ورود امام زمان "عج الله تعالي فرجه الشريف" ممنوع

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین سعید جان..اینی که میگه عروسی تو مسجد باشه منظورش این نیست که بری تو مسجد بزن و برقص را بندازی.و...اونایی میرن تو مسجد که میخوان عروسیشون امام زمان پسندانه باشه ./../.

بله میدونم.من هم که ذکر کردم حتی اگه گناهی توش نباشه...اگه بزن و برقص باشه که دیگه فاجعه است
به نظر من عروسی گرفتن در حد اسم و شان مسجد نیست...

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من باید در جشن عروسی همه شاد باشن امام زمانم ناراحت نمیشه ولی عروسی مخطلط باشه درست نیست:w32::w33::w14:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظرتون چیه تو عروسی حتی دست هم زده نشه؟

چون من یادم نمیاد آقا امام زمان برای کسی دست زده باشن، یا حتی دست زدن شخصیت های برجسته دینتون رو تا حالا ندیدم و نشنیدم !!!

به نطرم بهتره عروسی رو به شیوه ختم برگزار کنیم، مردم یک سیبی خیاری بخورن و برن !!!!
احتمال مفسده هم نیست.

چی رو به چی ربط میدن و از احساسات مذهبی انسان ها سوء استفاده میکنن.

خداییش دوست دارم خیلی از خانم ها و آقایونی که طرفدار این چیزها هستند رو از نزدیک هم ببینم.
برام جالبن انسان هایی که با موسیقی و رقصیدن یا دیدن موی زن تحریک میشن، شاید بتونم چیزای جالبی ازشون یاد بگیرم و ببینم دقیقا شادی تو زندگی اینا چی هست که اسباب لغزش هم نمیشه.

نه به نظر من ادمای مذهبی هم میتونن عروسیای شاد و بدون گناه برگزار کنن...البته بگم که من خودم یه ادم با تفکرات مذهبیم.ولی خیلی شادم...میشه یه عروسی گرفت دست زد،خندید،شادی کرد،پرید تو هوا، لطیفه تعریف کرد،کارای خنده دار انجام داد...هیچکدوم از اینا که گناهی نداره...من خودم همیشه رفیقامو میخندونم بدون اینکه بخوام کسی رو مسخره کنم یا اینکه به بقیه تهمت بزنم یا پشت سر مردم حرف بزنم.... خندوندن راه داره که ما باید راهشو بلد باشیم

فاز 4...باجلان

اخراجی موقت

چون من یادم نمیاد آقا امام زمان برای کسی دست زده باشن، یا حتی دست زدن شخصیت های برجسته دینتون رو تا حالا ندیدم و نشنیدم !!!

به نطرم بهتره عروسی رو به شیوه ختم برگزار کنیم، مردم یک سیبی خیاری بخورن و برن !!!!
احتمال مفسده هم نیست.

خداییش دوست دارم خیلی از خانم ها و آقایونی که طرفدار این چیزها هستند رو از نزدیک هم ببینم.
برام جالبن انسان هایی که با موسیقی و رقصیدن یا دیدن موی زن تحریک میشن، شاید بتونم چیزای جالبی ازشون یاد بگیرم و ببینم دقیقا شادی تو زندگی اینا چی هست که اسباب لغزش هم نمیشه.

زیاد دور نرو دکی جون././
یه نگاه به اینه بندازی دستگیرت میشه././

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من حرفات رو قبول دارم سعید جان، ولی مقایسه این چیزا با امام زمان و... چه ارتباطی داره؟

شما تا حالا دیدین مقام معظم رهبری یا امام راحل (ره) در یک مراسم شادی دست بزنن، پس مسلما سروران اینها یعنی ائمه و پیامبر و ...هم در شادی ها دست نمیزدن.
حالا چون اونا دست نمیزنن، باید توی عروسی هم دست نزد؟

مطالب اول تاپیک فقط قیاس مع الفارق و بازی با احساسات یک عده از مذهبی هاست که اونارو بترسونی و تفکراتت رو به خوردشون بدی.
اینجوری پیش بره دست زدن هم ممنوعه. چه برسه پریدن تو هوا.

