همین الان چکار میکنید ؟!

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نور پنجره راهرو یه حالتی بود انعکاس داد خدارو شکر بخیر گذشت
خدا را شکر بخیر گذشته ، یشتر مراقب خودتون باشین بهار خانم
بهار خانم شما که شمالی از آب در اومدین یه سفارشی به خانم مهندس بکنید

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا را شکر بخیر گذشته ، یشتر مراقب خودتون باشین بهار خانم
بهار خانم شما که شمالی از آب در اومدین یه سفارشی به خانم مهندس بکنید
ممنون ماشاالله مهدیه جون خیلی فهمیده هستن کاملا جوانب و میسنجن بعد کاری انجام میدن

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کجای شمال هستین؟
سلام ما ساری بودیم (پدرم زمان جبهه با دو آقای شمالی آشنا میشه و با هم دوست بودن تقریبا هفت سال پیش این دوستان شمالی اومدن کاشان دنبال بابام، گشتن پدرمو پیدا کردن،دیگه از اون روز دیگه رفت و آمد داریم،ما خیلی دوستشون داریم )،ما قرار به مسافرت نداشتیم چون اسرار داشتن،از تابستون که اومده بودن خونمون ندیده بودیمشون دلمون هم براشون تنگ شده بود،الان با دوستانمون در حال رفتن به گلفشان و بندر هستیم (اگه درست گفته باشم)،البته جای شما خالی🌹

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
سلام ما ساری بودیم (پدرم زمان جبهه با دو آقای شمالی آشنا میشه و با هم دوست بودن تقریبا هفت سال پیش این دوستان شمالی اومدن کاشان دنبال بابام، گشتن پدرمو پیدا کردن،دیگه از اون روز دیگه رفت و آمد داریم،ما خیلی دوستشون داریم )،ما قرار به مسافرت نداشتیم چون اسرار داشتن،از تابستون که اومده بودن خونمون ندیده بودیمشون دلمون هم براشون تنگ شده بود،الان با دوستانمون در حال رفتن به گلفشان و بندر هستیم (اگه درست گفته باشم)،البته جای شما خالی🌹
اِ، شهر آینده ی ما😁خوش بگذره بهتون❤️
به دوستهای پدرت بگو توی گرگان خونه نمیخوان که بیان خونه ی ما رو بخرن و ما بتونیم بیایم ساری خونه بخریم؟😂
کدوم محله ساری زندگی میکنند؟

eterno

کاربر ممتاز
شام خوردیم، ظرفها رو ریختم توی ماشین ولی داشتم کاهوهایی که از باغ چیدم رو میشستم، تازه نشستم و داریم خجالت نکش میبینیم.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من سال 97 گمونم ی سفر ده روزه رفتم کربلا و برگشتم ، دیگم از کشور خارج نشدم اصلا و سفر خارجی نداشتم و الآنم ایران و بیرجندم .

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو فضای باز دراز کشیدم یکم سرد شده ولی خوبه میچسبه ،هنوز سیزده بدریم

eterno

کاربر ممتاز
داشتم طرز تهیه قلیه ماهی رو سرچ میکردم.
متوجه شدم که دستورش مثل ترکیبی هست که ما هم درست میکنیم.
چون ما هم همراه ماهی سرخ کرده، سبزی شکم پری هم میپزیم، فقط داخل ماهی نمیزاریم، جداگانه تفت میدیم که سرخ بشه و آبش کشیده بشه و در کنار ماهی سرو میکنیم.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش بگذره خانم معلم
شما الان در نزدیکی خانم مهندس هستید
حتما یه سر بهش بزنید
خوشحال میشه

راستی سوغاتی هم یادتون نره

eterno

کاربر ممتاز
خوش بگذره خانم معلم
حتما یه سر بهش بزنید
خوشحال میشه

چرا که نه، اگه ساری بودم حتما دعوتش میکردم👍🌺

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش بگذره خانم معلم
حتما یه سر بهش بزنید
خوشحال میشه

سلام،مرسی،امیدوارم به شما هم خوش گذشته باشه
امان از شما😅

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا که نه، اگه ساری بودم حتما دعوتش میکردم👍🌺
مرسی عزیزم
ما یک روز ساری بودیم بعد با دوستانمون شهرهای دیگه رفتیم ،شبها هم هتل میرفتیم ،گرگان هم اومدیم،تنوع پوشاک توی گرگان بالا بود قیمتهاش با کاشان متفاوت بود و قیمتش مناسبتر بود

eterno

کاربر ممتاز
مرسی عزیزم
ما یک روز ساری بودیم بعد با دوستانمون شهرهای دیگه رفتیم ،شبها هم هتل میرفتیم ،گرگان هم اومدیم،تنوع پوشاک توی گرگان بالا بود قیمتهاش با کاشان متفاوت بود و قیمتش مناسبتر بود
آره گرگان قیمت هاش خیلی مناسبتره. برای همین من معمولا بابل خرید نمیکنم، حتی مامانم هم اکثر خریدهاش رو اینجا انجام میده.
کدوم فروشگاه ها توی گرگان رفتین؟
پادمیرا هم رفتین؟آخه پادمیرا کنار خونه ماست😁

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره گرگان قیمت هاش خیلی مناسبتره. برای همین من معمولا بابل خرید نمیکنم، حتی مامانم هم اکثر خریدهاش رو اینجا انجام میده.
کدوم فروشگاه ها توی گرگان رفتین؟
پادمیرا هم رفتین؟آخه پادمیرا کنار خونه ماست😁
حقیقتش من اسم پاساژها رو دقت نمی کردم دوست پدرمو میگم عموجون ،ایشون فکر می کنن من چون معلم هستم خیلی پول دارم منو میبردن پاساژهای بالا شهر ،بارها بهشون گفتم بزار فیش حقوقیمو نشونتون بدم ولی باور ندارن 😅سمت ناهار خوران اون سمتها رفتیم یه پاساژ هم بود سمت مرکز شهر بود نزدیک یه پارک بود چند طبقه بود اونم شالهای متنوعی داشت ،اسمش رو خاطرم نیست اینم دیگه از کنارش رد میشدیم بهشون گفتم بریم ببینیم چی دارن وایسادن😅

eterno

کاربر ممتاز
حقیقتش من اسم پاساژها رو دقت نمی کردم دوست پدرمو میگم عموجون ،ایشون فکر می کنن من چون معلم هستم خیلی پول دارم منو میبردن پاساژهای بالا شهر ،بارها بهشون گفتم بزار فیش حقوقیمو نشونتون بدم ولی باور ندارن 😅سمت ناهار خوران اون سمتها رفتیم یه پاساژ هم بود سمت مرکز شهر بود نزدیک یه پارک بود چند طبقه بود اونم شالهای متنوعی داشت ،اسمش رو خاطرم نیست اینم دیگه از کنارش رد میشدیم بهشون گفتم بریم ببینیم چی دارن وایسادن😅
😂
خونه شون کدوم منطقه بود؟ خونه ما گرگانپارسه.

eterno

کاربر ممتاز
پسرم و دختر همسایه مون دارن با هم بازی میکنند منم روی مبل دراز کشیدم تا هم استراحت کنم و هم هواسم به این دوتا باشه.

eterno

کاربر ممتاز
پسرم ساعت 8 شب خوابید، الان ساعت یازدهه، بیدار شده، خوشحال و خندون😐
دارم تلاش میکنم که بخوابونمش،چون الان نخوابه، خوابش میپره کلا و اونوقته که مکافات دارم🤦‍♀️