همونجایی که هست نمیشه خودشو پیدا کنه ؟دوست عزیز انگار تو اونجا رو با قبر خدا اشتباه گرفتی کسی اونجا نمیره که خدا رو ببینه ادم میره اون جا که یه سری چیزا براش یاد اوری بشه میره اونجا که خودشو پیدا کنه اینقدر سطحی نگر نباشید
ببخشید ها عذر خواهی میکنم سوء تفاهم نشه اتفاقا من اینو برای کسایی مثل شما گذاشتم که اینطوری فک میکنن .....دوست عزیز انگار تو اونجا رو با قبر خدا اشتباه گرفتی کسی اونجا نمیره که خدا رو ببینه ادم میره اون جا که یه سری چیزا براش یاد اوری بشه میره اونجا که خودشو پیدا کنه اینقدر سطحی نگر نباشید
ببخشید ها عذر خواهی میکنم سوء تفاهم نشه اتفاقا من اینو برای کسایی مثل شما گذاشتم که اینطوری فک میکنن .....
همونجایی که هست نمیشه خودشو پیدا کنه ؟
من با شما موافقم.دوست عزیز انگار تو اونجا رو با قبر خدا اشتباه گرفتی کسی اونجا نمیره که خدا رو ببینه ادم میره اون جا که یه سری چیزا براش یاد اوری بشه میره اونجا که خودشو پیدا کنه اینقدر سطحی نگر نباشید
منم همینو تو متن گفتم ها شما کلا اومدید تو تایپیک موضع گرفتید... نظر شما کاملا برام محترمه حتی اگه خلاف اون چیزی باشه که عرض کردم ببینید من دلم پره از آدمهایی که بار ها و بارها میرن و مکه ولی یه بار دست یه نیازمند رو نمیگیرن با اینکه میبینن خودشونو میزنن به ندیدن .....دلم از بچه هایی پره که مادرشون سالهاست براشون زحمت کشیده حالا که بزرگ شدن به دیدن خدا میرن مکه ولی حاضر نیستن مادرشون رو نگه داری کنن .... دلم از آدمهایی پره که .........................خدا همه جا هست همه جا هم میشه پیداش کرد... این خدایی که شما میگین خودش میگه به حج هم برید علاوه بر همه کارای خوبی که میکنید.حالا واقعا این خدایی که ازش حرف میزنید رو قبول دارید؟؟؟؟ من منظورم این نبود که خدا فقط اون جاست
من با شما موافقم.
اصلاً فلسفه حج این نیست که بری پیش خدا...
موضوع اتحاد و دیدار مسلمانان، یادآوری پیمانمون با همین خدایی که شما (3ctor) میفرمایی، حداقلِ دوری از دنیا و خیلی موارد دیگه هست... مطمئن باشید تو سه روزی که محرم هستید خدا رو هم خواهید یافت...
منم همینو تو متن گفتم ها شما کلا اومدید تو تایپیک موضع گرفتید... نظر شما کاملا برام محترمه حتی اگه خلاف اون چیزی باشه که عرض کردم ببینید من دلم پره از آدمهایی که بار ها و بارها میرن و مکه ولی یه بار دست یه نیازمند رو نمیگیرن با اینکه میبینن خودشونو میزنن به ندیدن .....دلم از بچه هایی پره که مادرشون سالهاست براشون زحمت کشیده حالا که بزرگ شدن به دیدن خدا میرن مکه ولی حاضر نیستن مادرشون رو نگه داری کنن .... دلم از آدمهایی پره که .........................
دقیقا... یک بار رفتن به این سفر .. نه هر سال به این سفر بری و بعدش همونی باشی که بودی ........!بـرای پـیـدا کردن خـدا و انسانیــت نیاز به سـفر نیست...
امـا خـود " خــدا " یـک بار رفتـن به این سـفر رو واجـب کـرده
کاملا درسته .. ! حج درس خود شناسی هم میده چون خود شناسی جدا از خداشناسی نیستبـرای پـیـدا کردن خـدا و انسانیــت نیاز به سـفر نیست...
امـا خـود " خــدا " یـک بار رفتـن به این سـفر رو واجـب کـرده
ببخشید ها عذر خواهی میکنم سوء تفاهم نشه اتفاقا من اینو برای کسایی مثل شما گذاشتم که اینطوری فک میکنن .....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تصاویری احساسی که ثابت میکند انسانیت هنوز وجود دارد | تالار عکس | 1 | ||
این تخم مرغ هنوز تولید نشده است! | تالار عکس | 1 | ||
هنوز هم زیباست ..... | تالار عکس | 0 | ||
هنوز هم زیباترینی! | تالار عکس | 22 | ||
بیا بریم دریا کنار، دریا کنار هنوز قشنگه.... | تالار عکس | 4 |