[هنر گفتگو-گفتگوی هنری] - 09 - برگزاری مسابقات آوازخوانی و دکلمه و مسائل پیرامون آن

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
ببخشید ولی نمیدونم دختران ما این روزا چرا انقدر به این چیزای حاشیه ای اهمیت میدن و منتظر فرصت هستن تا کاری که به سود که هیچ، به ضرر هم هست رو انجام بدن. و براش میجنگن. خوبه برا یک چیز به درد بخور بجنگیم.
ایده ال های همه قرار نیس شبیه هم باشه : ) قرار نیس هدف های همه یکسان باشه، قرار نیس طرز فکرها شبیه هم باشه : ) من برای ی چیزی میجنگم شما هم برای ی چیز دیگه پس ایرادی وارد نیس : )

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
محور گفتگو :
- نظر شما در مورد برگزاری مسابقات آوازخوانی (فارغ از جنسیت ِ شرکت کنندگان ) چیست؟
- مطلقا موافق ِ حذف بانوان از مسابقه هستید؟ چرا؟
- مخالف حذف بانوان از مسابقه هستید ؟ چرا ؟
- با چه شرایطی میشه این مسابقه رو برگزار کرد که منع ِ شرعی بر آن قرار نگیرد؟

- ایده ی خیلی خوبیه، یک فرصت خوبیه برای افرادی که در این زمینه استعدادی دارن و دوست دارن این استعدادشون رو با بقیه به اشتراک بگذارند
- خیر، اگه یه مقدار هم به عدالت و منطق معتقد باشیم این فرصت رو به یک جنس یا قشر خاص محدود نمی کنیم
- بله، هر انسانی فارق از جنس و طبقه و نژاد یکسانه پس نمیشه تبعیض قائل شد
- اصولا شرع یا دین در اکثر موارد نظر مشخصی داده، ولی خیلی ها به دلایلی دوست دارن با نام شرع نظرات خودشون رو تحمیل کنن .... در مورد صدای زنان هم اگه شخص برای منظور خاصی نخونه و صرفا ارائه هنر باشه و باعث شهوت نشه مشکلی نداره، وگرنه خیلی از آهنگهایی که آقایون هم می خونن (مخصوصا خارج از ایران) هم میتونه مشکل داشته باشه، و ربطی به جنس شخص خواننده نداره!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی اسمش آوازه من نمیدونم یعنی چی دقیقاً که میتونه ایرادی نداشته باشه. یعنی چجوری اجرا میشه مگه؟. توضیح بدید ممنون میشیم.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عرض کردم خدمته یکی از دوستان که این بحث،سری که در نمیکنه است....چرا بایددسمال ببندیم؟

اینم اخرش....ملاحظه کردید ؟

اینم از بحث....
خب شما بفرما برامون بگو از آزادی و مدنی و ایناو...
ببخشید ولی نمیدونم دختران ما این روزا چرا انقدر به این چیزای حاشیه ای اهمیت میدن و منتظر فرصت هستن تا کاری که به سود که هیچ، به ضرر هم هست رو انجام بدن. و براش میجنگن. خوبه برا یک چیز به درد بخور بجنگیم.

اولن کی گفته این جزو حاشیست؟
دومن ضررش برای شما چیه که انقد داری سنگشو به سینه میزنی؟؟بگو ما هم بدونیم!
یه چیز خوب و به درد بخور از نظر شما چیه؟
خودمون و مثه عقب افتاده ها کنیم لباسمونو و رفتارمونو فکرمونو و ....... اینجوری به درد بخور میشیم!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
۵- «یَانِسَاءَ النَّبىِ‏ِّ لَسْتنُ‏َّ کَأَحَدٍ مِّنَ النِّسَاءِ إِنِ اتَّقَیْتنُ‏َّ فَلَا تخَْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذِى فىِ قَلْبِهِ مَرَضٌ وَ قُلْنَ قَوْلًا مَّعْرُوفًا»؛

اى همسران پیامبر، شما مانند هیچ یک از زنان [دیگر] نیستید، اگر سَرِ پروا دارید پس به ناز سخن مگویید تا آنکه در دلش بیمارى است طمع ورزد و گفتارى شایسته گویید.