حتی رقصیدن های سنتی کردی و... در فضایی غیر مختلط هم ممنوعه، چون پیشوایان این عزیزان که این رقص هارو هم نمیکردن، میکردن؟

ببین کلا تو مذهب هر کاری که مخاف حکم خدا باشه حرامه...ولی ندیدم کسی بگه دست زدن حرامه...حتی یه حکمی از یکی از مراجع تقلید دیدم که سوال کرده بودن حکم دست زدن تو مراسمات چیه؟؟ گفته بودن ایرادی نداره ولی در حسینیه ها و مساجد اینکار انجام نشه....بنابراین اگه علمای ما علنی دست نمیزنن دلیل بر مخالفت اونا با دست زدن نیست...اقا اصلا یک کلام: دلشون نمیخواد دست بزنن.مگه زوره؟:D
نه قطعا رقص که انجام نمیدادن... ولی مطمئنا با شادی مشروع مخالف نیستن...در حدی که میگه مومن باید خوشحالیش تو صورتش باشه و غمش تو قلبش...البته این دیگه کف شاد بودنه

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی؟
مگه امام با شادی کردن ما مخالفن؟
نه

منظور این تایپیکت چیه؟

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یعنی چی؟
مگه امام با شادی کردن ما مخالفن؟
نه

منظور این تایپیکت چیه؟

سلام
من یک شیعه هستم .
من تو عروسیم( مجردم) مشروب می خورم و مختلط می رقصم و شادم
من تو عروسیم مولودی میارم و شادم
من تو عروسیم یه لباس نیمه برهنه برای عروس خانم انتخاب می کنم و شادم
من تو عروسیم یه مجلس کوچیک می گیرم و شادم
من تو عروسیم 2 میلیوم پول گل می دم وشادم و هر کسی که برام برقصه تراول بهش شاواش می دم!
هر شادی شادی نیست دوست عزیز...
تو نیمه شعبان صدای دستگاه پخش رو تا آخر باز می کنم و شادی می کنم
تو نیمه شعبان شربت پخش می کنم و شادی می کنم.
یعنی واقعا شما درک نمی کنید که این شادی ها چقدر با هم متفاوت اند!!!!

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز

احتمال مفسده هم نیست.

جهت اطلاع!!!!

کف زدن در مجالس جشن و عروسی
امام خمینی(ره):
اگر به نحو لهوی نباشد اشکالی ندارد.(احکام روابط زن و مرد، 1381، ص 242، استفاده از س 326)

آیة الله اراکی(ره):

دست زدن اگر از روی شدت فرح باشد و بدون غرض عقلانی بعید نیست حرمت آن و...؛ و اگر به قصد تشویق امر مباحی و راجح شرعی باشد مانعی ندارد.(استفتائات، معروف، 1373، ص 259، س 29)

آیة الله بهجت(ره):

بسمه تعالی. اگر بحد لهو نرسد مانع ندارد.(استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات)

آیة الله تبریزی(ره):

کف زدن فی نفسه مانعی ندارد. والله العالم(استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات)

آیة الله خامنه ای(دام ظلّه):

بسمه تعالی. کف زدن به نحو متعارف فی نفسه اشکال ندارد.(استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات)

آیة الله خویی(ره):

کف زدن فی نفسه مانعی ندارد در صورتی که مقرون به محرّمات دیگر نشود.(استفتائات پرسش و پاسخ، 1381، ص 257، س 865)

آیة الله سیستانی(دام ظلّه):

بسمه تعالی، مانعی ندارد.(استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات)

آیة الله شبیری زنجانی(دام ظلّه):

باسمه تعالی. کف زدن ذاتاً اشکال ندارد، مگر موجب هتک مکان یا زمان یا بی احترامی به مومنین گردد.(استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات)

آیة الله صافی گلپایگانی(دام ظلّه):

بسم الله الرحمن الرحیم. امر لهوی است و جایز نیست.(استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات)

آیة الله فاضل لنکرانی(ره):

کف زدن در غیر از اماکن مذهبی و مراسم مربوط به اهل بیت علیهم السلام در صورتی که همراه کار حرام دیگری نباشد مانعی ندارد البته در مراسم مربوط به اهل بیت چنانچه هتک نباشد اشکالی ندارد.(استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات)

منبع...

این پاسخ سوالتون

اما اینکه مراجع دینی امون!!! چی فرموده اند به انسانهایی که قبولشون دارند مربوط میشه
.

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظر من نباید از اینور بوم هم افتاد
مسجد که جای عروسی گرفتن نیست...هر چند هیچ گناهی هم توش انجام نشه
به نظرم اصلا کار جالبی نیست که تو مسجد عروسی بگیریم
اگه اینطور باشه که از فردا هر کسی میاد برای معامله زمین و ... مسجد رو انتخاب میکنه.بدون هیچ گناهی.میان میشینن کارشون رو میکنن و میرن.یهو میبینی اصلا فرمت مسجد عوض شد
من قبول ندارم این کارو...البته نظر شخصیم بود;)
سلام
عرض ادب
آقا سعید کی گفته مسجد جای عروسی نیست!!!!
شما منظورتون از عروسی رو میشه بگید.؟!
تو حرم امام رضا به هم محرم می شن ، مسجد که جا خود داره اخوی.
اساس مسجد بر رفع مشکل برادر من ، جای ختم و روضه و شیون فقط نیست که

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب چرا علنی دست نمیزنن؟ و رقص حتی در فضای کاملا مردانه و آنهم رقص های محلی هم مسلما نخواهند کرد.

