من واقعا موندم تو بعضی از این اخطارها
یه متن از سایت شهید آوینی آوردم گفتم یکی بره یه جست و جوی کنه جوابش رو از همون سایت یا 10000 سایت دیگه بذاره نمیدونم چی شد که یه آدم با معرفتی که خیلی طالب مناظره و علم و جواب هست گزارش تخلف داد و یه آدم باحالتر اخطار رو داد
سوال من اینه وقتی میگیم بیاین نظر بدین و اینجا جای گفتن آرای مختلف هست،چرا وقتی که در کمال ادب مطلبی گذاشته میشه اخطار میگیرم؟

متن سایت شهید آوینی:
اخطاری که نوش جان شد
موفق باشیم
یه متن از سایت شهید آوینی آوردم گفتم یکی بره یه جست و جوی کنه جوابش رو از همون سایت یا 10000 سایت دیگه بذاره نمیدونم چی شد که یه آدم با معرفتی که خیلی طالب مناظره و علم و جواب هست گزارش تخلف داد و یه آدم باحالتر اخطار رو داد
سوال من اینه وقتی میگیم بیاین نظر بدین و اینجا جای گفتن آرای مختلف هست،چرا وقتی که در کمال ادب مطلبی گذاشته میشه اخطار میگیرم؟

متن سایت شهید آوینی:
اعجاز قرآن در سوره كوثر نه تنها در موزون بودن كلمات و تركيب زيباى آن نهفته استبلكه با پيشگويى درست از آينده، جلوهاى ديگر از اعجاز را فراراه حق جويان قرار داده است. با استخدام كلمات غنى و برخوردار از معانى بلند آنچنان به سوره كوثر استحكام بخشيده، كه مجال ظهور و مقاومت هر گونه معارضهاى را از بين برده است و اگر كسى به اين كار دست زد نه تنها بر آن خدشهاى وارد نساخته بلكه بر رونق آن نيز افزوده است. نمونه آن را در كار يكى از مزدوران استكبار در كتاب «حسن الايجاز» (6) «حويش» مشاهده مىنماييم. نويسنده به گمان خود به مقابله با سوره «كوثر» برخاسته و معارضه خويش را اين چنين آورده است: «انا اعطيناك الجواهر فصل لربك و جاهر - ولا تعتمد قول ساحر; ما به تو زر و زيور داديم، پس براى پروردگار خويش نماز بگزار و آن را آشكار كن و به سخن جادوگر اعتماد نكن.»
اولين سؤالى كه براى هر فرد پيش مىآيد اين است كه; اين چه نوع مقابله و معارضهاى است كه بيشترين الفاظ را از خود سوره كوثر انتخاب كرده است و فقط به جايگزينى بعضى الفاظ بسنده كرده است؟ آيا همانندى يك اثر زيبا اين گونه است كه عبارات آن اثر با تغييرات اندك ذكر نشود؟ علاوه اينكه تاكيد آورده شده در جمله «انا اعطيناك» كه لفظ «انا» و «نا» و آوردن فعل ماضى گواه آن است مىبايستبيانگر امرى باشد كه از اهميت فراوانى برخوردار است. هر انسان انديشمند و متفكر اين را به خوبى مىفهمد كه نعمتهاى مهمترى مانند عقل، ايمان و حيات با اين تاكيد و اهتمام سازگارى و تناسب تام دارد و آوردن زر و زيور تنها به خاطر همان روحيه بندگى و پويندگى در مقابل جواهرات است كه از بين همه نعمتها به آن اهتمام ورزيده است. (7) سوره كوثر جداى از كوتاهى عبارات، از مضامين بلند و معارف زيبايى برخوردار است و اين معجزه و سند نبوت پيامبر گرامى(ص)براى هميشهدر تاريخاز مردم خواسته است كه اگر مىتوانند يك سوره هر چند به كوتاهى سوره كوثر، بياورند.
اخطاری که نوش جان شد
WARNING گفت:Dear salahshur,
You have received a warning at باشگاه مهندسان ایران.
Reason:
-------
نقض قوانين سايت
شما در باشگاه مهندسان مرتکب تخلف شده اید.
-------
Original Post:
http://www.www.iran-eng.ir/forums/index.php?posts/1373966/
Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.حالا اگر من بگمبیش از 1400سال کسی نتوانست همانند وهم آورد این کوچکترین سوره قران را بیاورد :
بسم الله الرحمن الرحيم
إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ 1فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ 2إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ 3
تمام دیگران که اهل قلم وشعر ونثروسخن و.و.و که خالق شاهکارهای عظیم ادبیات هستند چنین ادعای نکردند ونخواهند کرد که قران ادعا میکند:
أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَاهُ قُلْ فَأْتُواْ بِسُورَةٍ مِّثْلِهِ وَادْعُواْ مَنِ اسْتَطَعْتُم مِّن دُونِ اللّهِ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ ﴿۳۸﴾
ترجمه :
يا مىگويند قران را به دروغ ساخته است بگو اگر راست مىگوييد سورهاى مانند آن بياوريد و هر كه را غیر خدا مىتوانيد فرا خوانيد (۳۸)
أنا ان اعطيناك الجواهر ,
فصل لربك وهاجر ,
فلا تطع كل ساحر ,
فامر به خال ,
فضرب عنقه وصلب,
فمر به الخلف بن خليفة الشاعر فضرب بيده على الخشبه
فقال انا اعطيناك العود
فصل لربك من القعود وانا ضامن لك ان لا تعود
شما چی میگی؟
All the best,
باشگاه مهندسان ایران
موفق باشیم