سلام خدمت دوستان
اسلام دین زندگیه و برای راهنمایی و درست زندگی کردن انسان اومده...
ببینین تو این آیه گفته :شما به خاطر مشکل معدود افرادی که شما از دلشون خبر ندارین یه کاری رو انجام ندین تا خودتون آسیب نبینین و مشکلی واستون پیش نیاد!
باشد که پند گیریم:smile:

اسلام دین زندگیه و برای راهنمایی و درست زندگی کردن انسان اومده...
پس چرا ما هر چی نادرستی تو زندگیمون هست؟چرا؟حرف زدن به درد نمیخوره کو عمل کنندش؟
چرا پیروان دین اسلام اکثرن نامسلمونن؟چرا؟
من از چشم اونا نمیبینم من از چشم دین اسلام میبینم!
بعدشم حاضرم قول شرف بدم من اگه برهنه هم برم بیرون وقتی خودم نخام هیشکی نمیتونه کاری کنه...

الکی از این آیه ها نیارید برا من..
من انقد از این آیه ها دیدم تو عمرم که این توش گمه

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از احسان بسیار عزیزم تشکر میکنم که منو دعوت کردن به این بحث
ازشون اجازه میخام نظرم رو در این مورد نگم. دی. یخورده جنجالی هست.خخخ
البته نه اینکه ملاحظه کسی رو بکنم، به نظرم نظرمو نگم بهتره. دی
خیلی شرمنده و ممننون از لطف همگی. استفاده میکنم از نظرات بقیه.

در ضمن اینم بگم فارغ از همه بحثها به نظرم مسابقه آوازخوانی خانومها ممکنه برای سایت مشکل ایجاد کنه. ما تو سال 88 و بعدش تجربه دو سه بار فیلترینگ رو داشتیم اینجا. اگه همچین مسابقه ای برگزار ککردین حتما از این بابت مطمئن شید. ممنون

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از احسان بسیار عزیزم تشکر میکنم که منو دعوت کردن به این بحث
ازشون اجازه میخام نظرم رو در این مورد نگم. دی. یخورده جنجالی هست.خخخ
البته نه اینکه ملاحظه کسی رو بکنم، به نظرم نظرمو نگم بهتره. دی
خیلی شرمنده و ممننون از لطف همگی. استفاده میکنم از نظرات بقیه.

در ضمن اینم بگم فارغ از همه بحثها به نظرم مسابقه آوازخوانی خانومها ممکنه برای سایت مشکل ایجاد کنه. ما تو سال 88 و بعدش تجربه دو سه بار فیلترینگ رو داشتیم اینجا. اگه همچین مسابقه ای برگزار ککردین حتما از این بابت مطمئن شید. ممنون

مارو از فیلترینگ نترسون برادر!
ما خیلی وقته که همه جوره فیلتر شدیم..

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب شما بفرما برامون بگو از آزادی و مدنی و ایناو...

اولن کی گفته این جزو حاشیست؟
دومن ضررش برای شما چیه که انقد داری سنگشو به سینه میزنی؟؟بگو ما هم بدونیم!
یه چیز خوب و به درد بخور از نظر شما چیه؟
خودمون و مثه عقب افتاده ها کنیم لباسمونو و رفتارمونو فکرمونو و ....... اینجوری به درد بخور میشیم!

کسی نگفته عقب مونده بودن ظاهری و باطنی خوبه!. من خودم خیلی هم شیکم!. (با حفظ یه سری هنجارها). ولی یه چیزی ته دلم این چیزا رو نمیپسنده (واسه خودم بیشتر). شما اگر اصرار دارید بخونید. درنهایت ما خودمون جور دیگه ای رفتار میکنیم. به اعتقادات شما هم احترام میذاریم. ولی در کل نظرات خودمون رو بیان کردیم...