جوابش از نظر من واضحه، چون شان هر انسانی با توجه به موقعیت اجتماعیش فرق میکنه، همینطور که نمیشه انتظار داشت رئیس جمهور آمریکا هر روز با دوچرخه بره کاخ سفید !!!

اونوقت بگیم ای کسیکه دوچرخه سوار میشی خجالت نمیکشی برای سر کار رفتن، دوچرخه سوار میشی وقتی رئیس جمهور سوار نمیشه !!!!!!!!!!!!!

این گونه مطالب میاد شان یک انسان والا مقام رو میاره با یک مراسم عروسی یکی میکنه؛ تا خواننده با دیدن یک تضاد بزرگ مخصوصا اگر مذهبی باشه دچار شرمندگی بشه !!!
در حالیکه اصلا قیاس کردن این دوتا از اساس باطله، شرایط مراسم عروسی ارتباطی با شخصیت های مذهبی نداره که اونا میخوان وارد بشن.
پس تعطیل.

البته شما میگی رهبران مذهبی ما با شادی مخالفتی ندارن، ولی من نه دست زدنشون رو دیدم نه شادی دیگر چه برسه به رقصیدن و مختلط بودن یا نبودن بهانه است.

دوستان میخوان عروسی ها شبیه عزا برگزار بشه، دنبال بهانه میگردند قیاس های مع الفارق انجام میدن.

جملات اولت زیبا بود و قبولشون دارم
البته باید بگم که شما میگی شادی رهبران مذهبی رو ندیدی، یکی اینکه علمای پا به سن گذاشته که دیگه در حد خودشون مثلا شادن... بقیه مذهبیون هم حتما شادیهایی در شان و متناسب با چایگاهعشون دارن..چه بسا بین خودشون شوخیهایی باشه که لزومی نداره همه ببینن...کما اینکه من این شوخیا رو دیدم...

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
عرض ادب
آقا سعید کی گفته مسجد جای عروسی نیست!!!!
شما منظورتون از عروسی رو میشه بگید.؟!
تو حرم امام رضا به هم محرم می شن ، مسجد که جا خود داره اخوی.
اساس مسجد بر رفع مشکل برادر من ، جای ختم و روضه و شیون فقط نیست که

علیکم السلام
من نگفتم مسجد جای ختم و روضه است.مسجد جای مراسم مولودی هم هست...سخنرانی سیاسی هم انجام میشه...من نگفتم اینا اشکال دارن
تو حرم امام رضا عقد میکنن.عروسی میگیرن؟؟ عروسی با عقد جداست دوست عزیز.عقد یه خطبه سادست که همه جا میشه خوندش.حتی رو پشت بوم:D
به هر حال همون اول گفتم که،من نظر شخصیمو گفتم.نگفتم که حرف من وحی الهیه و خدا حرام کرده

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

احتمال مفسده هم نیست.

سلام
عرض ادب
شما سنت قد نمی ده که یادت بیاد یا یادت نیاد.
کسی اینجا حرف از دست زدن نکرده.
دو حالت داره
یا تابع شریعت هستید یا نیستید.
اگر هستید که باید مثل بزرگان دین عروسی کرد ، اگر نیستید لطفا بدعت نگذارید.
اصلا در همین بزرگانی که شما می شناسید در مراسم کدامشان ، پول میلیونی به گل و شیرینی داده شده و لباس نیمه لخت به تن عروس خانم پوشانده اند و شب ساعت 2-3 نیمه شب بوق زنان از وسط شهر رد شده اند؟!!!
احتمال مفسده هم نیست.
نظر شما کاملا غلطه ، شاید شما این کارو بکنی ولی قطعا بچه مذهبی ها این کارو نمی کنن.
شما اگه دوست داری این کارو بکن.
دوست عزیز مغلطه نکنید .این به نفع خود شماست/
من موندم که شما چی رو دارید از چی جدا می کنید!
تشریف بیارید من رو ببینید

شما می تونید برای دیدن این آدم ها تو آینه خودتون رو نگاه کنید ، چون بعد از 4 صفحه تاپیک اولین کسی که به فکر تحریک افتاده خود شمایید.
خلط مبحث نفرمایید.
بحث سر تحریک شما و آموزش تحریک به شما نیست . بحث سر شیوه مراسمات عروسی هست.

