ولنتاین بهانه ای برای عاشقا تاپیک برای روز عشق( عاشقاش بیا)

ولنتاین بهانه ای برای عاشقا تاپیک برای روز عشق( عاشقاش بیا)

• مجموع رای دهندگان
    31

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

ریفیخ تو بوگو چیه!
ولم تایم نباشه

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یه سوال!
اگه 7 روز قبل از ولنتاین تولد خودت باشه و 10 روز بعد از ولنتاین هم تولد عاقات باشه، بازم باید هدیه ولنتاین بخری؟
آره چرا ک نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه واسه 3تاشم باس جشن بگیرید
شامم برید بیرون:redface::D

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوس جونا حس میکنم جام تو این تاپیک نیس
بابای

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چند نکته طلایی برای هدیه دادن به آقایان:

1. در انتخاب هدیه برای آقایان کاربردی فکر کنید نه احساساتی
  2. آقایان بیشتر کادویی را دوست دارند که برایشان سرگرم کننده و جالب باشد. مثل گجت، بازی های فکری و کشف کردنی
  3. علایق طرف مقابلتان را بشناسید و بر طبق آن ها هدیه را انتخاب کنید.
  4. خانم ها از قبل، هدیه مورد علاقه خود را در لفافه اشاره و غیر مستقیم آن را مطرح می کنند، اما آقایان علاقه ای به این کار ندارند و دقیقا آن چیزی را که می خواهند به زبان می آورند.
  5. پس بهتر است به جای غافلگیر کردن مردها از آن ها بپرسید که چه می خواهند و دقیقا همان را برایشان بخرید.
  6. هدیه تکراری ندهید.
  7. اگر قرار است هدیه را در مهمانی به او بدهید بهتر است نامتان را همراه با یک یادداشت محبت آمیز روی هدیه بچسبانید.
  8. به گفته پروفسور مارگارت راکر دکترای روانشناسی و متخصص در امور هدایا: ” در روابط میان جنس های مخالف، باید به این نکته توجه داشت که مردان در مقایسه با زنان، هدیه دادن را بیشتر نوعی تبادل مقتصدانه کالا می دانند. در حالی که زنان با اتاقی پر از گل به شدت تحت تاثیر قرار می گیرند، مردان به احتمال زیاد ترجیح می دهند که هدیه شان چیزی باشد که بتوانند نگه داشته و از آن استفاده کنند. “

FilmBazZZ

کاربر بیش فعال
کاش تو نظر سنجی، گزینه به والنتاین اعتقادی ندارم هم، بود!

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال!
اگه 7 روز قبل از ولنتاین تولد خودت باشه و 10 روز بعد از ولنتاین هم تولد عاقات باشه، بازم باید هدیه ولنتاین بخری؟

آوا مشکوک میزنی..........:surprised::w38:

کسی پاسخگو نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من چی بخررررررررررررررررررررررم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلامتیه تو براش همه چیزه......لازم نیست خودتو تو خرج بندازی.....:biggrin:

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند نکته طلایی برای هدیه دادن به آقایان:

1. در انتخاب هدیه برای آقایان کاربردی فکر کنید نه احساساتی
  2. آقایان بیشتر کادویی را دوست دارند که برایشان سرگرم کننده و جالب باشد. مثل گجت، بازی های فکری و کشف کردنی
  3. علایق طرف مقابلتان را بشناسید و بر طبق آن ها هدیه را انتخاب کنید.
  4. خانم ها از قبل، هدیه مورد علاقه خود را در لفافه اشاره و غیر مستقیم آن را مطرح می کنند، اما آقایان علاقه ای به این کار ندارند و دقیقا آن چیزی را که می خواهند به زبان می آورند.
  5. پس بهتر است به جای غافلگیر کردن مردها از آن ها بپرسید که چه می خواهند و دقیقا همان را برایشان بخرید.
  6. هدیه تکراری ندهید.
  7. اگر قرار است هدیه را در مهمانی به او بدهید بهتر است نامتان را همراه با یک یادداشت محبت آمیز روی هدیه بچسبانید.
  8. به گفته پروفسور مارگارت راکر دکترای روانشناسی و متخصص در امور هدایا: ” در روابط میان جنس های مخالف، باید به این نکته توجه داشت که مردان در مقایسه با زنان، هدیه دادن را بیشتر نوعی تبادل مقتصدانه کالا می دانند. در حالی که زنان با اتاقی پر از گل به شدت تحت تاثیر قرار می گیرند، مردان به احتمال زیاد ترجیح می دهند که هدیه شان چیزی باشد که بتوانند نگه داشته و از آن استفاده کنند. “