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی اسمش آوازه من نمیدونم یعنی چی دقیقاً که میتونه ایرادی نداشته باشه. یعنی چجوری اجرا میشه مگه؟. توضیح بدید ممنون میشیم.
واقعا خودت به عنوان یه دختر تصور میکنی ایراد داره?!?!?!?!?!?

بعد میگن مردا حق خانوما رو میخورن...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی نگفته عقب مونده بودن ظاهری و باطنی خوبه!. من خودم خیلی هم شیکم!. (با حفظ یه سری هنجارها). ولی یه چیزی ته دلم این چیزا رو نمیپسنده (واسه خودم بیشتر). شما اگر اصرار دارید بخونید. درنهایت ما خودمون جور دیگه ای رفتار میکنیم. به اعتقادات شما هم احترام میذاریم. ولی در کل نظرات خودمون رو بیان کردیم...

ولی در عمل همینه که من گفتم..
شما نظرتون راجبه موتور سواری و دوچرخه سواری بانوان در سطح شهر چیه؟
من نگفتم شما چجوری هستین یا نیستین که میگین من شیکم!به من چه هر جوری میخای باشی باش!
دقیقن این هنجار یا ناهنجاریها رو خود شماها بوجود میارید...
بله اگرم بخام میخونم از شما هم نمیام اجازه بگیرم..:smile:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم از مادر نیومده :cool:
اونی که حق شما رو بخوره از پدر اومده پدر:cool:
:mad:
ولی در عمل همینه که من گفتم..
شما نظرتون راجبه موتور سواری و دوچرخه سواری بانوان در سطح شهر چیه؟
من نگفتم شما چجوری هستین یا نیستین که میگین من شیکم!به من چه هر جوری میخای باشی باش!
دقیقن این هنجار یا ناهنجاریها رو خود شماها بوجود میارید...
بله اگرم بخام میخونم از شما هم نمیام اجازه بگیرم..:smile:

با رعایت هنجارها مشکلی نداره!.
بله هرجوری میخوام هستم ولی نه هر جوری !!!!!!!!.
نخیر. دنیا قانون داره.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا خودت به عنوان یه دختر تصور میکنی ایراد داره?!?!?!?!?!?

بعد میگن مردا حق خانوما رو میخورن...
عامل بدبختی ما همین دختران!
خودشون نمیخان هیچی بشن نمیزارن دیگران لااقل به یه جا برسن.
تعدادشونم متاسفانه خیلی زیاده!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
:mad:

با رعایت هنجارها مشکلی نداره!.
بله هرجوری میخوام هستم ولی نه هر جوری !!!!!!!!.
نخیر. دنیا قانون داره.

شما گیر دادیا برو اصلن با گونی بیا بیرون به من چه!
دنیا صد در صد قانون داره..جایی که قانون نداره دقیقن همینجاست!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما گیر دادیا برو اصلن با گونی بیا بیرون به من چه!
دنیا صد در صد قانون داره..جایی که قانون نداره دقیقن همینجاست!
باز جنگ و دعوا رو حتما باید یه سری راه مینداختن !. نه؟. خخخ. :biggrin:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشبخت نبودین و به جایی نمیرسیدین باید تعجب میکردیم.!!!!!!!:D
یعنی چی؟. قضیه رو باز کن. فقط مواظب قضاوتات باش....
:w07:
آخه نمیدونی از بیرون این پستا رو دیدن چه حالی داره خخخخخخخخ
آره والا. خنده داره. خخخخخ
- نظر شما در مورد برگزاری مسابقات آوازخوانی (فارغ از جنسیت ِ شرکت کنندگان ) چیست؟
- مطلقا موافق ِ حذف بانوان از مسابقه هستید؟ چرا؟
- مخالف حذف بانوان از مسابقه هستید ؟ چرا ؟
- با چه شرایطی میشه این مسابقه رو برگزار کرد که منع ِ شرعی بر آن قرار نگیرد؟

