همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به پیام یکی از مامان ها به من🤦‍♀️
پسرم و یکی از بچه ها خیلی دوستن،من و مامانش هم خیلی دوستیم ولی بچه م تحت تاثیر بچه‌یِ شر کلاسشون،این دوست خودش رو گاهی اذیت میکنه🤦‍♀️
حالا مادرِ بنده خدا پیام داده که به آرش بگو انقدر نیکان رو نزنه😐
پسره لاغر و ضعیف هم هست، تا دست بهش میزنی زمین میخوره😕
خیلی خجالت کشیدم🤦‍♀️

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اله چرا برشون نمیگردونن ؟ با دوستای ... زدن به چاک ! راشون ندن ..

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه این چند روز که پایتخت تموم شد، تلویزیون خونه ی ما دوباره خاموش شد😕
بعد از قسمت آخر پایتخت یه فیلم توی اینستا دیدم که آقاهه بعد از اینکه تیتراژ پایتخت تموم شد،تلویزیون رو خاموش کرد و روش یه پارچه انداخت و گفت تلویزیون ما خاموش شد تا دوباره بخاطر پایتخت 8 روشن بشه.
الان دقیقا تلویزیون خونه ی ما هم به همین وضع دچار شده😁

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به پیام یکی از مامان ها به من🤦‍♀️
پسرم و یکی از بچه ها خیلی دوستن،من و مامانش هم خیلی دوستیم ولی بچه م تحت تاثیر بچه‌یِ شر کلاسشون،این دوست خودش رو گاهی اذیت میکنه🤦‍♀️
حالا مادرِ بنده خدا پیام داده که به آرش بگو انقدر نیکان رو نزنه😐
پسره لاغر و ضعیف هم هست، تا دست بهش میزنی زمین میخوره😕
خیلی خجالت کشیدم🤦‍♀️
نه اصلا خجالت نداره :d

من مدرسه غیر انتفاعی می رفتم نمیدونم شانس من بود یا چی بچه های استثنایی زیاد می اوردن مدرسه مون دو سه تا هم تو کلاس ما بودن
حالا کی ناظم کلاسه خودم یه خطکش ۵۰ سانتی چوبی داشتم میزدی به دیوار اب میشد تو کیفم جا نمیشد دستی میبردم مدرسه هرکی شلوغ میکرد با اون شتک پتک میکردم :ی یکی تو کلاسمون بود خیلی بیش فعال و تپل بود اصن آرومش نمیگرفت چشماش گرد بود دندوناش خرگوشی بعد منم بخاطر اینکه اروم بگیره هی میزدمش :d وقتاییم ک اروم بود بازم میزدمش یه دفتر چه داشتم اسم هرکی میرفت توش دیگه پاک نمیشد شبیه نامه اعمال جهنم :w25:
البته بقبه رو هم میزدم :ی
برا اون هویج میبردم مدرسه میگفتم این خرگوشی هویج بخوره آروم میشه برا چشماش هم خوبه بچه ها میزدن زیر خنده خلاصه با زور کتک تونستم ی کم کنترلش کنم

یعنی در عرض سه سال کلاس رو تبدیل کرده بودم به گولک گولک به قول بهتاش شکنجه گاهی بود واسه خودش :d یک بار باعث شدم هر بیست و یک نفر کلاس کتک بخورن

الان تو این سن فهمیدم اون بی چاره اوتیسم داشت خب تقصیر منم نبود علم پیشرفت نکرده بود :w05:

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه این چند روز که پایتخت تموم شد، تلویزیون خونه ی ما دوباره خاموش شد😕
بعد از قسمت آخر پایتخت یه فیلم توی اینستا دیدم که آقاهه بعد از اینکه تیتراژ پایتخت تموم شد،تلویزیون رو خاموش کرد و روش یه پارچه انداخت و گفت تلویزیون ما خاموش شد تا دوباره بخاطر پایتخت 8 روشن بشه.
الان دقیقا تلویزیون خونه ی ما هم به همین وضع دچار شده😁
ما چند تا سریال آی فیلم و نگاه میکنیم و چند تا سریال خونگی

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه اصلا خجالت نداره :d

من مدرسه غیر انتفاعی می رفتم نمیدونم شانس من بود یا چی بچه های استثنایی زیاد می اوردن مدرسه مون دو سه تا هم تو کلاس ما بودن
حالا کی ناظم کلاسه خودم یه خطکش ۵۰ سانتی چوبی داشتم میزدی به دیوار اب میشد تو کیفم جا نمیشد دستی میبردم مدرسه هرکی شلوغ میکرد با اون شتک پتک میکردم :ی یکی تو کلاسمون بود خیلی بیش فعال و تپل بود اصن آرومش نمیگرفت چشماش گرد بود دندوناش خرگوشی بعد منم بخاطر اینکه اروم بگیره هی میزدمش :d وقتاییم ک اروم بود بازم میزدمش یه دفتر چه داشتم اسم هرکی میرفت توش دیگه پاک نمیشد شبیه نامه اعمال جهنم :w25:
البته بقبه رو هم میزدم :ی
برا اون هویج میبردم مدرسه میگفتم این خرگوشی هویج بخوره آروم میشه برا چشماش هم خوبه بچه ها میزدن زیر خنده خلاصه با زور کتک تونستم ی کم کنترلش کنم

یعنی در عرض سه سال کلاس رو تبدیل کرده بودم به گولک گولک به قول بهتاش شکنجه گاهی بود واسه خودش :d یک بار باعث شدم هر بیست و یک نفر کلاس کتک بخورن

الان تو این سن فهمیدم اون بی چاره اوتیسم داشت خب تقصیر منم نبود علم پیشرفت نکرده بود :w05:
عجب چه تصویر وحشتناکی از شما اومد توی ذهنم!وقتی شمارو ناظم کلاس کردن پس مدیر و معاونتون چه شکلی بودن!تعجب می کنم ،واقعا راست میگین؟کار خیلی درست این بوده که یکی شمارو بزنه تا درست رفتار کنید!

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما چند تا سریال آی فیلم و نگاه میکنیم و چند تا سریال خونگی
سلام
هر شب ساعته ۱۰ از شبکه ی یک یه سریالی شروع شده اسمش نارنیا هست و دو قسمت پخش شده ،شاید ازش خوشتون بیاد امتحان کنید.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب چه تصویر وحشتناکی از شما اومد توی ذهنم!وقتی شمارو ناظم کلاس کردن پس مدیر و معاونتون چه شکلی بودن!تعجب می کنم ،واقعا راست میگین؟کار خیلی درست این بوده که یکی شمارو بزنه تا درست رفتار کنید!
خوشبختانه من هیچوقت کتک نخوردم :d
+
من هم اگر کاری نمیکردم کتک کاری همیشه بود با شیلگ چوب سیم مفتول و... بچه های الان نازک نارنجی شدن :ی
یه سوال از شما دارم اگر بچه ی شما بره مدرسه و بچه های دیگه فحش ناموسی یادش بدن یا حرفای بد بگن به هم دیگه شما چکار میکنید؟ یا اینکه کارای ۱۸+ میکردن اونم در حالی که ما راهنمایی بودیم
برای تفریح که کتک نمی خوردن

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر ممتاز
پسرم داره آب میخوره الان، بعد یکم ملچ مولوچ کرد،یاد بچگیش افتادم که غذا میخواست بخوره اینطوری ملچ مولوچ میکرد😍
فداش بشم، بچه م داره بزرگ میشه و یه روزی به خودم میام و میبینم رفته پی زندگی خودش😍