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما جواب سئوالات من رو نصفه ندین بی زحمت.

بنده پرسیدم فرض کن امام زمان بیاد توی عروسی شما، ایشون دست میزنه یا نمیزنه؟
مسلما اینجور که از شواهد بر میاد دست نمیزنه، پس باید دست زدن هم ممنوع باشه.

تا حالا دیدین مراجع شما خودشون دست بزنن در یک مراسم شادی یا نه؟ اگر هست لطفا با فیلم یا عکس نشون بدین.

وقتی خودشون به چیزی اعتقاد ندارن و حتی یک بار در زندگیشون انجام ندادن، پس معلومه از نظر اسلام حتی دست زدن هم مشکل داره، ولی واسه دلخوشی مردم میگن دست بزنین.

نه دوست عزیز
دلیل نمیشه که هر کاری مراجع انجام نمیدین یعنی اسلام حرام کرده...مراجع ما خیلی کارا نمیکنن.مثلا ممکنه یکی خوشش نیاد شنا کنه.ایا شنا حرامه؟ یکی خوشش نیاد لباس سفید تنش کنه ، ایا حرامه؟؟
شما خودت که جواب خودت رو دادی قبلا...شاید این کارو در شان خودش نمیدونه...به هر حال یه مرجع تقلید اونم با سن بالا بخواد شروع کنه تو یه محفل دست زدن، از ابهتش ممکنه کم بشه.لزومی هم نداره...حالا چه لزومی داره دست بزنن.اگه گفته نشده دست زدن حرامه،گفته هم نشده دست زدن واجبه

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما جواب سئوالات من رو نصفه ندین بی زحمت.

بنده پرسیدم فرض کن امام زمان بیاد توی عروسی شما، ایشون دست میزنه یا نمیزنه؟
مسلما اینجور که از شواهد بر میاد دست نمیزنه، پس باید دست زدن هم ممنوع باشه.

تا حالا دیدین مراجع شما خودشون دست بزنن در یک مراسم شادی یا نه؟ اگر هست لطفا با فیلم یا عکس نشون بدین.

وقتی خودشون به چیزی اعتقاد ندارن و حتی یک بار در زندگیشون انجام ندادن، پس معلومه از نظر اسلام حتی دست زدن هم مشکل داره، ولی واسه دلخوشی مردم میگن دست بزنین.

اتفاقا جوابتون کامل بود شما درست مطالعه نکردید

شما که قصد ندارید من پر از مشکل رو با امام زمانم مقایسه کنی؟

ایشون خیلی کارهای دیگه انجام میدند که حتی فکر کردن در مورد اون کارها برای من سخت هست

موضع خودتون رو مشخص بفرمایید در ابتدا

اگر ایشون بفرمایند دست نزن، حتما اطاعت میکنم

در حال حاضر که ایشون غایبند ووظیفه من اطاعت از ولی فقیه است

نظر ولی فقیه رو هم که نوشتم

ولی دست زدن یا نزدن اولیای الهی یا آیات عظام رو نخیر! بنده ندیدم

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
علیکم السلام
من نگفتم مسجد جای ختم و روضه است.مسجد جای مراسم مولودی هم هست...سخنرانی سیاسی هم انجام میشه...من نگفتم اینا اشکال دارن
تو حرم امام رضا عقد میکنن.عروسی میگیرن؟؟ عروسی با عقد جداست دوست عزیز.عقد یه خطبه سادست که همه جا میشه خوندش.حتی رو پشت بوم:D
به هر حال همون اول گفتم که،من نظر شخصیمو گفتم.نگفتم که حرف من وحی الهیه و خدا حرام کرده

عرض ادب
سعید آقا بحث سر همینه ،
منم نگفتم تو حرم امام رضا عروسی می کنن ، گفتم عقد . و به نظرم عین این کار باید تو مسجد هم رواج پیدا یکنه.
اتفاقا هزینه گزافی که رو دست خانواده ها و عروس و داماد هاست سر همین عقد است که به عروسی موسوم شده.
قطعا کسی با عروسی تو مسجد موافق نیست ، لذا من بر حرفم پافشاری می کنم که مسجد مکان امن برای محرم شدن ( همان عقد است)...
موضوع اصلی تاپیک هم نحوه عروسیه.
چه لزومی داره که عروسی ها مختلط باشن و تا نیمه شب بزنن و برقصن.
چه لزومی داره توی عروسی که عروس و داماد مسلمانند ( گرچه به صورت شناسنامه ای) شراب خواری بشه؟!
ماشالله که دیگه جدیدا آقا داماد در شب عروسیش به همه خانم های مجلس محرم می شه و....
موضوع ااصلی بحث هم همینه

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عرض ادب
سعید آقا بحث سر همینه ،
منم نگفتم تو حرم امام رضا عروسی می کنن ، گفتم عقد . و به نظرم عین این کار باید تو مسجد هم رواج پیدا یکنه.
اتفاقا هزینه گزافی که رو دست خانواده ها و عروس و داماد هاست سر همین عقد است که به عروسی موسوم شده.
قطعا کسی با عروسی تو مسجد موافق نیست ، لذا من بر حرفم پافشاری می کنم که مسجد مکان امن برای محرم شدن ( همان عقد است)...
موضوع اصلی تاپیک هم نحوه عروسیه.
چه لزومی داره که عروسی ها مختلط باشن و تا نیمه شب بزنن و برقصن.
چه لزومی داره توی عروسی که عروس و داماد مسلمانند ( گرچه به صورت شناسنامه ای) شراب خواری بشه؟!
ماشالله که دیگه جدیدا آقا داماد در شب عروسیش به همه خانم های مجلس محرم می شه و....
موضوع ااصلی بحث هم همینه

طول ادب
بله بله قطعا...من اگه قرار باشه تو عروسیم کسی بخواد بزن و برقص کنه و مشروب بخوره ترجیح میدم اصلا زن نگیرم
البته شادی که طوری نیست.ولی نباید حرام باشه...

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما چرا بحث امام رو برای انتقاد از برگزاری شیوه های عروسی پیش کشیدین؟

من خودم مخالف ریخت و پاش هایی که انجام میشه هستم.
اما ارتباطش رو با شادی های عروسی متوجه نمیشم.

جنابعالی مدعی شدی فرض کن امام زمان اومد توی عروسی، خوب بنده خدا، ایشون بیاد، در شان ایشان هست در عروسی دست بزنه یا نه؟
وقتی نیست آیا درسته ما هم جلوش دست بزنیم یا نه؟

با این ادعای شما، هرگونه حرکتی میتونه جلف تلفی بشه، چون شما اومدی شان یک مقامی که در نظر خیلی ها بالاس رو آوردی در کفه ترازو با مراسم عروسی قرار دادی !!! که طرف بگه بله دیگه کارام غلطه چون ایشون ناراحت میشه.

اون مثال دوچرخه و رئیس جمهور رو هم برای اثبات این مغلطه شما انجام دادم، میتوانید بهش رجوع کنید.

شما هم سنت قد نمیده بگی بزرگان دین چطوری عروسی میکردن.
مراسم عروسی رو هم وقتی نه عکسی هست نه نقاشی نه فیلمی، از روی نوشته ها برای ما تفسیر نکنید لطفا.

چهارتا تاریخ دارن که اونم با فاصله چند صد سال از رخ دادن اصل واقعه نوشته شده، به همونا استناد میکنن و چنان بازسازی صحنه انجام میدن، هزارتا دوربین هم فیلمبرداری میکرد به این بازسازی ها و نتایج عجیب و غریب نمیرسید.

شما چرا بحث امام رو برای انتقاد از برگزاری شیوه های عروسی پیش کشیدین؟
برای آنکه امام زمان شاخص هستند!
شما ( نمی دانم مسلمان هستید یا نه ، شیعه هستید یا نه ) و لی بهتر است بدانید که ایشان ناظر بر تمام اعمال ما هستنید و در همه غم ها و شادی های ما شریک اند .
گویا در درک موضوع اصلی مقداری دچار مشکل شده اید .
شما فرض کنید مراسمی با آن همه مشخصات گفته شده صورت گرفته .
بهترین دوستان برای رقصیدن و ...
بهترین ساقی ها برای رساندن مشروب به میهمانان!
مجلس مختلط.
زن و مرد با هم محرم!!!
مرد حسابی ، اصلا امام زمان (عج) نه ، به یه روحانی ( روحانی دینی نه روحانی درباری!!!! ) بگی بیاد تو مراسم شرم می کنه بشینه!
من خودم مخالف ریخت و پاش هایی که انجام میشه هستم.
اما ارتباطش رو با شادی های عروسی متوجه نمیشم.
خب بالاخره به یه نقطه مشترک رسیدیم!
سوالی دارم، لزوم این همه به قول شما ریخت و پاش در مراسم عروسی چیه؟
اگر مثلا گل 2-3 میلیونی و ماشین کرایه ای آنچنانی نباشه چی میشه؟! مراسم راه نمی افته؟؟؟
دلیلی سفارش 4-5 نوع غذا توی یه مراسم چیه؟؟؟ اگر نباشه راه نمی افته مجلس؟
اینها اگر اسراف نیستند ، چین پس؟
اگر تحمل گرایی نیست ، چی هستند پس؟
اگر طرفین پولدارن و دوست دارن خرج بکنن ، چرا اون رو توی اون شب توی یه جایی مثل بهزیستی خرج نمی کنن! به جای 4- نوع غذا 2- نوع غذا سفارش بدن 3 جور دیگه رو برای بهزیستی و یا سالمندان بفرستند که اونها هم شاد باشن ، نمیشه؟؟
این هم ریخت پاشه دیگه؟
جنابعالی مدعی شدی فرض کن امام زمان اومد توی عروسی، خوب بنده خدا، ایشون بیاد، در شان ایشان هست در عروسی دست بزنه یا نه؟
وقتی نیست آیا درسته ما هم جلوش دست بزنیم یا نه؟
به نظرم اگر مراسم من صد دینی باشه ، اصلا امام زمان نمیاد تو تا بخاد دست بزنه یا نزنه!!! این در درجه اول
در درجه دوم مگر شادی کردن فقط به دست زدن است؟؟
مگر ابراز شادی به دست و سوت و کف است؟!
به نظر شما فقط با دست زدن میشه شادی کرد؟! همراهی امام زمان در مراسم فکر کنم از هر شادی ای بالاتر است عزیز