سلام.
موسیقی برآمده از نفسانیات (مثل اکثر موسیقی هایی که چه در داخل و چه در خارج از کشور وجود داره) اونم مربوط به نفسانیات نیمه حیوانی و بهیمی انسان ها ،محتوای مضر در ظرف هنره.
مثل اینکه سر سگ در دیگ طلا بجوشه.
مرد یا زن بودنش فرقی نمیکنه......پس این نظر در مرد زن یا مرد.
در مورد خانوم ها قرآن نه تنها در مورد آواز خوانی بلکه در مورد صحبت کردن هم تاکید کرده که بانوان عزیز طوری صحبت نکنند که مردانی که مرض در دل دارند دچار مشکل بشن.(اینجا اونی که تحقیر شده مردانی هستند که مرض در دل دارند)
اما این مردان کدام مردان هستند؟............این مردا همونایی هستند که وقتی صحبت از حجاب و همچنین همین بحث خوانندگی و ... و لزوم رعایت اون در مورد خانومها میشه دلواپس میشن و نگران.
این خیلی عجیبه.ظرفیت این مسئله وجود داره که 20 جلد کتاب در مورد این مردان مریض نوشته بشه.
البته من که شخصا این مردان رو میشناسم و در کنارشون زیست کردم و حرفاشون در مورد بانوان رو شنیدم و ایضا نظرشون. (وقتی که با هم تنها میشن و در مورد فلان داف و فلان داف صحبت میکنن)
.
اون شرایطی هم که مراجع گفتند نهایتا میشه همون دکلمه خوانی.
در هر صورت تصمیم با صاحبان و مالکان سایته و به من ربطی نداره.چون نظرخواهی بود ما هم حرفمون رو زدیم.

والا من نمیدونم چرا اومدم اینجا بحث میکنم!. منم برم بد نباشه!. همه کنار کشیدن!!! (منظورم به شما نیس. کلی میگم).

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول سلام
دوم من هم با نظر دوستانی که میگن اگه مرد بخواد با صدای زن تحریک شه مریضه کاملا موافقم
از نظر من هر کس که واقعا صدای خوبی داره فارغ از جنسیت میتونه بخونه...
با برگزاری این مسابقه هم موافقم و همچنین با حذف شدن خانوم ها مخالف
من نمیدونم چرا آدما اصرار دارن هر چیزی رو که دوست ندارن بندازن گردن شرع و اسلام!!!! ای بابا....:razz:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز جنگ و دعوا رو حتما باید یه سری راه مینداختن !. نه؟. خخخ. :biggrin:
نمیدونم!
اون یه سری احتمالن خود شما باید باشین!

یعنی چی؟. قضیه رو باز کن. فقط مواظب قضاوتات باش....

آره والا. خنده داره. خخخخخ

والا من نمیدونم چرا اومدم اینجا بحث میکنم!. منم برم بد نباشه!. همه کنار کشیدن!!! (منظورم به شما نیس. کلی میگم).

یعنی همین...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول سلام
دوم من هم با نظر دوستانی که میگن اگه مرد بخواد با صدای زن تحریک شه مریضه کاملا موافقم
از نظر من هر کس که واقعا صدای خوبی داره فارغ از جنسیت میتونه بخونه...
با برگزاری این مسابقه هم موافقم و همچنین با حذف شدن خانوم ها مخالف
من نمیدونم چرا آدما اصرار دارن هر چیزی رو که دوست ندارن بندازن گردن شرع و اسلام!!!! ای بابا....:razz:
ما اصراری نداریم.. داریم حقیقتو میگیم. شمایید اصرار دارید جنگ کنید یا نظر خودتونو تحمیل کنید. اصلا به من چه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا هنر زیباست همینطور پیشنهاد این مسابقه و اجراش
اما با توجه به اینکه این سایت در چهارچوب قوانین مملکت اسلامی هست در نتیجه این تاپیک تنها پیرامون بررسی نظرهای شخصیه دوستان ادامه و خاتمه پیدا میکنه به طور حتم
به امید اینکه روزی هر کسی بتونه طبق باور خودش زندگی کنه و تصمیم بگیره
شاید دور شاید نزدیک.....

