نه اصلا خجالت ندارهبه پیام یکی از مامان ها به من
پسرم و یکی از بچه ها خیلی دوستن،من و مامانش هم خیلی دوستیم ولی بچه م تحت تاثیر بچهیِ شر کلاسشون،این دوست خودش رو گاهی اذیت میکنه
حالا مادرِ بنده خدا پیام داده که به آرش بگو انقدر نیکان رو نزنه
پسره لاغر و ضعیف هم هست، تا دست بهش میزنی زمین میخوره
خیلی خجالت کشیدم![]()
چه خبر شده مگه؟ من چیزی نشنیدمبه اینکه اگر ساعت کاری ادارات تغییر کنه چیکار کنم![]()
ساعات کاریتو تغییر بدهبه اینکه اگر ساعت کاری ادارات تغییر کنه چیکار کنم![]()
تاثیر گذار بودساعات کاریتو تغییر بده
قابلی نداره ، کمک دیگه ای خواستی دریغ مکنتاثیر گذار بود
به اینکه از فردا صبح ها شیر بخورم![]()
درد چی؟به دلیل این درد لعنتی...
درد چی؟؟؟ عاشقی؟به دلیل این درد لعنتی...
ما چند تا سریال آی فیلم و نگاه میکنیم و چند تا سریال خونگیبه اینکه این چند روز که پایتخت تموم شد، تلویزیون خونه ی ما دوباره خاموش شد
بعد از قسمت آخر پایتخت یه فیلم توی اینستا دیدم که آقاهه بعد از اینکه تیتراژ پایتخت تموم شد،تلویزیون رو خاموش کرد و روش یه پارچه انداخت و گفت تلویزیون ما خاموش شد تا دوباره بخاطر پایتخت 8 روشن بشه.
الان دقیقا تلویزیون خونه ی ما هم به همین وضع دچار شده![]()
عجب چه تصویر وحشتناکی از شما اومد توی ذهنم!وقتی شمارو ناظم کلاس کردن پس مدیر و معاونتون چه شکلی بودن!تعجب می کنم ،واقعا راست میگین؟کار خیلی درست این بوده که یکی شمارو بزنه تا درست رفتار کنید!نه اصلا خجالت نداره
من مدرسه غیر انتفاعی می رفتم نمیدونم شانس من بود یا چی بچه های استثنایی زیاد می اوردن مدرسه مون دو سه تا هم تو کلاس ما بودن
حالا کی ناظم کلاسه خودم یه خطکش ۵۰ سانتی چوبی داشتم میزدی به دیوار اب میشد تو کیفم جا نمیشد دستی میبردم مدرسه هرکی شلوغ میکرد با اون شتک پتک میکردم :ی یکی تو کلاسمون بود خیلی بیش فعال و تپل بود اصن آرومش نمیگرفت چشماش گرد بود دندوناش خرگوشی بعد منم بخاطر اینکه اروم بگیره هی میزدمشوقتاییم ک اروم بود بازم میزدمش یه دفتر چه داشتم اسم هرکی میرفت توش دیگه پاک نمیشد شبیه نامه اعمال جهنم
البته بقبه رو هم میزدم :ی
برا اون هویج میبردم مدرسه میگفتم این خرگوشی هویج بخوره آروم میشه برا چشماش هم خوبه بچه ها میزدن زیر خنده خلاصه با زور کتک تونستم ی کم کنترلش کنم
یعنی در عرض سه سال کلاس رو تبدیل کرده بودم به گولک گولک به قول بهتاش شکنجه گاهی بود واسه خودشیک بار باعث شدم هر بیست و یک نفر کلاس کتک بخورن
الان تو این سن فهمیدم اون بی چاره اوتیسم داشت خب تقصیر منم نبود علم پیشرفت نکرده بود![]()
سلامما چند تا سریال آی فیلم و نگاه میکنیم و چند تا سریال خونگی
مرسی عزیزمسلام
هر شب ساعته ۱۰ از شبکه ی یک یه سریالی شروع شده اسمش نارنیا هست و دو قسمت پخش شده ،شاید ازش خوشتون بیاد امتحان کنید.
از الان زود میگذره چون شاغل شدیبه اینکه برای من روزها دیر میگذره![]()
نه بابا،ربطی به این نداره.از الان زود میگذره چون شاغل شدی
خب وقتی سرکار میری روزا زودزود میگذرهنه بابا،ربطی به این نداره.
کلا همه چی یه جوریه
خوشبختانه من هیچوقت کتک نخوردمعجب چه تصویر وحشتناکی از شما اومد توی ذهنم!وقتی شمارو ناظم کلاس کردن پس مدیر و معاونتون چه شکلی بودن!تعجب می کنم ،واقعا راست میگین؟کار خیلی درست این بوده که یکی شمارو بزنه تا درست رفتار کنید!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1431 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2398 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 |