اتفاقا یه دخترعموی مجرد هم دارم که امشب میاد اینجا.دارم فکر میکنم خونه خانم مهندس و مامان خانم مهندس نداره
اگه امشب دعوت کنه برم ، هم راه من نزدیکتر میشه هم مامان باباشم زیارت میکنم
سلیطه که نیست؟اتفاقا یه دخترعموی مجرد هم دارم که امشب میاد اینجا.
خیلی دلم میخواد زن داداش خودم بشه ولی داداشم خیلی تمایل نداره.
تو هم جای داداشم، فرقی نداره![]()
به مبارکه ان شاالله به خوشی و خرمیسلیطه که نیست؟
پس سریع لوکیشن بفرست برام تا بیام
اگه سلیطه نباشهبه مبارکه ان شاالله به خوشی و خرمی
اصلا خیلی هم دختر خوبیه، فقط بخاطر اختلاف قدی زیادی که با برادرم داره، برادرم تمایل نداره.سلیطه که نیست؟
پس سریع لوکیشن بفرست برام تا بیام
من که قبلا مشخصات خودمو گفتم ، شما نخوندی؟ بگم دوباره؟اصلا خیلی هم دختر خوبیه، فقط بخاطر اختلاف قدی زیادی که با برادرم داره، برادرم تمایل نداره.
من همینجوری که دختر بهت معرفی نمیکنم، اول باید ببینم خودت پسر ناسازگاری نباشی![]()
سنگ ننداز بزار سر بگیره این وصلتشما ندید قبول کن ضرر نمی کنی خرجها داره زیاد می شه
نیازی نیست، فکر کنم توی همون تاپیک زن پیدا کنی، برای همه بهترهمن که قبلا مشخصات خودمو گفتم ، شما نخوندی؟ بگم دوباره؟
نیستاگه سلیطه نباشه
مگه شما دیدیش؟
حالا شما شب بهش پیشنهاد بده که اگه دوست داشت بیاد اصفهان و حرف بزنیم شاید خوشبختی بهش رو کنهنیازی نیست، فکر کنم توی همون تاپیک زن پیدا کنی، برای همه بهتره![]()
متاسفمحالا شما شب بهش پیشنهاد بده که اگه دوست داشت بیاد اصفهان و حرف بزنیم شاید خوشبختی بهش رو کنه
عروس که نباید بیاید خواستگاری.حالا شما شب بهش پیشنهاد بده که اگه دوست داشت بیاد اصفهان و حرف بزنیم شاید خوشبختی بهش رو کنه
درسته ، من خانم مهندس رو خیلی قبول دارممگه شما دیدیش؟
نه ندیدمش ولی وقتی یه خانم مهندس توصیه کنه دیگه حله
سلام،چه خوب ،ببینیم یه عروسی از طرف آقای مهندس دعوت میشیماتفاقا یه دخترعموی مجرد هم دارم که امشب میاد اینجا.
خیلی دلم میخواد زن داداش خودم بشه ولی داداشم خیلی تمایل نداره.
تو هم جای داداشم، فرقی نداره![]()
نمیزاره خانم مهندسسلام،چه خوب ،ببینیم یه عروسی از طرف آقای مهندس دعوت میشیم،البته امیدی به ایشون نیست مگه اینکه دخترعموی شما و شما مارو دعوت کنید
![]()
حق دارن بزارین آروم بشن امیدوار باشیننمیزاره خانم مهندس
لج کرده
با حرفهایی که زد و حرکاتی که ازش دیدم، بعید میدونم آروم بشم، بچه رو الکی امیدوار نکنحق دارن بزارین آروم بشن امیدوار باشین![]()
من چی گفتم مگه؟با حرفهایی که زد و حرکاتی که ازش دیدم، بعید میدونم آروم بشم، بچه رو الکی امیدوار نکن![]()
اتفاقا دیشب که مهمونها رفتن، به مامانم میگفتم حیفه که این دختر رو از دست بدیم، با برادرم جدی تر صحبت کن تا قبول کنه.من چی گفتم مگه؟
حرفی نزدم
حرکتی نکردم
شما از اول هم دلت راضی نبود دختر عموتو بدی به من ، همش به فکر داداشتی ، میگی بزار صبر کنیم شاید نظرش عوض شد
چرا؟ حتما بخاطر اینکه یهو از نور بیرون از خونه اومدین توی تاریکی راه پلهاز خرید برگشتم تو پله ها یهو چشام ندید خوردم زمین البته خودمو کنترل کردم ضربه کاری نبود
مچ دستم یکم درد گرفته
نور پنجره راهرو یه حالتی بود انعکاس داد خدارو شکر بخیر گذشتچرا؟ حتما بخاطر اینکه یهو از نور بیرون از خونه اومدین توی تاریکی راه پله
خداروشکرنور پنجره راهرو یه حالتی بود انعکاس داد خدارو شکر بخیر گذشت
برادرت قبول نمیکنه من میدونماتفاقا دیشب که مهمونها رفتن، به مامانم میگفتم حیفه که این دختر رو از دست بدیم، با برادرم جدی تر صحبت کن تا قبول کنه.
.
.
تازه از خواب بیدار شدم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1520 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 234 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 262 | |
![]() |
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1695 | |