وقتی بزرگ می شوی....

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیلام داداشی خوشمل
چطوری؟
چه خبر؟
امروز اصلا حالم خوب نبود
خیلی حالم گرفته است:cry::cry::cry::cry:

• Like
واکنش ها: bmd

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیلام داداشی خوشمل
چطوری؟
چه خبر؟
امروز اصلا حالم خوب نبود
خیلی حالم گرفته است:cry::cry::cry::cry:
چرا خوب نيست؟ درد و بلات به جون بد خواهات باشه.. درست ميشه ...من تعجب ميكنم كي ميتونه جلوت وايسته و اينجوري ناراحتت كنه!!
من بد نيستم از هيچي بهترم..
سعي كن قوي باشي دشمنا منتظر ديدن ضعف تو هستند.
نكنه زبونم لال روزه بودي ابجي!!
:hypocrite:

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه هيچ وقت نتونستم در درون فرياد بزنم.كافي بود امضام رو ميخونديد تا به عمق مسئله برسيد.. چه بد كه ما بي امضا اعتباري نداريم:cry:

در زمانهای دور که روحیت با الانت خیلی فرق داشت..... چی شده؟ احساس می کنم افسرده شدی......سعی کن که بچه باشی و هیچ وقت بزرگ نشی (حداقل نه اینقدر بزرگ)

• Like

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا خوب نيست؟ درد و بلات به جون بد خواهات باشه.. درست ميشه ...من تعجب ميكنم كي ميتونه جلوت وايسته و اينجوري ناراحتت كنه!!
من بد نيستم از هيچي بهترم..
سعي كن قوي باشي دشمنا منتظر ديدن ضعف تو هستند.
نكنه زبونم لال روزه بودي ابجي!! :hypocrite:

روزه که بودم داداشی.... ما مومن نیستیم ولی دوزار دینو ایمون که داریم....
پسر داییم طفلکی 1 هفته پیش عرسیش بود با خانومش رفته بود انزلی ماه عسل تو دریا غرق شده ...... فردا مراسم خاکسپاریشه..... اصلا باورم نمیشه مثله برادره خودم دوسش داشتم... خیلی پسر خوبیبوددد............... تازه همه اینا به کنار ....... تک فرزند بودد بیچاره داییم..

• Like

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در زمانهای دور که روحیت با الانت خیلی فرق داشت..... چی شده؟ احساس می کنم افسرده شدی......سعی کن که بچه باشی و هیچ وقت بزرگ نشی (حداقل نه اینقدر بزرگ)
بايد باشم..اين روزا همه يه چيزيشون ميشه انگار ..چرا بچه بشم..؟ دوست دارم ولي ديدي كه نميشه ميزنن آدم رو ميندازنت پايين... ميخندن بهت------ببينم چيكارميتونم بكنم احساس ميكنم دارم لكه ننگي براي كوهن ميشم... مرسي از ياداوري
پسر داییم طفلکی 1 هفته پیش عرسیش بود با خانومش رفته بود انزلی ماه عسل تو دریا غرق شده ...... فردا مراسم خاکسپاریشه..... اصلا باورم نمیشه مثله برادره خودم دوسش داشتم... خیلی پسر خوبیبوددد............... تازه همه اینا به کنار ....... تک فرزند بودد بیچاره داییم..
واي واقعا؟..چه بد خيلي متاسفم. نميدونم چي بگم.. خدا نصيب هيچكس نكنه.. اتفاقيه كه افتاده سعي كن به خودت مسلط بموني.. ما هم در عرض 3ماه دو عزيزاز دست داديم هر دو سرطاني..
چاره اي نيست جز قبول اين حقايق تلخ..

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز

ابجی اقا ایمان منم تسلیت میگم. غم اخرتون باشه. متاسفانه این اتفاقها همیشگیه باید باهاش ساخت

بايد باشم..اين روزا همه يه چيزيشون ميشه انگار ..چرا بچه بشم..؟ دوست دارم ولي ديدي كه نميشه ميزنن آدم رو ميندازنت پايين... ميخندن بهت------ببينم چيكارميتونم بكنم احساس ميكنم دارم لكه ننگي براي كوهن ميشم... مرسي از ياداوري
quote]

هیچ وقت به خاطر خندیدن مردم خودتو تحت فشار نزار . (یکی بیاد اینو به خودم بگه)

• Like

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیزم بابت تسلیت ممنون
امـــــــــــروز انقدر گریه کردم چشام وا نمی شه........:cry::cry:

• Like