دقيقآ جلسه اول هوش مصنوعي استادمون از بچه ها پرسيد هوش يعني چي؟...همه سكوت كردن ...جالبه این حرفت وقتی درس هوش مصنوعی رو داشتیم توی دانشگاه پاس میکردیم , استاده پرسید : "بچه ها هوش یعنی چی ؟!!" جالبه که خود تعریف هوش هم خیلی سخته ..![]()

دقيقآ جلسه اول هوش مصنوعي استادمون از بچه ها پرسيد هوش يعني چي؟...همه سكوت كردن ...جالبه این حرفت وقتی درس هوش مصنوعی رو داشتیم توی دانشگاه پاس میکردیم , استاده پرسید : "بچه ها هوش یعنی چی ؟!!" جالبه که خود تعریف هوش هم خیلی سخته ..![]()
خوب پس الان سکوت نکنید!دقيقآ جلسه اول هوش مصنوعي استادمون از بچه ها پرسيد هوش يعني چي؟...همه سكوت كردن ...![]()
توانایی درک و تحلیل و آنالیز مسائل مختلف
همه بگید هوش یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعریف خوبیه...توانایی درک و تحلیل و آنالیز مسائل مختلف
یه تعریف مختصر
هنوزم بعضی هاش مربوط نیست. مثل چراغ قرمز. یه چیز مزاحم، که باعث شد من رانندگی رو ببوسم بزارم کنار.تعارف خوبیه......
پس طبق این تعاریف قبول دارید که تمام مطالبی که من تو پست اول نوشتم به هوش مربوط میشه دیگه؟؟؟
چون بعضی از بچه ها میگفتن بعضی از این موارد مربوط به فرهنگ میشه نه هوش
ولی به نظر من فقط انسان های با هوش میتونن فرهنگ ساز باشن...
توانایی درک و تحلیل و آنالیز مسائل مختلف
یه تعریف مختصر
هوش عبارت است :
توانايى يادگيرى.
توانايى فرد در تطبيق با محيط خود.
توانايىِ تفكر انتزاعى
ایجاد تکنولوژی جدید و استفاده از آن به بهترین و سودآورترین شکل ممکن
که متاسفانه مردم ایران برخلاف تصور وباور خودشون از کند ذهن ترین و کم هوش ترین مرم دنیا هستند .
تعارف خوبیه......
پس طبق این تعاریف قبول دارید که تمام مطالبی که من تو پست اول نوشتم به هوش مربوط میشه دیگه؟؟؟
به نظر من آدمی که هوش پایینی داره نمیتونه خودشو با شرایط خاص و جدید وفق بده....بنا براین نمیتونه فرهنگ ساز باشه...یعنی آدمی که باهوشه .. فرهنگ نداره ؟!!
هوش زمینه ساز تواناییه...یعنی هوش میشه توانایی ... ؟؟
یعنی هر کس باهوشه ... توانمنده ؟!!
هوش یعنی تونایی و ایجاد و یادگیری ؟!!
یعنی هر کس اینا رو داشته باشه میشه باهوش ؟!!
بنده مخالف نیستم.ولی تعریف کاملی نیست.سوال هوش چیه.جوابش فراتر از یک جمله هست.برای تعریف هوش یک کتاب هم کافی نیستتعریف خوبیه...کسی هست مخالف باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما هم یه تعریف کلی و جامع میخوایم نه یه کتاب!بنده مخالف نیستم.ولی تعریف کاملی نیست.سوال هوش چیه.جوابش فراتر از یک جمله هست.برای تعریف هوش یک کتاب هم کافی نیست
هوش زمینه ساز تواناییه...
کسی که خنگه نمیتونه توانمند بشه
حتی اگه خیلی تلاش کنه ممکنه شرایط بهتری پیدا کنه ولی هرگز به اوج نمیرسه
بنده مخالف نیستم.ولی تعریف کاملی نیست.سوال هوش چیه.جوابش فراتر از یک جمله هست.برای تعریف هوش یک کتاب هم کافی نیست
این یک رابطه دوطرفه س... هوش بالا منجر به فرهنگ غنی و فرهنگ غنی منجر به استفاده بهتر از هوش می شه... چندبار سری به روستاهای دور افتاده بزنید... می بینید که چطور فرهنگ کوچیک فکرهای کوچیک می سازه و چطوری یک فرهنگ مخرب می تونه هر چیزی از جمله هوش رو محبوس و تخریب کنه... من مخالف حرف شما نیستم اما یک بعد قضیه ست.....تعارف خوبیه......
هوش یه تواناییهیعنی هوش میشه توانایی ... ؟؟
یعنی هر کس باهوشه ... توانمنده ؟!!
هوش یعنی تونایی و ایجاد و یادگیری ؟!!
یعنی هر کس اینا رو داشته باشه میشه باهوش ؟!!
همه اینهایی که گفتی رو که مردم ایران متناسب با امکاناتشون جزو بهترین هان در دنیاهوش عبارت است :
توانايى يادگيرى.
توانايى فرد در تطبيق با محيط خود.
توانايىِ تفكر انتزاعى
ایجاد تکنولوژی جدید و استفاده از آن به بهترین و سودآورترین شکل ممکن
که متاسفانه مردم ایران برخلاف تصور وباور خودشون از کند ذهن ترین و کم هوش ترین مرم دنیا هستند .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
3 | مضرات با هوش بودن از فواید ان بیشتر است | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
قشنگترین سوال هوش | گفتگوی آزاد | 46 | |
![]() |
یک سوال علمی...البته با هوش بالا وارد شوید!!!! | گفتگوی آزاد | 71 | |
![]() |
تست هوش | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
ی تست هوش فوق العاده | گفتگوی آزاد | 39 |