شما چرا بحث امام رو برای انتقاد از برگزاری شیوه های عروسی پیش کشیدین؟
من خودم مخالف ریخت و پاش هایی که انجام میشه هستم.
اما ارتباطش رو با شادی های عروسی متوجه نمیشم.
جنابعالی مدعی شدی فرض کن امام زمان اومد توی عروسی، خوب بنده خدا، ایشون بیاد، در شان ایشان هست در عروسی دست بزنه یا نه؟
وقتی نیست آیا درسته ما هم جلوش دست بزنیم یا نه؟
با این ادعای شما، هرگونه حرکتی میتونه جلف تلفی بشه، چون شما اومدی شان یک مقامی که در نظر خیلی ها بالاس رو آوردی در کفه ترازو با مراسم عروسی قرار دادی !!! که طرف بگه بله دیگه کارام غلطه چون ایشون ناراحت میشه.
اون مثال دوچرخه و رئیس جمهور رو هم برای اثبات این مغلطه شما انجام دادم، میتوانید بهش رجوع کنید.
شما هم سنت قد نمیده بگی بزرگان دین چطوری عروسی میکردن.
مراسم عروسی رو هم وقتی نه عکسی هست نه نقاشی نه فیلمی، از روی نوشته ها برای ما تفسیر نکنید لطفا.
چهارتا تاریخ دارن که اونم با فاصله چند صد سال از رخ دادن اصل واقعه نوشته شده، به همونا استناد میکنن و چنان بازسازی صحنه انجام میدن، هزارتا دوربین هم فیلمبرداری میکرد به این بازسازی ها و نتایج عجیب و غریب نمیرسید.
شما چرا بحث امام رو برای انتقاد از برگزاری شیوه های عروسی پیش کشیدین؟
برای آنکه امام زمان شاخص هستند!
شما ( نمی دانم مسلمان هستید یا نه ، شیعه هستید یا نه ) و لی بهتر است بدانید که ایشان ناظر بر تمام اعمال ما هستنید و در همه غم ها و شادی های ما شریک اند .
گویا در درک موضوع اصلی مقداری دچار مشکل شده اید .
شما فرض کنید مراسمی با آن همه مشخصات گفته شده صورت گرفته .
بهترین دوستان برای رقصیدن و ...
بهترین ساقی ها برای رساندن مشروب به میهمانان!
مجلس مختلط.
زن و مرد با هم محرم!!!
مرد حسابی ، اصلا امام زمان (عج) نه ، به یه
روحانی ( روحانی دینی نه روحانی درباری!!!! ) بگی بیاد تو مراسم شرم می کنه بشینه!
من خودم مخالف ریخت و پاش هایی که انجام میشه هستم.
اما ارتباطش رو با شادی های عروسی متوجه نمیشم.
خب بالاخره به یه نقطه مشترک رسیدیم!
سوالی دارم، لزوم این همه به قول شما ریخت و پاش در مراسم عروسی چیه؟
اگر مثلا گل 2-3 میلیونی و ماشین کرایه ای آنچنانی نباشه چی میشه؟! مراسم راه نمی افته؟؟؟
دلیلی سفارش 4-5 نوع غذا توی یه مراسم چیه؟؟؟ اگر نباشه راه نمی افته مجلس؟
اینها اگر اسراف نیستند ، چین پس؟
اگر تحمل گرایی نیست ، چی هستند پس؟
اگر طرفین پولدارن و دوست دارن خرج بکنن ، چرا اون رو توی اون شب توی یه جایی مثل بهزیستی خرج نمی کنن! به جای 4- نوع غذا 2- نوع غذا سفارش بدن 3 جور دیگه رو برای بهزیستی و یا سالمندان بفرستند که اونها هم شاد باشن ، نمیشه؟؟
این هم ریخت پاشه دیگه؟
جنابعالی مدعی شدی فرض کن امام زمان اومد توی عروسی، خوب بنده خدا، ایشون بیاد، در شان ایشان هست در عروسی دست بزنه یا نه؟
وقتی نیست آیا درسته ما هم جلوش دست بزنیم یا نه؟
به نظرم اگر مراسم من صد دینی باشه ، اصلا امام زمان نمیاد تو تا بخاد دست بزنه یا نزنه!!! این در درجه اول
در درجه دوم مگر شادی کردن فقط به دست زدن است؟؟
مگر ابراز شادی به دست و سوت و کف است؟!
به نظر شما فقط با دست زدن میشه شادی کرد؟! همراهی امام زمان در مراسم فکر کنم از هر شادی ای بالاتر است عزیز
با این ادعای شما، هرگونه حرکتی میتونه جلف تلفی بشه، چون شما اومدی شان یک مقامی که در نظر خیلی ها بالاس رو آوردی در کفه ترازو با مراسم عروسی قرار دادی !!! که طرف بگه بله دیگه کارام غلطه چون ایشون ناراحت میشه.
دوست عزیز کسی ادعایی نکرده ، همه چیز معلوم و شاخص مشخص!
رقصیدن
موزیک های لهو لعب ،
مجلس مختلط
و ... همگی جز حرکات جلف هستند.
در ضمن میشه شما دلیل وجود امام عصر (عج) رو در زندگی ما بفرمایید؟!
اگر امامان به مراسم عروسی رهروانشون نیان ، پس به کجا بیان؟
لابد فکر کردید که کار ایشان فقط مشکل گشایی و چاره جویی و رسیدن به داد انسان ها در بیابان هاست؟!
اون مثال دوچرخه و رئیس جمهور رو هم برای اثبات این مغلطه شما انجام دادم، میتوانید بهش رجوع کنید.
شما هم سنت قد نمیده بگی بزرگان دین چطوری عروسی میکردن.
مراسم عروسی رو هم وقتی نه عکسی هست نه نقاشی نه فیلمی، از روی نوشته ها برای ما تفسیر نکنید لطفا.
مثال رو ندیدم شماره پست رو بذارید.
شما برای نمونه به مراسم امام علی ابن ابی طالب رجوع کنید.
اگر خیل قدیمی است ، به مراسم عروسی امام خمینی و سایر بزگان رجوع کنید.
در ضمن شما رو در حدی نمی بینم که بخام برای اقناع شما تفسیر بیارم ، گرچه در حد تفسیر نیستم
چهارتا تاریخ دارن که اونم با فاصله چند صد سال از رخ دادن اصل واقعه نوشته شده، به همونا استناد میکنن و چنان بازسازی صحنه انجام میدن، هزارتا دوربین هم فیلمبرداری میکرد به این بازسازی ها و نتایج عجیب و غریب نمیرسید.
مسئلتن یا شیخ .
شما تاریخ رو چه جوری می تونی بخونی و باور داشته باشید؟
با پیش فرض حرف شما باید بگم همه تاریخ چیزی جز کشک نیست!