با این ادعای شما، هرگونه حرکتی میتونه جلف تلفی بشه، چون شما اومدی شان یک مقامی که در نظر خیلی ها بالاس رو آوردی در کفه ترازو با مراسم عروسی قرار دادی !!! که طرف بگه بله دیگه کارام غلطه چون ایشون ناراحت میشه.
دوست عزیز کسی ادعایی نکرده ، همه چیز معلوم و شاخص مشخص!
رقصیدن
موزیک های لهو لعب ،
مجلس مختلط
و ... همگی جز حرکات جلف هستند.
در ضمن میشه شما دلیل وجود امام عصر (عج) رو در زندگی ما بفرمایید؟!
اگر امامان به مراسم عروسی رهروانشون نیان ، پس به کجا بیان؟
لابد فکر کردید که کار ایشان فقط مشکل گشایی و چاره جویی و رسیدن به داد انسان ها در بیابان هاست؟!

اون مثال دوچرخه و رئیس جمهور رو هم برای اثبات این مغلطه شما انجام دادم، میتوانید بهش رجوع کنید.

شما هم سنت قد نمیده بگی بزرگان دین چطوری عروسی میکردن.
مراسم عروسی رو هم وقتی نه عکسی هست نه نقاشی نه فیلمی، از روی نوشته ها برای ما تفسیر نکنید لطفا.
مثال رو ندیدم شماره پست رو بذارید.
شما برای نمونه به مراسم امام علی ابن ابی طالب رجوع کنید.
اگر خیل قدیمی است ، به مراسم عروسی امام خمینی و سایر بزگان رجوع کنید.
در ضمن شما رو در حدی نمی بینم که بخام برای اقناع شما تفسیر بیارم ، گرچه در حد تفسیر نیستم

چهارتا تاریخ دارن که اونم با فاصله چند صد سال از رخ دادن اصل واقعه نوشته شده، به همونا استناد میکنن و چنان بازسازی صحنه انجام میدن، هزارتا دوربین هم فیلمبرداری میکرد به این بازسازی ها و نتایج عجیب و غریب نمیرسید.
مسئلتن یا شیخ .
شما تاریخ رو چه جوری می تونی بخونی و باور داشته باشید؟
با پیش فرض حرف شما باید بگم همه تاریخ چیزی جز کشک نیست!

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
طول ادب
بله بله قطعا...من اگه قرار باشه تو عروسیم کسی بخواد بزن و برقص کنه و مشروب بخوره ترجیح میدم اصلا زن نگیرم
البته شادی که طوری نیست.ولی نباید حرام باشه...
عمق ادب! :)
اینجا هم مسئله یر این نیست که شادی باشه یا نباشه ، مسئله سر اینه که شادی هست ولی نوعش فرق داره .
مشکل نوع شادیه .
و چیزی که روش تاکید شده اینه که شادی حلال باشه .
مثلا شهید ردانی پور آیا در مراسم عروسیش شاد نبود؟
یا آن کسی که میلیونی پول خرج تالار و گل و ماشین و عروس و مشروبات و شاواش و .. می کند شاد نیست!؟
نوع شادی مهمه که باید حلال باشه عزیز

s_aa

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
زیبابود.هرچند مسئله ایه که آدمای خاکی ،بیشتر به فکر آبروشون هستندتا یه نگاه..نگاه یه بابا...اونم غریبترین بابای دنیا...
خداروزی رو نیاره که آبرومون جلوی بابای معنویمون بره....وای از...