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما اصراری نداریم.. داریم حقیقتو میگیم. شمایید اصرار دارید جنگ کنید یا نظر خودتونو تحمیل کنید. اصلا به من چه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

والا من همچین اصراری ندارم که بخوام جنگ راه بندازم یا مثلا نظرمو تحمیل کنم این یک
دوما من میگم برگزاری چنین مسابقاتی اصلا منعی نداره و اونی که میگه گناهه و اشکال داره یا هر چیزی
بهتره اول خودشو درمان کنه چون تحریک شدن به این چیزا نیس...هر کسی مختاره و آزاد و میتونه روش زندگیشو خودش انتخاب کنه
خود خداوند این اختیار رو به همه بنده هاش داده
این که مثلا من بخوام با صدای یکی یا چه میدونم نوع لباس پوشیدن یا هر چیزی ذهنم مشغول شه
و به عبارتی تحریک شم این نشون دهنده اینه که حتما در من یک ایراد خیلی بزرگ وجود داره پس بهتره اول خودمو درست کنم بعد برا دیگران نظر بدم...
توروخدا به اسم اسلام حرفایی نزنین که آدم نااراحت شه...اسلام ما خیلی هم دین خوبیه ولی یه سری تندرو ها بدجور دارن اسلام رو تخریب میکنن....
درست نگاه کنیم به موضوعات لطفا....

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

والا من همچین اصراری ندارم که بخوام جنگ راه بندازم یا مثلا نظرمو تحمیل کنم این یک
دوما من میگم برگزاری چنین مسابقاتی اصلا منعی نداره و اونی که میگه گناهه و اشکال داره یا هر چیزی
بهتره اول خودشو درمان کنه چون تحریک شدن به این چیزا نیس...هر کسی مختاره و آزاد و میتونه روش زندگیشو خودش انتخاب کنه
خود خداوند این اختیار رو به همه بنده هاش داده
این که مثلا من بخوام با صدای یکی یا چه میدونم نوع لباس پوشیدن یا هر چیزی ذهنم مشغول شه
و به عبارتی تحریک شم این نشون دهنده اینه که حتما در من یک ایراد خیلی بزرگ وجود داره پس بهتره اول خودمو درست کنم بعد برا دیگران نظر بدم...
توروخدا به اسم اسلام حرفایی نزنین که آدم نااراحت شه...اسلام ما خیلی هم دین خوبیه ولی یه سری تندرو ها بدجور دارن اسلام رو تخریب میکنن....
درست نگاه کنیم به موضوعات لطفا....

سلام. ما تندرو نیستیم!. راستی میدونی چیه؟. طبیعت انسان اینه.... پس از نظر شما هیچکس با هیچی تحریک نمیشه و نباید بشه!!!!!..... اصلا بحث تحریک به کنار... اون حس ذاتی که مال یه زن به صورت طبیعی با مرد باید فرق داشته باشه چیه؟. اینو بهش نمیگن عدالت . بهش میگن مساوات. که لزوماً مناسب و خوب نیست!.

سلامم.
احتمالا منظورم رو متوجه نشدید.
من موافق آواز خوانی نیستم.

اون مردانی هم که دلواپس میشن کسانی هستند که عصبانی میشن از این حدود شرعی برای بانوان و حتی برای آقایون.

