نباشه!!
![]()
آره دخترم خانواده جشن میگیرن به کوچکترین دختر خانواده کادو میدنتازه کیک هم میگیرن
عی بابا ...به دختر کوچیک! خو من دختر بزرگه ام ...پ به ما هیچی نمیرسه!![]()
آره چرا ک نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه سوال!
اگه 7 روز قبل از ولنتاین تولد خودت باشه و 10 روز بعد از ولنتاین هم تولد عاقات باشه، بازم باید هدیه ولنتاین بخری؟![]()
هوممممم راس میگیا باحال میشهآره چرا ک نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه واسه 3تاشم باس جشن بگیرید
شامم برید بیرون![]()
یه سوال!
اگه 7 روز قبل از ولنتاین تولد خودت باشه و 10 روز بعد از ولنتاین هم تولد عاقات باشه، بازم باید هدیه ولنتاین بخری؟![]()
کسی پاسخگو نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من چی بخررررررررررررررررررررررم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آوا مشکوک میزنی..........![]()
چند نکته طلایی برای هدیه دادن به آقایان:
- در انتخاب هدیه برای آقایان کاربردی فکر کنید نه احساساتی
- آقایان بیشتر کادویی را دوست دارند که برایشان سرگرم کننده و جالب باشد. مثل گجت، بازی های فکری و کشف کردنی
- علایق طرف مقابلتان را بشناسید و بر طبق آن ها هدیه را انتخاب کنید.
- خانم ها از قبل، هدیه مورد علاقه خود را در لفافه اشاره و غیر مستقیم آن را مطرح می کنند، اما آقایان علاقه ای به این کار ندارند و دقیقا آن چیزی را که می خواهند به زبان می آورند.
- پس بهتر است به جای غافلگیر کردن مردها از آن ها بپرسید که چه می خواهند و دقیقا همان را برایشان بخرید.
- هدیه تکراری ندهید.
- اگر قرار است هدیه را در مهمانی به او بدهید بهتر است نامتان را همراه با یک یادداشت محبت آمیز روی هدیه بچسبانید.
- به گفته پروفسور مارگارت راکر دکترای روانشناسی و متخصص در امور هدایا: ” در روابط میان جنس های مخالف، باید به این نکته توجه داشت که مردان در مقایسه با زنان، هدیه دادن را بیشتر نوعی تبادل مقتصدانه کالا می دانند. در حالی که زنان با اتاقی پر از گل به شدت تحت تاثیر قرار می گیرند، مردان به احتمال زیاد ترجیح می دهند که هدیه شان چیزی باشد که بتوانند نگه داشته و از آن استفاده کنند. “
- پس بهتر است به جای غافلگیر کردن مردها از آن ها بپرسید که چه می خواهند و دقیقا همان را برایشان بخرید.
در حالی که زنان با اتاقی پر از گل به شدت تحت تاثیر قرار می گیرند، مردان به احتمال زیاد ترجیح می دهند که هدیه شان چیزی باشد که بتوانند نگه داشته و از آن استفاده کنند. “
ولنتیاین چیه؟![]()
همون روز بود که با دوس دخدرت رفتین با هم بستنی خوردین!![]()
هههههههههه. من؟ دوست دخ.. استغفرالله. آبجی ما همه رو به چشم آبجی مینگریم.
ولی به شما تبریک میگم. معلومه از اون عاشقایی ها.
شما اشتباه میکنی برادر!اونا آبجیای تو نیستن اگه بودن خدا میگفت همه دخدرا آبجیای مردان همه مردا هم برادرای دخدران!
پس نگو..آخرش یکی از همین آبجیا میشه زنت!!
عاشق که نیستیم ولی عاشقارو دوس داریم!
عه؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاشق نیستی؟ ای کلک. رنگ رخساره خبر میدهد از سر ضمیر. ما که حس ششممون میگه بدجور گرفتارشی. به پای هم یر بشین.
نه بابا. ما مجرد میمونیم آخرشم. همه آبجین. اینجوری بهتره. شیکتره. دی
پس کجا بودی؟؟ نکنه اینجا دنبال عشقی؟
من عاشق بودم الان اینجا نبودم که!
دوروغ میگی...هیشکدوم آبجیات نیستن..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سورپرایز ویژه براد پیت برای آنجلینا در شب ولنتاین! | گفتگوی آزاد | 74 | |
![]() |
تایپیک ولنتاین مخصوص همسر عزیزم و تمامی زوج های باشگاه | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
ولنتاین ؟ سپندارمذگان ؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |