همین الان چکار میکنید ؟!

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
اره خیلی سخته
من هنوز بدن درد دارم امروز اکثرا زیر کرسی بودم خیلی تسکین بود
بخاطر خستگی چند روزه اخیره، این چند روز خیلی سرپا بودی و خسته شدی❤️
.
بیکار نشستم و منتظرم تا پایتخت شروع بشه.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بخاطر خستگی چند روزه اخیره، این چند روز خیلی سرپا بودی و خسته شدی❤️
اره🤕
راستش امروز رودرواسی موندم دلم میخواست فقط استراحت کنم البته ناهار مهمون خواهرم بودیم ولی نمیشه کار نکرد .باز کلی کار بود فردا فقط می‌خوام تو تخت باشم البته اگه مهمون نیاد🙄

eterno

کاربر ممتاز
اره🤕
راستش امروز رودرواسی موندم دلم میخواست فقط استراحت کنم البته ناهار مهمون خواهرم بودیم ولی نمیشه کار نکرد .باز کلی کار بود فردا فقط می‌خوام تو تخت باشم البته اگه مهمون نیاد🙄
خدا بهت سلامتی بده عزیزم که انقدر دلت بزرگه❤️
ما هم قرار بود فردا برگردیم خونه که با وضعیت مریضی شوهرم، نمیتونه سه چهار ساعت پشت فرمون ماشین بشینه، از طرفی فقط دو سه جا تونستیم این چند روزه بریم و خیلی از جاهایی که به پسرم قول داده بودیم ببریمش، نتونستیم بریم.
بعدشم قرار بود که موقع برگشت بریم بابل خونه ی مامانم اینا و تا جمعه اونجا باشیم و جمعه برگردیم گرگان که با این اوضاع مریضیمون، میترسیم اونجا بریم و اونا رو هم مریض کنیم.
بخاطر همین قرار شد که تا پنجشنبه بمونیم و پنجشنبه که حالمون بهتر شد، بریم بابل و جمعه برگردیم گرگان.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما هم قرار بود فردا برگردیم خونه که با وضعیت مریضی شوهرم، نمیتونه سه چهار ساعت پشت فرمون ماشین بشینه، از طرفی فقط دو سه جا تونستیم این چند روزه بریم و خیلی از جاهایی که به پسرم قول داده بودیم ببریمش، نتونستیم بریم.
بعدشم قرار بود که موقع برگشت بریم بابل خونه ی مامانم اینا و تا جمعه اونجا باشیم و جمعه برگردیم گرگان که با این اوضاع مریضیمون، میترسیم اونجا بریم و اونا رو هم مریض کنیم.
بخاطر همین قرار شد که تا پنجشنبه بمونیم و پنجشنبه که حالمون بهتر شد، بریم بابل و جمعه برگردیم گرگان.
ممنون عزیزم
انشاالله هر چه زودتر خوب بشید و بسلامت برگردید
زندگی همینه غیر قابل پیش بینی
حتما خیری توش بوده

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی جمعه دیگه خونه هستید؟
من میتونم برنامه ریزی سفرمو انجام بدم؟

eterno

کاربر ممتاز
یعنی جمعه دیگه خونه هستید؟
من میتونم برنامه ریزی سفرمو انجام بدم؟
جمعه غروب برمیگردیم، باز یکی دو روز بعدش مامانم اینا میخوان بیان خونه مون.
.
بیدار شدیم همگی، حوصله میز صبحونه چیدن ندارم🙄

eterno

کاربر ممتاز
صبحونه خوردیم، داروهای پسرم رو دادم، ناهارمونم آماده ست، پسرم داره کارتون میبینه، منم باز دراز کشیدم.

eterno

کاربر ممتاز
سر ظهر با پسرم و شوهرم رفتیم بیرون، یه دوری زدیم، یک ساعت قبل برگشتیم، حال مادرشوهرم خوب نبود، شوهرم و باباش، مادرشوهرم رو بردن درمانگاه تا سرم بزنن، من و پسرم هم ناهار خوردیم و حالا کنار پسرم هستم تا بخوابه.

eterno

کاربر ممتاز
همه خوابن، من نشستم روی مبل، موبایل به دست🙄
دلم میخواست برم بیرون یکم راه برم، ولی نگران پسرم بودم که بیدار بشه و حالش خوب نباشه و با بقیه راحت نباشه تا حالش رو در میون بزاره.

eterno

کاربر ممتاز
منم پایتخت میدیدم، به نظر منم جالب نیست😔
نمیدونم چرا انقدر اصرار دارن که توی همه چی اغراق کنند، چرا درک نمیکنند که مردم پایتخت رو بخاطر ساده بودن زندگی آدم های توی فیلم دوست دارن😕
این طرز رفتارها و لباس پوشیدن و مدل موهای عجیب غریب و حرف زدنهاشون، آخه چرا؟
نمیشد با یه قیافه و بیان ساده تر، داستان سرایی کنند؟
به نظر من زیباترین فصل پایتخت، پایتخت 3 بود، اونم بخاطر واقعی بودن همه ی آدم های توی داستان.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم پایتخت میدیدم، به نظر منم جالب نیست😔
نمیدونم چرا انقدر اصرار دارن که توی همه چی اغراق کنند، چرا درک نمیکنند که مردم پایتخت رو بخاطر ساده بودن زندگی آدم های توی فیلم دوست دارن😕
این طرز رفتارها و لباس پوشیدن و مدل موهای عجیب غریب و حرف زدنهاشون، آخه چرا؟
نمیشد با یه قیافه و بیان ساده تر، داستان سرایی کنند؟
به نظر من زیباترین فصل پایتخت، پایتخت 3 بود، اونم بخاطر واقعی بودن همه ی آدم های توی داستان.
منم پایتخت ۳خیلی دوست دارم
کاملا درست گفتی .نمیشه این همه تغییر و هضم کرد

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در حال فکر کردن به اینکه بعد دهم قراره مسافرت بریم این دفعه دیگه چمدان پر لباس با خودم نبرم!
اگه شمال میرین خانم مهندس تو پارکینگ پذیراتون هستن

یه لیست تهیه میکنم تا بعد از 13 شروع به تحقیقات کنم

eterno

کاربر ممتاز
دراز کشیدم و موبایل دستمه، هی موبایل جدید سرچ میکنم، کتاب میخونم، باشگاه میام، الکی وقت میگذرونم.
موبایل ها هم که نسبت به هفته ی قبل چند میلیون گرونتر شده😒