نه من میدونم منظورم شما چی بود. اشتباه برداشت نکردم. شاید درست جمله ها رو نگفتم!. بله خب. اونوقت برچسب دلواپس به ما خورده میشه:D. البته ما برای نظر دیگران احترام قائلیم ولی دیگران ما رو به چشم دشمن و تندرو میبینن!. مگه ما شاخ داریم!. به قول خودتون همه مثل هم فکرنمیکنن. میگن تقصیر اسلامه و تقصیر آدما نیست!. درحالیکه شاید با دیدن یکسری آدما دارن راجع به همه همینطور با تندروی قضاوت میکنن... میگن اگه برهنه بریم خیابون کسی تا خودمون نخوایم نمیتونه دست درازی کنه!. یعنی قدرتشون مثل ملوان زبله!. کسی جلودارشون نیست!.

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز.
نظراتتون رو به اسم اسلام و خدا نگید.شجاعت داشته باشید و بگید این نظر منه.
اونی که سبک زندگی رو معیار حقیقت میدونه خدا نیست بلکه آقای نیچه بوده.احتما شما خدارو با نیچه اشتباه گرفتید.
خدا گفته آزادید هر جور میخواید زندگی کنید ولی عاقبتش رو هم گفته.

منم دقیقا منظورم همین بود عاقبت رفتار و کردار هر کس به خودش مربوطه ما بهتره رفتارات خودمون رو مد نظر قرار بدیم نه رفتار دیگران رو
من والا به اسم اسلام چیزی نگفتم من به خدای خودم ایمان دارم و اینقدر میدونم که چی رو خدا دوست داره چی رو نه....و همیشه هم رفتارم رو سعی کردم جوری باشه که خدا دوست داشته باشه نه بنده خدا!!!
من نظرات این آقای نیچه رو نه خوندم و نه میدونم
من چیزی رو گفتم که بهش باور دارم همین
...

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دقیقا منظورم همین بود عاقبت رفتار و کردار هر کس به خودش مربوطه ما بهتره رفتارات خودمون رو مد نظر قرار بدیم نه رفتار دیگران رو
من والا به اسم اسلام چیزی نگفتم من به خدای خودم ایمان دارم و اینقدر میدونم که چی رو خدا دوست داره چی رو نه....و همیشه هم رفتارم رو سعی کردم جوری باشه که خدا دوست داشته باشه نه بنده خدا!!!
من نظرات این آقای نیچه رو نه خوندم و نه میدونم
من چیزی رو گفتم که بهش باور دارم همین
...

یعنی بازم قضیه کشتی و سوراخش رو باید همچنان مثال زد؟؟؟!.
در همه زمینه ای. نه فقط این. که الان شما ایراد بگیرید مشکل زیاد هست.

mahtab2689

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. ما تندرو نیستیم!. راستی میدونی چیه؟. طبیعت انسان اینه.... پس از نظر شما هیچکس با هیچی تحریک نمیشه و نباید بشه!!!!!..... اصلا بحث تحریک به کنار... اون حس ذاتی که مال یه زن به صورت طبیعی با مرد باید فرق داشته باشه چیه؟. اینو بهش نمیگن عدالت . بهش میگن مساوات. که لزوماً مناسب و خوب نیست!.

من گفتم شما تندرو هستی عایا؟؟؟!!!:surprised:
من نمیدونم چرا این طبیعتی که ازش میگید چرا فقط تو ایرانه؟؟؟؟ یعنی همینجا تو همین ایرانه که تحریک شدن یک نفر مثلا باصدا یا هر چیز دیگس!!!
چرا کشورای دیگه اینجوری تحریک نمیشن...یا اگر میشن این جوری که ما جبهه میگیریم اونا نمیگرن!!!
ای خدا کجایی..........

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خارجیام تحریک میشن!. آدمن. پس چرا آمار بعضی چیزا اونجا صفر نیست؟ یا کم نیست؟.
بعدشم اگر مثلاً کمتر از ایرانم باشه، بخاطر اینه که ارزش و ظرافت و زیبایی زن خراب و تکراری شده

بالا