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
زیبابود.هرچند مسئله ایه که آدمای خاکی ،بیشتر به فکر آبروشون هستندتا یه نگاه..نگاه یه بابا...اونم غریبترین بابای دنیا...
خداروزی رو نیاره که آبرومون جلوی بابای معنویمون بره....وای از...

سلام دوست عزیز
اگر مراسم طبق حلال خدا برگزار بشه دیگه به کسی چه ربطی داره که کی چطور خرج میکنه
مگه همه باید بیان خرج عروسیشونو بدن به خیریه؟
اصلا اگرم داده باید بیاد داد بزنه که من پول به خیریه دادم؟
پول داشته درامد داشته ماشین انچنانی و گل قیمتیو ...... داشته به من و شما چه؟
خدا که خداست تو بحث خمس واسه ادما حد و حدود ایجاد کرده و مثلا نیومده بگه اگه خونه فلان قیمتی داری باید بفروشی و خمس بدی
ادما بر اساس نوع درامد و نحوه پول دراوردنشون(حلال) با هم فرق دارن پس خرج کردنشون هم با هم فرق داره.
تونسته دراورده و حالا هم دوس داره تو عروسیه مثلا بچش میلیون میلیون شاباش بده مگخ شما از زوایای پنهان زندگیش خبر داری که مثلا کجا به خیریه کمک کرده؟
این حرفا به نظر من بیشتر از روی حسادته تا از روی دینداری

سلام به همه دوستان
بهتره تو تمام زندگیمون مبنا رو اصل اسلام قرار بدیم نه اینکه فلانی این کارو کرد یا نه؟
تا جایی که حلال خدا حرام نشه چه ایرادی داره که هر کس طبق سلیقش پیش بره؟
مثلا یکی دوس داره واسه عروسیش مولودی بگیره.خوب دوس داره به ما چه.
یکی هم دوس داره بزن و بکوب و رقص و دسته گل 2 میلیونی و ...خوب بازم به ما چه.ینی چون پول داشته گناه کرده؟چون رقصیدن گناه کردن؟چون شاد ب.دن گناه کردن؟

حالا اینکه یه عده از خدا هم جلو زدن و چیزایی که خدا در موردش حکمی نداده میان واسش حکم صادر میکنن دیگه بحثش جداست . این روزا هم خیلی باب شده

عمق ادب! :)
اینجا هم مسئله یر این نیست که شادی باشه یا نباشه ، مسئله سر اینه که شادی هست ولی نوعش فرق داره .
مشکل نوع شادیه .
و چیزی که روش تاکید شده اینه که شادی حلال باشه .
مثلا شهید ردانی پور آیا در مراسم عروسیش شاد نبود؟
یا آن کسی که میلیونی پول خرج تالار و گل و ماشین و عروس و مشروبات و شاواش و .. می کند شاد نیست!؟
نوع شادی مهمه که باید حلال باشه عزیز

عالی و مفید بیان کردین
اجرکم عند ا....

M.Adhami

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من نباید از اینور بوم هم افتاد
مسجد که جای عروسی گرفتن نیست...هر چند هیچ گناهی هم توش انجام نشه
به نظرم اصلا کار جالبی نیست که تو مسجد عروسی بگیریم
اگه اینطور باشه که از فردا هر کسی میاد برای معامله زمین و ... مسجد رو انتخاب میکنه.بدون هیچ گناهی.میان میشینن کارشون رو میکنن و میرن.یهو میبینی اصلا فرمت مسجد عوض شد
من قبول ندارم این کارو...البته نظر شخصیم بود;)

من یادمه یه همچین حالتی تو یکی از فیلم های انقلابی اتفاق افتاد
اگه هدف از مراسم عروسی ولیمه دهی و معرفی و اطلاع هستش
بنظرم اگه در زمان مناسبی باشه
حتی اگه نماز جماعتم برگزار بشه در حد توانایی فرد میتونه هر پذیرایی که اسراف تلقی نشه رو اونجا انجام بده
اگه این خشت اولها درست چیده بشه بنظر شما خود امام زمان از این خونواده چقدر حمایتو شفاعت پیش خدا میکنه
خدای کمکمون کن تا محیط و زندگیمون معنوی بشه
رنگ خدایی بگیره