دقیقا همینطور مرد ها زیاد با شاخه گل و یا چه می دونم یه کتاب عاشقانه حال نمی کنند با چیزی که کارشون راه بندازه مثلا من خودم اگه بخواهم هدیه بگیرم بیشتر چیز هایی کامپیوتری رو دوست دارم

مثلا یه موس گیمر یا یه ای پد باشه یه هر نوعی از این تب لت ها یا مثلا پک موس و کیبور وایر لس باشه چیزی که به کامپیوتر مربوط می شه اگه اقاتون به کامپیوتر علاقه داره یکی از همین موارد می تونه خیلی جذاب باشه براش هارد اکسترنال هم که دیگه عشق منه

اگه اهل شکاره تفنگ شکاری هم که مجهز به اسنایپ باشه اصلا حرف نداره خیلی می تونه جذاب باشه

من این گفته تون رو که گفتید برید مستقیم به مردوتون بگید چی می خواهد رو قبول ندارم اصلا این کار رو نکنید مخصوصا اگه نزدیک زمان هدیه گرفتن باشه اگه ده ماه قبلش ازش پرسیدید بازم یه چیزی هر انسانی چه مرد و زن دوست داره هدیه غیر منتظره باشه

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
  1. پس بهتر است به جای غافلگیر کردن مردها از آن ها بپرسید که چه می خواهند و دقیقا همان را برایشان بخرید.

کاملا غلط و اaشتباه این کار رو هرگز نکنید

fatal errorrrrrrrrrrr

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در حالی که زنان با اتاقی پر از گل به شدت تحت تاثیر قرار می گیرند، مردان به احتمال زیاد ترجیح می دهند که هدیه شان چیزی باشد که بتوانند نگه داشته و از آن استفاده کنند. “

واقعا نمی شه شما زن ها رو شناخت چه جوری با یه اتاق پر از گل تحت تاثیر قرار می گیرید ؟؟؟ واقعا هیچ وقت نمی تونم مثل شما فکر کنم

واقعا اصلا جذاب نیست هدیه باید یه مک بوک ایر باشه که جذاب باشه

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همون روز بود که با دوس دخدرت رفتین با هم بستنی خوردین!:w07:

هههههههههه. من؟ دوست دخ.. استغفرالله. آبجی ما همه رو به چشم آبجی مینگریم.:D
ولی به شما تبریک میگم. معلومه از اون عاشقایی ها.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
هههههههههه. من؟ دوست دخ.. استغفرالله. آبجی ما همه رو به چشم آبجی مینگریم.:D
ولی به شما تبریک میگم. معلومه از اون عاشقایی ها.

شما اشتباه میکنی برادر!اونا آبجیای تو نیستن اگه بودن خدا میگفت همه دخدرا آبجیای مردان همه مردا هم برادرای دخدران!:D
پس نگو..آخرش یکی از همین آبجیا میشه زنت!!
عاشق که نیستیم ولی عاشقارو دوس داریم!

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما اشتباه میکنی برادر!اونا آبجیای تو نیستن اگه بودن خدا میگفت همه دخدرا آبجیای مردان همه مردا هم برادرای دخدران!:D
پس نگو..آخرش یکی از همین آبجیا میشه زنت!!
عاشق که نیستیم ولی عاشقارو دوس داریم!

عه؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاشق نیستی؟ ای کلک. رنگ رخساره خبر میدهد از سر ضمیر. ما که حس ششممون میگه بدجور گرفتارشی. به پای هم یر بشین.
نه بابا. ما مجرد میمونیم آخرشم. همه آبجین. اینجوری بهتره. شیکتره. دی

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
عه؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاشق نیستی؟ ای کلک. رنگ رخساره خبر میدهد از سر ضمیر. ما که حس ششممون میگه بدجور گرفتارشی. به پای هم یر بشین.
نه بابا. ما مجرد میمونیم آخرشم. همه آبجین. اینجوری بهتره. شیکتره. دی

من عاشق بودم الان اینجا نبودم که!:D
دوروغ میگی...هیشکدوم آبجیات نیستن..