بخاطر خستگی چند روزه اخیره، این چند روز خیلی سرپا بودی و خسته شدیاره خیلی سخته
من هنوز بدن درد دارم امروز اکثرا زیر کرسی بودم خیلی تسکین بود

.
بیکار نشستم و منتظرم تا پایتخت شروع بشه.
بخاطر خستگی چند روزه اخیره، این چند روز خیلی سرپا بودی و خسته شدیاره خیلی سخته
من هنوز بدن درد دارم امروز اکثرا زیر کرسی بودم خیلی تسکین بود
ارهبخاطر خستگی چند روزه اخیره، این چند روز خیلی سرپا بودی و خسته شدی![]()
خدا بهت سلامتی بده عزیزم که انقدر دلت بزرگهاره
راستش امروز رودرواسی موندم دلم میخواست فقط استراحت کنم البته ناهار مهمون خواهرم بودیم ولی نمیشه کار نکرد .باز کلی کار بود فردا فقط میخوام تو تخت باشم البته اگه مهمون نیاد![]()
ممنون عزیزمخدا بهت سلامتی بده عزیزم که انقدر دلت بزرگه
ما هم قرار بود فردا برگردیم خونه که با وضعیت مریضی شوهرم، نمیتونه سه چهار ساعت پشت فرمون ماشین بشینه، از طرفی فقط دو سه جا تونستیم این چند روزه بریم و خیلی از جاهایی که به پسرم قول داده بودیم ببریمش، نتونستیم بریم.
بعدشم قرار بود که موقع برگشت بریم بابل خونه ی مامانم اینا و تا جمعه اونجا باشیم و جمعه برگردیم گرگان که با این اوضاع مریضیمون، میترسیم اونجا بریم و اونا رو هم مریض کنیم.
بخاطر همین قرار شد که تا پنجشنبه بمونیم و پنجشنبه که حالمون بهتر شد، بریم بابل و جمعه برگردیم گرگان.
یعنی جمعه دیگه خونه هستید؟خدا بهت سلامتی بده عزیزم که انقدر دلت بزرگه
ما هم قرار بود فردا برگردیم خونه که با وضعیت مریضی شوهرم، نمیتونه سه چهار ساعت پشت فرمون ماشین بشینه، از طرفی فقط دو سه جا تونستیم این چند روزه بریم و خیلی از جاهایی که به پسرم قول داده بودیم ببریمش، نتونستیم بریم.
بعدشم قرار بود که موقع برگشت بریم بابل خونه ی مامانم اینا و تا جمعه اونجا باشیم و جمعه برگردیم گرگان که با این اوضاع مریضیمون، میترسیم اونجا بریم و اونا رو هم مریض کنیم.
بخاطر همین قرار شد که تا پنجشنبه بمونیم و پنجشنبه که حالمون بهتر شد، بریم بابل و جمعه برگردیم گرگان.
جمعه غروب برمیگردیم، باز یکی دو روز بعدش مامانم اینا میخوان بیان خونه مون.یعنی جمعه دیگه خونه هستید؟
من میتونم برنامه ریزی سفرمو انجام بدم؟
یعنی بعد از 13 بیامجمعه غروب برمیگردیم، باز یکی دو روز بعدش مامانم اینا میخوان بیان خونه مون.
.
بیدار شدیم همگی، حوصله میز صبحونه چیدن ندارم![]()
این ره که تو میروی، به ترکستان استیعنی بعد از 13 بیام
منم پایتخت ۳خیلی دوست دارممنم پایتخت میدیدم، به نظر منم جالب نیست
نمیدونم چرا انقدر اصرار دارن که توی همه چی اغراق کنند، چرا درک نمیکنند که مردم پایتخت رو بخاطر ساده بودن زندگی آدم های توی فیلم دوست دارن
این طرز رفتارها و لباس پوشیدن و مدل موهای عجیب غریب و حرف زدنهاشون، آخه چرا؟
نمیشد با یه قیافه و بیان ساده تر، داستان سرایی کنند؟
به نظر من زیباترین فصل پایتخت، پایتخت 3 بود، اونم بخاطر واقعی بودن همه ی آدم های توی داستان.
اگه شمال میرین خانم مهندس تو پارکینگ پذیراتون هستندر حال فکر کردن به اینکه بعد دهم قراره مسافرت بریم این دفعه دیگه چمدان پر لباس با خودم نبرم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1506 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 234 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 262 | |
![]() |
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1695 | |
![]() |
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 167 |