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شاخص بودن دلیلی برای قیاس کردن ایجاد نمیکنه.
چرا اینو متوجه نمیشین؟
هر شاخصی یکسری موقعیت ها و محدودیت هایی داره که تنها در همون موقعیت قابل تفسیر هست.
مثلا من از شما میپرسم برای رفتن به سر کار، کدام وسیله نقلیه رو باید شاخص بگیریم.
شما چی جواب میدی؟
اگر رهبر شما با بنز ضد گلوله میره سر کار، این میشه شاخص؟؟!!!!
شما وقتی میتونی شاخص برای پدیده ای معرفی کنی که اون دو پدیده موقعیت های یکسانی داشته باشند.
شرمنده ام ، اما مثل ایتکه باید به پدیده ای به نام هر ننه قمری که باید بیاد و نظر بده عادت بکنیم!
گویا تب دارید،!
یک بار دیگر بخوانید پستتان را تا متوجه وخامت حالتان بشوید!
شاخص !!!! وسیله نقلیه سر کار!!!!!!
رهبر من؟؟!!!! ماشین ضد گلوله؟؟!!!

امام زمان شما و سرور شما شیعه های مقیم ایران.، به دلیل جایگاهی که از نظر اجتماعی بازم در نزد شما دارن، نمیتونن یکسری حرکات رو انجام بدن.

نتوانستن ایشون دلیلی بر حرمت کامل اون قضیه نیست.
در این مغلطه چون شما موقعیت هارو در نظر نمیگیری، میگی شاخص یعنی این !!!
در حالیکه این حرف باطله.
کسیکه موقعیتش و همه چیزش با دیگران فرق کنه فقط در کلیات میتونه شاخص باشه نه جزئیات.

اگر فرض کنیم ادعاهای مذهبی شما صحیح باشه، ایشان فردی هستند که با دیدن وحی و...به یقین رسید، این ایمان کجا و ایمان اون آدم بدبختی که قراره فقط با شنیدن به یقین برسه کجا !!!

البته توجه کنید من بیشتر دوست دارم به دید اجتماعی به این قضیه نگاه کنم، نه دید مذهبی.
متاسفانه این شیوه قیاس کردن فقط مختص کلاهبردارانی هست که قصد سوء استفاده از احساسات رو دارن، امیدوارم شما جز این دسته نباشید یا حداقل بازیتون نداده باشن.

مخاطب شما در این بحث ها کیست؟
اگر همین هایی که زیر نوشته ات تشکر زدن، اینا یا مذهبی هستن یا چادری و کلا چه بگی چه نگی سیستم عروسیشون فرقی نمیکنه.

مخاطبت رو باید کسانی بگیری که اینجور عروسی ها در خانوادشون هست.
برای اونها هم این استدلال ها خنده آوره، پس در واقع خودتون برای خودتون نشستین نوشابه باز میکنین !!!

لطفا احترام کسی که باهاش بحث میکنی رو نگه دار، اگر دوست داری احترام خودت حفظ بشه.

وگرنه وقتی شما میگی من تو را در حدی نمیبنیم، من میگم تو را اصلا نمیبینم.
چون نحوه استدلال هاتون داد میزنه که یک جوجه مذهبی تقلید گر هستین که حرفای دیگران رو اینجا بلغور میفرمایید.

اگر خوشتون میاد اینجوری خطاب بشین، همین شیوه توهین آمیز و نگاه از بالای توهمی رو در پیش بگیرین.
اگر هم دوست دارین نظر سایر افکار رو بشنوین، از اون منبر خیلی والاتون بیایید پایین کنار ما بشین و مثل بچه با ادب سئوال بپرس و جوابت رو بگیر، سئوال بشنو و جواب بده.

تاریخ فقط در مقیاس کلان قابل استناد هست.
انسانی که در جزئیات به یک تاریخ استناد کند، یک انسان سبک سر هست.

چون تاریخ محصول یک انسان هست و هیچ انسان بیطرفی در نوشتن وجود نداره، مخصوصا در زمان گذشته که تاریخ رو پیروان یک مکتب مینوشتن.
تعصب آنزمان که هزاران بار از تعصب های امروزی غلیظ تر هم بوده.
[/QUOTE]
آخرین بار هم هستش که جلوی خضعبلات و مهملات شما هیچی نمی گم!
اما مثل اینکه باید منتظر مابقی نظریات ننه قمر ها باشیم!
شما فعلان به قیاستان بپردازید!
از بلغور کردن مهملات هم کناره بگیرید چون مثل خودت بهت جواب میدم!
********************************************************************************************************
خب جناب دکتر شما می فرمایید ، چطور باید عروسی بگیریم! لطفا تجویزتون رو بی مغلطه بیان بفرمایید!

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسلام و علیک یا کفار آقا یکی خلاصه و مفید و سریع بگه داستان چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا