هی وای من ! خیانت ؟؟؟ !!!

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

kingkaveh

عضو جدید
اینها کلا Share to all کردن دوستاشونو!!:surprised:

یه نکته ای که من بعد از تعقیب اتصالات دستها تو عکس آخر متوجه شدم ! اینه که دو تا دخترا هم دست همو گرفتن:confused:

aminvo

عضو جدید
عکس اول و دوم را میشه گفت که خوهرش هست و میخواد و اون هم دوست خواهرش و نمی خواد که تا کار به جای باریک نرسیده خوهرش متوجه بشه و عکس سوم برای برادرش صادقه و عکس آخر هم که کلا شیر تو شیر هست. چرا همش فکر بد می کنید:biggrin:;)

atefeh666

عضو جدید
نیا باران زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم.خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد

persian_sky

عضو جدید
شما فکر می کنی در کشورهای لیبرال، اصلاً تعهدی وجود داره که خیانتی هم وجود داشته باشه؟!

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه ربطی به خیانت داره ، منحرفا
اینا با هم دوستن هیچ منظوریم ندارن

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما فکر می کنی در کشورهای لیبرال، اصلاً تعهدی وجود داره که خیانتی هم وجود داشته باشه؟!
به نام خدا...
البته تو بعضی کشورهای دارای مثلا دموکراسی هم میگن تعهداتی وجود داره که عمرا بهش خیانت بشه..اصلا ..امکان نداره خیانت بشه.......کی وجودشو داره خیانت کنه......
اگه تعهدی وجود نداشته باشه بهتر از اینه که وجود داشته باشه و بهش خیانت بشه..(با هم سری به آمار ایدز در کشور های اسلامی بزنیم)....

kingkaveh

عضو جدید
به نام خدا...
البته تو بعضی کشورهای دارای مثلا دموکراسی هم میگن تعهداتی وجود داره که عمرا بهش خیانت بشه..اصلا ..امکان نداره خیانت بشه.......کی وجودشو داره خیانت کنه......
اگه تعهدی وجود نداشته باشه بهتر از اینه که وجود داشته باشه و بهش خیانت بشه..(با هم سری به آمار ایدز در کشور های اسلامی بزنیم)....

سر بزنیم!!
این آمار برا سال 2007 هست،کشورهای اسلامی رو میشه برا من نشون بدی؟!

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_HIV/AIDS_adult_prevalence_rate

Untitled.jpghttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/pencil.png

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیا باران زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم.خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد

چه ربطی به خیانت داره ، منحرفا
اینا با هم دوستن هیچ منظوریم ندارن

آفرین واقعا
چه عجب یکی پیدا شد روشنفکر باشه!!!!!

به نام خدا...

سر بزنیم!!
این آمار برا سال 2007 هست،کشورهای اسلامی رو میشه برا من نشون بدی؟!

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_HIV/AIDS_adult_prevalence_rate

مشاهده پیوست 46485http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/pencil.png

واقعا چه دید مثبتی!!
دست دادنشون یه کم حالت یواشکی نداره؟؟ یه خورده فقط!!

یکم یواشکی بودن اشکالی نداره

من این تاپیک رو توی تالار عکس زدم نه تالار گفتگوی آزاد !

:surprised: انگار جاش اشتباهه

:w00: آی محمد حسین ! بپر بیا این تاپیکو انتقال بده .

:w01: جاش تالار گفتگوی آزاده !

persian_sky

عضو جدید
به نام خدا...
من تعجب می کنم چرا دوستان موضوعات رو با هم قاطی می کنن موضوع خیانت یک موضوع اجتماعی ، خانوادگی و روانشناسی هست ، درصورتیکه ایدز یک موضوع بهداشتی و پزشکی هست و دو مقوله ی جدا از هم هستند و به قول اهل تحقیق بین این دو پارامتر همبستگی قابل لمسی وجود نداره!
یعنی به زبان ساده تر نمیتونیم بگیم اگه در کشوری خیانت بیشتر باشه ایدز هم به همون نسبت افزایش پیدا می کنه چون ممکنه اون کشور از لحاظ بهداشتی و آگاهی افراد جامعه وضعیت خوبی داشته باشه و ایدز رو مهار کنن درحالیکه از لحاظ اجتماعی اهل بی بندوباری هم باشند!

به نظرم طبق شنیده ها نمیشه نظر داد و باید از منابع مستند و دقیق برای گفته هامون دلیل بیاریم. کشورهایی که قائل به اخلاق نیستند، چیزی هم به اسم تعهد براشون مفهومی نداره همونطور که در غرب بیشتر همزیستی دارند تا موضوعی به اسم ازدواج!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
رزاااااااا خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این عکس های خلاف شرع چیه گذاشتی مهندس های مردم رو اغفال میکنی؟؟؟؟؟ :دی
بگم پسرت بیاد اخراجت کنه؟؟؟؟؟ :دی

persian_sky

عضو جدید
مثل اینکه خانما خیلی آرزومنده داشتن پسر هستن:D
ایشالا اول باباش نصیبشون بشه!

Coraline